احمدی نژاد : شرایط بازگشایی سفارت خانه‌های ایران و آمریکا آسان است


احمدی نژاد : شرایط بازگشایی سفارت خانه‌های ایران و آمریکا آسان است

جام جم آنلاین : رئیس جمهور با بیان اینکه امروز همگان چنین فکر می‌کنند که شرایط برای بازگشایی سفارتخانه های ایران و آمریکا در واشنگتن و تهران بسیار دشوار شده است، گفت: احساس من این است که شرایط آسان است و باید دولت آمریکا به ملت ایران احترام بگذارد و شرایط برابر را برای ایجاد رابطه بپذیرد.

به گزارش دفتر امور رسانه‌های ریاست جمهوری دکتر محمود احمدی نژاد در گفتگو با دانشجویان و دانشگاهیان آمریکا که به صورت ویدئو کنفرانس برگزار شد، اظهار داشت: عده‌ای خودشان را مدیر جهان نامیده‌اند و خود را حاکم و مالک دنیا می‌دانند. اینان برای خود حق ویژه و بالاتری نسبت به سایر ملت‌ها قائل هستند و به حقوق ملت‌ها احترام نمی‌گذارند و به بهانه‌های گوناگون به جنگ و اشغالگری می‌پردازند. اگر این موضوع پذیرفته شود که آنها مدیر جهان هستند باید مسئولیت وضع کنونی و مشکلات موجود جهان را هم بپذیرند.

رئیس‌جمهور با تأکید بر اینکه کسانی که خود را مالک و صاحب جهان می‌دانند فاقد مشروعیت و مقبولیت هستند، اظهار داشت: دیگر نمی‌توان دنیا را با یکجانبه‌گرایی و انحصارطلبی اداره کرد. اینکه چند دولت و کشور برای خود حق بیشتری قائل شوند و دیگران را از عرصه مدیریت جهانی منع کنند، قابل قبول نیست.

رئیس جمهور تصریح کرد: زمانی مدیریت در یک کشور موفق است که آحاد مردم در آن مشارکت فعال داشته باشند، در عرصه جهانی هم مشارکت فعال همه کشورها موجب مدیریت موفق می‌شود. در کشورهایی که عده معدودی مدیریت آن را انحصاراً بر عهده دارند، امکان شکوفایی استعدادها وجود ندارد. یک ملت و یک کشور زمانی موفق و ظرفیت‌هایش فعال است که آحاد مردم نسبت به کشورشان احساس مسئولیت کرده و در آن مشارکت کند.

احمدی نژاد با تأکید بر اینکه عرصه جهانی نیاز به مدیریت مشترک دارد، اظهار داشت: دهه اول هزاره که به دهه صلح نامگذاری شده بود، متأسفانه سرشار از جنگ، تبعیض و بی‌عدالتی بود، زیرا در این دهه چند دولت معدود خود را مدیر انحصاری دنیا تلقی کردند و به دیگران فرصت مشارکت ندادند، در حالی که اگر همه دولت‌ها و ملت‌ها برای مدیریت جهانی فرصت برابر برخوردار بودند جایی برای جنگ و تبعیض باقی نمی‌ماند.

رئیس جمهور با بیان اینکه انسان جهانی، مدیریت جهانی و مشارکت همگانی رمز رفع مشکلات، رسیدن به پیشرفت و برپایی صلح و عدالت است، تصریح کرد: در این زمینه باید همه دانشجویان و دانشگاهیان با اظهارنظرهای خود برای گرفتن تصمیمات کمک کنند تا این مباحث فراگیر شده و در خدمت صلح و عدالت قرار بگیرند.

احمدی نژاد در پاسخ به سؤال یکی از دانشجویان درباره مسأله هسته‌ای ایران و اینکه اگر قراردادی وجود داشته باشد که بر مبنای آن تحقیق و آزمایش سلاح هسته‌ای ممنوع شود، آیا این امکان وجود دارد که دارندگان سلاح‌های هسته‌ای به آن پایبند باشند، گفت: معاهده ان.پی.تی با اصلاحاتی که در آن انجام شد همین منظور را به‌طور کامل برآورده می‌سازد، اگر چه این معاهده قبل از اصلاح هم خواستار خلع سلاح عمومی شده بود.

