فرانسه در نظر دارد با گذراندن قانونی، استفاده بانوان از نوعی حجاب اسلامی را که تمام صورت را می پوشاند در اماکن عمومی ممنوع کند. کابینه نیکولا سارکوزی، رئیس جمهور فرانسه، طی مصوبه ای استفاده از پوششی را که صورت را هم بپوشاند در اماکن عمومی ممنوع کرده، و این مصوبه حالا باید به تصویب مجلس نمایندگان هم برسد. پارلمان فرانسه پیش از این در قطعنامه ای غیر الزام آور استفاده از حجاب اسلامی که صورت را بپوشاند را محکوم کرده بود و آن را "توهین به ارزش های ملی متانت و برابری" دانسته بود. آقای سارکوزی هم گفته است که حجاب ظلم به زنان است و در فرانسه "از آن استقبال نمی شود".
پیشتر یک کمیسیون پارلمانی فرانسه پیشنهاد کرده بود حجاب در ساختمان های عمومی – مثل بیمارستان ها و مدارس – و در وسایل حمل و نقل عمومی ممنوع گردد.
شورای دولتی – که عالی ترین مرجع اداری در فرانسه است – هشدار داد که چنین قانونی ممکن است با قانون اساسی مغایرت داشته باشد و ضمنا قوانین حقوق بشر اروپایی را هم زیر پا بگذارد. با این وجود، این شورا اضافه کرد که ممنوعیت حجاب در اماکن عمومی، نظیر مدارس، بیمارستان ها و دادگاه ها را می توان به دلایل امنیتی، و همچنین بدلیل مبارزه با تقلب و کلاه برداری و نیز پاسخگویی به نیازهای برخی خدمات عمومی توجیه کرد.
استفاده از روسری اسلامی و دیگر نمادهای مذهبی "آشکار" در مدارس دولتی از سال 2004 ممنوع شد و در کشوری که جدایی دین و دولت جایگاه مهمی در قوانین دارد، از طرف مردم و سیاستمداران بشدت مورد حمایت قرار گرفت.
نظرسنجی ها نشان می دهد که اکثریت مردم فرانسه از ممنوعیت کامل [حجاب] حمایت می کنند.
کلمه حجاب در زبان عربی به معنای پوشش است و اصطلاحا به روسری هایی گفته می شود که زنان مسلمان بر سر می کنند. این روسری ها مدل ها و رنگ های مختلفی دارند. رایج ترین نوعی که در غرب مورد استفاده قرار می گیرد روسری مربع شکلی است که سر و گردن را می پوشاند، اما صورت را باز می گذارد.
بلژیک
مجلس نمایندگان بلژیک قانونی به تصویب رسانده که به موجب آن پوشیدن لباس هایی که هویت فرد را در اماکن عمومی، نظیر پارک ها، ساختمان ها و خیابان ها پنهان می کند ممنوع است. این لایحه باید به تصویب مجلس سنا هم برسد.
با آنکه این قانون مشخصا به حجاب اسلامی پوشاننده صورت اشاره نمی کند، ولی در صورت تصویب آن، استفاده از پوشش هایی مثل نقاب و برقع ممنوع خواهد شد.
این لایحه از حمایت احزاب مختلف برخوردار است و انتظار می رود به تصویب برسد، که در این صورت بلژیک نخستین کشور اروپایی خواهد بود که استفاده از چنین پوشش های اسلامی را ممنوع می کند.
در حال حاضر، بر اساس قوانین محلی قدیمی، پوشیدن برقع در بسیاری از مناطق ممنوع است. این قوانین در اصل به این دلیل وضع شده بودند که مردم در کارناوال ها (جشنواره ها) صورتشان را بطور کامل نپوشانند.
برای مثال در بندر آنتورپ (آنورس) پلیس می تواند متخلفین را جریمه و یا حتی زندانی کند. گفته می شود این مقررات صرفا دلیل امنیتی دارد.
