شهر مردان دامن پوش - ویدیو

شهر مردان دامن پوش

با سرعت بالا ببینید

با سرعت پائین ببینید

این روزها اگر گذارتان به ادینبورگ بیفتد، حتی در میهمانی‌های رسمی مردانی را خواهید دید که دامن های پیچازی بر تن دارند. دامن‌هایی  که هر رنگ و راه راه آن سرگذشتی دارد از گذشته‌های دور و هر طرح آن نشان از ایل و تباری که در کدامین جنگ بر رقیب پیروز شده است. شاید هم در گذرگاه‌ها این مردان را ببینید که با نی انبان و قره نی و سازهای دیگر شما را به دیدن آثار تاریخی این شهر شمالی دعوت می‌کنند.

اما در ماه اوت کسی فقط به فکر دیدن تاریخ نیست. اهل هنر به این شهر می‌روند تا نبض هنر امروز جهان را حس کنند. از تئاتر تجربی گرفته تا موسیقی مدرن. از آخرین فیلم‌ها تا گروه‌های رقص از هر گوشه و کنار جهان.

شما باید در این شهر باشید تا ببینید آنچه در این ماه بر این شهر می‌گذرد. دیوارهای پر از پوستر، کافه‌های پر از دعوتنامه، بنرهای رنگارنگ، جزوه‌های آماده خواندن که نظر شما را می‌طلبند. بارها و رستوران‌هایی که شب نمی‌خوابند و دلقکانی که لباس خرس و خوک و تمساح به تن کرده‌اند تا شما را به لبخند وادارند و از آن راه شما را به نمایشی هدایت کنند و یا هنرمندانی که در گوشه و کنار ایستاده و می‌خواهند شما را با هنر نمایی خود آشنا کنند و این تازه گوشه‌ای است از ماجرا.

یکی از جذابترین بخش‌های جشنواره ادینورگ مراسم کناری و پیرامونی آن است که به فرینج موسوم است. جوانان جویای نام و دیوانگانی که پر از فکر و اندیشه و نظراند و می‌آیند تا با عرضه آنچه که در چنته دارند شما را به سوی روندهایی جلب کنند که رو به آینده دارد و یا برشی است از گذشته با نگاهی نو.

بیش از شصت سال است که این بزرگترین فستیوال دنیا برگذار می‌شود و هر سال نیز بر دامنه نوآوری‌های آن افزوده می‌شود. این سال‌ها حتی مهمترین و اساسی‌ترین مباحث درباره رسانه‌های نو در این جشنواره صورت می‌گیرد و مدیران رسانه‌های عظیم دنیا می‌خواهند حرف آخر بازار رسانه‌ها را در این جا بزنند.

در گذشته‌ها نه چندان دور، ایرانیان  بسیاری در این جشنواره جهانی شرکت می‌کردند. اما امروزه از ایران کسی در اینجا دیده نمی‌شود. برخی از فیلم‌هایی که ایرانیان ساکن غرب ساخته‌اند یا در آن نقش داشته‌اند به نمایش در میاید. 

یکی از نمایش‌های کناری آن هم  نمایشی است با نام لهستان ۳ ایران ۲ که نوعی بازنگری است به بازی فوتبال ایران و لهستان در سال ۱۹۷۶ که گروه تئاتر سیمرغ به کارگردانی  مهرداد سیف آن را اجرا می کند.

در این نمایش که چیدمانی تلفیقی است مهرداد سیف و کریس دوبرولسکی نقش‌های اصلی را ایفا می کنند. شرکت تآتر سیمرغ تاکنون چندین نمایش در باره موضوعات مربوط به ایران را در بریتاینا عرضه کرده است.