رئیس‌جمهور انرژی هسته‌ای را یک انرژی پاک و ارزان‌قیمت دانست و خاطر نشان کرد: همه باید بتوانند از این انرژی استفاده کنند اما متأسفانه صاحبان سلاح هسته‌ای، انرژی اتمی را معادل بمب اتم تعریف کردند تا بتوانند آن را به‌طور انحصاری در اختیار خود داشته باشند.

احمدی نژاد با اظهار تأسف از اینکه پس از گذشت 40 سال هنوز هیچ گامی در جهت خلع سلاح هسته‌ای برداشته نشده است، گفت: امیدواریم همگان به اصلاح ان.پی.تی که در آن به خلع سلاح‌ هسته‌ای تأکید بیشتری شده است، توجه کنند.

رئیس جمهور در پاسخ به سؤال یکی از اساتید دانشگاه کالیفرنیا مبنی بر اینکه آیا با توجه به تهدیدات روزافزون علیه ایران و در اختیار داشتن بمب اتم توسط تعدادی از کشورهای منطقه از جمله رژیم صهیونیستی، بهتر نیست که ایران هم بمب اتم داشته باشد، اظهار داشت: از نظر ملت ایران سلاح هسته‌ای دیگر هیچ کاربردی ندارد و کسی در جهان قادر به استفاده از آن نیست. سلاح‌های هسته‌ای زشت‌ترین و خشن‌ترین سلاح‌هایی است که بشریت می‌تواند در اختیار داشته باشد و ایران به لحاظ اخلاقی، انسانی و اعتقادی با این‌گونه سلاح‌ها مخالف است.

احمدی نژاد با بیان اینکه در ایران مدیریت انسانی حاکم است، گفت: هنر مدیریت انسانی این است که بدون استفاده از سلاح هسته‌ای بتواند پیام انسانی خود را به ملت‌ها منتقل کند.

رئیس جمهور با تأکید بر اینکه صلح در سایه سلاح اتمی حاکم نمی‌شود، افزود: سلاح کشتار جمعی امنیت جهان را بیش از گذشته به خطر می‌اندازد اما عشق و محبت باعث ایجاد صلح و امنیت پایدار می‌شود.

احمدی نژاد در پاسخ به سؤال یکی از دانشجویان درباره نقش زنان در پیشرفت و آینده ایران با توجه به حضور فعال زنان در دانشگاهها و فعالیت‌های فرهنگی و سیاسی، خاطر نشان کرد: زنان ازنقش اساسی برخوردار هستند و زن رکن اساسی پیشرفت جامعه محسوب می‌شوند. از نظر ما زن و مرد در نقطه مقابل و رقیب هم نیستند و اگر چنین باشد، ادامه حیات جامعه بشری با مشکل مواجه می‌شود. زن و مرد یار و مکمل هم هستند اما برای زنان نقش حساس و مهم‌تری قائل هستیم برای اینکه قلب و روح زنان سرشار از محبت است و اساس و پایداری جامعه نیز در برقراری روابط عاطفی و سرشار از محبت انسان‌ها معنا پیدا می‌کند.

رئیس جمهور با بیان اینکه زنان ستون اصلی خانواده به عنوان رکن جامعه متعالی هستند، اظهار داشت: اگر خانم‌ها نباشند خانواده و جامعه متعالی شکل نخواهد گرفت. نقش اجتماعی زنان بسیار مهم و تأثیرگذار است. امروز زنان در عرصه‌های سیاسی، علمی، اقتصادی و پژوهشی ایران حضور فعال و پررنگی دارند و در مدیریت عالی کشور نیز زنان مسئویت‌های مهمی را بر عهده گرفته‌اند و نقش‌آفرینی زنان در بخش‌های گوناگون جامعه ایران روزافزون است. در روند پیروزی انقلاب اسلامی نیز زنان نقش پیشگام و پیشرو داشتند و امروز هم همان نقش را ادامه می‌دهند.

