آیا در انتخابات ریاست جمهوری تقلب شد؟قسمت اول
منتقدان دولت ایران در هفته های خبرساز پس از دهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری، در اثبات آنچه "تقلب در انتخابات" می خواندند، به ذکر دلایل مختلفی پرداختند. بخشی از این دلایل، بر گزارش های ستادهای انتخاباتی رقبای محمود احمدی نژاد مبتنی بود.
فایل صوتی : آیا در انتخابات ریاست جمهوری تقلب شد 1
منتقدان، از جمله "اخراج گسترده ناظران انتخاباتی میرحسین موسوی و مهدی کروبی از سر صندوق های رای"، چاپ بیش از ۱۴ میلیون "برگه رای اضافی" (با شماره سریال) و انتشار "میلیون ها برگه رای اضافی" (بدون شماره سریال) پیش از انتخابات را مورد توجه قرار دادند، و پرسیدند که چرا با وجود این تعداد برگه رای اضافی، کمبود برگه های اخذ رای در روز انتخابات در سطح "هزاران صندوق" باعث توقف رای گیری در پیش از ظهر شد؟
آنان از سوی دیگر، فعالیت حدود ۱۴ هزار "صندوق سیار"، معادل یک سوم تعداد کل صندوق های رای را -که امکان نظارت بر آنها توسط رقبا ناچیز بود- شبهه دار دانستند؛ به ویژه آنکه میزان آرای محمود احمدی نژاد در این صندوق های سیار، به وضوح بالاتر از آرای وی در صندوق های ثابت بود.
این گروه از ایرادهای منتقدان دولت به انتخابات، بر شواهدی متکی بودند که توسط ستادهای انتخاباتی ارائه می شدند وزارت کشور و شورای نگهبان آنها را از اساس رد می کردند.
اما منتقدان دولت در کنار این گروه از شواهد، دلایل دیگری را هم برای اثبات تخلف در انتخابات مطرح کردندکه نه بر ادعاهای ستادهای انتخاباتی، که بر اطلاعات منتشر شده از سوی خود دولت و حامیان آن مبتنی بودند.
در این گزارش هشت قسمتی به بررسی این دسته از شواهد می پردازیم.
1- تردید نهادهای حکومتی در پیروزی احمدی نژاد؟
در عصر روز ۲۲ خرداد ۱۳۸۸، وقتی میرحسین موسوی در محل ستاد انتخاباتی خود کنفرانس خبری تشکیل داد تا اعلام کند که با توجه به اطلاعات به دست آمده از مناطق مختلف کشور "برنده قطعی انتخابات" است، خیلی ها با او هم عقیده بودند.
شواهدی که بعدها به دست آمد، روشن ساخت که تعدادی از چهره های برجسته جناح اصولگرا هم، آقای احمدی نژاد را پیروز رای گیری ۲۲ خرداد نمی دانسته اند.
سایت رجا نیوز، از حامیان سرسخت دولت، در روز ۱۹ مرداد در خبری نوشت که علی لاریجانی، رئیس مجلس هشتم، از جمله کسانی بوده که عصر روز انتخابات در تماس تلفنی با میرحسین موسوی، پیروزی وی را در انتخابات تبریک گفتهاست. خبری که انتظار ناظران رسانه ای برای تکذیب آن توسط علی لاریجانی بی فایده بود.
علیرضا زاکانی، نماینده اصولگرای مجلس، فاش کرد که نظرسنجیهای وزارت اطلاعات و وزارت کشور و نیز جمعبندی شورای عالی امنیت ملی پیش از انتخابات حاکی از آن بوده است که انتخابات به دور دوم کشیده میشود
در یک خبر مشابه دیگر، علیرضا زاکانی، نماینده اصولگرای مجلس، در سخنرانی خود در ۱ آذر۱۳۸۸ فاش کرد که نظرسنجیهای وزارت اطلاعات و وزارت کشور و نیز جمعبندی شورای عالی امنیت ملی پیش از انتخابات حاکی از آن بوده است که انتخابات به دور دوم کشیده میشود. این اظهارات نیز، از سوی سه دستگاه امنیتی فوق تکذیب نشد.
منتقدان دهمین انتخابات ریاست جمهوری در ایران، با اشاره به شواهدی از این نوع، نتیجه گرفته اند که حتی چهره ها و نهادهای ارشد محافظه کار ایران هم، بر مبنای اطلاعات خود می دانسته اند که احمدی نژاد نمی تواند پیروز انتخابات ریاست جمهوری باشد.
