تظاهرات احیای سلامت عقل در واشنگتن در پاسخ به تظاهرات احیای عزت امریکا - عکس


تظاهرات احیای سلامت عقل در واشنگتن
در پاسخ به تظاهرات احیای عزت امریکا

در حالی که فقط دو روز به انتخابات میان دوره ای کنگره آمریکا مانده است، بازار رقابت های انتخاباتی و اتهام زنی های رایج احزاب مختلف در این کشور داغ است.
ده ها هزار نفر از مردم آمریکا روز شنبه در پاسخ به فراخوان دو شخصیت طنزپرداز تلویزیونی در واشنگتن تجمع کردند.
جان استوارت و استیو کولبرت دو کمدین لیبرال آمریکا روز شنبه حدود 60 هزار نفر را به خیابان های واشنگتن پایتخت آمریکا کشاندند تا در دفاع از دموکرات ها و مخالفت با حزب چای و گلن بک ، مجری راست های افراطی این کشور تظاهرات کنند.
این تجمع در آستانه برگزاری انتخابات میان دوره ای در آمریکا و در پاسخ به تجمع دو ماه پیش جمهوری خواهان در واشنگتن برگزار شد.
گلن بک از مجریان شبکه خبری فاکس نیوز است که در مخالفت با باراک اوباما و دموکرات ها چند ماه قبل ده ها هزار نفر را به خیابان های واشنگتن کشاند .
او نام تظاهرات خود را احیای عزت آمریکا گذاشته بود و به همین دلیل دوکمدین آمریکایی هم در مقابل تظاهرات روز شنبه را احیای سلامت عقل یا بازگرداندن ترس نام نهادند.
این دو کمدین گفتند که گلن بک ترس و وحشت در میان مردم آمریکا ایجاد کرده است و آنها برای مقابله با آن یک سری برنامه های خنده آور اجرا کردند.
در این حال، جان استوارت و استیون کولبر تاکید کردند که تجمع "احیای سلامت عقل" در واشنگتن برای طرفداری از هیچ حزب و جناح سیاسی برگزار نشده است.

جان استوارت در سخنانی گفت: "هدف از این تظاهرات تمسخر مردم با ایمان یا کسانی که در عرصه های مختلف فعال هستند، نیست. هدف آن تحقیر کسانی که در مرکز کشور زندگی می کنند، نیست. ما نمی گوییم در شرایط دشواری به سر نمی بریم . ما نمی گوییم از هیچ چیز نباید ترسید. اوضاع دشواری است. ما هم در هراسیم. اما این که ما در دوران سختی زندگی می کنیم، به این معنی نیست که آخرالزمان است."

 جان استوارت در سخنانش به راست گرایان، جنبش تی پارتی و فاکس نیوز اشاره می کرد.

هر دو برگزارکننده تجمع که از مجری های مورد علاقه جوانان لیبرال در آمریکا هستند، در شبکه تلویزیونی کمدی سنترال که یک شبکه طنز است، برنامه اجرا می کنند.

اعتبار برنامه جان استوارت به حدی زیادی است که باراک اوباما هفته گذشته در استودیوی آن حاضر شد تا در آستانه انتخابات کنگره، جوانان طرفدار خود را برای حضور در پای صندوق های رای بسیج کند.


