موسوی: چه منافعی پشت حاکمیت است که انتخابات کذایی به این شکل برگزار می کند


موسوی: چه منافعی پشت حاکمیت است
که انتخابات کذایی به این شکل برگزار می کند

مهدی کروبی در کنار میرحسین موسوی

میرحسین موسوی از رهبران معترض به نتایج انتخابات گفت:« باید ببینیم چه منافعی پشت حاکمیت فعلی هست که این تفسیر را از قانون اساسی ارائه می دهد که دهن مردم را ببندد و رسانه ها را جمع بکند و این انتخابات کذایی را به این شکل برگزار کند و زندان ها را پر کند.»

مهدی کروبی هم کنفرانس خبری مشترک با آقای موسوی گفت:« آقایان یک فکر و اندیشه ای دارند و یک عده ای هم منافع شخصی دارند و لذت و شیرینی حکومت زیر دندانشان جا گرفته است.»

وبسایت سحام نیوز، پایگاه خبری حزب اعتماد ملی چند روز پیش خبرداد که میرحسین موسوی و مهدی کروبی از رهبران معترض به نتایج انتخابات ریاست جمهوری سال پیش، در یک کنفرانس خبری شرکت کرده اند.

روز جمعه متن و فیلم این گفت وگو منتشر شد. این گفت وگو که به میزبانی سایت کلمه انجام شده، با حضور خبرنگاران مختلف به شکل اینترنتی، تلفنی و حضوری بوده و محورهای اصلی جنبش سبز و راه های ادامه آن و همچنین نظر آقایان موسوی و کروبی نسبت به حوادث پس از انتخابات در طول یک سال گذشته است.

مهدی کروبی در این گفت وگو اشاره کرد که حوادث سال گذشته بدون جهت وجود نیامده و ریشه در حوادث سال های پیش دارد.

آقای کروبی گفت:«یکی انتخابات مجلس هفتم، دیگری انتخابات ریاست جمهوری دوره نهم و دیگری انتخابات هشتم مجلس است. این ها همه مقدمه شد برای این حادثه (انتخابات ریاست جمهوری سال گذشته). تا آن موقع همیشه ما به مردم می گفتیم تقلب دو تا چهار میلیون است و وقتی مردم آمدند با آن شدت و همه قبول دارند که نزدیک ۸۵درصد مردم شرکت کردند و وقتی نتایج اعلام شد همه اینها انباشته شد و موجب انفجار مردم شد.»

دبیرکل حزب اعتماد ملی گفت:«این مردم بودند که به آنها برخورد و یک مرتبه تحقیر شدند و با شور و نشاط آمدند و شعار اولیه شان این بود که رای من چه شد و رای مرا پس بدید و متاسفانه آقایان فکر کردند با یک حرکت و تقلب و سرکوب و برخورد، مسئله حل می شود، که نشد.»

میر حسین موسوی هم به بحث اطلاعات و گردش آن در جامعه اشاره کرد و گفت که یکی از ویژگی های انتخابات سال گذشته انفجار اطلاعات در میان جامعه است و دلیل این قضیه حساسیت مردم نسبت به اطلاعات است.

آقای موسوی گفت:« از اول هم حدس زده میشد که رسانه های رسمی و حکومتی به رغم الزاماتی که در قانون اساسی وجود داشته، اجازه نخواهند داد که اطلاعات به مردم انتقال پیدا کند و یک تعامل ملی بوجود بیاید و این مسئله پیش برود. گرچه اگر این کار صورت می گرفت در حقیقت خیلی از مسائل سیاسی و بحران هایی که داشتیم نبود ولی در حقیقت رسانه ملی تبدیل به رسانه ضدملی شد و جلوی هرنوع گفت وگو را گرفت.»      

آخرین نخست وزیر جمهوری اسلامی گفت:«کسانی که می گفتند ما اکثریت را به دست آوردیم و ما ۶۴درصد رای مردم را داریم، نشان دادند که چنین نیست و کسی که انقدر رای می آورد که نباید از تجمع مردم بترسد و از گردهمایی مردم بترسد.»

