اعتراض به بازی تیم ملی فوتبال ایران در آلمان


اعتراض به بازی تیم ملی فوتبال ایران در آلمان

"انجمن همکاری‌های مسیحی-یهودی" شهر "کرِفِلِد" آلمان از باشگاه فوتبال این شهر خواست تا بازی با تیم ملی فوتبال ایران را لغو کند. این انجمن "ضددمکراسی" بودن و "یهودی‌ستیزی" حکومت ایران را دلیل خواسته‌ی خود دانسته است.

یوآخیم کلوپش، مدیر اجرایی "انجمن همکاری‌های یهودی-مسیحی" شهر کرفلد (Krefeld)، در نامه‌ی سرگشاده‌ی خود خطاب به لاکیس، مدیرعامل باشگاه "KFC"، و کریستوف لوئر، قائم مقام مدیر عامل نوشته است: «نگذارید حکومتی ضدمکراسی، تمامیت‌خواه، یهودی‌ستیز و بی‌اعتنا به حقوق بشر، موقعیتی به‌دست آورد تا در ظاهر غیرسیاسی و با استفاده از تیم ملی فوتبال‌اش، برای خود در غرب اروپا محبوبیت کسب کند.»

تیم ملی فوتبال ایران قرار است روز ۱۶ ژوئیه (۲۵ تیر) با تیم فوتبال "KFC Uerdingen" (اوردینگن) یک بازی دوستانه انجام دهد.

نامه‌ی یادشده به مقام‌های باشگاه "KFC" توصیه می‌کند، بازی با تیم فوتبال ایران را لغو کرده و بدین ترتیب رفتاری نمادین در اعتراض به "یهودی‌ستیزی رژیم تهران" و برنامه‌ی اتمی جمهوری اسلامی از خود نشان دهد.

در نامه هم‌چنین آمده است: «در صورتی که شما از طریق بازی تیم ملی فوتبال ایران با تیمی دست ششمی، امکان حضور رژیم دیکتاتوری این کشور در عرصه‌ی عمومی آلمان را فراهم کنید، باید منتظر خدشه‌دارشدن حُسنِ شهرت شهر کرفلد (به‌عنوان حامی تیم اوردینگن) ، باشگاه و به احتمال شهرت شخصی خود هم باشید.»

لاکیس، مدیر عامل باشگاه، اما لغو بازی را بی‌معنی می‌داند. به اعتقاد او، سیاست جایی در ورزش ندارد واین‌ها دو موضوع کاملا متفاوت هستند. لاکیس گفته است:«ما هم طبیعتا نظر سیاسی خود را داریم، اما آن‌را در فوتبال دخالت نمی‌دهیم.»

پِتِر وونگروویتس (Peter Wongrowitz)، مربی تیم اوردینگن، هم مخالف لغو قرار تعیین‌شده است: «ما با هم فوتبال بازی می‌کنیم. این خود مایه‌ی اتحاد است و ارتباطی با سیاست ندارد.»

تیم ملی فوتبال ایران قرار است در آلمان، علاوه بر اوردینگن، با تیم وِستفالیا هِرنِه (Westfalia Herne) هم بازی ‌کند. اوردینگن در لیگ دسته‌ی ششم آلمان (لیگ Niederrhein) و وستفالیا هرنه در لیگ دسته‌ی پنجم فوتبال این کشور (لیگ NRW) توپ می‌زند.

گفت‌وگوها برای انجام یک دیدار دوستانه با تیم بوخوم هم در جریان است. این تیم در پایان فصل گذشته‌ی (۲۰۰۹-۲۰۱۰) لیگ برتر فوتبال باشگاهی آلمان (بوندس‌لیگا) هفدهم شد و فصل آینده را در دسته‌ی دوم بازی خواهد کرد.