اسپانیا
با اینکه برنامه ای برای ممنوعیت سراسری حجاب در اسپانیا وجود ندارد، شهر بارسلون حجاب اسلامی پوشاننده صورت را در برخی اماکن عمومی نظیر دفاتر شهرداری، بازارهای عمومی و کتابخانه ها ممنوع کرده است.
دو شهر کوچک دیگر در ایالت کاتالونیا (منطقه شمال شرقی اسپانیا که بارسلون هم در آن قرار دارد) هم ممنوعیت هایی وضع کرده اند. شورای شهر بارسلون گفته است ممنوعیتی که در آنجا وضع شده هر گونه پوشش سر را که مانع تشخیص هویت افراد شود در بر می گیرد، و این کلاه ایمنی موتور سواران و کلاه اسکی را هم در بر می گیرد و به اعتقادات مذهبی افراد کاری ندارد.
این شورا در مقابل خواسته حزب محافظه کار مردمی، مبنی بر تعمیم ممنوعیت به فضاهای عمومی – از جمله خیابان ها – ایستاد.
بریتانیا
در بریتانیا هیچ محدودیتی در مورد پوشش اسلامی وجود ندارد، ولی از سال 2007 ، در پی بخشنامه ای که منجر به گشوده شدن چندین پرونده پر سر و صدا در دادگاه ها شد، مدارس حق دارند پوشش خاص خود را تعیین کنند.
پس از آن که حزب استقلال بریتانیا (UKIP) خواستار ممنوعیت همه انواع حجاب اسلامی پوشاننده صورت شد، اد بالز، وزیر مدارس بریتانیا، در ژانویه 2010 گفت تعیین تکلیف در مورد لباس افراد در خیابان "با اخلاق بریتانیایی" سازگار نیست.
نایجل فراژ، رئیس سابق UKIP – که رهبری 13 نماینده این حزب در پارلمان اروپا را بر عهده دارد – گفت این نوع حجاب نماد "جامعه بریتانیایی است که بنحو فزاینده ای در حال تقسیم شدن است"، و حجاب را "ظلم" به زنان و خطری بالقوه از نظر امنیتی دانست.
UKIP اولین حزب سیاسی بریتانیاست که خواستار ممنوعیت کامل این نوع حجاب شده است. پیش از این حزب ملی بریتانیا خواستار ممنوعیت حجاب در مدارس بریتانیا شده بود.
هلند
دولت هلند در سال 2006 طرح هایی را برای ممنوعیت هر آنچه که صورت را می پوشانند – از برقع گرفته تا کلاه های ایمنی - در اماکن عمومی بررسی کرد، اما کمی بعد این طرح ها را رها کرد. حقوقدانان معتقد بودند چنین اقدامی احتمالا مغایر قانون اساسیست و منتقدان این طرح هم آن را مغایر حقوق شهروندی می دانستند. دولت در عوض اعلام کرد که حجاب پوشاننده صورت را در مدارس و ادارات دولتی ممنوع خواهد کرد، ولی هنوز چنین قانونی وضع نشده است.
حدود پنج درصد از جمعیت 16 میلیونی هلند مسلمان هستند، اما مطابق برآوردها، تنها حدود 300 نفر از آنها از برقع به عنوان پوشش استفاده می کنند.
ترکیه
ترک ها بیش از 85 سال است تحت حکومتی سکولار زندگی می کنند که بدست مصطفی کمال آتاتورک بنیان گذاری شده، و او که تلاش می کرد جامعه ترکیه را سکولاریزه کند، روسری را نشان عقب ماندگی و ارتجاع می دانست.
بر سر داشتن روسری در فضاهای شهری و ساختمان های دولتی ممنوع است. ولی این مسأله در کشوری که اکثریت مردم آن مسلمانند بسیار اختلاف برانگیز است، چرا که دو سوم زنان ترک – از جمله همسر و دختران خود نخست وزیر و رئیس جمهور محجبه هستند.
