ادامه اعتراض ایرانیان خارج از کشور به اعدام‌های اخیر

ادامه اعتراض ایرانیان خارج از کشور به اعدام‌های اخیر

ایرانیان خارج از کشور با برگزاری تجمعاتی در شهرهای مختلف مجدداَ به اعدام ۵ تن از زندانیان سیاسی در ایران اعتراض کردند. این ۵ نفر سحرگاه یکشنبه "پنهانی" و در غیاب خانواده‌ها و وکلای آنها اعدام شدند.

صحنه‌ای از تظاهرات در فرانکفورت

ایرانیان خارج از کشور با برگزاری تجمعاتی در شهرهای مختلف مجدداَ به اعدام ۵ تن از زندانیان سیاسی در ایران اعتراض کردند. این ۵ نفر سحرگاه یکشنبه "پنهانی" و در غیاب خانواده‌ها و وکلای آنها اعدام شدند.

 

ساعت ۱۰ روز دوشنبه، ۲۰ اردیبهشت، به دعوت "کمیته نروژی-ایرانی حمایت از مبارزات مردم ایران" در اسلو تجمعی رو‌به‌روی سفارت ایران برگزار شد. در استکهلم، واشینگتن، دوبلین و برلین نیز ساعت پنج عصر به وقت محلی تجمعاتی برگزار شد. طبق اطلاعات به‌ دست آمده، تجمع در برلین به دعوت "کمیته بین‌المللی علیه اعدام" روبه‌روی سفارت جمهوری اسلامی انجام شد. به دعوت همین کمیته قرار بوده است ساعت شش و نیم نیز در هامبورگ یک تجمع اعتراضی برگزار شود. برای اعتراضی مشابه در ساعت شش عصر در بروکسل نیز "فدراسیون اروپرس" به تجمع در مقابل سفارت ایران در این شهر فراخوانده است.

 

همچنین صبح روز دوشنبه، کنسلوگری ایران در شهر فرانکفورت آلمان شاهد تجمع اعتراضی جمعی از ایرانیان بود که به دعوت مادران عزادار این شهر در آن‌جا گرد آمده بودند. این تجمع که از ساعت ۱۱ صبح شروع شده بود، تا یک بعد از ظهر ادامه یافت.

 

فرزاد کمانگر، شیرین علم‌هولی، علی حیدریان، فرهاد وکیلی و مهدی اسلامیان پنج زندانی سیاسی‌ای بودند که صبح روز یک‌شنبه ۱۹ اردببهشت در ایران به دار آویخته شدند.

 

این افراد متهم به ارتباط با گروه‌های تروریستی و اقدام در این جهت بوده‌اند. اما نه ‌تنها این اتهامات از سوی وکلا و خود آنها بارها مورد رد شد، بلکه نحوه اعدام این افراد که بدون اطلاع‌رسانی به خانواده‌ها و وکلای وی انجام گرفته نیز از سوی فعالان حقوق بشر و وکلا مورد اعتراض است.

 

 با خانم پویا د. از افراد حاضر در تجمع امروز شهر فرانکفورت درباره فضای این تجمع گفت‌و گویی انجام دادیم که در پی می‌آید.

در هامبورگ و برلین و بروکسل نیز تظاهرات همچون فرانکفورت (عکس) ادامه یافته است

 

دویچه وله: بفرمایید که چه تعداد از ایرانیان امروز در مقابل کنسولگری ایران در فرانکفورت جمع شد‌ه‌اند و از کدام مناطق آلمان به آنجا آمده‌اند.

 

پویا د.: ساعت ۱۱ جلوی کنسولگری ایران در فرانکفورت جمع شدیم. خود ما از کلن با چند تا ماشین آمدیم. از شهرهای دیگر ایالات "نورد راین وست‌فالن" هم افرادی آمده‌اند. از خود فرانکفورت هم که هستند. ولی متأسفانه چون روز کاری هست حدود ۷۰ تا ۱۰۰ نفر هستیم که با پلاکارد‌ها و عکس‌ زندانیان‌ سیاسی، بخصوص پنج نفری که دیروز اعدام شدند، اینجا ایستاده‌ایم. همان طور که می‌شنوید مدام در حال شعار دادن هستیم. یک کمی با پلیس درگیری داشتیم، و فاصله‌مان را با سفارت متاسفانه کمی دور کردند. ولی خب بچه‌ها با صدای بلند سعی می‌کنند اعتراض‌شان را نشان دهند.

 

علت درگیری‌تان با پلیس چه بود؟

 

می‌خواستیم جلوی سفارت جمع شویم و مستقیماَ اعتراض‌مان را نشان دهیم. ولی پلیس اجازه نمی‌دهد و ما را گذاشته ۶۰ متر دورتر از سفارت که در واقع زیاد دیده نمی‌شویم. بحث‌مان با پلیس هم سر همین بود که ما این همه راه نیامدیم که برای در و دیوار این منطقه حرف بزنیم. ولی خب الان چاره‌ی دیگری نداریم. به هر حال اینجا آمده‌ایم و شعار می‌دهیم و پلیس هم دور تا دورمان را بسته است. با این‌همه از همین در و دیوار دور و بر استفاده کردیم و عکس‌هایی را که آورده بودیم، آویزان کردیم و شعارها را هم زدیم تا آلمانی‌هایی که با ماشین رد می‌شون ببینند. چون اینجا ساعات کاری است و ماشین زیاد رد می‌شود.