میرحسین موسوی افزود:«مشکلاتی که در کشور هست که در قالب تقلب انتخاباتی شروع شد در حقیقت معطوف به یک اساس و بنیان های ریشه ای تری است که در عمل وقتی ما به طور گسترده به آن می پردازیم خودش را آشکار می کند و من فکر می کنم فساد اقتصادی و اداری و سیاسی و میل به دیکتاتوری و میل به خود رایی هست که زمینه را ایجاد می کند که چنین تقلب هایی ایجاد شود و دورنمای یک رای آزاد برای مردم از آن چارچوبی که قانون اساسی نشان داده، دورتر به نظر بیاید.»

آقای موسوی گفت:«دلیل اینکه این همه نظام (جمهوری اسلامی) مایل به راه حل های امنیتی شده، این است که تمام راه حل هایی که می توانست از طریق سیاسی مشکلات را حل کند، به دست خود این ها (دولت حاکم) کور شده و در حقیقت از بین رفته است و به همین دلیل ایجاد یک تشکیلات منظمی که بتواند پاسخ گوی این نیازها باشد را ما نداریم و باز هم من در این چهارچوب فکر می کنم برای مدت قابل توجهی شبکه های اجتماعی و فضای مجازی بتوانند پاسخ گوی این خلا باشند.»

تلاش ها برای تاسیس رسانه های جدید

وی در همین حال از تلاش برای تاسیس رسانه های جدید خبرداد و گفت:«تلاش هایی باید بشود که ما بتوانیم در سطح بین المللی و در سطح بیرون کشور کانال هایی تاسیس شود و در سطح رسانه ای کمی گسترده تر و نظم یافته تر ادامه پیدا کند و بایستی آن دوستانی که به این مسئله فکر می کنند در این کار تسریع بکنند و سریع تر اقدام کنند. هم برای رادیو و هم برای کانال های تلویزیونی و این حق ملت ماست که در این زمینه مجاری برای اطلاع رسانی داشته باشد به طور مستقل از زبان جنبش و از زبان منافع ملی ما.»

مهدی کروبی در پاسخ به پرسشی درباره وضعیت دانشجویان وسرکوب آنها گفت:« این ها (نظام حاکم) از دانشجویان بیشترین ضربه را خوردند و فشارها بیشتر روی دانشگاه ها و دانشجوها بوده است اما در عین حال ما می بینیم که (دانشجویان) همه جا حضور دارند و فعالند.

وی با توجه به فشارهای موجود بر دانشجویان گفت:« امکان دارد یک مواردی هم ریزش وجود داشته باشد نه به این معنا که فکرش عوض شود. بلکه به این معنا که وقتی شرایط سخت شد فعالیتش را کم کند اما فکر و اندیشه و تحرک مانده است. من با وجود این فشارها مقید بوده ام که رابطه خودم رو حفظ کنم یعنی با خانواده ها (دانشجویان دربند) رابطه داشته باشم و در جلسات مختلف شرکت کنم. »

آقای کروبی به فشارهای روزافزون اشاره کرده و گفت:«به هر جهت این قضایا برای این ها (حاکمیت) آن قدر سنگین شده است که کارهایی می کنند که معقول و منطقی نیست ولی ما رابطه را حفظ کرده ایم و تن به هر بلایی هم داده ایم و می بینید که هر روز فشار می آورند که اینها (موسوی و کروبی) جرات این که جایی بروند را ندارند و مارا انقدر فشار می آورند که سر قبر پدرمان هم نمی توانیم برویم و فاتحه بخوانیم.»

مهدی کروبی با اشاره به برخی عوامل که از آن ها به عنوان «خودسر» یاد می شود گفت:«این مردمی که کیهان و رسالت و دیگران می نویسند، این مردم گاز فلفلی دارند، چاقو هم دارند اسلحه گرم هم دارند و همین شب جمعه گذشته یکی از پاسدارهای بنده را برده اند و حسابی کتک زده اند و بردند ولی خوب ساعت ۱۲ و شب آزادش کردند. »

اعتقاد به جمهوری اسلامی، بحث تغییر قانون اساسی

خبرنگار سایت ادوار نیوز از میرحسین موسوی و مهدی کروبی درباره اعتقاد و نظر هر دو درباره جمهوری اسلامی پرسید که آقای کروبی گفت که طرفدار جمهوری اسلامی است و به آن معتقد است اما چیزی که اجرا می شود را نه تفسیر، که تحمیل به قانون اساسی جمهوری اسلامی خواند.