قانون اساسی ترکیه در سال 2008 اصلاح شد تا ممنوعیت حجاب در دانشگاه ها را قدری تلطیف کند و به این ترتیب استفاده از روسری هایی که در زیر چانه گره می خورند مجاز دانسته شد. ولی استفاده از روسری هایی که گردن را می پوشانند، و همچنین مقنعه کماکان ممنوع است.
حزب حاکم، که گرایش های اسلامی دارد، گفته است این ممنوعیت ها باعث محرومیت دختران زیادی از تحصیل می شود. ولی سکولارها معتقدند رفع یا محدود کردن این ممنوعیت اولین قدم در جهت ورود اسلام به حوزه عمومیست.
ایتالیا
شهر نووارا در شمال غربی کشور یکی از جاهاییست که مقامات محلی آن در ژانویه 2010 با تصویب قانونی استفاده از حجاب اسلامی در فضای عمومی را محدود کرده اند. مقامات محلی شمال ایتالیا در سال 2004 قوانین قدیمی در مورد ممنوعیت استفاده از ماسک را احیا کردند تا بوسیله آن پوشیدن برقع را برای زنان ممنوع کنند.
بعضی شهرداران عضو حزب ضد مهاجرین اتحادیه شمالی استفاده از لباس شنای اسلامی را هم ممنوع کرده اند.
دانمارک
دولت در سال 2008 اعلام کرد استفاده از روسری و دیگر نمادهای مذهبی یا سیاسی – از جمله صلیب، کلاه مخصوص کلیمیان و عمامه - را در دادگاه ها برای قضات ممنوع می کند.
فشار حزب مردم دانمارک، که بخاطر شعارهای ضد اسلامی اش معروف است، در اتخاذ این تصمیم تأثیر زیادی داشت. این حزب بعد از آن هم خواستار تعمیم این ممنوعیت به معلمین مدارس و کارکنان موسسات پزشکی و درمانی شده است.
بعد از آن که در سال 2005 یک روزنامه دانمارکی کاریکاتورهای جنجال برانگیزی درباره پیامبر اسلام به چاپ رساند اعتراضات زیادی در سراسر کشورهای اسلامی علیه دانمارک شکل گرفت.
آلمان
|
پرونده این خانم معلم سبب شد که حق قانونگذاری درباره حجاب به ایالت ها داده شود |
دادگاه قانون اساسی ِ آلمان در سپتامبر 2003 به نفع خانم معلمی رأی داد که می خواست در مدرسه حجاب اسلامی داشته باشد. ولی این دادگاه در رأی خود اضافه کرد که هر یک از ایالت ها در صورت تمایل می توانند قوانین خاص خود را وضع کنند.
حد اقل چهار ایالت در آلمان روسری به سر کردن روسری را برای معلمان ممنوع کرده اند و ایالت هسه این ممنوعیت را به همه کارمندان دولت تسری داده است.
روسیه
دیوان عالی روسیه دستور وزارت کشور این کشور در سال 1997 در مورد حجاب را ملغی کرده است. این دستور استفاده از روسری در عکس گذرنامه را برای زنان ممنوع می کرد.
اتریش
گابریل هاینیش- هوسک، وزیر امور زنان اتریش، گفته است در صورتی که تعداد زنان محجبه بنحو فزاینده ای افزایش یابد، اِعمال برخی ممنوعیت ها باید مورد بررسی قرار گیرد.
سوئیس
در اواخر سال 2009، اِولین ویدمر- شلومف، وزیر دادگستری سوئیس گقت اگر تعداد زنانی که از حجاب پوشاننده صورت استفاده می کنند رو به افزایش بگذارد، ممنوعیت آن باید مورد بررسی قرار گیرد. او اضافه کرد حجاب باعث می شود "احساس راحتی نکند".
