جلوگیری از تحصن خانواده های اعدام شدگان در برابر دانشگاه تهران

جلوگیری از تحصن خانواده های اعدام شدگان در برابر دانشگاه تهران

شیرین کمانگر خواهر فرزاد کمانگر و رضا منوچهری یکی از بستگان شیرین علم هولی به بی بی سی فارسی گفتند که هیچ مرجع مشخصی درباره تحویل جنازه ها پاسخگو نبوده است

تلاش تعدادی از افراد خانواده های پنج نفری که روز یکشنبه (9 مه) به اتهام "مشارکت در بمب گذاری در مراکز دولتی و وابستگی به پژاک" در زندان اوین اعدام شدند برای تحصن در برابر دانشگاه تهران از سوی نیروهای انتظامی که قبلا محل را محاصره کرده بودند، نا کام ماند.

رضا منوچهری، یکی از بستگان شیرین علم هولی که روز گذشته (19 اردیبهشت) در زندان اوین اعدام شد در گفتگو با بی بی سی فارسی ضمن اعلام این مطلب، افزود که خانواده های افرادی که اعدام شده اند برای تحویل گرفتن جنازه آنها به مراکز مختلفی از جمله پزشکی قانونی بهشت زهرا و پزشکی قانونی کهریزک مراجعه کردند اما جواب نگرفتند.

به گفته آقای منوچهری در پزشکی قانونی کهریزک، از خانواده خانم علم هولی خواسته شده بود که روز بعد با مجوز قاضی صلواتی به این مرکز بازگردند اما فقط وسایل شخصی وی را به آنها تحویل داده اند.

رضا منوچهری گفت خانواده های این پنج نفر در نظر داشتند که به نشان اعتراض در برابر دانشگاه تهران تحصن کنند اما پیش از آنکه این تصمیم خود را عملی کنند نیروهای انتظامی، منطقه مورد نظر را محاصره کرده بودند و به این ترتیب از تحصن در برابر دانشگاه تهران باز ماندند.

در همین حال تحصن اعتراضی دیگری از روز گذشته در شهر سلیمانیه عراق آغاز شده که به گفته آقای منوچهری تا فردا ساعت 5 بعد ازظهر ادامه خواهد داشت.

آقای منوچهری گفت اعتراضات پراکنده ای هم در پیرانشهر، کامیاران، سقز، مهاباد و منطقه باغ شایگان سنندج شکل گرفته که در برخی موارد به نا آرامی هایی انجامیده است.

وی افزود با توجه به نا آرامی های اعتراض آمیز، فضای این شهرها به شدت امنیتی شده است.

شیرین کمانگر، خواهر فرزاد کمانگر و عبدالله حیدریان برادر علی حیدریان که هر دو از افرادی بودند که روز گذشته در زندان اوین اعدام شدند هم در گفتگو با بی بی سی فارسی اعلام کردند، زمانی که برای تحویل گرفتن جنازه برادرانشان مراجعه کردند، هیچ مرجع مشخصی به آنها پاسخ نداده و در نهایت هم از آنها خواسته شده که فردا (سه شنبه) مراجعه کنند.

به گفته عبدالله حیدریان فضا در برابر زندان اوین به شدت امنیتی بوده است و به آنها اجازه داده نشده که حتی در ماشین منتظر بمانند.

روابط عمومی دادسرای عمومی و انقلاب تهران روز گذشته از اعدام فرزاد کمانگر، علی حیدریان، فرهاد وکیلی، شیرین علم هولی و مهدی اسلامیان خبر داد.

دادسرای عمومی و انقلاب تهران اتهام این افراد را "عملیات تروریستی از جمله بمب گذاری در مراکز دولتی و مردمی شهرهای ایران" متهم کرده است.

مهدی اسلامیان بنابر گزارش دادستانی انقلاب، "یکی از عوامل انفجار بمب در حسینیه شهدای شیراز" بوده است. پیش از این دو نفر به نام های روزبه یحیی زاده و علی اصغرپشته به اتهام انفجار در حسینیه شهدای شیراز اعدام شده بودند.

فرزاد کمانگر، دبیر هنرستان کار و دانش شهرستان کامیاران در جنوب استان کردستان، عضو انجمن صنفی فرهنگیان و انجمن زیست محیطی ئاسک (آهو) بوده و با نام مستعار "سیامند" در ماهنامه فرهنگی - آموزشی رویان که به اداره آموزش و پرورش کامیاران تعلق دارد قلم می زده است.