مهدی کروبی گفت:«چیزی که امروز اجرا می شود تفسیر نیست بلکه تحمیل به قانون اساسی است و اصلا این جمهوری اسلامی که این ها (حاکمیت) دارند می گویند، این است که این ها به رای عقیده ندارند و من حرف هایی شنیدم از این طرف و آن طرف که اصلا جمهوری یعنی چه؟»

آقای کروبی افزود:«آقایان یک فکر و اندیشه ای دارند و یک عده ای هم منافع شخصی دارند و لذت و شیرینی حکومت زیر دندانشان جا گرفته است و این ها می خواهند جمهوری اسلامی را تحریف کنند. البته که جمهوری اسلامی این نبوده است.

میرحسین موسوی هم در ادامه گفت:«هر متنی حتی یک متن بسیار سلیس و ساده و گویایی هم باشد بالاخره به مرور زمان و شرایط پیش آمده می تواند تفاسیر گوناگونی را بپذیرد. جمهوری اسلامی هم به همین شکل است. آن وقت آن تفسیر آزادی مردم و ولی نعمت بودن مردم، انتخابات آزاد و حمایت از مستضعفان و حمایت از گروه های ضعیف و دیگر موارد را معنا می داد.»

آقای موسوی افزود:«الان ما یک تفسیر دیگر داریم که در آن شکی نیست که نسبت به تفسیر اولیه از جمهوری اسلامی ما فاصله گرفته ایم کلا می شود در خود قانون اساسی که پشتوانه جمهوری اسلامی هست اشاره کرد.»

آخرین نخست وزیر جمهوری اسلامی گفت:«آن قانون اساسی (اولین قانون اساسی پس از انقلاب) برای طرد دیکتاتوری و استبداد و خودرایی طراحی شد. اگر تفکیک قوا را در قانون اساسی ببینید خواهید دید که نسبت به تفکیک قوای معمولی در سطح جهان ما، یک کمی تجزیه قوای بیشتری داریم و به همین دلیل شورای عالی قضایی و نه یک نفر در راس قوه قضاییه پیش بینی شده بود که یک نفر در راس قوه قضائیه نباشد. چرا که بیم از این بود که قوه قضاییه در خدمت همان استبداد به کار برود و یک ریشه های دیکتاتوری و استبداد در جامعه ما باشد. قانون اساسی برای همان نیت تدوین شده و چارچوب هایی در آن هست که اگر رعایت می شد ما به اینجا نمی رسیدیم.»

میرحسین موسوی گفت:«باید ببینیم که چه منافعی پشت حاکمیت فعلی هست که این تفسیر را از قانون اساسی ارائه می دهد که دهن مردم را ببندد و رسانه ها را جمع کند و این انتخابات کذایی رو به این شکل برگزار کند و این زندان ها را پر کند.»

وی افزود:« بالاخره پشت این درآمد چند صد میلیاردی نفتی در سال های گذشته یک ساختی برای دفاع از منافع عده ای سامان یافته که به این سادگی نمی توانند تن به تفسیر مردمی از قانون اساسی بدهند و بحث ۷۰ میلیارد دلار واردات در کشور و حاکمیت بر نهادهای پولی و مالی است. »

«فکر می کنند یک موجود خاص هستند»

خبرنگار سحام نیوز (وبسایت حزب اعتماد ملی) درباره احتمال تن دادن حاکمیت به اعتراض ها در یک سال گذشته شد که میرحسین موسوی گفت در صورت حضور قدرتمند مردم، زمینه به نفع مردم تغییر خواهد کرد ولی اگر مطالبات حمایت مردمی نداشته باشد، حتی اگر بهترین باشند به هیچ جا نمی رسند.

آقای موسوی گفت:«ما می گوییم امریکا دشمن ماست. الان رییس جمهوری آمریکا برای یک نشت نفت چندین بار به ساحل می رود و می آید و می خواهد نشان دهد که به مسائل رسیدگی می کند و مسائل را حل می کند.»

میرحسین موسوی افزود:«حال شما برگردید به کشور ما. کسانی که درراس امور هستند فکر می کنند یک موجود خاص (از سوی) خداوند متعال هستند که خداوند توجه ویژه ای به آن ها دارد و اگر حرفی می زنند باید انجام شود و مصلحت هم همان است و کوچکترین اعتقادی به عقلانیت جمعی نیست.»