احمدی‌نژاد در پاسخ به سؤال دانشجوی مراکشی دانشگاه جنوب کالیفرنیا درباره نقش ایران در عراق، تصریح کرد: ایران وجود عراق یکپارچه و قدرتمند را به نفع منطقه می‌داند. ناامنی و چندپارچگی در عراق به زیان همه ملت‌های منطقه است البته دموکراسی در عراق هنوز جوان است و گروهها و سیاستمداران عراقی درحال تجربه دموکراسی هستند اما با توجه به شرایط عراق و ناامنی‌های تحمیلی، روند سیاسی این کشور مثبت است. ایران با همه گروههای عراقی رابطه دوستانه‌ای دارد و همه آنها را به اتحاد در جهت پیشرفت و آبادانی عراق تشویق می‌کند.

رئیس‌جمهور در پاسخ به سؤال دانشجویی درباره تأثیر تهدیدات نظامی آمریکا و رژیم صهیونیستی بر میزان سرمایه‌گذاری در ایران، گفت: این‌گونه تهدیدات گرایش به سرمایه‌گذاری خارجی در ایران را چند برابر کرده است به‌طوری که سال گذشته رتبه ششم را در سرمایه‌گذاری کسب کردیم. امروز جریان ورود سرمایه به ایران تشدید شده است و بورس ایران از فعال‌ترین بورس‌های منطقه است. از روزی که ایران تحریم شده است حداقل شاخص بورس 20 درصد افزایش پیدا کرده است چرا که از امن‌ترین کشورها برای سرمایه‌گذاری به‌شمار می‌رود.

احمدی‌نژاد با بیان اینکه امروز همه می‌دانند تهدیدات نظامی علیه ایران امکان عملی شدن ندارد، تصریح کرد: تاکنون ارتش آمریکا هیچ‌گاه در جنگ جدی و واقعی وارد نشده است و در تمام جنگ‌های خود در 60 سال اخیر شکست خورده است. بعید است امروز کسی تصور کند ارتش آمریکا می‌تواند در یک جنگ واقعی وارد شده و پیروز خارج شود ضمن اینکه دلیل و توجیهی برای حمله نظامی وجود ندارد و رژیم صهیونیستی هم اصولاً در معادلات ملت ایران به حساب نمی‌آید و ایرانیان در محاسبات دفاعی خود جایگاهی برای این رژیم قائل نیستند.

رئیس جمهور در پاسخ به سؤال یکی از اساتید دانشگاه آمریکایی مبنی بر اینکه چه شرایطی باید حاکم شود تا ایران رژیم صهیونیستی را به رسمیت بشناسد، اظهار داشت: در این خصوص دو بحث صلح و به رسمیت شناختن رژیم صهیونیستی مطرح است. به‌رغم اینکه در 40 سال اخیر مذاکرات فراوانی انجام شده و طرح‌های متعددی ارائه شده است، اما صلح ایجاد نشده است. علت اصلی این است که به ریشه‌های مشکل فلسطین بی‌توجهی شده است. یکی از ریشه‌های این مشکل حق حاکمیت ملی مردم فلسطین است زیرا در هیچ‌یک از طرح‌ها حق حاکمیت به رسمیت شناخته نشده است و همواره دیگران به‌جای مردم فلسطین تصمیم گرفته‌اند در حالیکه باید اجازه داده شود تا مردم فلسطین سرنوشت خود را تعیین کنند.

احمدی نژاد با اشاره به اینکه عده‌ای به نام مردم فلسطین در مذاکره‌ای شرکت می‌کردند که منتخب مردم فلسطین نبودند، گفت: تنها گروهی که منتخب مردم فلسطین بوده و در انتخابات آزاد روی کار آمده است هیچ‌گاه در مذاکرات حضور نداشته است، از این‌رو تا زمانی که ملت فلسطین در این مذاکرات نباشند و حق حاکمیت آنان به رسمیت شناخته نشود، صلحی هم ایجاد نخواهد شد.

