آمریکا با رابرت گرین، انگلستان را متوقف کرد


آمریکا با رابرت گرین، انگلستان را متوقف کرد

تیم ملی فوتبال انگلستان در آخرین بازی از دومین روز نوزدهمین دوره رقابت های جام جهانی فوتبال، با تساوی 1-1 مقابل ایالات متحده آمریکا متوقف شد. انگلیسی ها که از زمان خداحافظی دیوید سیمن در سال 2002 به بعد همواره از نداشتن یک دروازبان مطمئن صدمه دیده اند، این بار هم از همین ناحیه لطمه خوردند.

با این حال، سردرگمی انگلستان هنگام هجوم روی دروازه حریف و تعلل مهاجمان نیز در رقم خوردن این نتیجه ناامید کننده برای این تیم بی تاثیر نبود.

این بازی در ورزشگاه رویال بافوکنگ از شهر روستنبورگ و به قضاوت کارلوس سیمون از برزیل به انجام رسید. دیگر بازی این گروه بین الجزایر و اسلوونی روز یکشنبه برگزار خواهد شد.

انگلستان خیلی زود به گل رسید. وین رونی توپ را به امیل هسکی سپرد و او هم کاپیتان را در بهترین موقعیت پیدا کرد. به این ترتیب استیون جرارد در چهارمین دقیقه، انگلستان را با یک گل پیش انداخت.

در ادامه بازی، آمریکا رفته رفته بر جریان بازی تسلط پیدا کرد و موقعیت هایی را هم توسط لاندن دانووان و جوزی آلتیدور از دست داد. در سی و یکمین دقیقه، جیمز میلنر که کارت زرد هم داشت، در تعویضی زودهنگام جای خود را به شون رایت فیلیپس داد.

در دقیقه 40، اشتباه محرز رابرت گرین در دفع توپ ساده ای که کلینت دمپسی فرستاده بود، گل تساوی را برای آمریکایی ها رقم زد. گرین که دروازبان تیم وستهام است، می خواست توپ را در آغوش بگیرد اما ناباورانه شاهد لغزش توپ و غلتیدن آن درون دروازه سه شیرها بود. به این ترتیب، نیمه نخست این بازی با تساوی 1-1 به پایان رسید.

از آغاز نیمه دوم، جمی کاراگر به جای لدلی کینگ در ترکیب تیم ملی انگلستان قرار گرفت تا کاپلو دومین تعویضش را هم انجام داده باشد.

در پنجاه و یکمین دقیقه امیل هسکی می توانست برتری را مجدداً از آن تیمش کند اما شلیک بی دقت او در آغوش تیم هووارد آرام گرفت. در دقایق بعدی هم دو تیم، ارائه گر بازی چندان پر افت و خیزی نبودند.

در دقیقه 60، به دنبال خطا روی دمپسی، آمریکا صاحب یک ضربه آزاد شد که ارسال دانووان نتیجه ای در بر نداشت. اما دو دقیقه بعد، سرانجام لمپارد هم خودی نشان داد و با شوتی سرکش، هووارد را به پرواز درآورد.

اما جدی ترین فرصت گل زنی این مسابقه در دقیقه 64 آن هم برای آمریکایی ها ایجاد شد. اما آلتی دور بهت زده نظاره گر توپی بود که با برخورد به دست رابرت گرین و تیر عمودی دروازه، تبدیل به گل نشد.

انگلستان در این دیدار سیمای یک تیم مدعی فتح جام جهانی و یا دست کم لایق برتری در این مسابقه را نداشت. شوت رونی در فاصله 15 دقیقه به پایان مسابقه هم از کنار دروازه به اوت رفت. یک دقیقه بعد، انگلستان که هجومی تر شده بود، با رایت فیلیپس تازه نفس به موقعیت دیگری دست یافت اما ضربه مهاجم من سیتی را دروازبان اورتون مهار کرد!

کاپلو که هدر رفتن موقعیت ها را دید، 12 دقیقه به پایان وقت، هسکی را بیرون کشید و پیتر کراوچ را به زمین فرستاد. اما این تعویض و حملات آتی بریتانیایی های سفیدپوش هم تغییری در نتیجه بازی به وجود نیاورد. آمریکایی ها برای حفظ نتیجه نه تنها در لاک دفاعی فرو نرفتند بلکه چند بار با لاندن دانووان در پی خلق موقعیت روی دروازه نه چندان مطمئن رابرت گرین برآمدند.

این مسابقه سرانجام با تساوی 1-1 تمام شد تا از جمع پنج مسابقه ای که تاکنون در جام نوزدهم برگزار شده، سه بازی با نتیجه مساوی به پایان رسیده باشد.

pandora - آلمان - ان ار و
انگلیس با این اوضاع هیچی نمیشه !مگر اینکه این بازیشون یه حادثه بوده باشه
یکشنبه 23 خرداد 1389

fosil - ایران - شیراز
مقصر green نیست, بلکه اینطور گل خوردن جزو " فرهنگ " گل خوری مردم فوتبالدوست و بدشانس انگلیسی شده= شوم و نحس فرهنگ فوتبال انگلیس. شیرین جون, منو ببخش که چیزی نوشتم, فقط سرم داد نزن و قهر نکن, شاد و شیرینتر بشی.
یکشنبه 23 خرداد 1389

jas_argentina - امارات - دبی
فکر نمیکردیم انگلیس امریکا را نبره
دوشنبه 24 خرداد 1389

SarayeAzadi - انگلیس - لندن
من هنوز باورم نمی شه که تیم انگلستان بازی رو نبرد و با نتیجه یک - یک مساوی شدند!
دوشنبه 24 خرداد 1389

+0
رأی دهید
-0

نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.