اما هواداران دولت محمود احمدی نژاد، چنین شواهدی را نشانه نفوذ دشمنان دولت به نهادهای حکومتی و حتی وزارت اطلاعات دولت آقای احمدی نژاد دانسته اند.
2- نسبت ثابت آرای شمارش شده
اعلام نتایج انتخابات ریاست جمهوری ۲۲ خرداد، که از نیمه شب و تنها ساعاتی پس از پایان رأی گیری آغاز شد، بر خلاف رقابت های انتخاباتی گذشته، بدون مشخص کردن آنکه نتایج اعلام شده مربوط به کدام مناطق کشور است انجام گرفت.
در هنگام اعلام نتایج اولیه، وزارت کشور تنها اعلام می کرد که پس از شمردن چه تعداد صندوق رای، میزان رای هر کاندیداها چقدر بوده است.
یکی از نکاتی که در این زمینه توجه ناظران را به خود جلب کرد، آن بود که میان آرای محمود احمدی نژاد و میرحسین موسوی، همواره نسبت عددی مشابهی وجود داشت، نسبتی که هر چقدر تعداد صندوق های شمرده شده افزایش می یافت، باز هم تقریبا ثابت باقی می ماند.
در واقع، به لحاظ ریاضی، نمودار آرای اعلام شده برای کاندیداها (در زمان های مختلف) تقریبا به شکل یک خط راست (و نه یک منحنی) بود.
این پدیده تنها در صورتی می توانست امکانپذیر باشد که در تمام مناطق ایران، مردم تقریبا به یک نسبت به کاندیداهای مختلف رای داده باشند.
خبرگزاری رسمی دولت تعداد دقیق آرای میرحسین موسوی و محسن رضایی در زادگاه خود را منتشر کرد که حکایت از شکست سنگین آن دو از محمود احمدی نژاد داشت، اما پس از ده روز وزارت کشور نتایج دیگری را در مورد آرای این دو نفر در محل تولد خود منتشر کرد که این بار، از آرای آقای احمدی نژاد بیشتر بود
چنین شیوه ای از رای دادن، نه تنها در ایران سابقه نداشت، که حتی بر مبنای آمار آرای تفکیکی شهرستان ها که بعدها توسط وزارت کشور منتشر شد هم قابل قبول نبود. آماری که، با وجود تمام انتقادات مخالفان دولت به آن، باز اختلاف قابل توجه میان نسبت آرای نامزدها در مناطق مختلف کشور را نشان می داد.
پنج روز بعد از انتخابات، کامران دانشجو، رئیس ستاد انتخابات وزارت کشور، در یک برنامه تلویزیونی به توضیح یکسان ماندن تقریبی نسبت آرای کاندیداها، بر خلاف رای گیری های قبلی انجام شده در کشور پرداخت.
او دلیل این مسئله را شمارش کامپیوتری آرا اعلام کرد. روشی که به گفته او، در آن،با شمرده شدن نتایج هر صندوق، آمار مربوطه به نتایج کلی آرا اضافه می شد و در نتیجه صندوق هایی که در فاصله هر دو نوبت اعلام نتایج آرا شمرده می شدند، لزوما به یک منطقه خاص جغرافیایی متعلق نبودند.
در مقابل، منتقدان دولت معتقد بودند که حتی در صورتی که صندوق هایی از مناطق مختلف کشور به طور یکنواخت شمرده شود، طبیعی نیست که نتایج به دست آمده از شمارش آنها تا حدی به هم شبیه باشد که نسبت آرای کاندیداها تقریبا ثابت باقی بماند.
این منتقدان، به عنوان نمونه ای در اثبات آنچه "ساختگی" بودن نسبت یکسان آرای کاندیداها می نامیدند، به خبری اشاره می کردند که یک روز بعد از انتخابات توسط خبرگزاری رسمی دولت، ایرنا، منتشر شد.
خبر ایرنا با ذکر دقیق آرای سه کاندیداهای رقیب احمدی نژاد در زادگاه خود، نشان می داد که حتی در محل تولد میرحسین موسوی، مهدی کروبی و محسن رضایی هم، الگوی رای دادن مردم کمابیش شبیه سایر نقاط کشور بوده و این سه کاندیدا بسیار کمتر از محمود احمدی نژاد رای آورده اند.
