روایت کواکبیان از پشت پرده نامه ۱۷۵ نماینده به رئیس قوه قضائیه: آن سه بند جنجالی را بعد از امضا به نامه افزودند

روایت کواکبیان از پشت پرده نامه 175 نماینده به رئیس قوه قضائیه:
آن سه بند جنجالی را بعد از امضا به نامه افزودند

عصرایران، اهورا جهانیان - مصطفی کواکبیان جزو نمایندگان اصلاح طلبی است که به شدت با امضای نامه اعتراض آمیز نمایندگان مجلس به رئیس قوه قضاییه مخالف بوده است. وی حتی در روزی که این نامه قرائت شد، در صحن مجلس علیه این نامه موضع گیری کرد.

 کواکبیان می گوید متن این نامه در زمان امضای نمایندگان متفاوت از متن منتشره آن بوده است. وی این نامه را موجب افزایش تنش سیاسی در داخل کشور و نشانه ای از عملکرد جناحی امضاکنندگان نامه می داند.

در متن منتشره این نامه آمده بود: خبر محاکمه آقای حسین شریعتمداری مدیر مسئول روزنامه کیهان به دلیل شکایت یک عنصر مدافع فرقه ظاله بهائیت و همکار صهیونیست‌ها و سپس محاکمه مدیر مسئول روزنامه جوان در روزهای اخیر و قبل از آن در ماه‌های گذشته خبر به دادگاه خواندن مدیران روزنامه‌های ایران، ‌وطن امروز و خبرگزاری‌های فارس، ایرنا و برخی سایت‌ها و رسانه‌های انقلابی دیگر به دلیل شکایت سران فتنه و کودتاگران پس از انتخابات دهم، موجب شگفتی امضاکنندگان این نامه شده است.

همچنین در این نامه از قوه قضائیه خواسته شده است هر چه سریعتر «سران فتنه» دستگیر و محاکمه شوند.

 متن زیر حاصل گفتگو با مصطفی کواکبیان درباره این نامه است.


نظر شما راجع به نامه ای که 175 نفر از همکارانتان در مجلس خطاب به رئیس قوه قضاییه نوشته اند، چیست؟

من تردید دارم که همه همکاران ما متن کامل این نامه را خوانده باشند و بعد آن را امضاء کرده باشند. زیرا بسیاری از افرادی که این نامه را امضا کرده اند، می گفتند ما این نامه را فقط در حمایت از قوه قضاییه امضاء کرده ایم. یعنی در اعتراض به دادگاه روزنامه کیهان و جوان، این نامه را امضاء نکرده بودند و از وجود چنین بندی در نامه اظهار بی اطلاعی می کردند.

به علاوه روزی که این نامه تهیه و متن آن در مجلس گردانده می شد، هنوز ماجرای اعدام اعضای گروه پژاک مطرح نبود ولی تهیه کنندگان اصلی نامه، پس از اخذ امضاها، بند مرتبط با این موضوع را هم به متن نامه اضافه کردند. این کار از لحاظ امانتداری چندان خوشایند نیست.

بند اضافه شده به نامه در تایید اعدام این پنج نفر بوده است؟

بله، در تایید اعدام این پنج نفر و البته محکومیت آقای موسوی بوده که به این اعدامها اعتراض داشتند.

یعنی اکثر امضاها متعلق به زمانی است که هنوز بند مربوط به محکومیت اعدام این پنج هموطن کرد در نامه گنجانده نشده بود و این بند را هم چند روز پیش اضافه کرده اند ولی اصل نامه را قبلاً تهیه کرده بودند.

پس همکاران شما اصل نامه را امضا کرده اند و پس از آن جملات مربوط به تایید اعدامها و انتقاد از موسوی و اعتراض به برگزاری دادگاه کیهان به نامه اضافه شده است.
اگر این سه مورد را منها کنیم، دیگر حرف اصلی این نامه چه بوده
است؟


حمایت کلی از قوه قضاییه حرف اصلی نامه بوده است.