وی افزود:« اگر انتخاباتی هم سر موعد برگزار می شود برای این است که بگوییم انتخاباتی داریم و به صورت زینت، نه بصورت محتوا. در صورتی که وقتی انتخاباتی برگزار می شود، معنای آن این است که اگر مجلسی انتخاب می شود مردم خودشان انتخاب کنند و به مجلس می فرستند. وقتی ان وکلا به مجلس رفتند، آن چنان قدرتی داشته باشند که از منافع ملی دفاع کنند و عقلانیت آنها هم در حقیقت حاکم باشد.»

میرحسین موسوی گفت:«تجربه سال گذشته نشان داده که اگر مردم بایستند، قدم به قدم درخواست های خود را خواهند داشت. منتها زمان می برد مثل همه کشورهای دیگر . انقلاب اسلامی هم با سختی به دست آمد و همینطوری ساده به دست نیامد و احتیاج با سختی و تحمل مشقات دارد. ولی نتیجه اش برای ملت ما آزادی و عدالت خواهد بود.

مهدی کروبی اشاره کرد که به نظر او و به دو دلیل اگر همین طور اعتراض ها ادامه پیدا کند، موفقیت در کار خواهد بود. وی دلیل اول را «روحیه و آگاهی و اطلاعات مردم» دانست و دلیل دوم را « فشارها و کارهای غیر معقول حاکمیت و تنگناهایی معرفی کرد که (حاکمیت) دارد درست می کند.

«بعضی علما گفتند ملاقات با احمدی نژاد حرام است»

خبرنگار سایت نوروز از آقای کروبی درباره واکنش مراجع پرسید و این که چرا مراجع در اموری که پیش آمد، دخالت نکرده اند. آقای کروبی گفت که به نظر او، علما طی این مدت کارهای زیادی کرده اند.

وی با برشمردن برخی از این نمونه ها گفت:«آیت الله صانعی را ببینید که همیشه حرف زده اند، حمایت کرده اند و صحبت کرده اند. آقای اردبیلی در حد خفیف تری حرف زده اند، موضع گیری کرده اند، با بزرگان ملاقات کرده اند.»

مهدی کروبی گفت:« ماجرای سفر دکتر احمدی نژاد، رییس جمهور، به قم خیلی در آن معنا نهفته و خوابیده که اولا (مراجع) به هیچ وسیله حاضر نشدند با ایشان ملاقات کنند. حتی از تهران هم جز یکی از مراجع، کسی با ایشان ملاقات نکرد. البته یک یا دو تن ملاقات کردند اما از مراجع جدی، یک نفر با ایشان ملاقات کردند، او هم حرفهای تندی زده بود. »

آقای کروبی افزود:«بعضی از علما اصلا گفته بودند که حرام است ما با ایشان (محمود احمدی نژاد) ملاقات کنیم.»

خبرنگار سایت میزان خبر از امکان راهپیمایی پرسشی را مطرح کرد که میرحسین موسوی گفت:« در آستانه ۲۲ خرداد اگر راهپیمایی امکان پذیر بود، من فکر می کردم که یکی از بهترین پلاکاردهایی که مردم می توانستند داشته باشند وکسی نمی توانست به آنها حرفی بزند این بود که «میزان رای ملت است» چرا که جنبش سبز و جنبش بزرگی که بعد از انتخابات صورت گرفته غیر از این چیزی نمی خواهد.»

مهدی کروبی بار دیگر با انتقاد از شرایط انتخابات در کشور گفت:«سرنوشت انتخابات ما الان در دست شورای نگهبان است؛ آن هم نه دست دوازده نفر، در واقع یک یا دو یا سه نفر. یعنی اصلا او (شورای نگهبان) باید تایید کند تا مردم رای بدهند. اگر او تایید نکرد نتیجه ندارد. آیا مثلا این جمهوری است؟»

میرحسین موسوی و مهدی کروبی همچنین با پرسشی در مورد اخلال در سخنرانی حسن خمینی در روز چهاردهم خرداد مواجه شدند که هردو از اتفاق هایی که افتاد، ابراز تاسف کردند.
ادامه مسیر منحصر به حرکت های خیابانی نیست»