صادق محصولی وزیر کشور در اولین کنفرانس خبری پس از اعلام نتایج نهایی انتخابات، با بیان اینکه "دلیلی ندارد که نامزدها در زادگاهشان بیشتر از دیگر نامزدها رأی بیاورند" از خبر ایرنا دفاع کرد و کامران دانشجو رئیس ستاد انتخابات هم در توضیح علت رای نیاوردن کاندیداها در زادگاه خود گفت که آنها فقط آرای موجود در صندوق ها را می شمارند و نمی دانند که چرا نامزدهای انتخاباتی چنین آرایی به دست آورده اند.
به هر ترتیب، ادعای شکست سخت نامزدهای رقیب محمود احمدی نژاد در محل تولد خود، برای ناظران انتخابات ایران متقاعد کننده نبود و پافشاری رسانه های دولتی بر صحت آن، در داخل و خارج کشور به عنوان دلیلی مهم در اثبات تخلف در انتخابات مورد اشاره قرار گرفت.
در چنین شرایطی بود که ده روز بعد از انتشار آرای منسوب به زادگاه نامزدهای انتخاباتی، وزارت کشور اعداد دیگری را در مورد آرای کاندیداها در محل تولد خود منتشر کرد که به طور کامل با اعداد منتشر شده قبلی توسط خبرگزاری دولت متفاوت بود: آمار جدید، این بار از پیروزی میرحسین موسوی و محسن رضایی و دوم شدن مهدی کروبی در زادگاه خود حکایت می کرد.
انتشار این اعداد، به ابهامات باز هم بیشتری در مورد "واقعی بودن" اطلاعات منتشر شده توسط دولت در مورد انتخابات دامن زد.
3 - فقدان آرای باطله
یکی از نکات قابل تامل در مورد نتایج انتخابات ریاست جمهوری آن بود که تا زمان اعلام نتایج شمارش بیش از ۳۰ میلیون رای از مجموع کل آرای ریخته شده به صندوق ها، حتی یک رای هم باطله اعلام نشده بود.
انتشار نتایج انتخابات بدون ذکر آرای باطله، تا نوبت ما قبل آخر اعلام نتایج آرا ادامه یافت. سپس، بعد از چند ساعت توقف در اعلام نتایج، "نتایج نهایی انتخابات" منتشر شد، که تنها نتایجی بودند که در آنها، بر خلاف ده نوبت قبلی، حدود ۴۰۰ هزار رای به ستون "آرای باطله" اختصاص یافته بود، بدون هیچ توضیحی در مورد این که چطور در ده نوبت قبلی، بیش از ۳۰ میلیون رای شمرده شده بود بدون آنکه رایی باطله در میانشان باشد.
منتقدان دولت، این پدیده را اثبات کننده فرضیه خود می دانستند که نتایج اعلام شده توسط وزارت کشور، حاصل شمارش آرای واقعی مردم (که در هر انتخابات بخشی از آنها را آرای باطله تشکیل می دهد) نیست.
مسئولان برگزاری انتخابات، در توضیح این ابهام تصریح می کردند که عدم اعلام آرای باطله برای مدت زمان طولانی، دلیلی جز آن نداشته که وزارت کشور قصد داشته مجموع آرای باطله را یک باره اعلام کند.
مسئولان برگزاری انتخابات می گفتند که عدم اعلام آرای باطله برای مدت زمان طولانی، دلیلی جز آن نداشته که وزارت کشور قصد داشته مجموع آرای باطله را یک باره اعلام کند
اما منتقدان می گفتند که حتی در صورت قصد مسئولان به اعلام یک باره مجموع آرای باطله، قابل توجیه نیست که حداقل در ده نوبت اعلام نتایج انتخابات، تعداد آرای "شمارش شده"، هیچ تفاوتی با مجموع آرای چهار کاندیدا نداشته است. تفاوتی که بتوان آن را به حساب آرای باطله ای گذاشت که زمان اعلام آنها به آینده موکول شده باشد.
به عنوان نمونه، خبر منتشر شده توسط ستاد انتخابات وزارت کشور در ساعت ۳ بامداد روز شنبه ۲۳ خرداد (به وقت تهران)، حکایت از شمرده شدن ۲۱ میلیون و ۱۷۰ هزار و ۲۶۳ تا آن زمان داشت و به گفته این ستاد، ترکیب آرای شمرده شده برای هر نامزد تا آن لحظه به شرح زیر بود: محمود احمدی نژاد ۱۴ میلیون و ۱۱ هزار و ۶۶۴ رای، محسن رضایی ۳۹۷ هزار و ۱۷۷ رای، مهدی کروبی ۱۸۵ هزار و ۵۷۸ رای، و میرحسین موسوی ۶ میلیون و ۵۷۵ هزار و ۸۴۴ رای.