این تظاهرات در حالی برگزار شد که قرار است انتخابات مجالس آمریکا روز سه شنبه برگزار شود و عمده نظرسنجی ها حکایت از آن دارد که دمکرات ها در هر دو مجلس این کشور شماری از کرسی های خود را از دست می دهند.
با وجود نظرسنجی‌های اخیر که از برتری جمهوری‌خواهان در مقابل دموکرات‌ها در رقابت‌های انتخاباتی میان‌دوره کنگره حکایت دارد، کاندیداهای دموکرات همچنان اصرار دارند که می‌توانند پیروز این دوره از انتخابات در آمریکا باشند.
به گفته کارشناسان در صورت شکست دموکرات ها در این انتخابات باراک اوباما در نیمه دوم دوره ریاست جمهوری خود برای پیشبرد اصلاحات سیاسی اش با دشواری ها فراوان روبه رو خواهد شد .
برنامه های اوباما برای نیمه دوم دوره ریاست جمهوری اش شامل اجرای اصلاحات در نظام بهداشتی آمریکا ، افزایش مالیات ثروتمندان ، تصویب لایحه تغییرات آب و هوایی و بستن بازداشتگاه گوانتانامو است .
همه این طرح ها باید در مجالس نمایندگان و سنای آمریکا تصویب شود .
انتخابات میان دوره ای کنگره آمریکا قرار است دوم نوامبر ( یازدهم آبان ) برگزار شود.
در این انتخابات تکلیف تعداد 435 کرسی از کل کرسی‌های مجلس نمایندگان آمریکا و 37 کرسی از 100 کرسی مجلس سنای آمریکا مشخص خواهد شد .
به گفته کارشناسان در صورت تسلط جمهوری خواهان بر یکی از این دو مجلس اوباما مجبور خواهد شد درباره هر لایحه با آنها مذاکره کند.
کارشناسان پیش بینی می کنند در صورت تسلط جمهوری خواهان بر مجلس نمایندگان آمریکا " جان بوئنر " جای " نانسی پلوسی " خواهد نشست و این گروه نوشتن لوایح و برنامه ریزی برای رای گیری درباره آنها را تنظیم خواهد کرد.
در این صورت جمهوری خواهان می توانند لوایحی نظیر کاهش مالیات یا اصلاح خدمات درمانی را بدون حمایت دموکرات ها تصویب کنند اما سنا همچنان می تواند لوایح مجلس نمایندگان را مسدود و اوباما ممکن است آنها را وتو کند.
اما بسیاری از کارشناسان و تحلیل گران پیش‌بینی کرده‌اند که این انتخابات نتایجی بینابین خواهد داشت و جمهوری‌خواهان اکثریت مجلس نمایندگان و دموکرات‌ها نیز اکثریت مجلس سنا را به دست خواهند آورد.

تجمع احیای سلامت عقل در واشنگتن

تصاویری از تظاهرات احیای عزت امریکا در ماه آگوست

این تظاهرات در بنای یادبود آبراهام لینکلن و مناطق اطراف برگزار شد.

بسیاری از تظاهرکنندگان پرچم آمریکا را حمل یا به تن کردند.

شرکت کنندگان در بنای یادبود جنگ جهانی دوم و سایر ساختمان های مشهور اطراف تجمع کردند

موسیقی محلی و مذهبی نیز اجرا شد.

بسیاری پیراهن های "احیای عزت" نام این تظاهرات را بر تن داشته و خواستار "بازگشت" به مسیر بنیانگذاران اولیه آمریکا شدند

محافظه کاران آمریکا می گویند سیاست های مداخله جویانه دولت باراک اوباما ناقض ارکان قانون اساسی این کشور است

برخی از سازمان دهندگان این تظاهرات تعداد شرکت کنندگان را چند صد هزار نفر اعلام کردند

این تظاهرات همزمان با چهل و هفتمین سالگرد جنبش مدنی آمریکا بود و بر روی پله های بنای یادبود آبراهام لینکلن که مارتین لوتر کینگ سخنرانی مشهور خود علیه تبعیض نژادی در این کشور را ایراد کرد برگزار شد. سازمان دهندگان این همزمانی را "اتفاقی" خوانده اند، اما رهبران بازمانده جنبش مدنی آمریکا، محافظه کاران را متهم به بهره برداری از این روز کردند.

برخی تظاهرکنندگان پلاکاردهایی با شعارهایی مذهبی و در حمایت از سربازان آمریکایی حمل می کردند

"اداره صحیح یک ملت بدون خدا و انجیل غیرممکن است." جورج واشنگتن نخستین رئیس جمهور آمریکا

جوانان هم در این تجمع شرکت داشتند

حال و هوای این تظاهرات پیک نیکی بود.

تظاهرکنندگان از ایالت های دور و نزدیک سراسر آمریکا به واشنگتن آمدند

میرحسین - ایران - یزد
اگه ایران بود حکمشان چی بود.باتوم کهریزک شیشه نوشابه خس وخاشاک گوساله میکروب محارب اعدام.
سه‌شنبه 11 آبان 1389

khosh bavar - ایران - کرمان
دمکراسی = تبادل نظر, ازادی بیان, شادی, همبستگی, زندگی ! اشتباه مردم امریکا, انتظار بیجا از Obama داشتند و اشتباه Obama وعدههای بزرگ و پوچ دادن ! بازار سیاست دارای ابزارهای " نامرعی " هستند که انها خط و نشان را برای دنیا انتخاب میکنند ! یک ضرب المثل رومی میگه : اگه نمیتونی حریف دشمنت شی, عوض جنگ بیخود که باعث مرگت میشه, دشمنت را بغل کن !
سه‌شنبه 11 آبان 1389

