سه شنبه ۱۳ مرداد ۱۳۸۸ - ۰۴ آگوست ۲۰۰۹
رژهی عشق در آلمان ۱۵ کشته برجای گذاشت در جریان برگزاری کارناوال «رژهی عشق» در شهر دویسبورگ آلمان، ایجاد سراسیمگی در میان جمعیت، به کشته شدن دستکم ۱۵ تن و مجروح شدن ۱۵ تن دیگر انجامید. این حادثه در تونل ورودی به محوطهی برگزاری این جشن عظیم روی داد.

روز شنبه (۲۴ ژوئیه) در کارناوال «رژهی عشق» در دویسبورگ، سراسیمگی و دستپاچگی در تونل ورودی به محوطهی جشن، باعث شد که عدهای بر اثر فشار جمعیت بیهوش یا مجروح شوند. نیروهای امداد که به دشواری راه خود را به محل حادثه گشودهاند، توانستند با دادن تنفس مصنوعی جان ده نفر را نجات دهند، ولی کمکهای پزشکی در مورد دستکم پانزده نفر دیگر موثر نبوده است.
به گزارش شاهدان عینی، پلیس پس از این حادثه مانع از آن شده که سیل جمعیت همچنان به سوی محوطهی اصلی برگزاری مراسم جشن روان شود. به گفتهی پلیس آلمان، هنوز معلوم نیست چه عاملی باعث سراسیمگی جمعیت شده و این مساله در دست بررسی است.
این سومین بار است که کارناوال «رژهی عشق» در ایالت نوردراین وستفالن آلمان برگزار میشود. این جشن تا سال ۲۰۰۶ در شهر برلین پایتخت آلمان برگزار میشد. مراسم روز شنبه نیز از ساعت ۱۴ آغاز شد. این مراسم امسال بر خلاف سالهای پیش در خیابانهای اصلی شهر برگزار نشد، بلکه به محوطهای منتقل شده بود که سابقا ایستگاه قطارهای باری بوده است.

نیروهای امداد در حال کمکرسانی به مجروحان
شاهدان عینی گزارش میدهند که از دو ساعت پیش از آغاز مراسم رژه، بر اثر ازدحام جمعیت در مرکز شهر دویسبورگ و با ورود طرفداران موسیقی «الکترو» و «تکنو»، وضعیت فوقالعادهایجاد شده بود.
انتظار میرفت که در مراسم امسال حدود یک و نیم میلیون نفر شرکت کنند. پلیس آلمان برای تامین امنیت این جشن دو هزار مامور ایالتی و بیش از ۱۲۰۰ مامور از نقاط دیگر را به کار گمارده بود. با این همه، این حضور گستردهی ماموران انتظامی نیز نتوانست از این فاجعه جلوگیری کند.
|
SATTARKHAN - کانادا - تورونتو
|
از ساندیس خورهای یاد بگیرین بدون اینکه کسی کشده بشه دور وانت جمع میشن و ساندیسشونو میگیرنو به تظاهرات علیه استکبار ادامه میدن |
یکشنبه 3 مرداد 1389 |
|
|
sakura - ژاپن - توکیو
|
احتمالا اون وسط یک نفر صلوات فرستاه بقیه فکر کردن مسلمان انتحاریه |
یکشنبه 3 مرداد 1389 |
|
|
برگشته - بحرین - محرق
|
پایه گذار اصلی این جشن توی المان همجنس بازها بودند و الان قاطی پاطی شدند بقول ezatdf - ایران - تهران . 9 ماه دیگه ده برابر میشن .. یعنی تولید مثل همانند چهار پایان. |
یکشنبه 3 مرداد 1389 |
|