reza paris - ایران - تهران | من اگر کاره ای تو اروپا بودم همشون رو میگفتم برید همون خراب شدتون اگر مسلمونید; باشید.ولی اروپا رو به گوه نکشید خواهشن | دوشنبه 21 تیر 1389 | |
zagros_finland - فنلاند - هلسینکی | برقع واقعا وحشتناک است. در تعجبم کسانیکه این همه تندرو و افراطی هستند چرا اینجا رو انتخاب کردند.پول مالیات الکل و کازینو و روسپی و..... رو میخورن برای این مشکلی ندارند اما چادر و برقع رو واجب می دانند. اکثر شونم از کشورهای که در آن زندگی میکنند و این همه امکانات گرفتن همیشه بد میگند .حتی شعور اینکه چیزهای خوبش رو هم یادگیرند، ندارند. | دوشنبه 21 تیر 1389 | |
zagros_finland - فنلاند - هلسینکی | [به نظر می رسد مهمترین عاملی که به مقوله حجاب انجامیده است، حس مالکیت مطلقی است که مردان نسبت به زنها داشته اند. چنین احساسی سبب شده است که تا میتوانند یک زن را فقط برای خود بخواهند. به این معنی که طراوت و شادابی و همینطور لطافت روح یک زن را در بند بکشند تا از آن همیشه و به تنهایی بهره بگیرند. این دقیقا همچون زندانی کردن یک پرنده در قفس است. پرندهای که صدا و زیباییاش به بند کشیده میشود] | دوشنبه 21 تیر 1389 | |
منگوله مشهدی - ایران - مشهد | هر کی باید پوشش دلخواهشو داشته باشه و فقط برهنگی رو باید بدلیل زنندگی اجتماعی محدود به جاهای خاصی کرد ، چادری با چادرش خوش لباس با شیک پوشیش جوونم با دلخواهش . چیزی که باید جلوشو گرفت امتیازبندی اجتماعی بر مبنای لباسه نه مد و فرم انتخاب مردم . مطمئنم اگه یه فشن امروزی کنار یه چادری راه بره اما هیچکدوم جرات نداشته باشن به هم چپ نگاه کنن دنیامون با همه چادریها و برهنگیهاش در کنار هم قشنگتره . ممکنه یک لباس نتیجه یک نگاه ایدئولوژیک مضر برای انسانیت باشه اما باید اون نگاه رو حذف کرد نه حریم انتخاب صاحب اون لباس رو . | دوشنبه 21 تیر 1389 | |
Black Chador - امریکا - ولدن | اگر زنی بره ایران یا عربستان بیا کشورهای دیگه که رژیم دولتی تازی صفت اسلامی دارن باید حجاب داشته باشن ولی اگر کشوری دیگه قانون ضد حجاب داشته باشن همون عربهای تازی صفت فریاد حق حقوق بشر میزنن. شاید فکر میکنن که زنهاشون فقط خارج از شورشون بشر هستند. | دوشنبه 21 تیر 1389 | |
kaghazrangi - ایران - تبریز | سه عضو نهاد شبه نظامی بسیج با سوء استفاده از مدارک شناسایی خود، دختر جوانی را در شهر تبریز ربوده و پس از ضرب و شتم و تعرض و تجاوز به وسیله سلاح گرم او را به قتل رسانده و جسد وی را در بیرون شهر رها کرده اند. این موضوع باعث حساسیت افکار عمومی و تالم شدید مردم منطقه شده است. بنا به اطلاع گزارشگران هرانا، پس ازمفقود شدن دختر جوانی در شهر تبریز با نام الناز - ب. 26 ساله، خانواده او مراتب مفقود شدن وی را به تمامی نهادهای مربوطه اطلاع دادند و پس از یک هفته تجسس جسد وی در پزشکی قانونی در حالی که پزشکی قانونی پس از آزمایشات از تعرض، ضرب و شتم، تجاوز و قتل به وسیله شلیک سلاح گرم را تایید می کرد به خانواده تحویل داده شد. نیروهای انتظامی محل کشف جسد را اطراف گورستان امامیه تبریز اعلام نمودند. ب | دوشنبه 21 تیر 1389 | |