از میرحسین موسوی درمورد استراتژی های آینده جنبش سبز سوال شد که او در پاسخ گفت:« شرایط عوض شده و ما نباید مجموع فعالیت جنبش سبز را در حرکت های خیابانی تعریف کنیم. به هر حال ارعاب هم ادامه دارد و منافع سنگینی هم هست که پشت ایستادگی طرف مقابل وجود دارد. »

وی افزود:«اگر گسترش آگاهی از مهم ترین اهداف این جنبش باشد، هر چه فراگیر تر شود و قشرهای بیشتری را در بر گیرد، در حقیقت زمینه را برای تغییر مناسب مهیا می کند. تنها یکی از راههای بسط آگاهی ظهور در خیابان است که به محض آمادگی شرایط باید از آن استفاده کرد.»

میرحسین موسوی گفت:« با شبکه گسترده اجتماعی که ایجاد شده هر کس بنا بر موقعیت و محیط خود می تواند از گونه ای از بسط آگاهی استفاده کند. در دانشکده ها به یک شیوه، در تکیه ها و مساجد به شیوه دیگری، در محل کار و خانه به نوع دیگر.»

آقای موسوی گفت:«ما هر کدام عضوی از ده ها شبکه گسترده اجتماعی هستیم و در تک تک آنها اگر در کار خودمان، ایده سبز بیداری را زنده نگه داریم فرصت پیدا خواهیم کرد که آگاهی را گسترش دهیم. این همین چیزی است که آنها (نظام حاکم) از آن می ترسند. مثل اسفندیار رویین تن که تنها از نقطه چمانش آسیب پذیر است، و از همان نقطه رستم به او حمله می کند، این تنها نقطه ای است که کسانی که دنبال استبداد هستند از آن آسیب پذیر است.»

میرحسین موسوی افزود:«یکی از جالب ترین فعالیت های مردم در یک سال گذشته توسط هنرمندان صورت گرفته است که میراث جنبش را برای آینده حفظ می کند. مردم باید کمک کنند که این فیلم ها، عکس ها و کلیپ ها و فیلم هایی که توسط دوربین های موبایل گرفته می شود، باید گسترش پیدا کند. این ها بهترین وسیله ماست.»

آقای موسوی گفت:«این ها مثل یک ارتش عمل می کند. وقتی که نیروی نظامی در برابر ما قرار می دهند در واقع این سپاه ماست که می توه پیام جنبش را به همه مردم برساند. من می خواهم به لشکر آگاهی عرض کنم که فقط مخاطبانشان را روشنفکران در نظر نگیرند، بلکه معلمان، کارگران، کشاورزان و همه قشرهای مردم را مخاطب آگاهی قرار بدهند و ما در چنین حالتی احساس تنگنا نخواهیم کرد بلکه خود این تنگناها باعث می شوند که بتوانیم فرصت های جدیدی را کشف کنیم.»

مهدی کروبی نیز گفته های میرحسین موسوی درمورد آگاهی دادن و گسترش آن را تایید کرد و گفت حرف دیگری به آن اضافه نمی کنم چرا که همه کامل گفته شد.

از میرحسین موسوی و مهدی کروبی سوال شد که در آستانه ۲۲ خرداد (در زمانی که کنفرانس خبری برگزار شد) به عنوان آخرین صحبت چه صحبتی دارند که مهدی کروبی از مردم سپاسگزاری کرده و گفت:« به خصوص به خانواده ها شهید داده، زندانی داده، مجروح داده، حتی افراد از کار بی کار شده، به آنها هم عرض سلام و تشکر می کنیم.»

مردم فراموش نمی کنند

میر حسین موسوی هم به عنوان حرف پایانی خود گفت:« از مردم تشکر می کنم. مردم کار بزرگی انجام دادند. آنان در برابر سرکوب، زدن، حبس، بزرگ ترین توان را از خودشان نشان دادند و رفتارشان در تاریخ کشور ما بی نظیر بوده و یقین دارم که این ایستادگی ها نتیجه خواهد داد.»

