موفقیت چشمگیر جمهوریخواهان در انتخابات آمریکا


موفقیت چشمگیر جمهوریخواهان در انتخابات آمریکا

جان بینر، نماینده جمهوریخواه از اوهایو در مجلس نمایندگان، به احتمال زیاد رئیس آینده این مجلس خواهد شد

نتایج اولیه انتخابات میان دوره ای آمریکا نشان می دهد که جمهوریخواهان پس از چهار سال کنترل مجلس نمایندگان را دوباره در دست خواهند گرفت، اما به ۱۰ کرسی لازم برای کسب قدرت در مجلس سنا دست پیدا نخواهند کرد.

شمارش آرا همچنان ادامه دارد، اما نتایج اولیه حاکی از آن است که جمهوریخواهان به ویژه جناح محافظه کار "تی پارتی"، در چند ایالت کاندیداهای حزب دموکرات باراک اوباما را در رقابت های مجلس سنا شکست داده اند.

بر اساس نتایج اولیه، مارک کیرک نماینده جمهوریخواهان در ایالت ایلینوی با شکست رقیب دموکرات خود، کرسی این ایالت در سنا که پیشتر در اختیار باراک اوباما بود را از آن خود کرده است.

مارک کیرک که از اعضای مجلس نمایندگان است، ریاست "گروه ایران" را در این رکن کنگره برعهده دارد و همواره برای تشدید تحریم ها علیه جمهوری اسلامی تلاش کرده است.

بر اساس نتایج اولیه، ران جانسون کاندیدای جمهوریخواهان در ایالت ویسکانسین موفق شده که با شکست سناتور راس فاینگولد، یکی از لیبرال ترین سناتور های دموکرات، کرسی او را کسب کند.

این سناتور دموکرات از مخالفان سرسخت جنگ عراق بود و با اعزام نیروی بیشتر به افغانستان مخالفت کرده بود.

نظرسنجی ها از مردمی که مراکز رای گیری را ترک کرده اند نشان می دهد که حداقل دو کاندیدای جمهوریخواه که مورد حمایت محافظه کاران "تی پارتی" هستند، در ایالت های فلوریدا و کنتاکی پیروز شده اند.

بر اساس نتایج اولیه، رند پال، کاندیدای محافظه کاران در ایالت جنوبی کنتاکی و مارکو روبیو کاندیدای محافظه کار در فلوریدا با شکست رقبای دموکرات خود به سنا راه پیدا می کنند.

بر اساس نتایج اولیه، مارکو روبیو که کوبایی الاصل است از فلوریدا به سنا راه یافته

رند پال در جمع طرفدارانش در کنتاکی گفت: "آمده ایم که حکومتمان را پس بگیریم. مردم آمریکا از آنچه در واشنگتن می گذرد، راضی نیستند."

خشایار مهیم، خبرنگار بی بی سی فارسی در واشنگتن می گوید: "در روزهای آینده شاهد شادمانی جمهوریخواهان به خصوص محافظه کاران تی پارتی خواهیم بود. اما با توجه به سطح بالای توقعات این جنبش نوظهور برای محدود کردن عملکرد حکومت، روشن نیست که چگونه بتواند با رهبران سنتی حزب جمهوریخواه کنار بیاید."

او یکی دیگر از مشکلات بالقوه تی پارتی را فقدان رهبری یکپارچه و خواسته های بعضا متفاوت اعضای آن ارزیابی کرد.

نظرسنجی خبرگزاری آسوشیتدپرس نشان می دهد که دو پنجم رای دهندگان گفته اند که وضع اقتصادی آنها نسبت به دو سال گذشته بدتر شده است.

مارکو روبیو که کوبایی الاصل است و خانواده اش پس از به قدرت رسیدن فیدل کاسترو در کوبا به آمریکا مهاجرت کردند، هم در فلوریدا از طرفدارانش قدردانی کرد و گفت که "همیشه فرزند تبیعدی ها باقی خواهد ماند."

بر اساس برآوردهای اولیه، دان کوتس، کاندیدای جمهوریخواهان در ایالت ایندیانا در مرکز آمریکا نیز براد السورت، کاندیدای دموکرات ها را شکست داده است.

