قاچاق یک ببر دوماهه از تایلند به سوی ایران

 
قاچاق یک ببر دوماهه از تایلند به سوی ایران

 

عکس تزیینی است

یک زن تایلندی به خاطر قاچاق یک ببر دوماهه در فرودگاه بانکوک دستگیر شد. او قصد داشت این ببر را همراه با خود با هواپیما به تهران ببرد.

خبرگزاری ای بی سی به نقل از مقامات فرودگاه بانکوک گزارش می دهد که این زن ببر دو ماهه را با ماده بیهوشی خوابانده، و در میان تعدادی ببرهای اسباب بازی در ساک دستی خود پنهان کرده بود. ماموران فرودگاه می افزایند وی به هنگام دریافت کارت پرواز رفتار مشکوکی داشت و
ساک دستی او نیز کمی بزرگتر از حد معمول به نظر می رسید.

ماموران فرودگاه با عکسبرداری از محتویات ساک دستی این زن متوجه شده اند که یک ببر کوچک واقعی در میان اسباب بازی ها پنهان شده است. پلیس فرودگاه این زن را بازداشت کرده و بچه ببر نیز به مسئولان باغ وحش شهر بانکوک تحویل داده شده است.

در صورت اثبات جرم، این زن به خاطر قاچاق حیوانات ممکن است حداکثر به چهار سال زندان و پرداخت جریمه ای معادل ۱۳۰۰ دلار محکوم شود.

خبرگزاری ای بی سی می افزاید این اولین موردی نیست که افراد سعی کرده اند از طریق هواپیما حیوانات وحشی را قاچاق کنند. ماه گذشته یک مرد اهل پرو که ۱۸ بچه میمون از یک گونه در حال انقراض را زیر لباسهای خود پنهان کرده بود در فرودگاه شهر مکزیک بازداشت شد. اوایل سال جاری نیز یک مرد آلمانی در حالی که ۴۴ مارمولک و سمندر کوچک را در لباس زیر خود پنهان کرده بود در یکی از فرودگاههای نیوزیلند بازداشت شد.

قاچاق حیوانات وحشی یک کارپر مخاطره است ولی برای قاچاقچیان درآمد زیادی دارد. به گفته کارشناسان همین ببر دو ماهه که در فرودگاه بانکوک کشف شده، می توانست در بازار سیاه تهران حدود سه هزار و ۲۰۰ دلار به فروش برسد. در سالهای اخیر قاچاق حیوانات نادر و معامله این جانداران در بازار سیاه ایران رونق فراوانی پیدا کرده است.

یک گروه فعال در مبارزه با قاچاق حیوانات وحشی به نام «ترافیک» می گوید پلیس تایلند در حال تحقیق پیرامون محل شکار و یا ربوده شدن این ببر کوچک و همین طور پیدا کردن هدف نهایی قاچاق این حیوان بوده است.

سخنگوی این گروه به خبرگزاری ای بی سی گفت: «حمل و نقل و قاچاق حیواناتی مثل ببر وحشی در ساک دستی مسافران نشان می دهد که قاچاقچیان هراس چندانی ازکشف و مجازات احتمالی خود ندارند. تنها راه مقابله با گسترش قاچاق حیوانات مبارزه جدی با قاچاقچیان و افزایش مجازات این نوع جرایم است.»

جمعیت ببرها در تایلند و کل آسیا به خاطر افزایش قاچاق حیوانات وحشی به شدت رو به کاهش است. حیواناتی نظیر ببر به صورت مرده به خاطر پوست و استخوان و به صورت زنده در سنین کم از این کشورها به سایر نقاط جهان قاچاق می شوند.

بازار معاملات غیرقانونی و قاچاق حیوانات در حال انقراض طی سالهای اخیر به شدت گسترش یافته است. طبق آمارهای گروه «ترافیک» در فاصله سالهای ۱۹۹۵ تا ۱۹۹۹ بیش از یک و نیم میلیون پرنده زنده، ۶۵۰ هزار خزنده زنده، ۳۰۰ هزار پوست سوسمار، ۱.۶ میلیون پوست سمندر و مارمولک، ۱.۱ میلیون پوست مار و ۱۵۰ هزار پوست پستاندارانی نظیر شیر، ببر، روباه و یا خرس به صورت غیرقانونی حمل و نقل و در بازار سیاه به فروش رسیده است.
دختر ابادان - المان - دوسلدورف
ممو تی را از کدام باغ وحش فراری دادند و ایران اوردند لطفک مردم ایران
یکشنبه 7 شهریور 1389

pahmezak - امارات متحده - دوبی
حتما اورانیوم در شکمش جا سازیشده زود به امریکا خبر بدین دوبی
یکشنبه 7 شهریور 1389

s4yes4r - انگلستان - لیدز
ای بابابگوآخه آدم نا حسابی‌ تو مگه از وجود اینهمه ببر وحشی و حیوانات در نده و خونخوار . که توایران هستند و در دنیا نادر هستند بی‌ خبر هستی‌ که قصد قا چاق اون حیوون زبون بسته . رو به ایران کردی ؟ . ببین دنیا چه خراب شده که خا ندان احمدی نژاد رو ۱۸تا ۱۸ تا زیر لبا سشون قاچاق می‌کنن . کلی‌ صفا کردن این طایفه از این خبر .
یکشنبه 7 شهریور 1389

alexxx - اتریش - وین
امثال این زنک ویا هر قاچاقچی حیوانات دیگه رو هر چقدر جریمه کنن حقشونه. اخه وحشی تر از اون ببر ,حیوون رو از محیط زندگیش دزدیدینش کجا میخوای ببریش? میخوام بپرسم اون پولی از برای این حیوونک گیرت میاد ارزشش رو داره ? فقط یه ریزه احساس و عاطفه, ادمی رو از این حرص و وله ها باز میداره . شاد و پیروز باشید
یکشنبه 7 شهریور 1389

+0
رأی دهید
-0

نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.