رئیس‌جمهور وجود آوارگان فلسطینی و بی‌توجهی به آنان را از دلایل دیگر عدم برقراری صلح دانست و خاطرنشان کرد: بیش از 60 سال است پنج میلیون فلسطینی از سرزمین خود آواره هستند و دیگران از سایر نقاط دنیا سرزمین آنان را اشغال کرده‌اند. در اینجا موضوع حق حاکمیت ملی یک ملت مطرح است. ملت فلسطین هیچ‌گاه این روندها را به رسمیت نشناخته است زیرا در این روندها حضور نداشته است.

احمدی‌نژاد درباره موضوع به رسمیت شناختن رژیم صهیونیستی، اظهار داشت: ملت ایران این رژیم را به رسمیت نمی‌شناسد زیرا اساس این رژیم بر اشغالگری استوار است. در واقع به رسمیت شناختن این رژیم به معنای به رسمیت شناختن تجاوزگری، اشغالگری و آواره کردن ملت‌ها است و اگر اشغالگری به رسمیت شناخته شود دیگر حاکمیت ملی هیچ مرزی پایدار نمی‌ماند.

رئیس‌جمهور در پاسخ به این سؤال که اگر نماینده مردم فلسطین یعنی حماس در مذاکرات حضور پیدا کند و در خصوص حل مشکل خود به توافق برسد، آیا ایران رژیم صهیونیستی را به رسمیت خواهد شناخت، گفت: این دو موضوع را باید از هم تفکیک کرد. بدون تردید حق حاکمیت مردم فلسطین مربوط به مردم این کشور بوده و نمی‌توانیم دخالتی در آن داشته باشیم. هر چه که ملت فلسطین انتخاب کردند همه باید از آن تبعیت کنند. اما وجود رژیم صهیونیستی موضوع دیگری است. ضمن اینکه اگر حقوق ملت فلسطین اعاده شود و تمام سرزمین آنها در اختیارشان قرار گیرد، موضوع حل خواهد شد اما همچنان میان این دو موضوع تفکیک وجود دارد.

احمدی‌نژاد در پاسخ به سؤال یکی از دانشجویان مبنی بر اینکه ایران در سال آینده در چه شرایطی قرار دارد، تصریح کرد: بدون تردید جایگاه ایران به لحاظ فرهنگی، علمی، رفاه و پیشرفت بسیار بالاتر و برجسته‌تر از امروز خواهد بود. ایرانی که دوست همه ملت‌هاست و پرچمدار صلح، عشق و عدالت در جهان است.

رئیس‌جمهور در پاسخ به سؤال یکی از اساتید دانشگاه مبنی بر اینکه در چه شرایطی ایران و آمریکا می‌توانند سفارت‌های خود را تأسیس کنند، اظهار داشت: امروز همگان چنین فکر می‌کنند که شرایط بسیار دشوار شده است اما احساس من این است که شرایط آسان است و باید دولت آمریکا به ملت ایران احترام بگذارد و شرایط برابر را برای ایجاد رابطه بپذیرد و این موضوع پایه همه ارتباطات اجتماعی است. در این صورت کلیت مسأله حل خواهد شد البته برخی موضوعات فرعی نیز وجود دارد که قابل بحث و گفتگو است اما ارتباطی به روابط دوجانبه ندارد و روابط و همکاری در شرایط برابر و احترام متقابل برقرار می‌شود.

احمدی‌نژاد در پاسخ به اینکه دوست دارید مردم چگونه از شما یاد کنند، گفت: من عضو کوچکی از جامعه بزرگ ملت ایران هستم و مانند همه مردم ایران دوست دارم که وقتی از دنیا رفتم، به نیکی از من یاد شود.

رئیس‌جمهور در پاسخ به سؤال دیگری مبنی بر اینکه در پایان دوره ریاست‌جمهوری به چه کاری مشغول خواهید شد، گفت: هنوز تا پایان دوره سه سال مانده است که باید این مدت را برای خدمت بیشتر برای برپایی عدالت، صلح، امنیت و رفاه برای مردم ایران صرف کنیم ضمن اینکه بنده معلم دانشگاه هستم و طبیعی است وقتی دوره ریاست‌جمهوری به پایان رسید، به دانشگاه بازخواهم گشت و در هر جای دیگری که نیاز باشد به خدمت مشغول خواهم شد.

