اعتراضات دانشجویان بریتانیایی به خشونت کشیده شد


اعتراضات دانشجویان بریتانیایی به خشونت کشیده شد

مقر حزب محافظه‌کار در لندن

روز چهاشنبه هزاران دانشجو در اعتراض به افزایش شهریه‌ دانشگاه‌ها در لندن دست به تظاهرات زدند؛ این اعتراض‌ها در مقابل ساختمان حزب محافظه‌کار این کشور در نهایت به خشونت کشیده شد.

شماری از ‌دانشجویان معترض با شکستن شیشه‌های مقر حزب محافظه‌کار به داخل ساختمان راه یافتند که به درگیری با پلیس منجر شد. مقر حزب نومحافظه‌کار در نزدیکی مجلس عوام قرار دارد.

اگر طرح دولت محافظه‌کار بریتانیا به اجرا دربیاید، دانشگاه‌ها می‌توانند سالیانه تا ۹ هزار پوند( ۱۴ هزار و پانصد دلار) از دانشجویان شهریه دریافت کنند که با میزان کنونی اختلاف چشمگیری خواهد داشت.

رهبران دانشجویی بریتانیا می‌گویند در اعتراض‌های روز چهارشنبه نزدیک به ۳۰ هزار نفر شرکت کرده‌اند.

اتحادیه ملی دانشجویان بریتانیا روز چهارشنبه با صدور بیانیه‌ای اعلام کرد: «ما با شمار بی‌سابقه‌ای به خیابان‌ها می‌آییم تا به سیاستمداران خود بگوییم دیگر بس است.»

این بیانیه می‌افزاید: «ما زیر بار این نمی‌رویم که نسل گذشته قرض‌های خود را به نسل بعدی منتقل کند.»

دولت بریتانیا که با کسر بودجه بسیاری روبرو است، در نظر دارد دو میلیارد و ۹۰۰ میلیون پوند(چهار میلیارد و۶۴۰ میلیون دلار) از یارانه‌های دانشگاه‌ها را  قطع کند.

 بریتانیا هم‌اکنون معادل با ۱۱درصد از تولید ناخالص داخلی کسر بودجه دارد.

دولت محافظه‌کار- لیبرال دموکرات بریتانیا، ماه گذشته میلادی اعلام کرد که ۸۱ میلیارد پوند (۱۲۸میلیارد دلار) از هزینه‌های عمومی در طول چهارسال آینده خواهد کاست.

در شماری دیگر از کشورهای اروپایی نیز طرح‌های مشابهی به تصویب رسیده است که در فرانسه و یونان، با اعتراض‌های گسترده همراه بوده است
oldboy - انگلستان - لندن
آفرین.باید دولت دیوید کامرون بیخاصیت و نفهم رو سرنگون کنن و حزب کارگر قدرت رو به دست بگیره.
پنج‌شنبه 20 آبان 1389

SarayeAzadi - انگلیس - لندن
پیشنهاد می کنم سران رژیم استبداد- دینی حاکم بر ایران به این رویدادهای مهم جهان توجه داشته باشند.شاید از معنی و مفهوم دموکراسی در کشورهایی همچون فرانسه,بریتانیا و دیگر کشورهای پیشرفته و مردمسالار یاد بگیرند که در نهایت این مردم یک جامعه هستند که فصل الخطاب امور اجتماعی و اقتصادی حتی برغم پیامدهای سیاسی اش که در بیشتر مواقع منجر به تغییر و تحول در تصمیم دستگاه اجرایی دولت حاکم هم می شوند, هستند. در این نوع جوامع دموکراتیک جنانچه دولت برخلاف خواسته مردم تصمیمی اتخاذ کند مردم به خیابان آمده,اعتراض می کنند و رسانه ها نیز خود را موظف می دانند تا خواسته و صدای مردم رو بدون سانسور انعکاس دهند.هیچ نهادی هم مانع آنها نمی شود. و هیچ داشجویی رو به خاطر اعتراض,زندان و شکنجه نمی دهند وووو...
پنج‌شنبه 20 آبان 1389

payamak - انگلستان - منچستر
زمانی که حزب کارگر سر کار بود ازین بی لیاقتی ها وجود نداشت با امدن این دولت جدید خیابونها شده پر از دزد و معتاد اینجا هم امنیت نداریم.
پنج‌شنبه 20 آبان 1389

nanaz.perspolisi - انگلستان - لندن
خاک تو سرر نیک کلگ!!اه
پنج‌شنبه 20 آبان 1389

kalkal - ایران - تهران
اه ه ه ه ه ه ه چرا خشونت؟؟؟؟؟؟ شما که دموکراسی و گفتمان و بحث و مذاکره و روشنفکری و جامعه آزاد و آزادی بیان و عدالت اجتماعی و حق و حقوق مردم را برا کشورهای دیگه تجویز می کنید دیکه چرا؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ نکنه اینم تقصیر احمدی نژاده؟؟ یا جمهوری اسلامی. کل اگر طبیب هستی سر خود دوا بفرما.
پنج‌شنبه 20 آبان 1389

sale2000 - انگلیس - لندن
همون جور که میبینی مردم هه پلیس حمله کرده 2 حضور خبرنگاران با دوربین معلوم 3 باز داشت شده ازاد الان در کلاب داره حال میکنه نه مثل نوریزاد به خاطر ئ نامه زندان باشه 4 کلا انگلیس کهریزک نذارد
پنج‌شنبه 20 آبان 1389

+0
رأی دهید
-0

نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.