وزیر نفت ایران از آماده باش برای تولید بنزین خبر داد


وزیر نفت ایران از آماده باش برای تولید بنزین خبر داد

ایران در صدد است از تاسیسات پتروشیمی اش برای تولید بنزین استفاده کند

مسعود میرکاظمی، وزیر نفت ایران از آماده باش مجتمع های پتروشیمی این کشور برای تولید آزمایشی روزانه بیش از ۱۵ میلیون لیتر بنزین برای مقابله با تحریم های بین المللی، خبر داد.

آقای میرکاظمی، روز چهارشنبه ۶ مرداد (۲۸ ژوئیه) در مراسم افتتاح دو طرح پتروشیمی در منطقه عسلویه در جنوب ایران گفت که سال گذشته در بعضی از مجتمع های پتروشیمی ایران به مدت یک هفته طرح تولید بنزین اجرا شده بود.

یک روز پیش تر اتحادیه اروپا و دولت کانادا تحریم های جداگانه ای را علیه ایران تصویب کردند.

بر اساس این تحریم ها، سرمایه گذاری های جدید در صنایع نفت و گاز ایران ممنوع و صادرات کالاهایی که امکان استفاده در برنامه اتمی این کشور را دارد نیز محدودتر می شود.

آقای میرکاظمی گفت: "امروز می توانیم ادعا کنیم با خودکفایی در تولید بنزین و سایر فرآورده های مورد نیاز کشور ابزار فشار از دست خارجی ها گرفته شده است."

او گفت که ایران تا پایان سال ۱۳۹۲ خورشیدی، یعنی چهار سال دیگر به امکان تولید روزانه ۱۷۰ میلیون لیتر بنزین دست خواهند یافت و افزود: "در آن سال نیاز کشور بیش از ۶۶ میلیون لیتر در روز نیست، بنابراین می توانیم بگوییم تا سال ۹۲ صادر کننده بنزین خواهیم بود."

به گفته آقای میرکاظمی در یکی از طرح های پتروشیمی قرار بوده است یک شرکت آمریکایی در تولید هیدروژن مشارکت کند اما از انجام این کار انصراف داده است.

او گفت: "برای اجرای طرح های مختلف صنعت نفت و گاز زیر بار منت خارجی ها نمی رویم."

ممنوعیت فروش فرآورده های نفتی از جمله بنزین و گازوئیل از جمله تازه ترین تحریم هایی بوده است که از حدود یک ماه پیش از سوی آمریکا علیه ایران وضع شد.

بر اساس این تحریم ها شرکت هایی که بنزین و گازوئیل به ایران بفروشند، جریمه خواهند شد.

پیش تر، وزارت نفت ایران اعلام کرده بود که برای مقابله با تحریم های آمریکا، برنامه ای دو ساله برای افزایش تولید بنزین در دست دارد و در صورتی که فروش بنزین به ایران به طور کلی قطع شود، واحدهای پتروشیمی، بنزین تولید می کنند.

همچنین معاون وزیر نفت گفته بود که برای مقابله با تحریم ها "طرح ضربتی تولید بنزین در واحدهای پتروشیمی" اجرا شده است اما "اجرای این طرح ها برای مواقعی [است] که فروش بنزین به ایران به طور کامل متوقف شود."

ایران با کمبود ظرفیت پالایشگاهی روبه روست و تولید داخلی آن نیاز مصرف کنندگان بعضی فرآورده های نفتی، به خصوص بنزین را تامین نمی کند و در نتیجه، این کشور حدود یک سوم بنزین مصرفی خود را از خارج وارد می کند. مصرف روزانه بنزین در ایران حدود ۶۷ میلیون لیتر اعلام شده است.

ایران همواره درصدد بوده است که ظرفیت پالایشگاهی تولید بنزین را افزایش دهد، اما کمبود منابع مالی و عدم سرمایه گذاری که از پیامد های تحریم ها ست، از موانع توسعه صنعت نفت و گاز در ایران به شمار می رود.

mehrdad2004 - کره - سئول
احمدی نژاد که گفت دو هفته ای بنزین و ردیف میکنم باز وور زده مرتیکه الدنگ
چهار‌شنبه 6 مرداد 1389

porharfi - هلند - آرنم
تا 4 سال دیگه هنوز میخواهید بمانید؟؟ ملایان!!...
چهار‌شنبه 6 مرداد 1389

مشتعل - سوئد - استکهلم
تو مملکتی که دختر 16 ساله تو خونشون انرژی هستهای تولید میکنه و ملت باور میکنند مسلمه تو ماست بندی مشهدی رجب هم بنزین تولید میشه تو پتروشیمی هم میشه تولید نوشابه کرد .
پنج‌شنبه 7 مرداد 1389

amir-007 - ایران - ایران
مشتعل - سوئد - استکهلم. داداش من :میشه تو صنایع پتروشیمی بنزین تولید کرد.شما مشکلی با تولید بنزین دارید .کاش درسته بشه که دیگه نیازی به وارد کردن بنزین نباشه.نه اینکه مخالفت کنید. این ارز مملکت ماست که روزانه داره بالای بنزین از مملکت خارج میشه.
پنج‌شنبه 7 مرداد 1389

Atheist-0 - کانادا - ونکوور
تا نباشد چوب تر فرمان نبرد گاو و خر. براستی اگر شما توانائی پالایش بنزین را دارید چرا در طول این سی سال همچنان در جا زده اید حال که تحریمها اعمال شده اروتیزها شروع شده که دو هفته ای بنزین مورد نیاز را تامئین میکنید. این سخن پراکنی ها که فقط مصرف ساندیس خوران را دارد فقط بهتر است بین خودتان و بسیجی هایتان بماند. فعلا شما به فکر تامین سیر و پیاز مردم باشید که مجبور به واردات نباشید بنزین پیش کشتان.
پنج‌شنبه 7 مرداد 1389

shahab46 - المان - هانور
اخه شکر شما اگه میتونستین یه همچین غلطی بکنین چرا تا حالا این کار را نکردین.حرف مفت.2لیتر ذخیره کردن روشون زیاد شده
پنج‌شنبه 7 مرداد 1389

black chador - امریکا - ولدن
لطفا ماشیناتونو تاچهار سال اینده پارک کنید.
پنج‌شنبه 7 مرداد 1389

+0
رأی دهید
-0

نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.