اتیلا - ژاپن - توکیو
اگر انها نماینده مردم فلسطین نیستند تو هم نماینده مردم ایران نیستی بیسواد ابله !! ملت ایران بیش إز ٢٥٠٠سال قبل اسرائیل را به عنوان یک کشور مستقل به رسمیت میشناسند ، من به نمایندگی بعضی از دوستان نزدیکم و پدرم مادرم به دولت مردان اسرائیل درود میفرستم و طبق معمول پیروزی را برایشان ارزو میکنم و امیدوارم هرچه زودتر حزبالله و حماس را به درک و جهنم بفرستند ، درود بر ضد ولایت فقیح مرگ بر تفکّرات احمدینژاد و طرفدارانش  
چهار‌شنبه 31 شهریور 1389

بینوایان - ایران - تهران
روز بازگشایی سفارت خانه‌های ایران و آمریکا روز بسیار دردناکی برای اسرائیل و همچنین اپوزیسیون جمهوری اسلامی خواهد بود.
چهار‌شنبه 31 شهریور 1389

nefrat az akhond - امارات - دبی
هنوز تا پایان دوره سه سال مانده است که باید این مدت را برای خدمت بیشتر برای برپایی عدالت، صلح، امنیت و رفاه برای مردم.....عنتری نژاد منظورت برای کدوم مردمه.حتما واسه مردم غزه و حسن تصرا..مردک نفهم تف تو روحت...راستی میدونم که به قول خودت معلم دانشکاهی.ولی مردک پست حرومزاده تو معلم اموزش شکنجه تو زندانهاهستی.مرگ بر جمهوری اسهالی.
چهار‌شنبه 31 شهریور 1389

ساعت 12 - ایران - تهران
حالا سر و کله یاور 88 پیدا میشه و قربون صدقه احمدی نژاد میره.
چهار‌شنبه 31 شهریور 1389

خانه به دوش - سوئد - استکهلم
رییس ستاد نیروهاى مسلح روسیه روز چهارشنبه گفت که مسکو موشک هاى سامانه دفاع ضد هوایى اس – ۳۰۰ را به ایران تحویل نخواهد داد,,. ژنرال نیکلاى ماکاروف در سخنانى که خبرگزارى هاى روسى آن را منتشر کرده اند، تحویل این سامانه دفاعى را نقض تحریم هاى سازمان ملل علیه جمهورى اسلامى ایران دانسته که روسیه نیز آنها را تایید کرده است. وى اظهار داشت: «تصمیم گرفته شده است تا سامانه اس – ۳۰۰ به ایران تحویل داده نشود چون ناقض تحریم ها است.» و وزیر دفاع ایران نیز گفته که ساخت این سامانه را در دستور کار داریم..بخاطر همین مورد ما هم هر چقدر قیر و نفت که صادر کردیم یا فروختیم داخل نایلون ریختیم و بشکه ها را نفروختیم .
چهار‌شنبه 31 شهریور 1389

kharabati انگلیس بیرمئگام - انکلیس - بیرمنگام
یکی نبود بپرسه جریان حمله به دانشگاهیان چی شد یا این بدبخت زندانیها تو چه وضعی هستند همه سئوالاتون رو بزارید در کوزه ابشو بخورید بابا واقعا دستمال کشی هم کار هر کسی نیست دردوبلای زاندانیها بخوره تو سرتون
چهار‌شنبه 31 شهریور 1389

mani_dubai - امارات - دبی
الان اگه گفتید چی میچسپه ؟. . نه اون دیگه قدیمی شده . الان یه ظرف پر pop corn باشه بشینیم دور هم به مموتی و دار دستش بخندیم
پنج‌شنبه 1 مهر 1389

