زنان ایرانی ۱۰سال زودتر به سرطان سینه مبتلا می‌شوند


زنان ایرانی 10سال زودتر به سرطان سینه مبتلا می‌شوند

دبیر علمی سومین کنگره سرطان سینه گفت: سالانه 7 هزار زن ایرانی به سرطان سینه مبتلا می‌شوند و اکنون حدود40 هزار نفر در کشور به بیماری سرطان سینه مبتلا هستند و سن ابتلا به این بیماری در زنان ایرانی 10 سال از کشورهای پیشرفته پایین‌تر است.

 احمد کاویانی امروز در سومین کنگره سرطان سینه که در تالار امام بیمارستان امام خمینی(ره) برگزار شد افزود: سرطان سینه یکی از شایع‌ترین سرطان‌ها در کل جهان است و مطابق آمار سازمان جهانی بهداشت میزان بروز این بیماری رو به افزایش است.
وی گفت: در کشور ما سالانه حدود 7 هزار مورد سرطان سینه تشخیص داده می‌شود که به دلیل شیوع این بیماری در سنین پایین‌تر نسبت به کشورهای اروپایی و آمریکایی بار مالی، درمانی، اقتصادی، اجتماعی و خانوادگی زیادی را ایجاد می‌کند.
دبیر علمی سومین کنگره سرطان سینه افزود: سرطان سینه در کشور ایران طی سال‌های اخیر مورد توجه قرار گرفته است و شاید کمتر خانواده ای را بشناسیم که در اطراف خود یک بیمار مبتلا نداشته باشد.
دبیر علمی سومین کنگره سرطان سینه گفت: همه زنان به طوری سایه این بیماری را در زندگی خود حس می‌کنند. قسمتی از این موضوع مربوط به سیاستگذاران نظام سلامت است که از چندین منظر باید به این موضوع توجه داشته باشد.
وی اضافه کرد: هزینه درمان این بیماری در کشور ما بالاست به خصوص که سرانه سلامت کشور نسبت به کشورهای توسعه یافته کمتر است. ابتلا به این بیماری و درمان‌هایی که برای آن صورت می‌گیرد موجب جذب مقادیر قابل توجهی از بودجه سلامت کشور می‌شود که این مسئله موجب شده است سیاستگذاران به این موضوع بیشتر بپردازند.
دبیر علمی سومین کنگره سرطان سینه افزود: بحث فرهنگی سرطان سینه یک واقعیت انکارناپذیر در جامعه ما است زیرا یک زن در کانون خانواده بسیار تأثیرگذار است. بسیاری از مشکلات فرهنگی در جامعه باید ریشه‌یابی ‌شود.
وی اضافه کرد: درگیری بیماری و مراحل مختلف درمان و از دنیا رفتن زن بیمار می‌تواند این مسئله مهم را مطرح کند که بازخورد فرهنگی این بیماری بسیار اهمیت دارد. این مسئله در ایران بسیار اهمیت دارد به دلیل اینکه اساس اصلاح فرهنگی و موضوعات اجتماعی در کشور ایران خانواده است و نباید از اهمیت این بیماری غافل شد.
وی گفت: در کشور ما سن شیوع این بیماری کاهش پیدا کرده است و سن شیوع آن 10 تا 12 سال از کشورهای توسعه یافته کمتر است. نکته مهم این است که بعضی از افراد زمانی به متخصص مراجعه می‌کنند که بیماری در مرحله بالاتری قرار دارد و حدود 65 درصد بیمارانی که در کشور تشخیص داده می‌شوند بیماری از محدوده پستان گذشته و به ناحیه زیربغل انتشار یافته که این بیماری در کشورهای پیشرفته 30درصد و در کشورهایی که غربالگری سرطان سینه دارند زیر 15 درصد است.