kaghazrangi - ایران - تبریز | ا اعلام شکایت خانواده نیروهای انتظامی سه شهروند تبریزی عضو فعال بسیج را بازداشت نمودند که متهم ردیف اول در اداره آگاهی به تمام موارد فوق اعتراف نمود. وی اذعان نمود که با عنوان امر به معروف و تذکر بابت بدحجابی که در قالب طرح "حجاب و عفاف" از سوی بسیج و نیروی انتظامی تعریف می شود وارد خودروی این دختر جوان در منطقه ولیعصر تبریز می شود و سپس با تهدید وی با سلاح گرم و سوار نمودن دو تن دیگر از دوستان خود وی را به خارج شهر کشانده و مورد سوء استفاده قرار می دهند. و پس از این اقدام با شلیک سه گلوله به ناحیه سینه نامبرده را از پای در می آورند. در حال حاضر گفته می شود متهم اصلی این پرونده به دلیل حساسیت موضوع، در اختیار سپاه پاسداران است. | دوشنبه 21 تیر 1389 | |
kamia1 - المان - کلن | قانونه دیگه,چطور هر کسئ میره ایران یا عربستان باید حجاب داشته باشه!! اینها هم قانون خودشون رو دارن!! ائ ول | دوشنبه 21 تیر 1389 | |
Dionysos - فرانسه - پارسی | امیدوارم روزی برسد که حجاب در اروپا ممنوع بشود. حجاب توهین به شعور زنان و مردان است. | دوشنبه 21 تیر 1389 | |
Kaweh - آلمان - مونیخ | همانطور که اتباع خارجی در ایران مجبور به داشتن حجاب هستند اتباع مسلمان هم بایستی بدون حجاب باشند. حجاب اسلامی به معنای فاحشگی مخفی است و باید برچیده شود. زمانی باید ازاد باشد که در هیچ کشوری در دنیا حجاب اجباری نباشد | دوشنبه 21 تیر 1389 | |
poriyaye_vali - قطر - دوحه | ایکاش حجاب از نوع تصویر2 و4 در همه دنیا ممنوع میشد...از همه زیباتر شیله هست که اینجا رایجه | دوشنبه 21 تیر 1389 | |
ARTEMIS-SW - فرانسه - .پاریس | حجاب پوشش نیست بلکه ترویج ایده ی ننگین مردسالاری اسلامیست چون زن عنوان می کنند مردان بیمار جنسی دیوانه ای هستند که در خیابان و اداره و همه جا از موی زن تحریک شده و تجاوز لازم می شوند خاک صد عالم به سرتان که اروپا راهم به گنددددددد کشیده اید.مرگ بر اسلام | دوشنبه 21 تیر 1389 | |
sam.man - المان - برلین | تینت و پاکی زن در سیرت وقلب ان است نه در حجاب-------------حجاب تنها وسیله ای است برای پنهان فاحشه گری و هزار ویک هرزه گری برای استتار از دید عموم------ | دوشنبه 21 تیر 1389 | |
kholidar - ایران - رشت | بس قامت خوش که زیر چادر باشد.....گرباز کنی مادر مادر باشد ...حضرت سعدی | دوشنبه 21 تیر 1389 | |
togyan - انگلیس - لندن | با سلام وخسته تباشید خدمت مسئولان سایت. داشتم کامنتها را میخوندم که رسیدم به خبر رسانی kaghazrangi - ایران - تبریز . همه ما می دانیم که قتل, غارت, تجاوز از کارهای عادی در این حکومت نکبتی بسیج پرور است. ملتمسانه از شما خواهش میکنم که ته و توی این مورد را در بیاورید و در صورت درستی خبر فوق, ان را در قسمت خبرها یتان بیاورید, نه اینکه فقط در قسمت کامنت ها باشد. پاینده باشید. | دوشنبه 21 تیر 1389 | |