iraneslam89 - هلند -
اتیلا - ژاپن - توکیو . . تا چشمت که دیدن پیشرفت و مردانگی رئیس جمهور ایران را نداری و شما بهتره کاسه لیس دیگران را ادامه دهی و اظهارات خود را انشا الله با خود به گورستان ببرید
پنج‌شنبه 1 مهر 1389

siavash siavash - بلژبک - انتورپ
.. ادم دروغ گو
پنج‌شنبه 1 مهر 1389

sepher - استرالیا - سیدنی
باز کردن سفارت اسان است! اما امنیت کارکنان سفارت را باید نیروهای خود سر در موردش تصمیم بگیرند! کشوری که در حفظ امنیت روسای دولتش عاجزه و فرمانده پلیس تابع امر نیروهای خودسر است! چطور میتواند امنیت یک سفارتخانه را تامین کند!?.
پنج‌شنبه 1 مهر 1389

maryam-germany-71 - المان - برلین
می خواد تو امریکا کم کم ریشه کنه, کسی اجازه چنین غلطی به تو نمی ده,ارزوشو با خودت تو گور می بری
پنج‌شنبه 1 مهر 1389

bita tehrani - کانادا - ونکوور
iraneslam89 اروپا تشریف اوردی یا قرصهای الزایمرتو نخوردی??????
پنج‌شنبه 1 مهر 1389

farhad352 - ایران - تهران
احمدی نژاد وقتی که بدرک واصل شود مردم از او به عنوان یک ابله مالیخولیایی، خیالاتی که همه چیز را در خیالات برای خود میطلبد و عادت مبرزی به دروغ و چاخان و خود بزرگ بینی دارد. از او هیچ قول و قرار و وعده ای به صورت عمل در نمی آید و بیشتر وقت ها چون کودکان نیاز به نوازش مخصوص رهبر دارد!
پنج‌شنبه 1 مهر 1389

zartusht67 - المان - فرانکفورت
بوی جنگ میاد خودش را خراب کرده و به......مالی افتاده خاک بر سرت
پنج‌شنبه 1 مهر 1389

pariha - کویت - کویت
یاور 88 همیشه دروغگو - کجایی بیا که رییس بی لیاقتتون دوباره جو نیویورک گرفته اون رو داره چرند میگه اگه زحمتی نیست از طرف من به این مموتی خوش تیپ بگو گور بابای خودت و سفارتخانه ات و اعضای سفارتت و السلام وعلیکم ورحمة الله وبرکاته .
پنج‌شنبه 1 مهر 1389

اتیلا - ژاپن - توکیو
Iraneslam89-هلند .کدام پیشرفت؟ ترور گروگان گیری دولتی تجاوز سنگسار ترویج دروغ اعدامهای صحرای زندان آوارگی دربدری اینها را میگن پیشرفت؟؟؟ من شما رو نفرین نمیکنم ولی ارزو میکنم یک روزی به سطح آگاهی هرچند معمولی برسی ...و درود به ملت ایران و اسرائیل و آمریکا  
پنج‌شنبه 1 مهر 1389

ARTEMIS-SW - فرانسه - پاریس
بینوایان - ایران - تهران . تو یکی.. نوچه ی دوزاری. Iraneslam89-هلند . جدی??????عنتر مردانگی خودش را به تو نشان داد???خوب بعد چه شد ?? ..
پنج‌شنبه 1 مهر 1389

shnasahand - الاهلی - دوبی
تصور کنیداگه این حرفارو خاتمی زده بود گروه مصباح وبقیه ارازل واوباش اطرافش چه جوری کفن میپوشیدن براستی جرم امثال ابراهیم یزدی وبقیه کسانی که طرد شدن تو همه این سالها چه بود؟؟؟جز اینکه میخواستند با همه دنیا روابطی انسانی وبرپایه دوستی با حفظ ثبات ایران داشته باشند
جمعه 2 مهر 1389

maryam-germany-71 - المان - برلین
بینوا حالا نگران نشو دکتر از این اراجیف زیاد می گه مطمئن باش هیچکس غیر یک عده احمق ساندیسی باورش نمی کنن
جمعه 2 مهر 1389

+0
رأی دهید
-0

نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.