کاویانی گفت:‌ اولین مشکلی که سرطان سینه در جامعه ایجاد می‌کند این است که طول عمر افراد را تحت تأثیر قرار می‌دهد و هر چقدر مرحله تشخیص دیرتر باشد موفقیت‌های درمانی کمتر خواهد بود.
وی اضافه کرد: مسئله بعدی این است که هنگامی بیماری گسترش پیدا می‌کند به زیربغل (متاس‌تاز) همه مراحل درمانی الزاماً نیاز است و هزینه درمانی آن بسیار بیشتر می‌شود.
دبیر علمی سومین کنگره سرطان سینه افزود: 85 درصد از سرطان های سینه را می‌توان با یک معاینه ساده تشخیص داد. اگر سیستم غربالگری در کشور وجود داشته باشد. 70درصد موارد ابتلا به این بیماری در زمان مناسب و در مراحل اولیه با معاینه و دستگاه ماموگرافی در زمانی که هنوز تومور قابل لمسی وجود ندارد تشخیص داده می‌شود که این موفقیت درمان را زیاد و هزینه درمان را کاهش می‌دهد.
کاویانی گفت: هزینه درمان و تشخیص این بیماری به علت پایین بودن سرانه سلامت در کشور ما نسبت به سایر کشورها واقعی نیست. بیمه‌ها نیز پوشش مناسبی را در مورد درمان این بیماری نمی‌دهند و به دلیل هزینه بالای درمان در بخش دولتی مردم ممکن است توان پرداخت هزینه را نداشته باشند. اغلب داروهایی که برای درمان این بیماری استفاده می‌شود تحت پوشش بیمه نیست و ده‌ها میلیون تومان هزینه برمی‌دارد.
کاویانی گفت: داروهای درمانی سرطان سینه بیشتر وارداتی است به همین علت در حال ترکیب مواد اصلی از سوی کشورهای خارجی و بسته بندی آن در کشور هستیم و ظرف یک برنامه زمان بندی شده قرار است که برخی از این داروها در کشور تولید شود.
کاویانی گفت: سن ابتلا به سرطان سینه در کشورهای غربی بین 50 تا 60 سال است که در ایران بین 40 تا 50 سال می رسد.
وی گفت: یکسری پیش فرض‌هایی وجود دارد که ریسک فاکتورهایی که موجب بروز این بیماری می‌شود را مشخص می‌کند اما علت واقعی ایجاد این بیماری مشخص نیست و عواملی مانند حاملگی زودهنگام، شیردهی ،مصرف نکردن داروهای هورمونی، ورزش کردن، عدم پرخوری و چاقی، اصلاح وضعیت تغذیه در کاهش ابتلا به این بیماری مؤثر است.
دبیر علمی سومین کنگره سرطان سینه اضافه کرد: سابقه خانوادگی و ژنتیکی بیشتر از سایر عوامل در بروز سرطان سینه نقش دارد. ژنتیک بین 6 تا 10 برابر بیشتر از سایر عوامل موجب سرطان سینه می‌شود و سایر عوامل شانس ابتلا را 78 درصد افزایش می‌دهد.
کاویانی ادامه داد: توزیع جغرافیایی در ایجاد این بیماری مؤثر نیست در همه جای کشور سرطان سینه توزیع همگن دارد و ضرورت اطلاع رسانی و افزایش آگاهی زنان از اهمیت زیادی برخوردار است و زنان باید معاینات سینه را از 35 سالگی آغاز کنند.