وی افزود:« هیچ یک از افراد ملت نمی تواند مسائلی که بر مردم گذشته و نشانه مظلومیت مردم ماست را فراموش کند. من جاهایی مسائلی را درباره کهریزک گفته ام، خبرهایی بود که درباره لخت کردن مردم و شلاق زدن آنها. صحنه هایی که تنها توانستنیم برخی از آنها را با امکانات محدودی که هست ببینیم. گفته می شود که هزاران فیلم دیگر هست که مطرح نشده و دیده نشده به خاطر ملاحظاتی که هست.»

آقای موسوی گفت:«همین صحنه ای که ماشین دوبار از روی یک نفر رد می شود را مگر می شود از ذهن آدم پاک شود؟ این اهانت به کل مردم است. ملت اینها را دید و ایستاد و شجاعتش بیشتر شد. من یقین دارم با این روحیه ای که مردم دارند در شرایط مختلف مبارزه خودشان را ادامه خواهند داد و با حفظ روش مسالمت، شیوه خود را ادامه خواهیم داد.»

وی افزود:«ما ممکن است در یک صحنه خود را جمع کنیم ولی در صحنه دیگر حضور خود را ادامه خواهیم داد و این آینده ملت ماست و اینده کشور ماست، آینده مردم ماست، آینده فرزندان ماست.»

میرحسین موسوی گفت:«ما نمی خواهیم کز کرده باشیم و عده خاصی حکومت کنند و مردم به هیچ شمرده شوند، آزادی مردم سلب شود و دیگران بدون آن که مردم به آنها وکالتی داده باشند خود را وکیل مردم بدانند. بدانیم که با تلاش و همت و فداکاری به دست می آید و همه باید حاضر باشیم برای پرداخت هزینه های لازم و یقینا خداوند این راه را حمایت خواهد کرد. الان در یک منظر بهتریم در مقایسه با یک سال پیش . ان شاء اله این راه را سبزتر و پربارتر ببینیم.»
robinhoodd - استرالیا - ملبورن
برای اینکه علی گدا بافوه طلا بسازه و دمه دستی هفت هشتا زیر خواب داشته باشه و با دافاش نماز جماعت بجا بیاره...
شنبه 22 خرداد 1389

mobtakeran - ایران - شیراز
جناب انتخابات تمام شد و رفت رییس جمهور هم مثل شیر سر جاش نشسته یکسال هنوز نفهمیدی چه خبره واقعیت تلخ خیلی تلخ ولی باید بپذیری دیگه مهندس که رای اوردی ولی کافی نبود
شنبه 22 خرداد 1389

پسر کرد ایران زمین - ایران - تهران
جناب کروبی می فرمایند: آقایان یک فکر و اندیشه ای دارند و یک عده ای هم منافع شخصی دارند و لذت و شیرینی حکومت زیر دندانشان جا گرفته است. حیونکی خودش بیش از همه شیفته قدرت است و حاضر است برای آن هر کاری را انجام دهد
شنبه 22 خرداد 1389

ARTEMIS-SW - فرانسه - پاریس
mobtakeran - ایران - شیراز . پسر کرد ایران زمین - ایران - تهران . نوکری رژیم جهل و جنون اسلام ننگین خود را ادامه دهید تا پول بیشتری برسد ولی اول لکه های خون بیش از صد جوان را از روی اسکناس ها پاک کنید. بتازید تا روزیکه همه ی شما یا در گور روید یا بر بالای دار که ملت برپا خواهد کرد رقص راک اند رول کنید.
شنبه 22 خرداد 1389

جام جم - ایران - تهران
پسر کرد ایران زمین - ایران - تهران دکترا چند وقته ازت قطع امید کردن . طفلکی هم خودتی که به مسجد محلتون خیلی ارادت داری
شنبه 22 خرداد 1389

Punisher - ایران - شیراز
خودتون تو اون دم و دستگاه بودین و میدونین که چه کثافت کاری هایی پشت پرده است / بعد میاین جلو دوربین / ننه من غریبم بازی در میارین ....؟!!!!.
شنبه 22 خرداد 1389

فریدون شیرازی - ایران - شیراز
mobtakeran - ایران - شیراز /بچه غربتی.اسم شیراز را الوده نکن و شهر خودت را بنویس.تو ودیگر مزدوران رژیم فکر میکنید ناشناخته هستید.بیچاره همان کسی که کنارت نشسته از سبزها است در تمامی ادارات و سازمانها در تمامی سفارتخانه ها و حتی در بسیج و سپاه هزاران نفر در انتظارند تا زمان موعود برسند.به خداوندی خدا سوگند که حتی مگسی نمیتواند بگریزد.همه شما را میشناسیم.دیر یا زود نوبت شما میرسد.این وعده پروردگار است.خدا به دادت برسد
شنبه 22 خرداد 1389