در ایالت نیوهمشایر هم کلی آیوت، کاندیدای جمهوریخواهان با شکست رقیب دموکرات، کرسی سناتور جمهوریخواه گراگ که بازنشسته می شود را از آن خود کرد.

اما کریستین او دانل، کاندیدای جنجالی "تی پارتی" در ایالت دلِور شکست خورده است.

همچنین بر اساس نتایج اولیه، آندرو کومو، کاندیدای دموکرات ها در مبارزات فرمانداری ایالت نیویورک رقیب جمهوریخواه خود را شکست داده است.

رند پاول، کاندیدای محافظه کار مورد حمایت تی پارتی از کنتاکی به سنا راه یافته است

به گفته ناظران، میزان بالای بیکاری و وضع اقتصادی بی ثبات آمریکا منجر به رویگردانی بسیاری از رای دهندگان از حزب دموکرات شده است.

در آخرین مرحله مبارزات انتخاباتی که دوشنبه انجام شد، جمهوریخواهان و دموکرات ها از حامیانشان خواستند تا در رای گیری شرکت کنند.

در بسیاری از حوزه های انتخاباتی، مردم از چند روز پیش اجازه داشتند که از طریق پست یا با مراجعه به مراکز انتخاباتی رای بدهند.

در این رای گیری ها، تمام ۴۳۵ کرسی مجلس نمایندگان و از مجموع ۱۰۰ کرسی سنا، ۳۷ کرسی آن به رای گذاشته شده است.

از مجموع ۵۰ ایالت نیز سرنوشت فرمانداری ۳۷ ایالت در این رای گیری ها رقم خواهد خورد و همچنین به استثنای چهار ایالت، مردم ایالت های دیگر، اعضای مجالس ایالتی خود را انتخاب خواهند کرد.

جمهوریخواهان برای در اختیار گرفتن مجلس نمایندگان به ۳۹ کرسی و برای پیروز شدن در سنا به ۱۰ کرسی نیاز دارند.

رای گیری به مدت ۱۴ ساعت ادامه داشته و آخرین حوزه های رای گیری در ایالت آلاسکاست.

نگرانی های اقتصادی

اکثر ناظران وضع اقتصادی نامطلوب ایالات متحده را مهم ترین عامل نارضایتی مردم از کاندیداهای حزب حاکم آمریکا می دانند.

در حال حاضر میانگین بیکاری در سراسر آمریکا نه و شش - دهم درصد است و دولت فدرال با کسری بودجه ای حدود یک تریلیون و ۳۰۰ میلیارد دلار روبروست.

جنبش اعتراضی "تی پارتی" و محافظه کاران به ویژه نگران افزایش بدهی آمریکا هستند و بر کاهش هزینه های دولت تاکید دارند.

خزانه داری ایالات متحده روز دوشنبه اعلام کرد که برای تامین هزینه های دولت فدرال بین ماه های اکتبر و دسامبر اوراق قرضه ای به ارزش بیش از ۳۸۰ میلیارد دلار صادر خواهد کرد.

خریدار اصلی این اوراق عمدتا بانک های چینی و ژاپنی هستند که این خود بسیاری را در کنگره نسبت به افزایش قدرت اقتصادی چین و نفوذش بر اقتصاد آمریکا نگران کرده است.

طی ماه های گذشته، سه تن از مشاوران ارشد اقتصادی رئیس جمهوری آمریکا از جمله پیتر اورزگ، رئیس سابق دایره بودجه دولت فدرال، کاخ سفید را ترک کرده اند.

haghighatgo - آلمان - برلین
قسمت اول . در گذشته ثابت بود باره دیگر و باره های دیگر ثابت میشود و خواهد شد حیوان گوشت خوار گوشت خوار است و ولی برای شکار طعمه متوسل به هربه گول زدن شود (دمکراتی و دمکراسی و هالیوود و تکان دادن باسن های لخت و چاپ صدها تن مجله و روزنامه و...)! گاه گاه هم مجبور است برای گول زدن و جمع آوری و بعد شکار دریدن حیوانات گیاه خوار به ظاهر حیوان گیاه خوار شود و یا به دنبال گله آن ها و یا داخل گله آن ها با گیاه و علف برای چهار سال و یا کمتر شکمش را پر کند و حتی از گیاه خوران در مقابل رقبای گوشت خوارش دفاع کند (عربستان صعودی)!...شکم یهودی های و مسیحی های کاتولیک گوشت خوار جهان خوار رو را تمامی گوشت حیوانات گیاه خوار دنیا نمی توانند سیر کنند و در کارخانجات غربی هر روز وسیله ای و اختراعی جدید برای زاد و ولد بیشتر حیوانات گیاه خوار پر گوشت و کم خور(!) (حکومت خمینی)و شکاراشان طراخی و ساخته میشود !! .
چهار‌شنبه 12 آبان 1389

