رئیس بازرسان آژانس بین المللی انرژی اتمی استعفا کرد


رئیس بازرسان آژانس بین المللی انرژی اتمی استعفا کرد

اولی هاینونن، متخصص مواد رادیو اکتیو است و در اوایل دهه ۱۹۸۰ به آژانس بین المللی انرژی اتمی پیوست.

سخنگوی آژانس بین المللی انرژی اتمی روز پنجشنبه اعلام کرده است: اولی هاینونن، بازرس ارشد آژانس در پرونده ایران و سوریه ، به دلایل شخصی از سمت خود استعفا خواهد کرد.

اولی هاینون ۶۳ ساله مدیریت امور پادمانهای آژانس را نیز برعهده دارد و مسئول مستقیم بازرسی های هسته ای ایران بود.

اولی هاینونن که از کارشناس ارشد آژانس در خصوص برنامه هسته ای ایران شناخته می شود در سال ۲۰۰۸  در گزارشی به اعضای آژانس  از ارتباط بین برنامه غنی سازی اورانیوم، آزمایش مواد انفجاری و مطالعه در خصوص تغییرات در موشک ها برای حمل کلاهک اتمی ، در برنامه هسته ای ایران خبر داد.

گیل تودر، سخنگوی آژانس بین المللی انرژی اتمی ، پنجشنبه گفت: اولی هاینونن مسئول بازرس های پرونده هسته ای ایران و سوریه تا پایان ماه اگوست آژانس را ترک خواهد کرد.

اولی هاینونن، متخصص مواد رادیو اکتیو است و  در اوایل دهه ۱۹۸۰ به آژانس بین المللی انرژی اتمی پیوست. آژانس بین المللی انرژی اتمی می گوید به زودی جانشین اولی هاینونن معرفی خواهد شد.

رسانه های خبری می گویند احتمال دارد هرمن ناکارتس، یکی از معاونان اولی هاینون که بر کار بازرسان آژانس در پرونده ایران نظارت دارد، به عنوان جانشین این بازرس ارشد آژانس تعیین شود یا این که فردی خارج آژانس جانشین وی شود.

به گزارش رویترز، دیپلمات های آشنا به آژانس می گویند یوکیا آمانو، مدیرکل آژانس بین المللی انرژی اتمی که سال گذشته به این سمت منصوب شد، پیش از این به طور خصوصی گفته بود که تغییراتی در سطح مدیران آژانس صورت خواهد گرفت.

تیم بازرسان آژانس طی پنج سال گذشته با سرپرستی اولی هاینونن به همراه اطلاعات دریافتی از سازمان های اطلاعاتی غرب پرسش هایی درباره ماهیت برنامه هسته ای ایران مطرح کردند.

ی
وکیا آمانو  در نخستین گزارش خود درباره فعالیت‌های هسته‌ای ایران  در اسفندماه سال گذشته گفته بود که ممکن است ایران در «مقطع کنونی» در حال کار بر روی کلاهک هسته‌ای باشد و تأیید کرد که تهران روند غنی‌سازی بیشتر اورانیوم تا سقف ۲۰ درصد را آغاز کرده است.

به گفته کارشناسان امور هسته‌ای، دستیابی ایران به این سطح از غنی‌سازی می‌تواند راه را برای ساخت بمب اتمی توسط تهران که بارها از سوی کشورهای غربی مطرح شده است، هموارتر کند.

کشورهای غربی ایران را متهم می کنند که در صدد است تا در پوشش برنامه هسته ای خود به تکنولوژی لازم برای ساخت سلاح اتمی دست یابد. ایران این اتهام را رد می کند
robinhoodd - استرا لیا - ملبورن
از اون لبخنده ملیحانش معلومه از ایران رشوه توپول گرفته و داره میپیچه به بازی....lol
جمعه 11 تیر 1389

porharfi - هلند - آرنم
دیگه مایــــــــــــــــــــــــــــه نمی رســـــــــــــــــــــــــه؟؟!!
جمعه 11 تیر 1389

YAS ABI - بلژیک - بروسل
اژانس همیشه دو پهلو بوده فنی یه نظر میدادند وقتی میرفت رسی بشه اونوریا فشار میاوردند که یچیزی علیه ایران هم باشه نمک داشته باشه
جمعه 11 تیر 1389

اینترنت ندیده - ایران - کرمان
من از اتمی شدن ایران خیلی هم خوشحالم . ولی میترسم این اتمی شدن کشورم به نفع اهداف خمینی جهانخوار به کار گرفته بشه (( چون داعیه جهانی داشت و در یکی از کتاباش و سخنرانیها هم میگه که تازه ما اگه جهان را بگیریم و به فرض همه هم مطیع اسلام شوند باز هم باید خوب و بد کنیم و تا قیام مهدی جهاد و شهادت ادامه دارد )) یعنی فکر کنم خمینی تو بهشت هم میخواد بکشه یا کشته بشه و ..................
جمعه 11 تیر 1389

+0
رأی دهید
-0

نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.