GOL222 - سوئد - هلسینگبوری | در هیچ جای قران چیزی ازحجاب نیامده.حتی روایتی ازمحمد امده جمعی مردرادرمیدان دید ووقتی ردمیشد حرفهای ان جماعت شنیدورفت دورتراز انها نشست وقتی پرسیدن چرا پیش ماننشستید گفت اون فروشنده بخودش مربوطه لباس باز بپوشد شما نگاه نکنید.از طرفی مسلمانان اروپائیهارا نجس میدانن پس بهتره برند کشورهای اسلامی زندگی کنن .اگردراروپا زندگی میکنن باید تابع اینجا باشند. | سهشنبه 22 تیر 1389 | |
بابک خرم دین - آلمان - هامبورگ | اسلام همین است که ملاها در ایران اجرا میکنند تازه ازاین هم بدتر است. آخه چجوری است .کسی که ادعایی پیامبری میکند خودش چهل زن رنگارنگ داشته . در شصت سالگی دختر 7 ساله را به عنوان همسر خودش انتخاب میکند . ازدواج با زن پسر خوانده خودش و با صفیه دختر15 ساله ریس قبیله وتنها بازمانده قوم بنی قرضیه ازدواج میکند قبلش ایل وتبار دختره را همه را داده بود کشته بودند .حتی وحشیانه ترین آدب را یعنی سنگسار و پرتاب از بلندی وشلاق وقطع دست وپا و.. را اجرا میکند .بعد اگر کسی بخواهد ایرادی به این یارو بگیره میشود مرتد و کشتن او واجب است .وتازه با پرویی میگویند چرا به اعتقادات مردم توهین میکنی . اما این اعتقادات ملیونها نفر را کشته وباعث عقب افتادگی وفقر صدها ملیون نفر شده هیچ اشکالی ندارد ؟ نه . برید جلو بوغ بزنید بابا ...در ضمن یک چیز بد همچنان بد است اگر صد ملیون آدم هم پیرو اون باشند . زنده باد خردگرایی | سهشنبه 22 تیر 1389 | |
sapho - ایران - اصفهان | حجاب غیر از حلقه ی بردگی زن چیزی نیست و یکی از قویترین ابزار کنترل سرکوب و تضعیف مثل ختنه. | سهشنبه 22 تیر 1389 | |
ARAMESH2 - استرالیا - سیدنی | بابک خرم دین - آلمان - هامبورگ . به سلامتی پیروان دین اسلام یک میلیارد و ششصدو شصد میلیون نفر هستند ییچاره خدا بداد تو و امثال تو برسه.هاهاها | سهشنبه 22 تیر 1389 | |
SarayeAzadi - انگلیس - لندن | از حجاب بیزارم از بس که تو ایران به ما زور گفتند هر جا اسم حجاب میآد ناخودآگاه دلم میگیره! میدونم که افراط گرایان ولایت زورمدار سبب شد تا این حس به شکل یک عقده و بیزاری در من بوجود بیاد.البته به زنی که باحجاب معقول (نه روبنده یا برقع)و با اختیار و انتخاب شخص خود او می پوشد,احترام میگذارم . | سهشنبه 22 تیر 1389 | |
Rohan_samandari - سوئد - مالمو | چقد تو روشنفکری reza paris ایران تهران . اگه یه زره عقل داشتی میفهمیدی که آدم آدمه با حجاب بی حجاب فرقی نمیکنه. به ... کشیدی یعنی چی؟ یه زره از اون شعور .. خرج کن | سهشنبه 22 تیر 1389 | |
mashady - انگلیس - منچستر | بازم دم اروپای ها گرم تو ایران اقلیت مذهبی هیچ حق وحقوقی نداره البته الان دیگه تو ایران مسلمون شیعه یه جورایی اقلیت مذهبی شده ولی زور گویی صاحبان قدرت همه رو وادار به مسلمون نمائی میکنه | سهشنبه 22 تیر 1389 | |