با توجه به آرای اعلام شده برای هر یک از نامزدهای انتخاباتی، واضح بود که حاصل جمع آرای این چهار نفر، دقیقا برابر با ۲۱ میلیون و ۱۷۰ هزار و ۲۶۳ رای، بدون حتی یک رای تفاوت است.
4 - مشارکت غیر طبیعی انتخاباتی
انتشار جداول تفصیلی نتایج انتخابات توسط وزارت کشور در ۲ تیر ۱۳۸۸، افزایش اعتراضات منتقدان دولت را به دنبال داشت.
مهم ترین ایراد منتقدان انتخابات در این مرحله، به درصد مشارکت انتخاباتی در بسیاری از مناطق کشور مربوط می شد که نزدیک یا حتی بیشتر از ۱۰۰ درصد بود.
وزارت کشور و شورای نگهبان، دلیل چنین پدیده ای را وجود رای دهندگان غیر بومی در یک حوزه انتخابیه می دانستند که ممکن بود به دلایل تحصیلی و تفریحی و غیره به شهرستان دیگری رفته و در آنجا رای داده باشند.
دستگاه های نظارتی و برگزار کننده انتخابات، در همین ارتباط یادآور می شدند که در رای گیری های قبلی ایران نیز، بی سابقه نبوده است که در برخی شهرهای کشور که میزبان دانشجویان یا مسافران هستند، میزان مشارکت از ۱۰۰ درصد بیشتر شده باشد.
در مقابل، به عقیده منتقدان، "تعداد" حوزه های دارای نرخ مشارکت نزدیک یا بیش از صد درصد، بالاتر از آن بود که بتوان آن را ناشی از مسافرت عده ای از مردم از منطقه ای به منطقه دیگر دانست.
در ۱۹۲ "بخش" کشور تعداد رای های شمارش و اعلام شده توسط وزارت کشور بین ۱۰۰ تا ۲۱۱ درصد تعداد کسانی بود که در سن رای دادن قرار داشتند
در حقیقت، در انتخابات ۲۲ خرداد ۱۳۸۸، در میان "بخش" های کشور (در تقسیمات کشوری ایران، هر "بخش" مجموعه ای از چند ده یا احتمالا یک شهر مجاور آنهاست) ۱۹۲ بخش با بیش از صد درصد مشارکت در انتخابات مواجه بودند. تعداد رای های شمارش و اعلام شده توسط وزارت کشور در این بخش ها بین ۱۰۰ تا ۲۱۱ درصد تعداد کسانی بود که در سن رای دادن قرار داشتند.
همچنین، در میان "شهرستان" ها (هر شهرستان یا "حوزه انتخابیه"، شامل یک شهر و احیانا چند روستای مجاور آن است) در ۶۰ شهرستان تعداد رای های شمارش شده بیش از واجدین شرایط رای دادن بود.
شش روز بعد از انتخابات، محسن رضایی کاندیدای انتخابات ریاست جمهوری، در برنامه ای تلویزیونی از وجود بیش از ۱۷۰ حوزه انتخابیه با درصد مشارکت بین ۹۵ تا ۱۴۰ درصد سخن گفت. اهمیت این آمار در آن بود که تعداد کل "حوزه" های انتخابیه ریاست جمهوری ایران (یا تعداد "شهرستان" هایی که مردم در آنها رای داده بودند) ۳۶۸ بود و به این ترتیب اظهارات آقای رضایی بیش از ۴۶ درصد از کل حوزه های انتخاباتی ایران را شامل می شد.
او نام و مشخصات حوزه های دارای مشارکت غیر عادی را اعلام نکرد، اما کمیته صیانت از آرای میرحسین موسوی، در روز ۱۳ تیر و بر مبنای آمار رسمی وزارت کشور (که در تاریخ ۲ تیر ماه ۱۳۸۸منتشر شده بود) اسامی و میزان آرای ماخوذه در ۱۲۶ حوزه دارای مشارکت بالاتر (بین ۹۵ تا ۱۲۷ درصد) را منتشر کرد.