aks2424 - کویت - کویت
با این کار می خوان بگم ایجا ازادی هست. اوباما تو برو عراق جمع کن ازدی پیش کش
سه‌شنبه 11 آبان 1389

arashbehdin - امریکا - اتلانتا
از این تی پارتی مسخره تر وجود ندارد! همه اش زیر سر این زنک پی لین است که آتش به پا میکند تا باج بگیرد.
چهار‌شنبه 12 آبان 1389

sonet - ایران - تهران
الان خیلیها میان میگن دموکراسی به این میگن مردم راحت حرفشونو میزنن.ولی خدایی نگاه کنین مثل ادم دارن تظاهرات میکنن البته عکسهای اخر شبیه پیکنیکه.تو ایران از دیوار بانک بالا می رن غزیز من یاد بگیرید مثل انسان برخورد کنید تا مثل انسان با شما برخورد شود
چهار‌شنبه 12 آبان 1389

experthoney - منامه - بحرین
ستاره هاتو بخورم من
چهار‌شنبه 12 آبان 1389

alind - عراق کزدستان - اربیل
aks2424 کویت کویت. مشکلیه عراق اوباما وامریکا نیست.مشکلیه عراق دولتهای اطراف و همسایه هاى عراق است بخصوص حکومت ایران است.وهمجنین تروریستهىباقى مانده حزب بعث است
چهار‌شنبه 12 آبان 1389

yavaram - المان - کلن
sonet کسیکه وقت تظاهرات تو سوراخ موش بوده نباید در مورد تظاهرات صحبت کنه. جمهوریخواها یک مشت روانی اند که میخوان جنگای صلیبی راه بندازن
چهار‌شنبه 12 آبان 1389

zebelkhan - آمریکا - لوس آنجلس
khosh bavar - ایران - کرمان . خوش باور جان! دوست عزیز! هر کی ندونه فکر میکنه صد سالی توی آمریکا تحلیل گر مسائل سیاسی بودی ها! فقط این رو داشته باش که این جامعه آمریکا چقدر پویا و سالم از نظر فکری و اصول مدنیت هست. میلیونها نفر موافق و مخالف تظاهرات میکنند و پایین و بالای همدیگه رو انتقاد میکنند و جوک و لطیفه و بیل بورد و انواع نمایشات طنز و هجو نشون میدن و خون از دماغ یک نفر نمیاد بقول بعضی کامنتها انگار همه رفتن پیک نیک! و مقایسه کن با اروپای آزاد و به اصطلاح دموکراتیک که هر روز درگیری و اتش زدن لاستیک و اعتصاب و هزار مشکلات برای خودشون درست میکنند که میخوان اعتراض کنند! مهم اوباما یا بوش نیست. مهم سیستمی آزاد و پویا و اقتصادی دینامیک است که آمریکا را آقای دنیا کرده و اروپا صد سال از آمریکا عقب تر است تا چه برسد به بقیه کشورهای جهان. تا اینجا زندگی نکنی نمی فهمی آمریکا یعنی چه؟ سعی کن کمتر تحلیل کنی و بیشتر مشاهده و مطالعه. این عکسها خودشون حرف میزنن و احتیاج به تفسیر ندارند.
چهار‌شنبه 12 آبان 1389

m.mohajer - المان - ماینز
جالبه بعضی ها در امریکا(مهد لیبرال دموکراسی) نشسته اند واز انجا بد گویی می کنند...
چهار‌شنبه 12 آبان 1389

khosh bavar - ایران - کرمان
zebelkhan - آمریکا - لوس آنجلس : زبل خان جان, با خواندن کامنت شما شوکه شدم و هنوز هم لبخند میزنم ?! زیرا, شما با ان بیان رسا و ادبیات قویترت از من, انگار من این کامنت را نوشتم , که 100 % با توضیحاتت موافق هستم, تا 2 خط اخر, که منو متهم به نااگاهی از اوضاع سیاسی usa میکنید ?! اصلا نمیدانم جوابت را چطور بدهم, ولی سعی میکنم: 1 - این دلیل قانع کننده ای نیست که امثالی مثل من که در usa زندگی نمیکنند, اطلاع کمتری داریم ! اگر 100 % به این موضوع اعتقاد داری, به بزرگترین اشتباه فاحشی مرتکب میشی, زیرا در usa خیلی بیسواد داریم که قدرت تجزیه و تحلیل کردن موضوعات سیاسی را ندارند بکنند و نباید فقط از این " دید " وارد شد. Internet میتونه سهم بزرگی برای نزدیکی فرهنگها بشه, که من از طریق Internet مثلا این شخص جمهوریخواه که به, hell, no معروفه, با دید سیاسی این شخص اشنا باشم.
پنج‌شنبه 13 آبان 1389