LiliRose - کانادا - تورنتو
بازم که رکورد دار شدیم!
پنج‌شنبه 10 تیر 1389

robinhoodd - استرا لیا - ملبورن
من زمانی که تو ایران بودم این سرطان تو همسایه و فامیل و ... خیلی شایع شده بود وتو چند موردشم تخلیه کامله سینه انجام شده بود که چه به لحاظه روحی و جه به لحاظه جسمی برایه یه خانوم خیلی سخته....خدا ایشالا نصیبه زن و بچه سیاست مدارامون کنه...
پنج‌شنبه 10 تیر 1389

armin_taroos - نیوزلند - وایتینگا
بس که ور میرن
پنج‌شنبه 10 تیر 1389

sargalesh - ایران - سمنان
نه ورزشی, نه تحرکی و با ان غذای پرچرب و خوشمزه و دست اخر هم غیبت, چه شرایط مساعدی واسه سرطان
پنج‌شنبه 10 تیر 1389

Esfahan Nesfe Jahan - آلمان - برلین
من متن را نخوندم ولی خدایا ما چه گناهی به درگاهت کردیم که باید مستوجب این همه عقاب و عذاب باشیم از چپ و راست برامون میفرستی. ولی بازم میگم تو را شکر.
پنج‌شنبه 10 تیر 1389

behnam2009 - انگلستان - لندن
تقصیر آقایونه خب
پنج‌شنبه 10 تیر 1389

porharfi - هلند - آرنم
نخستین و بهترین تشخیص دهنده گانِ سرطانِ سینه در خانمها آقایان میباشند!!
پنج‌شنبه 10 تیر 1389

bidin - ایران - ارومیه
منظور سرطان پستانه یا قفسه سینه?
پنج‌شنبه 10 تیر 1389

dokhtare_ariaei - ایتالیا - میلان
سرطان سینه زمینه ارثی داره از استرسم میشه اما خدا انشاالله اینجور مریضیهارو به دور کنه از رسانه ها هم شنیدم سوتین خیلی تنگ هم ممکنه سرطان بیاره
پنج‌شنبه 10 تیر 1389

mahtabam - آلمان - مونستر
armin_taroos - نیوزلند - وایتینگا . چی میگی تو ?!! چرند نگو خب?!!!!!!!
پنج‌شنبه 10 تیر 1389

robinhoodd - استرا لیا - ملبورن
armin_taroos - نیوزلند - وایتینگا...lllllllllloooooooooooooooooooooolllllllll
پنج‌شنبه 10 تیر 1389

SarayeAzadi - انگلیس - لندن
معلومه ,از بس که خون دل میخورند و حرص میخورند دق مرگ نشن خوبه! اما خدایی مثل شیر تو میدون مبارزه اند. درود بر زنان با غیرت و دلاور ایران زمین. (از خداد میخوام صد سال دیگه عمر کنید )
پنج‌شنبه 10 تیر 1389

anahita1980 - هلند - رتردام
sargalesh سرطان هیچ ربطی به این چیزایی که شما گفتی نداره بیشتر ارثی و بعدش سیگارو استرس
پنج‌شنبه 10 تیر 1389

Raz_uk - انگلیس - کمبریج
اتفاقا بخاطر عدم استفاده بهینست! منکه کلا به سینه از اول حساسیت داشتم ومثلا هرچیکه در رابطه با سینه باشه ازش پرهیز میکنم مثل سینه مرغ تو غذا ولی نمیدونم چرا وقتی خانمی رو میبینم به همون قسمت خیره میشم حالا نمیدونم به خاطر کمبود محبته...!@@!؟ :) ولی از شوخی گذشته باید قدر سلامتی رو دونست...
پنج‌شنبه 10 تیر 1389

sargalesh - ایران - سمنان
dokhtare_ariaei - ایتالیا - میلان:سوتین دیگه چیه? منظورت سینه بنده ? چرا غربی نوشتی در ج. ا. ایران, دختر اریا ? anahita1980 - هلند - رتردام: مرسی از راهنمائیت, شما خیلی منو امیدوار کردید.
پنج‌شنبه 10 تیر 1389

iranjp - ژاپن - توکیو
sargaiesh - ایران - سمنان . دوست عزیز حالا که خوب دوستان راهنمائیت کردن مواظب سینه هات باش و ازشون خوب مراقبت کن . امیدوارم کسی دچار این مریضی نشه ولی شنیدم بیشتر جنبه ارثی و سیگار مشروب استرس . ارزوی سلامتی برای همگی .
جمعه 11 تیر 1389

sargalesh - ایران - سمنان
iranjp - ژاپن - توکیو: . . یعنی میگی من دیگه نرم ماموگرافی ?
جمعه 11 تیر 1389

mehre_moscow - روسیه - مسکو
این مریضی اگر به موقع تشخیص داده شود خیلی خوب درمان میشود
شنبه 12 تیر 1389

+0
رأی دهید
-0

نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.