مهرداد سیف در گزارش تصویری این صفحه از انگیزه‌های تولید این نمایش  می‌گوید.

odin - بلژیک - انتورپن
من فکر میکنم پروفسور هاوکینگ در این چند ماه و سال گذشته از خوانندگان این سایت و نظرهاش بوده! چرا؟ چون با اینکه ایشون بخاطر بیماری ای که دارن غیر از مغزشون همه عضلات بدنشون از کار افتاده اما از این پشت دستیها که میزنن تو دهن بعضیها و همه دندونهاشون رو میریزن تو شکم طرف، مثل اینکه خیلی خوب میزنه، امیدوارم سایت معرفی اخرین کتاب ایشون و گفتن نظرشون در مورد «بوجود اوردن» جهان هستی را بنویسن تا اون بچه پرروهایی که با وقاحت حتا به همچین انسانی دروغ میبندن دهن گشادشون رو ببندن. با پوزش از اینکه در موضوع ننوشتم اما منتظرم که سایت این خبر رو اعلام کنه.
جمعه 12 شهریور 1389

dannni - سوئد - استکهلم
لابد کاترین وقتی شوهر کنه شوهرش بجای کت شلوار دامن میپوشه
جمعه 12 شهریور 1389

(_JuSt MujiZ_) - پاکستان - لاهور
یعنی بازم اولم ........؟؟؟
جمعه 12 شهریور 1389

shirzan48 - بلژیک - بروکسل
وای خدای من ببین کی داره از پروفسور هاوکینگ حرف میزنه. حتی تو عمرش یک کتابم نخونده. ( odin - بلژیک - انتورپن ) خودشو ببین با چه دسته ادمها قاطی میکنه !!!!!!
جمعه 12 شهریور 1389

katrina - اسکاتلند - گلاسکو
dannni - سوئد - استکهلم-گل پسراتفاقاخیلی دوست دارم قشنگه درضمن عزیزم اگرمیخوای عروسی من شرکت کنی بایددامن بپوشی خوشتیپ تر میشی..
جمعه 12 شهریور 1389

SATTARKHAN - کانادا - تورونتو
odin عزیز اینا اینقدرها هم بیسواد نیستن.باور کن اون فهمیده هاشون نهج البلاغه و مفاتیح الجنان و چند تا کتاب علمی مهم دیگه رو خوندن.برای همینه که اینقدر راحت و با دلایل غیر قابل انکار نظریات پروفسور هاوکینگ رو رد میکنن.راستی داشت یادم میرفت ههههههههههه.
شنبه 13 شهریور 1389

SarayeAzadi - انگلیس - لندن
متاسفم که در این فستیوال پر نشاط نتونستم حاضر بشم . مردم ادینبورگ واقعاً باحالند. عاشق تمدنهای رنگانگ مردم بریتانیا هستم. سالی نبود که در فستیوال ها به حکم شغلم در نقاط مختلف بریتانیا شرکت نکنم . برای مثال فستیوال پر شور چهار روزه معروفی در ناتینگهام بود رقص های دسته جمعی با لباس خاص سنتی از اقوام مختلف, زیبایی و نزدیکی تمدنهای مختلف رو به نمایش می گذاشت. باور کنید فضای پر شور و نشاط ,شادابی و نزدیکی دلها رو به ارمغان میآره. آرزوی سلامتی و زندگی در صلح و صفا رو برای ملت بزرگ ایران و تمام ملت های جامعۀ بزرگ جهانی دارم . (از درج این گزارش سپاسگزارم)
شنبه 13 شهریور 1389

rezanl - هلند - امستردام
کاشی میشد تکه های از فیلم مرثیه گمشده هم رو دید چون تو این فیلم مقداری بیشتر به ماجرای مهاجرت اجباری لهستانیها در ایران پرداخته. شخصا نتونستم کار جالب خسرو سینایی رو که سال 1363 ساخته شده ببینم و به اقای سیف پیشنهاد میکنم اگه تونست تهیه کنه و ببینه که واسش خالی از لطف نیست.
دوشنبه 15 شهریور 1389

+0
رأی دهید
-0

نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.