چهارشنبه ۲۰ خرداد ۱۳۸۸ - ۱۰ ژوئن ۲۰۰۹
مستندات جدید سایت احمد توکلی درباره محمدرضا رحیمی
سایت الف وابسته به دکتر احمد توکلی نماینده مردم تهران در مجلس هشتم و رئیس مرکز پژوهش های مجلس نوشته است :
در حالی که آقای رحیمی در کنار موارد متعدد مرتبط با وی، هنوز در مورد درج عنوان دکتری در کنار نام خود توضیح نداده است، نگاهی به آرشیو نشریه تحت مسوولیت وی موارد جالبی را آشکار می کند.
به گزارش "الف"، نگاهی به آرشیو انتشارات دیوان محاسبات کشور نشان می دهد، آقای محمدرضا رحیمی به عنوان مدیر مسوول نشریه دیوان محاسبات، به کرات از عنوان دکتر استفاده کرده است.
در تعدادی از این مطالب و سخنرانی ها که با عنوان آقای "دکتر محمدرضا رحیمی" منتشر شده است، وی خواستار افزایش شفافیت و تشدید تدابیر لازم برای پاسخگویی بخش دولتی شده است.

لازم به ذکر است، آقای رحیمی نه تنها خود از عنوان علمی دکتری استفاده کرده، بلکه برای اخذ مدرک دکتری با دانشگاه جعلی بلفورد مکاتبه کرده و اندکی بعد از این مکاتبه، در مکاتبه دیگر با دبیر کمیسیون بررسی نشریات علمی کشور، هم برای خود و هم برای فردی که قبلا برای اخذ مدرک جعلی معرفی کرده است، ادعای داشتن عنوان دکتری کرده است.
رحیمی در جریان استعلام مدرک تحصیلی مرحوم کردان از دانشگاه آکسفورد، ضمن تهدید رسانه ها به عدم پیگیری این موضوع، مدعی شده بود که شخصی را به انگلستان اعزام کرده و معلوم شده دانشگاه آکسفورد سوابق دکتری افتخاری مرحوم کردان را پاک کرده است ولی مدرک مرحوم کردان به سفارت ایران در لندن تحویل داده شده است.
وی گفته بود: "بعد از اعلام شبهه، نماینده ای به دانشکده آکسفورد اعزام شد که چگونگی موضوع را بررسی کند. با مراجعه این فرد به لندن مشخص شد مطالب مربوط به مدارک وزیر کشور از روی سایت اینترنتی کاملا حذف شده [!] و اطلاعاتی دراین خصوص وجود ندارد که وی در نتیجه اقدام به استخدام وکیل کرد.
وکیل انگلیسی از طریق مقامات قانونی به سایت اصلی [!] دانشگاه آکسفورد مراجعه و همه اطلاعات مربوط به دکترای کردان را که در جلسه اخذ رای اعتماد توزیع شده بود، از آن سایت استخراج کرد.
وکیل انگلیسی بعد از مراجعه به مقامات قضایی مراتب صحت مدرک را تایید کرد و از طریق سفارت ایران برای آقای کردان فرستاد که این مدرک شنبه گذشته به دست وی رسید و من شخصا مدرک را ملاحظه کردم". دانشگاه آکسفورد همان زمان با انتشار اطلاعیه ای رسمی، ادعاهای رحیمی را کلا تکذیب کرد.
محمد رضا رحیمی علاوه بر معاونت اولی رئیس جمهور، ریاست ستاد مبارزه با مفاسد اقتصادی را نیز به عهده دارد.
| hassan5 - ایران - تهران |
کردان رحیمی وبقیه فعالین دولت احمدینژاد همه از یک کانال شارلاتانیسم هستند و خود احمدینژiد هم مدرک دکترا را در زمان ریاست جمهوری کسب کرده است |
چهارشنبه 5 خرداد 1389 |
|
| ben 15 munich - المان - مونیخ |
اینها مدارکشان امام هایشان رهبرانشان برنامه هستی شان وخلاصه همه کارهایشان همین دروغه پایه و ثباتی ندارد مرگ بر همه اونها که دزد و دروغگو هستند . |
چهارشنبه 5 خرداد 1389 |
|
| انقلاب دوم - آلمان - هامبورگ |
اینها همشون از دم دکترند منتها در رشته پرورش الاغ. |
چهارشنبه 5 خرداد 1389 |
|
| sakar - انگلیس - لندن |
کسی نیست به توکلی بگه رو شدن تقلب مدرک به درد ما چه میخوره اگر مردی که نیستی از اعدامها جلوگیری میکردی چه بسا در تلاشی که جای رحیمی بشینی کور خوندی چون اصل بد نیکو نگردد چون که بنیادش بد است باز هم اگر مرد بودی که نیستی قاتلین کهریزک و اعدامهای اخیر را رو میکردی که بدون مدرک بود اعدام فرزاد . مملکت ایران ادمهای بیسواد دارن نابود میکنن . |
چهارشنبه 5 خرداد 1389 |
|
| masoodmhd - ایران - شهرکرد |
آفتاب پشت ابر نمیماند.حداقل کار این بود که جناب دکتر احمودی نژاد معاون جاعل خودرا عزل میکرد.ولی ظاهرا این چرخه معیوب همچنان تداوم دارد.چه بیچاره هایی که بخاطر جعل در گوشه زندانند ومحمودی پشتشان نیست!! |
چهارشنبه 5 خرداد 1389 |
|
| خانه به دوش - سوئد - سوندسوال |
باسلام خدمت مسولین محترم . وقتیکه علی چلاق خودش رورهبر قلابی جای مرحوم منتظری قالب میده-مموتی خودشو هاله نور میبینه کردان رحمتی ووووووبقیه مفتخورهای دیگه. رژیم خرتوخرشده رحیمی خواسته پیش خود غلطی بکنه. این همه اخوند تاریخ مصرف گذشته- نوه نبیره ندیده شان سرگرم ودنبال دزدی وچپاول صادرات واردات اشخالهائ مثل خودشان هستند. تف به اون روحت ........نسل جن زاده. دریغا افسوس ایران عزیز مشت این همه افعی افتاده . بامید ازادی ایران سرافراز |
چهارشنبه 5 خرداد 1389 |
|
| zartusht67 - المان - المان |
همشون از یک قماشند |
پنجشنبه 6 خرداد 1389 |
|