i.am.the.world - لوکزامبورک - اش | الیس شوارتزر که در المان مجله معروف `اما` را منتشر میکند و فمینیست بسیار مشهوری است, حجاب را یک اسلحه میداند. جدن باعث تاسف است که انسانها خودشان را با باورهایشان اینقدر تحقیر میکنند. دنیا از باورهای بیسروته و بیمعنی جهنم شده و سیرک حجاب هم بخشی از این باورهاست. عجب جهان را زشت و خودمان را شاخدار کرده ایم. افسوس. شادباشید. | سهشنبه 22 تیر 1389 | |
ashozartusht - آلمان - برلین | رقیه سادات - ایران - تهران . مگه تو کشور تو اجازه می دن مردم به دین خودشون باشند ؟؟؟؟؟؟؟ لطفا جواب بده !!!! | سهشنبه 22 تیر 1389 | |
ARTEMIS-SW - فرانسه - پاریس | ARAMESH2 - استرالیا - سیدنی . چرا شما اسلامها مثل اب دروغ می گوئید اولا 1 میلیارد و دویست نه ششصد 2 از این عده دو سوم سوسمار متعفن افتخار کن. | سهشنبه 22 تیر 1389 | |
gol222 - سوئد - هلسینگبوری | حجاب یعنی محدودیت و محدودیت یعنی فساددرجامعه.واقعا محدودیت درایرا ن باعث شده مردها هریستر باشند.مردها زنها را لخت میبینن.600000 زن خیابانی نتوانسته هرس وولع مردان کم کنن تنها دلیلش محدودیت واین خون اشامان اسلامیست.دراروپا هستید باید تابع اروپا باشید همانطور که درعربستان باید حجاب داشته باشید.مرگ برارتجاع وخامنه ای دیکتاتورو ادمخوار. محمد میدانست حجاب فسادمیاورد برای همین کوچکترین اشاره ای درقران بان نکرده. | سهشنبه 22 تیر 1389 | |
shirin** - کانادا - اتاوا | رقیه سادات - ایران - تهران . بفرمائید این هم اروپا . آزادی یعنی این ، هرکسی به دین و اعتقاد خودش . سخنی بشنوید از مادر عروس.من هم با دوست عزیز reza paris - ایران - تهران موافقم کاملا. | چهارشنبه 23 تیر 1389 | |
رقیه سادات - ایران - تهران | ashozartusht - آلمان - برلین * چرا که نه . منتها هر کسی بخواد مثل ندا آقاسلطان شاخ و شونه بکشه با خاک یکسان میشه | چهارشنبه 23 تیر 1389 | |
رقیه سادات - ایران - تهران | gol222 - سوئد - هلسینگبوری * حالا نه که در اروپا که حجاب نیست فساد هم نیست . حالا خوبه که ایدز رهاورد همون اروپای متمدن و سالمه . یه کمی فکر کنید و بعد کامنت عاقلانه بگذارید | چهارشنبه 23 تیر 1389 | |
رقیه سادات - تهران - ایران | ** reza paris - ایران - تهران ** اوه اوه خواهش میکنم تند نرو . اروپا خودش به .کشیده شده بوده و هست . خوشم میاد خودتونو زدین به کوچه علی چپ . میشه بفرمایین که ایدز سوغات و رهاورد کجاست. لابد محصول مشترک ایران و عربستانه یاحاصل کثافتکاری همون اروپای مدرنه. . | چهارشنبه 23 تیر 1389 | |
sam.man - المان - برلین | رقیه -سادات---هیچ میدونستی تو همین برلین اگر یه زن جوون ساعت 4 صبح لخت تو خیابون بره هیچ کسی مزاحمت براش ایجاد نمیکنه ? حالا فکر کن تو اگه با گونی رو سرت ساعت 12 شب تو یک کشوری با پرورش وحشی اسلامی تو خیابون بری چه بلائی سرت میاد????میتونی امتحان کنی خبرشو کامنت بذاری.....اخه تو به غیر از الگو برداری از خرافات وحشیگری چی میدونی که میای ا | چهارشنبه 23 تیر 1389 | |