 

واکنش خاصی از طرف آلمانی‌هایی که شاهد اعتراضات ایرانی‌ها هستند دیده‌اید؟

 

 بعضی‌هاشان می‌ایستند سوال می‌کنند، علامت "وی"  نشان می‌دهند. بعضی‌هاشان هم رد می‌شوند. متفاوت است. جوانترها خیلی کنجکاوترند. ولی پلیس آنقدر بسته که کسی نمی‌تواند بیاید با ما اصلاَ صحبت کند. در واقع به نوعی ایزوله شدیم و زیاد دسترسی به مردم نداریم.

 

با کارکنان سفارت چطور؟ برخورد خاصی داشته‌اید؟

 

نه. احتمالا پشت پنجره‌هایشان دوربین‌هایشان دارد کار می‌کند و دارند همه چیز را ضبط می‌کنند. ولی خودمان کسی را ندیدیم.

 

تا چه ساعتی قرار است این تجمع ادامه پیدا کند و اگر می‌شود تعدادی از شعارهایی را که در این تجمع مردم سر داده‌اند بفرمایید؟

 

من فکر می‌کنم تا وقتی که مردم انرژی داشته باشند اینجا می‌ایستند و البته به پلیس هم نگفتیم که دقیقاَ کی از اینجا می‌رویم. شعارهای‌مان بیشتر به آلمانی است تا هم پلیس‌ها و هم مردمی که رد می‌شوند متوجه شوند. ترجمه‌اش به این معناست که این سیستم تروری که الان در ایران حاکم است، باید از بین برود و این که جمهوری اسلامی به سمبل جنایت و اعدام و شکنجه بدل شده و با شدیدترین نوع نقض حقوق بشر، یعنی اعدام، دارد حقوق مردم را پایمال می‌کند.

amir münchen - المان - مونیخ
با درود فراوان . از همگی عزیزان تقاضا می کنیم به خاطر پایمال نشدن خون فرزاد و همرزمانش و بخاطر تودهنی محکمی به جمهوری اسلامی در کنار هم حضور . پیدا کنیم . مجوز تظاهرات گرفته شده است. مونیخ مقابل کنسولگری جمهوری اسلامی 11.06.2010 ساعت 16:30-18:30
دوشنبه 20 اردیبهشت 1389

Pezhman - اتریش - وین
سیمرغ اقوام ایرانی درلوای ملت بزرگ ایران,خواهد توانست این دام تحجر را از بیخ و بن برکند.متحد شویم .و راه سبز را رهرو باشیم.ضعف وشکست ما ازانشقاق ما است.
دوشنبه 20 اردیبهشت 1389

komeyl - آلمان - هامبورگ
یعنی هیچ کس نگفت جرمشون چی بوده.برای چی اعدام. مگه همین جوری کسی رو دار می زنن.اصلا میدونید pejakچیه؟. اصلا میدونید امنیت ملی چیه؟مبارزه مسلحانه اینها کسی میدونه بهم بگه. میدونید چرا کسی برای حرف امثال شما ها تره خورد نمی کنه. چون افراد بی منطقی هستید .هیچ هدفی جز توهین .. ندارید.میگی نه نگاه کن. komeyl-آلمان-هامبورگ مزدور....
دوشنبه 20 اردیبهشت 1389

kokex - آلمان - فرانکفورت
هرکسی حالا هر کی که می خواد باشه اگر در جدایی طلبی و تجزییه ایران قدم برداره واین کارش ثابت بشه باید ۱۰۰٪ . ‫اعدام بشه و هیچ دولتی در ایران حق نداره به اینها ترحم کنه
سه‌شنبه 21 اردیبهشت 1389

MALEK KHORSHID - هلند - روتردام
komeyl - آلمان - هامبورگ . ای مزدور مرگ بر تو و دارودسته جمهوری اسهالیتون.
سه‌شنبه 21 اردیبهشت 1389

special - افغانستان - هرات
آیا میدانید : حذف بخش هخامنش از کتاب درسی تاریخ دانش آموزان به تصویب رسید؟ آیا میدانید : فرزندان ما دیگر حتی نام کوروش کبیروداریوش را نخواهند شنید؟ آیا میدانید : 29 اکتبر روز جهانی کوروش کبیر است و این روز فقط در تقویم ایران نیست درد من حصار برکه نیست درد من زیستن با ماهیانی است که فکر دریا به ذهنشان خطور نکرده است.
سه‌شنبه 21 اردیبهشت 1389