Ava-Iran - ایران - تهران
حتی رژیم می دونست توعرضه نداری مهندس موسوئ که رئیس جمهور بشی.دست خونیت را ازجنبش مردم بکش بیرون.
شنبه 22 خرداد 1389

mobtakeran - ایران - شیراز
فریدون شیرازی - ایران - شیراز . . باش تا صبح دولتت بدمد بچه
شنبه 22 خرداد 1389

جام جم - ایران - تهران
mobtakeran - ایران - شیرازصبح دولت دمیده وقتی مموت به سرنگونی نزدیکه. مزدور دفعه اخرت به فریدون شیرازی توهین میکنی
شنبه 22 خرداد 1389

mobtakeran - ایران - شیراز
جام جم - ایران - تهران تو هم ...همراه با اون فریدونت. مثلا چه میخوای بکنی فعلا که همتون سوراخ موش میخرید درود بر رییس جمهور همیشه محبوب دکتر محمود احمدی نزاد . همیشه در قلب مایی. افتخار مایی . بنازم به غیرتو دل و جراتت ...
یکشنبه 23 خرداد 1389

Hoja Verde - ایران - تهران
mobtakeran - ایران - شیراز. تو باید بری کتاب های اموزشی مبتکران بفروشی. به این چیزها زیاد کار نداشته باش. برات خوب نیست.
یکشنبه 23 خرداد 1389

vahid22 - آلمان - هامبورگ
چه منافعی؟؟؟؟دیگه بیشتر از این منافع میخواند؟قدرت ،ثروت مفت،.. آقای کروبی اینقدر جمهوری اسلامی رو بخواه تا جونت در بیاد!!. mobtakeran - ایران - شیراز درست میگی احمدی نژاد نشسته ولی نه سر جاش نه مثل شیر!سر خون ملت مثل موش!!
یکشنبه 23 خرداد 1389

جام جم - ایران - تهران
. mobtakeran - ایران - شیراز ما سوراخ موش میخریم یا تو اون مموت احمقت . اینو تو اون مغز نخودت فرو کن ما هیچ وقت نمیترسیم .به خیابونها میایم و خون میدیم تا تو اون رهخر خرت رو از ایران بیرون کنیم و ایران رو ازاد از هر چی بسیجی عرب زاده . .
دوشنبه 24 خرداد 1389

homa-ir - المان - ّهامبورک
mobtakeran-ایران-شیراز. انتخاب رئیس جمهورکودتائی و رهبر قلابی بازور نمیتوان حکومت کرد. اقای مبتکران , ممکن است خلاقیتت را رو کنی و از دولت کودتائی و دزد رای مردم تو لااقل همتی بخرج دهی و درخواست رفراندوم و یا مجوز راهپیمائی ازاد کنید. انوقت صبح دولت واقعیتت را خواهی دید. بادسته چماق و اسیر کردن باساندیس مردمی و غروق کردن خیابانها با بسیج و سپاهی و لباس شخصی و موتورسواران که نمیشود ریاست جمهوری کوتائی را حفظ کرد. تاکی ? - اینهمه لشگر مجهز بتمام وسایل ضربه درخیابانها ترس ووحشت رژیم از چیست . مردم ایران که هیچوقت در تظاهرات مسلح به خیابانها نیامدند . ولی رژیم حتی لباس شخصیها هم با هفت تیر و چاقو و قمه بودند. پس بدان بزودی سپیده صبح زیبا و نور خورشید راخواهی دید. انروز دیر نخواهد. بود.
سه‌شنبه 25 خرداد 1389

mobtakeran - ایران - شیراز
homa-ir - المان - ّهامبورک . امیدوارم موفق باشید. ولی من بخاطر خیلی چیزها از دکتر احمدی خوشم میاد و ازش حمایت میکنم. مثلا از شجاعتش. از رو کردن دست فساد خیلی از بزرگان. از اعتماد به نفسش و....
سه‌شنبه 25 خرداد 1389

+0
رأی دهید
-0

نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.