41 سال از ارسال اولین ایمیل در تاریخ اینترنت گذشت
دو محقق رایانه در اولین تلاش خود برای ارسال پیام میان دو رایانه تنها توانسته بودند دو حرف اول از این کلمه سهحرفی را ارسال کنند و قطعی شبکه آرپانت آن زمان مانع از موفقی آنان در مرتبه اول شده بود.
به گزارش شبکه ایران و به نقل از "گلوبالاسپک" جمعهای که گذشت در تاریخ علم اینترنت یکی از مهمترین روزها به شمار میرفت، جمعه سالروز ارسال اولین پیغام در فضای مجازی و بین دو رایانه بود که ۴۱ سال پیش و در سال ۱۹۶۹ در آمریکا رخ داد و از آن به عنوان اولین نامه الکترونیکی (ایمیل) دنیا یاد میشود.
در ساعت 10:30 صبح روز 29 اکتبر سال 1969 دو محقق علوم رایانه نخستین پیام مجازی را از طریق فضای اینترنت اولیه موسوم به آرپانت که توسط وزارت دفاع آمریکا تدارک دیده شوده بود، بین دو رایانه در دانشگاه کالیفرنیا ارسال کردند.
پروفسور "لئونارد کلینراک" و "چارلی کلین" دانشجوی مقطع کارشناسی ارشد این دانشگاه در این پروژه سعی داشتند تا کلمه "LOG" را بین دو رایانه از طریق شبکه جابجا کنند و این پیام حاصل اولین استفاده از فناوری ارسال بسته در شبکه بود که منادی دنیای مدرن اینترنت امروزی شد.
این پروژه تنها در ارسال دو حرف اول این کلمه موفقیتآمیز بود و پس از ارسال دو حرف Lo شبکه مورد استفاده قطع شد و حرف g ارسال نگردید اما تلاش دوباره این دو محقق برای ارسال این کلمه موفقیت آمیز بود و توانستند این کلمه را بین دو رایانه جابجا کنند.
البته پیشبینی پروفسور لئونارد کلینراک نیز در نوع خود جالب بود، وی پس از این موفقیت اعلام کرده بود که " رایانهها هنوز در دوران طفولیت خود به سر میبرند اما آنها رشد خواهند کرد و بسیار پیچیده خواهند شد. ما احتمالا مانند جریان الکتریسیته کنونی و امکانات تلفن حاضر، شاهد گسترش امکانات رایانهها خواهیم بود که به خانههای شخصی و ادرات در سراسر کشور خدمات ارائه خواهند کرد.
amirbenz - ایران - تهران
|
انشالله که مطالب پیام الکترونیک ارسال شده بر خلاف مواظین شرعی و ضد انقلاب نبوده است. |
یکشنبه 9 آبان 1389 |
|
Dokhtare_ariaei - ایتالیا - میلان
|
مشهورترین کلمه عبور در اینترنتبه گزارش عصر ایران به نقل از روزنامه نیویورک تایمز، براساس یک بررسی انجام شده بر روی فهرستی از 23 میلیون کلمه عبور، رایج ترین گزاره " 123456 " تشخیص داده شد. انتخاب کلمات و گزینه های ساده توسط کاربران اینترنتی باعث شده تا امنیت حساب های اینترنتی کاهش یابد. براساس بررسی جدیدی که انجام شده، همچنان از هر پنج کاربر اینترنت یک نفر آن ها از کلمه عبوری (password) استفاده می کند که به سادگی می توان آن را حدس زد مانند 123 ، I love you یا حتی خود کلمه password . در همین زمینه "امیچای شولمان" رئیس امور فنی شرکت "امبیرفا" متخصص در زمینه تهیه برنامه های ضدهکری در باره استفاده از گزینه های بسیار ساده برای کلمات عبور می گوید: این موضوع شبیه به نقص وراثتی در بشر است. ما از ابتدای دهه 90 با همین مشکل روبه رو بودیم. شولمان و شرکت وی تلاش کردند تا فهرست متشکل از 23 میلیون کلمه عبور که توسط یک هکر نامشخص در ماه گذشته میلادی از شرکت "you Rouk" ربوده شد را بررسی کنند. |
یکشنبه 9 آبان 1389 |
|
Dokhtare_ariaei - ایتالیا - میلان
|
شرکت "you Rouk" مسولیت تهیه برنامه های ویژه کاربران را در سایت های بسیاری مانند «Facebook و«My Space» برعهده دارد. هکر مورد نظر همچنین این فهرست را در اینترنت منتشر کرد و بسیاری توانستند مجموع 23 میلیون کلمه عبور را ببینند. همین فرصت باعث شد تا بسیاری اقدام به بررسی و پژوهش درباره کلمات عبور کنند. شرکت امبیرفا در بررسی این فهرست نتیجه گرفت که تقریبا یک درصد از حدود 23 میلیون کلمه عبور از گزاره " 123456" استفاده کرده اند. همچنین گزاره "12345" نیز در جایگاه دوم شیوع ترین کلمات عبور در میان کاربران اینترنتی است. پس از این دو گزاره، کلماتی مانند «qwerty» ، «123 abc» (حروف پشت سر هم در کیبرد) و«princess» نیز پراستفاده ترین کلمات عبور هستند. گفتنی است بسیاری از هکرها به آسانی می توانند با امتحان تعدادی از گزینه های عبور پراستفاده، وارد بخش های شخصی افراد در سایت های اینترنتی شوند و اختلال ایجاد کنند. همچنین این هکرها با استفاده از نرم های پیشرفته ای می توانند در طول چند دقیقه هزاران کلمه عبور را امتحان کنند تا بلکه یکی از آنها درست باشد و بتوانند سایت های شخصی را سرقت کنند . |
یکشنبه 9 آبان 1389 |
|