kokex - آلمان - فرانکفورت
اعدام حق هر جدایی طلب هستش، پژاک جدایی طلب هستش و نوکر امریکا اسراییل
سه‌شنبه 21 اردیبهشت 1389

zartusht67 - المان - المان
دم هر چی میهن پرسته گرم مرگ و ننگ بر هر چی وطن فروش
سه‌شنبه 21 اردیبهشت 1389

amoo uk - انگلستان - لیدز
komeyl - آلمان - هامبورگ. میتونی برگردی تا عدالت و امنیت ملی رو بهت نشون بدن .میدونی بیسوادی و بی فکر بودن چه دردیه اگرنمیدونی برگرد اونجا برات تره خورد میکنن و یادت میدن چطور توجیهت کنن .حتما این کارو انجام بده
سه‌شنبه 21 اردیبهشت 1389

perspolisi - استرالیا - سیدنی
komeyl - آلمان - هامبورگ . خوب کمیل جان عزیز دل رهبرت، این پرت و‌ پلا‌ها رو میگی‌ اونوقت می‌خوای جایزهٔ نوبل بهت بدن؟؟ خوب بشین دعای کمیلتو بخون حالشو ببر، تازه ناراحت هم میشی‌ که چرا بهت گیر میدن. بعدشم اگه امنیت ملی‌ با ۴ تا سنگ پرونی به خطر می‌افته باید---ید توش، اگه تو و اربابت خیلی‌ ناراحت امنیت ملی‌ هستین اول یه فکری به حال خلیج فارس بکنین که اینقدر تحقیرتون نکنن بدبخت. مردم نون ندارن بخورن تو و امثال تو همش نگران امنیت ملی‌ و توهین به عظما (علی‌ سگ دست) هستین. تقصیر خودتونم نیست، ذوب شدین تو این ولایت وقیح دیگه هیچی‌ حالیتون نیست. اون از رییس جمهورتون که فکر و‌ ذکرش عین اجداد عربش شده زاد و ولد، اونم از علی‌ سگ دست که همیشه توهم دشمن داره.
سه‌شنبه 21 اردیبهشت 1389

جام جم - ایران - تهران
komeyl - آلمان - هامبورگ تو رو چه به اینترنت و تکنولوزی شما برو دعای کمیلتو بخون که از قافله دزدا عقب نمونی . kokex - آلمان - فرانکفورت اسم کاربریتو عوض کن جوجه بسیجی ادم یاد ... میوفته خوبیت نداره ابروی بسیج میره . یه اسم پایگاهی درس کن .
سه‌شنبه 21 اردیبهشت 1389

komeyl - آلمان - هامبورگ
perspolisi - استرالیا - سیدنی . amoo uk - انگلستان - لیدز. اگر من هم بخوام مثل شما جواب بدم که میشم عین شما. شما هر وقت تونستی با کسی ور نری یا کاری نداشته باشی یا نظر خودتو بدی و با بقیه کاری نداشته باشی اونوقت موضوع فرف داره
سه‌شنبه 21 اردیبهشت 1389

perspolisi - استرالیا - سیدنی
. مشکل اینه که تو و امثال تو اصولاً نمیخواین بفهمین، چون نمیتونین، در مورد جواب دادن هم که هیچ وقت نمیتونی‌ مثل من و amoo uk - انگلستان - لیدز صحبت کنی‌ چون ادبیاتت مثل صاحبت چاله میدونیه (البته با پوزش از برو بچه های چاله میدون)، در ضمن یادت نر که اینجا دمکراسیه و کسی‌ به کسی‌ کاری نداره، فقط بعضی وقتا آدمایی مثل تو میان اینجا از معده شون حرف میزنن که باید جواب داد. برو به قول دوستمون عمو یوک یه کم مطالعه کن برگرد ببین از این چیزا مطلبی حالیت می‌شه یا نه. اگه نشد که از دست کسی‌ کاری بر نمیاد.
سه‌شنبه 21 اردیبهشت 1389

Aaryamehr - هند - ممبئی
komeyl - آلمان - هامبورگ ////با درور . شما بفرمایید پژاک چه هست ؟و پس از آن بفرمایید چگونه میشود رای دادگاهی را پزیرفت که نه علنی بود ، نه در آن وکیل اجازه سخن داشت ، و نه مردم از کم و کیف آن آگاه شدند . و امروز شما بجای محکوم قرار دادن بیدادگاهی که در آن نشانی از عدالت نیست ، با انگ تجزیه تلب خون جوانان این مرز و بوم را به بازار دجالگی به سودا میگزارید؟ 
سه‌شنبه 21 اردیبهشت 1389

amoo uk - انگلستان - لیدز
perspolisi - استرالیا - سیدنی.موفق باشید هم وطن
سه‌شنبه 21 اردیبهشت 1389

perspolisi - استرالیا - سیدنی
amoo uk - انگلستان - لیدز . دوست عزیز شما هم موفق باشید.
چهار‌شنبه 22 اردیبهشت 1389

+0
رأی دهید
-0

نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.