khosh bavar - ایران - کرمان
Zebelkhan , قسمت 2 ): من, هیچ معمایی را در مورد کامنت من کشف نکردم, ایکاش مثل جهان اولیها با صراحت منظورت را میگفتی که چه چیز را اشتباه نوشتم و زیاد حاشیه نرو. لپ مطلب و سوالت را عنوان کن, زیرا کامنت شما در مورد من, انگار نظر و عقیده من هستش که اینقدر شبیه و هم نظر هستیم. بیصبرانه منتظر سوال واضح شما, که چه چیز را اشتباه فرمودم !?
پنج‌شنبه 13 آبان 1389

khosh bavar - ایران - کرمان
zebelkhan - آمریکا - لوس آنجلس : گفته شما به من : " هر کی ندونه فکر میکنه صد سالی توی آمریکا تحلیل گر مسائل سیاسی بودی ها " ?! پس چه انتظاری دارید از مردم ایران, که هموطنانی مثل شما که بناچار از ایران فرار کردند و اگاهی این افراد بیشتر از مردم ایران هست که در ایران, زندگی پرمشقت خود را دنبال میکنند و وقت اخبار شنیدن را ندارند. ایا ایرانیهای داخل ایران باید از این " کانال " وارد شوند, و به تحلیلهای سیاسی ایرانی خارج از کشور گوش ندهند, زیرا در ایران زنگی نمیکنند ?!
پنج‌شنبه 13 آبان 1389

khosh bavar - ایران - کرمان
zebelkhan - آمریکا - لوس آنجلس : گفته شما به من : " این عکسها خودشون حرف میزنن و احتیاج به تفسیر ندارند " !!?? خنده اور و غم انگیزه این طرز دید شما به من, زیرا این سایت برای نظر دادن هست, و من خوش باور مثل بقیه در اینجا و مثل هزاران عکس و مطلب در اینجا, نظرم را گفتم که مورد تائید مسئولان سایت قرار گرفت, و شاید هم دهها هزار نفر دیگر موافق این کامنت من باشند, و شما , چون به مذاقت خوش نیامد, فتوای دیگری برای این عکس و این سایت انتخاب میکنی که من نباید نظرم را بگویم ?! وای بر ما و وای بر ایران !? ولی چون ایرانم و مردمم را دوست دارم, که دنیا را از دید خوش باوری نگاه نکنند, بلکه از این دید سیاسی دیگر, مجبورم بنویسم.
پنج‌شنبه 13 آبان 1389

zebelkhan - آمریکا - لوس آنجلس
khosh bavar - ایران - کرمان . وقتی میگم کمتر قضاوت کن برای همین میگم! اولا از کجا به من بر چسب فراری بودن میزنی؟ یعنی هرکس خارج از ایران بود فراری است؟ خوب برای همین تحلیلهات هم آبکی در میاد . من سالی دو بار ایران میام و اینجا تجارت میکنم. ثانیا دوباره تکرار میکنم تا اینجا زندگی نکنید نمی فهمید که سیستم سیاسی و اجتماعی آمریکا چگونه است. بسیاری از کامنتهایی که در مورد آمریکا میگذاری مشابه تحلیلهای حسین شریعتمداری است. اینجا اینترنت پر سرعت روی موبایل به مردم عرضه میشود تا چه برسد به خانه ها. حتی کارگران ساده موبایل دارند. اگر شما از ناف کرمان فقط با رجوع به اینترنت به چنین تحلیلهایی رسیدی پس مردم آمریکا بیشتر و بهتر از تو به اینترنت و بسیاری رسانه های دیگر که جنابعالی دسترسی نداری دسترسی دارند. ثالثا دوباره تکرار میکنم این عکسهای بالا یک دنیا مطلب در خود دارد. مهمترین آن اصول جا افتاده جامعه مدنی بدور از لمپنیزم و اوباش گری است. چهارم اینکه درج مطالب شما در این وب سایت به معنی مورد تایید قرار گرفتن نیست. پنجم اینکه من نگفتم نظرت رو نده. گفتم بیشتر فکر کن.
پنج‌شنبه 13 آبان 1389

+0
رأی دهید
-0

نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.