این در حالی بود که در سطح استان ها نیز، در دو استان یزد و مازندران، میزان آرای شمارش شده بیشتر از ۱۰۰ درصد واجدین شرایط شرکت در انتخابات بود، امری که باور کردن آن برای منتقدان غیرممکن به نظر می رسید.
یک ایراد مهم منتقدان در همین زمینه آن بود که در اکثر قریب به اتفاق حوزه هایی که دارای نرخ مشارکت بالای ۹۵ درصد بودند، آرای اعلام شده برای آقای احمدی نژاد بیشتر از سایر کاندیداها بود.
i.am.the.world - لوکزامبورک - اش
|
نقطه سر خط!!! دور خود چرخیدن شده یک نهاد ملی!!! صفایی در سر ماست! خبری از فردا نیست, زندگی این ملت در دیروز و گذشته خلاصه شده!! والت دیسنی جاش خالی!! بله. بچرخ تا بچرخیم!! عجب! عجیب!! شادباشید. |
دوشنبه 17 خرداد 1389 |
|
بینوایان - ایران - تهران
|
کاربران گرامی ایرانیان انگلستان برای گرفتن پاسخ بسیاری از شبهات در انتخابات، من چند تا لینک براتون میزارم با دقت بخونید تا اگه شبهه ای براتون وجود داره برطرف بشه. لینک 1 : https://www.irna.ir/View/FullStory/?NewsId=553067 لینک 2 : https://www.rajanews.com/detail.asp?id=37357 اگه بازم سوالی داشتین تا اونجایی که در توانم باشه پاسخ میدم. |
دوشنبه 17 خرداد 1389 |
|
*ali* - ایران - تهران
|
بابا آخه چرا اینقدر گریه میکنید ؟. صدها میلیارد خرج کردید همه ی مستکبران عالم رو توو جبهه خودتون آوردین کلی عوام فریبی کردین اما این ملت عزیز تودهنی محکمی بهتون زد و روز به روز خار تر و ذلیل تر و منزوی تر شدین.چند روز پس از اعلام تقلب از طرف موسوی گروهی از نمایندگان مجلس برای رسیدگی به مسئله مامور شدند (از جمله تعدادی اصلاح طلب) وقتی در منزل آقای موسوی از ایشان تقاضای مستندات کردند ایشون پاسخ مضحکانه ای داد: "من نمیدونم . فقط میدونم تقلب شده" گفتند خب اگه بر فرض محال باز انتخاباتی برگزار بشه و شما رای نیارید چطور گفت "بازم میگم تقلب شده!"(نقل به مضمون).آیا این دیکتاتوری نیست؟. و حداقل دستاورد این فتنه اخیر این بود که این انقلاب 30 سال دیگه بیمه شد. 9 دی رو گفتین ساندویچ بود! 22 بهمن هم ساندیس بود! مرقد امام رو هم که با گستاخی تمام گفتین شوق خوردن کیک و ساندیس مردم رو توو صحنه حاضر کرد.یه سوال: واقعا خودتون از رفتار خودتون خندتون نمیگیره؟ شرم نمیکنین؟. البته این حرفها شاید برای افراد خواب مفید باشه ولی اونایی که به عمد چشم روی واقعیت ها بستن تا ابد توو این ضلالت و گمراهی میمونن و میپوسن. |
دوشنبه 17 خرداد 1389 |
|
*ali* - ایران - تهران
|
بجای جواب دادن به من به خودتون جواب بدین که آیا ممکنه 11 میلیووووون تقلب شده باشه!!!!؟؟؟؟به هر حال به کوریه چشم دشمنان و سران فتنه این مملکت روز به روز عزیز تر میشه و بر شکوهش افزوده میشه. |
دوشنبه 17 خرداد 1389 |
|
porharfi - هلند - آرنم
|
تقلب کردن و کشتند و همچنان عمارت نشینند..(باید راههای درست و سالم. برای به زیر آوردن عمارت نشیننان کرد !!)آینده را بسازیم!!!!!!! |
دوشنبه 17 خرداد 1389 |
|
ARTEMIS-SW - فرانسه - .پاریس
|
*ali* - ایران - تهران . 1..چشم خودت کور ...2. فرق نمی کرد .. سروته شما یک کرباس و فقط قصدتان برقراری ج.اسلامی ننگین هست همین و بس!!! گور بابای رژیمت |
دوشنبه 17 خرداد 1389 |
|
pandora - آلمان - ان ار و