sam-antwerpen - بلژیک - انتورپن
ربطی نداره!
جمعه 18 تیر 1389

dkdk - دانمارک - اسلیس
خاک تو سر قطبی که درخواست بازی با تیمی که در لیگ دسته ششم بازی میکند را کرده.براستی تیم ملی اینقدر ضعیف و درمانده شده?
جمعه 18 تیر 1389

robinhoodd - استرا لیا - ملبورن
شما دیگه چرا...?! شما که دم از جداییه ورزش و سیاست میزدید....?!?!?
جمعه 18 تیر 1389

gol222 - سوئد - هلسینگبوری
درود به انجمن همکاری....... واینکه اقای لاکس درست که نباید سیاست رادرورزش دخالت داد.ملت ایران سی سال است که بابنیادگرایان وادمخواران اسلامی دست به گریبان است.این خون خواران جان میلیونها ایرانی را بشکل های مختلف گرفته اند.600 هزارزن خیابانی 300000 بچه خیابانی و12 میلیون معتاد ونابودی دارائیهای ایران ثمره این رژیم است .ایا حق مردم نیست که ازجامعه جهانی بخواهند کمکشان کند.سرمایه داری جهانی فقط منافع خودشان رامیبینن وملت ایران نیازبه کمک مردم جهان دارند.جامعه ورزشی توقع زیادی داریم کمکمان کنید.
جمعه 18 تیر 1389

dannni - سوئد - استکهلم
همش خالی بندی هست یهودیها در ایران بهترین زندیگی دارند من همسایه عمه ام یهودی است باور کنید بزرکترین تاجر پارچه هستش و خیلیاشون وضعشون از مسلمونها توپ تر هستش شاید با اسرائیل دشمنی وجود داره ولی یهود تو ایران زندگیش کویت هست
جمعه 18 تیر 1389

sargalesh - ایران - شیراز
یوآخیم کلوپش: باز چرت و پرت حرف زد و اشتباه فکر میکنه , مثل دشمنش اخوندها. با نزدیکی و روابط درست و حساب شده میتونه " سیاست " جهانی زودتر و موثرتر به اهدافش برسه و " دست " دشمن را " رو " کنه . زیرا دشمن = اخوند از یهودها و غرب یک دشمن " زورگو و دیوانه " واسه مردم خیالبافی کرده, که اگه چنین موقعیتها را بیشتر و از ان استفاده نکنه, مردم " عوام " فریب دشمن = اخوند را خورده, و باور دارند که " دیگران " ادم و دین کثیفی دارند و لایق ما مردم " برگزیده " دین خدا نیستند! بعنوان مثال: بخاطر موجودیت افراد خارجی تبار المانی در تیم المان و با ارائه دادن بازی "زیبا و بیپروا " همه مردم دنیا که نظر " منفی " در مورد المان داشتند, برطرف شد, که حتا از نتیاهو اسرائیلی و مردم اسرائیل و انگلیسی و ایتالیایی و و و همه عاشق " شادابی " این تیم شدند. پس ورزش باعث نزدیکی فرهنگها خواهد شد.
جمعه 18 تیر 1389

zagros_finland - فنلاند - هلسینکی
تیم ملی با تیم دسته ششمی باشگاهها ی آلمان !!؟؟ فکر نمی کردم این قدر تیم ملی ضعیف باشد.
جمعه 18 تیر 1389

porharfi - هلند - آرنم
ورزشکاران که از کادرِ رهبــــــــــری و پسر عموی "دوکـــــــــی جووون نیستند!. ای بابا اگه اینجوری باشه فاتحه ایرانی در همه جهان باید خوانده شود!!. ورزش از سیاست ســـــــــــواست...! پس چرا در آفریقای جنوبی بر علیه. تبغیض ها شعار دادید؟؟ بچه های تیم ملی که گناهی ندارند..!!
جمعه 18 تیر 1389

Gharibeh-Ashena - المان - هانوفر
بازی مقابل تیم دسته ششم المان? بابا بازی نکنن سنکینتر هستن. اخه چی از انها یاد میکیرن? از ژاپن و کره جنوبی یاد بگیریند. سالی هشتصد هزار دلار حقوق اقای قطبی برای چنین بازیهای بی ارزش. واقعا که.......
شنبه 19 تیر 1389

+0
رأی دهید
-0

نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.