haghighatgo - آلمان - برلین
قسمت دوم. تحریمی که سالیان سال است که غرب و بویژه امریکا ظاهرا بر علیه دارو دسته کارمندان حکومتیشان (حکومت بازان خمینی) اجرا می کند هدف اصلیش مردم ایران است که بسیار کمتر بخورند و کمتر بپوشند و کمتر به مدرسه و دانشگاه بروند و یا اصلا و بطور کلی درش رو ببندند که سواد دار شدن خطر داره ..و بسیار کمتر از زندگی انسانی بی درد سر و بدون ترس بهره مند شوند و برای در آوردن یه تکه نان تمام روز رو در خیابان ها بسر ببرند و نه وقت فکر کردن داشته باشند و نه وقت خانه نشستن !
چهار‌شنبه 12 آبان 1389

haghighatgo - آلمان - برلین
قسمت سوم . ایرانی ها باید تا آنجاییکه ممکنه از دنیای غرب و بخور بخور های در آنچا و قصاب خانه هایشان برای قصابی چاق و چله های گاوهای رهبران کشورهای جهان سومی و آنچه در آنجا می گذرد کاملا بی اطلاع باشند !! تا حالا غرب ها طبق نقشه هدفش را در ایران پیش برده اند ..هر صدایی که منجر به فرار طعمه شان شود را خفه کرده اند چه در داخل توسط کارمندانشان (خمینی ودارودستش) و چه در خارج (دکتربختیار و ..)! نقشه بعدی غربی ها که در حال محاسبه و اجرا است و با تاتر بازی های تروریستی برگردان و ایجاد جو ضد خارجی و ترس از خارجی تحصیل کرده های ایرانی را هم به ایران باز گردانند که در ایران به قتل برسانند و با جلوگیری از پرواز نفروختن هواپیمای نو به ملت ایران و نه به دولت ایران و ندادن سوخت و..می خواهند رابطه ایرانی ها را کلا با غرب قطع کنند ! شاید تصوری مسخره باشد اگر جزء این نباشد !!
چهار‌شنبه 12 آبان 1389

haghighatgo - آلمان - برلین
قسمت چهارم. غربی ها طبق دستور و قرارداد با نوکران و چوپاندارانشان در ایران و پرادخت هزینه های میلیونی برای راه اندازی تضاهرات و فحاشی به غربی ها در ایران و حتی تسخیر سفارت امریکا را برای گول زدن و خام کردن مردم ایران به واقیعیت و ماهیت گماشتگان اسلام نما و عمامه بسر غرب خرج کرده و می کنند که هرگونه شکی از رابطه چوپان های ارزان قیمت عمامه بسرشان را با غربی ها محو و بپوشانند وتا حالا هم از دید میلیون ها لگد پران و قلدر بی مغز و بی سواد و عربده زن ایرانی این طرح به وضوح به ثمر رسیده است !!. سیاستی که یک گوسفند تا زمانی که آقای قصاب (با چشم آبی و موی زرد و کراوات) را با چاقو نبیند نمی فهمد که برای چی جلوش علف ریختن !! . .
چهار‌شنبه 12 آبان 1389

kalkal - ایران - تهران
این برا شما انگلیسی ها خوبه یا بده؟
چهار‌شنبه 12 آبان 1389

khosh bavar - ایران - کرمان
! Change . Yes, We can , با همین شعار Obama به جنگش رفتند ! یک اخطار بزرگ به Obama !
چهار‌شنبه 12 آبان 1389