|
komeyl - آلمان - هامبورگ . افرین کوچولو منفی 100 امتیاز.حالا سوال بعدی.وقیح تر از ا.ن پیدا میشه?جواب : اگه بشه فقط کمیله |
دوشنبه 17 خرداد 1389 |
|
Azadikhah - هلند - تکسل
|
*ali* - ایران - تهران:خجالت نمیکشی?!انقلابیون شدن فتنه گر اونم یک شبه!ملت رو تو خیابانها کشتن فقط بخاطر شعار دادن!شما هم حرفهای جنایتکاران را تکرار میکنی!خودت باش! |
دوشنبه 17 خرداد 1389 |
|
homa-ir - المان - هامبورک
|
خبر جدید- بن لادن و مردشماره 2 الظواهری در کوههای سبزوار - . روزنامه کویتی (( السیاسه)) - نوشت از 5 سال پیش این دوتن و مشاورین و. معاونین انها درسبزوار واقع دراستان خراسان رضوی که باافغانستان و ترکمنستان هم مرز است زندگی میکنند. واز لشگرقدس جمهوری اسلامی( باجها و پول ملت) حقوق دریافت میکنند. این افراد در 4 حلقه امنیتی سیم خاردار برقی به همراه کادرهایی از حزب الله ایران به فرماندهی عملیات در سراسر جهان مشغول هستند. |
دوشنبه 17 خرداد 1389 |
|
شب قطبی - امارات - دبی
|
خود من به میرحسین موسوی رای دادم و اصلا هم پشیمان نیستم چون در اون مقطع به نظر خودم انتخابم درست بود.به نظر من سناریوو تقلب در انتخابات از قبل طراحی شده بوده.شواهد و قرائن و مدارک این رو نشون میده.به نظر میرسه که خود آقای موسوی هم خیلی شتابزده به این سناریوو پیوست.چون خود را پیروز میدانست.اما در این میان طراحان این سناریوو یک چیز مهم رو فراموش کرده بودند. آنها رهبر ایران را فراموش کرده بودند. البته بعد ار اعلام نتایج اتفاقات وحشتناک و دردناکی در ایران افتاد.لباس شخصیها و سپاهی ها خوی وحشیگری خودشون رو به بهترین وجه ممکن نشون دادند.و اراذل و مزدوران هم که از خارج ایران رهبری میشدند کم نیاوردند و شروع به غارتگری و تخریب کردند.چه خونهایی که بیهوده ریخته نشد. احمدینژاد هم نشون داده که میتونه به بهترین وجه دشمنانش رو تخریب کنه.کاری که الان داره انجام میده.احمئینژاد شخصیت یک فرد پیروز رو نداره. ولی او بود که پیروز شد.تقلبی در کار نبوده.همه ی اینها یک سریال کثیف از پیش طراحی شده است. |
دوشنبه 17 خرداد 1389 |
|
*پسر شجاع* - ایران - تهران
|
بینوایان - ایران - تهران . اخه بیچاره اگه اون رهبر معتاد جنایتکارت و اون احمدی نژاد دروغگوی شیاد تقلب نکرده بودند بجای اینهمه سرکوب و جنایت یکبار دیگه انتخابات رو زیر نظر ناظران بین المللی برگزار میکردند تا معلوم بشه تقلب شده یا نه ؟...زیاد عجله نکن بزودی انتخابات مجلس شروع میشه ولی اینبار مردم با امثال تو و اون رهبرت جور دیگه برخورد میکنند حالا دیگه امواج جنبش سبز به تمام شهرهای ایران رسیده و در حرکت دوم جنبش سبز کل ایران شروع به حرکت خواهد کرد و فقط تهران نخواهد بود....از حالا به فکر سوراخ موش باشید... |
دوشنبه 17 خرداد 1389 |
|
bita tehrani - کانادا - ونکوور
|
مثلی هست : شخصی که خواب است را یکبار نه دوبار نه دیگه دفعه سوم صدا کنی بیدار میشود ولی کسی که خودش را به خواب زده باشد صد بار هم صدایش بزنند همچنان خواب است.خوش بخوابید کمیل و علی و بینوایان و بقیه. |
دوشنبه 17 خرداد 1389 |
|
erfan-iran - ایران - تهران
|