به نظر شما این نامه تاثیری هم در فضای سیاسی کشور خواهد داشت؟

این گونه اقدامات هیچ ضرورتی ندارد و تنها تاثیری که دارد، دامن زدن به آتش اختلافات و فتنه ها است. در این نامه به نوعی گفته شده که عده ای در قوه قضاییه در صدد آنند که فقط افراد طرفدار انقلاب اسلامی را به پای میز محاکمه بکشانند و این طرفداران انقلاب هم روزنامه های کیهان و جوان هستند.
در این نامه گفته شده که اساساً هیچ کسی حق ندارد از این روزنامه ها، که خیلی انقلابی اند، شکایت کند.

شما این گونه اعتراض نمایندگان مجلس به رسیدگی قوه قضاییه به شکایت شهروندان از روزنامه کیهان - که روزنامه ای در موضع قدرت است – را تا چه حد منطبق با روح وظایف نمایندگان مجلس می دانید؟

کسانی که این نامه ها را تهیه می کنند، اساساً کاری با نمایندگی محلس ندارند. این افراد برخوردهای خطی و جناحی را تعقیب می کنند و معتقدند که فعلاً باید از کیهان و جوان حمایت کرد و کاری به این هم ندارند که این روزنامه ها چه می نویسند.

توهین هایی که در این دو روزنامه به بعضی از شخصیت ها شده، حقیقتاً از فحش های برخی افراد لاابالی هم بدتر بوده است.
اما این نمایندگان کاری به این کارها ندارند و فقط می گویند کسی حق ندارد به کیهان و جوان بگوید بالای چشمت ابروست.

 از منظر قضای اسلامی، کسی که از نظر ما صد در صد هم محکوم باشد، می تواند از مسلمان ترین افراد هم شکایت کند و قوه قضاییه موظف است به شکایت او رسیدگی کند.

آیا درخواست محاکمه میرحسین موسوی و مهدی کروبی در این نامه، با این تحلیل مطرح شده که الان شرایط مناسب برای دادگاهی کردن رهبران جنبش سبز پدید آمده یا اینکه این درخواست اقدامی پیشگیرانه در قبال حوادث احتمالی در روز 22 خرداد امسال است؟

من معتقدم تهیه کنندگان این نامه از روز اول هم خواستار دستگیری و محاکمه مهندس موسوی و آقای کروبی بوده اند.
 یعنی آنها در این نامه حرف جدیدی نزده اند. حرف جدید آنها این است که کسی نباید اجازه داشته باشد از روزنامه های متعلق به جریان قدرت شکایت کند. این حرف بدتر از درخواست محاکمه مهندس موسوی است.

شما فکر می کنید نامه هایی از این دست سرانجام در دادگاهی شدن مهندس موسوی تاثیر خواهد داشت؟

من به این قسمت ماجرا اصلاً فکر نمی کنم. مهم تعابیری است که این افراد درباره نامزدهای ریاست جمهوری به کار می برند.
حقیقتش این است که ما این تعابیر را از بزرگان نظام یکبار هم نشنیده ایم. من معتقدم این دوستانی که این کارها را انجام می دهند، اگر هم در این دنیا پاسخگو نیستند، لااقل باید در روز قیامت پاسخگوی اعمالشان باشند؛ چرا که انها می خواهند جامعه را به تشنجات جدید و اختلافات دامنه دار بکشانند.

 به هر حال بنده در مجلس از این دوستان خواستم با همین شهامتی که این نامه ها را امضاء می کنند، اسامی خودشان را هم اعلام کنند تا مشخص شود که چگونه در خانه ملت از حقوق شهروندان دفاع می کنند.

nima2 - امریکا - اتلانتا
وقاحت و دوز و کلک و دروغ و سند سازی و پرونده سازی و جعل و .. توی این مملکت بیداد می کنه - اینا همه روی هم یعنی اسلام ولی وقیح
پنج‌شنبه 30 اردیبهشت 1389

Azadikhah - هلند - تکسل
جمهوری دروغ و کلک و حقه بازی در دنیا تکه!
جمعه 31 اردیبهشت 1389

+0
رأی دهید
-0

نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.