yavaram - المان - کلن
haghighatgo تو کی چی؟ چی داری میگی؟ دهنتو باز میکنی فله یی هرچی اومد بیرون اومد یا علی خدا بده برکت. اگه با غرب بدی المان چکار میکنی؟!
چهار‌شنبه 12 آبان 1389

danial nabi - سوئد - استکهلم
سگ زرد برادر جرج بوشه.
چهار‌شنبه 12 آبان 1389

bidin - ایران - ارومیه
haghighatgo - آلمان - برلین . چه قشنگ حرف دلمو زدی. این برنامه ها و سیاستهای پشت پرده پدر ایرانو ایرانی رو در اورده.هر چند اینها مختص ایران نیست و تمام کشورهایی که دارای ذخایر معدنی هستند شامل میشه. تصور قیافه خوشحال و لبخند رضایت این چشم ابیها از در خاک و خون غلطیدن و در فقر زندگی کردن مردم کشورم جای یک لحظه خواب و اسایش نذاشته. باید مردم ماهم به فعالان بین المللی ضد امپریالیستی بپیوندند که یک باربرای همیشه از ای خفت خلاص شیم وگرنه چندسال دیگه این رژیمو میبرن و یکی دیگه جاش میذارن و چندین نسل دیگه هم درگیر این فلاکت خواهد بود.
چهار‌شنبه 12 آبان 1389

reza_frankfurt - المان - فرانکفورت
فقط این بگم.سیاست نه پدر داره نه مادر.این چیزئ که ما می بینیم یا می شنویم نیست.پشت پرده یه چیزهای هست که روحمون از اون بی خبره.هر جا که نفت و طلا و پول باشه امریکا برای پیاده کردن دمکراسی ارتشش رو اونجا می فرسته
چهار‌شنبه 12 آبان 1389

haghighatgo - آلمان - برلین
yavaram - المان - کلن. قسمت اول . خیلی ببخشید که بنده به شما و امثال شما توهین کردم ..ببخشید آقا معذرت می خوام ..آقای آلمانی دوست . مشت و لگد بهم نزن دیگه ..چشم ..چشم ..غلط کردم دیگه توهین نمی کنم بله آلمانی ها و غربی ها قاتل اینا همشون از نسل ساخت کارخانه آریا هستند و شما هم از همون نسل هستید ..ببخشید به کشورتون و شهر کلن و نژاد آلمانی و غربی ها توهین کردم..شما بنده رو ببخشید ..چشم چشم از کشورتون قهر می کنم می رم جای دیگه ..آخ آخ نزنید منو ..دماغم شکست ببخشید به مو زردها و چشم آبی توهین کردم . هیچ دلیلی برای من وجود نداره که تو آلمان زندگی می کنم باید خم شم... ! ودر ثانی همین .. .... ها هم بودند که با ملاها سر یه کاسه نشستند و تا توانستند دوشیدن و در ضمن باعث اصلی شروع شدن جنگ عراق و ایران و یوگسلاوی هم این اراذلان نازی و نازیان یهودی بودند !!
چهار‌شنبه 12 آبان 1389

haghighatgo - آلمان - برلین
yavaram - المان - کلن. قسمت دوم . همانطور بنده دهنم ...رو هم اگر لازم باشه باز می کنم و روی این جماعت قاتل و جهان خور مغرور بی منظور دزد مو زرد و چشم آبی ....!! پناهنده و ...مال هم نیستم که شاید مجبور باشم به خاطر یه پاسپورت آلمانی به آلمانی بگویم خوب چشم قربان دولا میشوم ..!! خیال می کنند تمام کره زمین مطعلق به جدو آبادشان بوده و بقیه انگلند! بنده تا آنجا که ممکن باشد (مانند شاهپور بختیارکه اینا کشتنش) در هر مکان ممکنه افشاشون خواهم کرد و احتیاجی به هلاجی شما ندارم !!! !!! !!!!
چهار‌شنبه 12 آبان 1389

arashbehdin - امریکا - اتلانتا
این یک بدی دارد و انهم سخت شدن کار اوباما در راهبری سیاستها ست. اختلافات حزبی جلوی پیشرفت و تصویب قوانین را تا اندازه ای خواهد گرفت.
پنج‌شنبه 13 آبان 1389

+0
رأی دهید
-0

نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.