*ali* - ایران - تهران : من اسمم رو عوض میکنم اگر تو یک مفت خور بسیجی نباشی ! از آنهایی که شبیه بشکه هستند و حماقت از سر رویشان می بارد . از جانوران پیشانی داغ کرده ایی که دهان متعفن خود را باز کرده و فریاد می زنند : جانم فدای رهبر !! .. می دانی چرا این را می گویم : چون بچه محلی داریم که همین چرت و پرتهای تو را تحویل من می دهد ! .. فکر میکنی ما مثل خودت بسیجی هستیم و این سایت هم پایگاه بسیج محله یتان است ؟! . کامنت خودت را بخوان ! . مگر قصه ی شنگول و منگول را تعریف میکنی ؟! ببینم نمایندگان مجلس با اجازه ی رهبر خونخوارت مسئله انتخابات دوباره را مطرح کردند ؟! یا میر حسین سیاست مدار تازه کاری بود که از سر دلخوشی و لج بازی اعتراض کند ؟! .. ببینم چرا رهبر الدنگت بجای رسیدگی به شکایت مردم (به فرض اشتیاه می کردند) دستور برخورد مسلحانه با مردم را داد ؟! . این چه کشور و چه قانونی است که حق اعتراض را به مردم نمی دهد و همه را با توسل به قوانین کثیف و حیوانی اسلام محارب می داند ؟!.. |
دوشنبه 17 خرداد 1389 |
|
erfan-iran - ایران - تهران
|
چرا رهبر الدنگت بجای ایجاد اتحاد در بین مردم با حمایت همه جانبه از احمدی نژاد کشور را به مرز جنگ داخلی کشانده و همچنان به عملکرد رذیلانه خود ادامه می دهد ؟! ./..... چرا شورای نگهبان با تقاضای مخالفان انتخابات مخالفت کرد و اگر واقعا از عمکلرد بی پیرایه خود مطمئن بود به خواست معترضین تن نداد . به قولی طلا که پاکه چه منتش به خاکه ... هر چقدر که زور بزنی و عربده بکشی نظام کثیف اسلامی بخواست خدا در بین مردم و به ویژه قشر جوان و در جوامع جهانی رسوا شده و آب رفته به جوی باز نخواهد گشت . امثال جیره خورانی مثل شما هم بهتر است بجای دل خوش کردن به مراسم های کذایی و ساندیس خوران خر مغز به صف مردم بپیوندید .... نه پسرک گرامی ...مطمئن باش خون انسانهای بی گناهی که توسط جانیانی مثل تو بر زمین جاری شد گریبان همه ی شما را خواهد گرفت . |
دوشنبه 17 خرداد 1389 |
|
بینوایان - ایران - تهران
|
*پسر شجاع* - ایران - تهران//خیلی جالبه! موسوی اومده یه تهمت و دروغ بزرگی رو مطرح کرده بعد قانون ازش میخواد مدارکت رو بیار، از ترس اینکه آبروش پیش هوادارش(که فریبشون داده) نره جرات نمیکنه حتی به وزارت کشور نزدیک بشه! بعد نظام بیاد بر اساس یه ادعای دروغ دوباره کشور رو تعطیل کنه و به رأی مردم خیانت کنه و انتخابات رو باطل اعلام کنه و دوباره یه انتخابات دیگه برگزار کنه؟؟؟ عجــــــــب!!! پسر خوب! نظام اگه ادعاهای بی اساس موسوی رو قبول می کرد و انتخابات رو باطل اعلام میکرد این مسئله به یه رویه تبدیل میشد. یعنی اینکه هر دفعه انتخابات برگزار میشد و یه نفر میگفت من قبول ندارم و تقلب شده. خوب اینجور که میشد قانون جنگل برادر! مطمئن باش این موسوی متوهم و قانون گریز اگه ده تا انتخابات هم برگزار بشه و رأی نیاره میگه تقلب شده. |
سهشنبه 18 خرداد 1389 |
|
*پسر شجاع* - ایران - تهران
|
بینوایان - ایران - تهران. اتفاقا تنها جوابی که حکومت کودتا به مردم داد همین بود که اگه دوباره انتخابات بشه این به یک رویه در انتخابات بعدی تبدیل میشه اولا چرا در 30 انتخابات قبلی از این حرفها نبود دوما اتفاقا به صلاح کشور این بود که اگه واقعا تقلبی نشده بجای اینهمه سرکوب و زیانهای اقتصادی و رفتن آبروی ایران در دنیا انتخابات دوباره تکرار بشه و بر خلاف گفته تو اگه واقعا معلوم میشد که تقلبی نشده با برخورد با کسانیکه که تهمت زدند دیگه در انتخابات بعدی کسی جرات اتهام زدن بی اساس تقلب را نداشت و اتفاقا این یک فرصت برای اصولگراها بود که اصلاح طلبها رو برای همیشه حذف کنند با رای دباره مردم به احمدی نزاد سوما انتخابات خواست میلیونها نفر از مردم ایران بود که حالا این خواسته اکثریت مردم در تمام کشور هست ومطمنا با این کودتای اشکار برای همیشه این پرونده اصولگراهاست که بسته خواهد شد و بدنبال آن ولایت دیکتاتور فقیه... |
سهشنبه 18 خرداد 1389 |
|
جام جم - ایران - تهران
|
همین که مزدوران خود فروخته ای چونkomeyl - بینوایان - *ali* - . دارن بعد از 1 سال خودشون رو تیکه تیکه میکنن که تغلب نشده بیشتر روشن میشه که این جماعت مموتی و رهخر بی دستشون متغلبند |
سهشنبه 18 خرداد 1389 |
|
طاطا - ایران - ایران
|
*ali* ایران تهران برو داروتو بخور بچه جان بعد هم بگیر بخواب . |
سهشنبه 18 خرداد 1389 |
|
homa-ir - المان - هامبورک
|
katrina-اسکاتلند-گلاسکو. یار نازنینم, حیف شمانیست , که یک مزدور و باج بگیر لچک بسر برایت بمیرد. ارزش مردن هم برای خود ندارد. باید برای زینبی های بسیج و سپاه بمیرد. نه ایرانی های اصیل و تحصیلکرده واقعی چون شما. شادباشی |
سهشنبه 18 خرداد 1389 |
|
omidefarda - استرالیا - ملبورن
|
*ali* - ایران - تهران - اره باهات موافقم, این رژیم خیلی عزیز شده مخصوصا" برای ترروریستها و ادمکشها که متاسفانه تعداشون هم توی دنیا کم نیست. اخه اونها هم بالاخره یکی باید خرجشونو بده, کی بهتر از ولایت فقیه! یا خودتو به .. یا اینکه واقعا" هستی! |
سهشنبه 18 خرداد 1389 |
|
بینوایان - ایران - تهران
|
*پسر شجاع* - ایران - تهران// اتفاقا با عدم رو کردن حتی یک سند درباره تقلب در انتخابات برای خیلی از هواداران موسوی که فریب خورده بودن هم روشن شد که اصلاح طلبان دروغ گفتن و در نهایت با ریزش شدید نیرو در اصلاح طلبان مواجه شد که شد همون 2 یا 3 هزار نفر روز عاشورا که خیلی هاشون اصلا در انتخابات شرکت نکرده بودند. شما به من بگو چی شد که اون جمعیت 25 خرداد تبدیل شد به اون جمعیت اقلیت روز عاشوار؟ مطمئن باش اگه اصلاح طلبان حتی یه سند درباره تقلب در انتخبات رو میکردند نظام انتخابات رو باطل اعلام میکرد. ببین شک نکن در این موضوع. زیانهای اقتصادی و رفتن آبروی ایران هم که گفتی دقیقا هدف همون کسانی بود که دروغ بزرگ تقلب رو مطرح کردند چون میدونستند نظام به رأی مردم خیانت نمیکنه و انتخابات رو باطل نمیکنه. |
چهارشنبه 19 خرداد 1389 |
|
katrina - اسکاتلند - گلاسکو
|
pandora - آلمان - ان ار و-میبینی پاندوراجان !!! خودش هم میدونه چقدرچهره منفوری داره بااین کامنتهای مزخرفش به خیال خودمیتونه ماروعصبی کنه... |
چهارشنبه 19 خرداد 1389 |
|
katrina - اسکاتلند - گلاسکو
|
komeyl - آلمان - هامبورگ-برای رهبرالدنگت اون شیره ای چلاق بمیر باراخرباشدنام من روتایپ کردی ... |
چهارشنبه 19 خرداد 1389 |
|
katrina - اسکاتلند - گلاسکو
|
homa-ir - المان - هامبورک-درودفراوان برسروره نازنینم ....ممنونم همای عزیزم این نظرلطف شماست ....شادوسرفرازباشید/// |
پنجشنبه 20 خرداد 1389 |
|