وی که در زمینه حقوق قومی و مسائل زنان فعال بوده، در مرداد ۱۳۸۵ (ژوئیه ۲۰۰۶) به تهران سفر کرده بود به همراه دوستش دستگیر می شود.

بنابر اطلاعیه روابط عمومی دادسرای عمومی و انقلاب تهران، ماموران کلانتری مولوی در مرداد سال ۱۳۸۵ به دو نفر مشکوک می شوند و یک نفر از آنها دستگیر می شود و یک نفر نیز فرار می کند. در خودروی فرد دستگیر شده، پنج کیلوگرم مواد منفجره کشف می شود.

بعد از آن ماموران با مراجعه به منزل فرد دستگیر شده، فرزاد کمانگر را دستگیر می کنند که به بنابر اطلاعیه دادسرای انقلاب، "در بازرسی از اتاق وی (کمانگر) یک عدد باطری و دستگاه ساعت زمان بندی انفجار بمب کشف می شود."

جمال کمانگر از بستگان فرزاد به رادیوی بی بی سی فارسی گفت که خبر (اعدام فرزاد) ناگهانی بوده به طوری که خانواده آماده این قضیه نبودند و "آنها بشدت شوکه و بشدت ناراحت هستند." به گفته جمال کمانگر بردار فرزاد (مهرداد) به تهران رفته و "(خانواده فرزاد) اخبار را مثل بقیه (مردم) از خبرگزاریها شنیدند و حتی وکیل (فرزاد) آقای بهرامیان هم خبر نداشته است."

انتشار خبر این اعدام ها واکنش هایی در داخل و خارج از ایران به همراه داشته است.

در لندن چند نفر که خود را اعضای حزب کمونیست کارگری معرفی کردند به ساختمان کنسولگری ایران حمله و شیشه های آن را شکستند.

در پاریس نیز تعدادی از معترضین دوربین های مداربسته سفارت را شکستند. پلیس فرانسه تعدادی از تجمع کنندگان را بازداشت کرده است.

بنابر گزارش دادستانی انقلاب، بعد از دستگیری فرزاد کمانگر، فرهاد وکیلی در شهر سنندج دستگیر می شود و "در منزل وی ماهواره و یک برگه که محتویات آن به صورت رمز بوده کشف می شود."

اتهام این افراد عضویت در گروه پژاک و "انفجار دو بمب در ساختمان های فرمانداری و اداره بازرگانی کرمانشاه" در اردیبهشت سال ۱۳۸۵ عنوان شده است.

اتهام دیگر این افراد نگهداری اسلحه بوده است.

علی حیدریان نیز به اتهام همکاری با این دو نفر و ارتباط با پژاک در تهران دستگیر شده بود.

بنابر اطلاعیه دادسرای انقلاب، شیرین علم هولی آتشگاه خرداد سال ۱۳۸۷ "پس از کارگذاشتن یک بمب زیر خودرویی در پارکینگ قرارگاه سپاه در غرب تهران و انفجار آن دستگیر شده است."

surena1611 - آلمان - اشتوتگارت
این حرومزاده ها توی پرونده سازی و اتهام زدن به مردم سابقه طولانی دارند. یادمه سال 60 در نزدیکی خونه ما یک خونه تیمی ( البته یک اتاق اجاره ای بود) پیدا کردند و یک نفر رو هم با یک قبضه کلت و یک رادیو دستگیر کردند و من خودم شاهد بودم. فردای آنروز توی روزنامه نوشتند که توی این خونه تیمی صدها قبضه اسلحه سبک و سنگین چندین جعبه نارنجک و .. کشف کردیم!!! این بنده خداها هم فقط بجرم وابسته نبودن به رژیم و با اتهامات واهی برای تهدید و ترسوندن مردم اعدام شدند. روحشان شاد.
دوشنبه 20 اردیبهشت 1389

nikiniki12 - المان - المان
نابودبادحکومت جلادان کثیف ج ا.
دوشنبه 20 اردیبهشت 1389

nader46 - انگلستان - لندن
هر مخلوقی که با جمهوری اسهالی مخالف باشه یا مبارز باشه چه مسلحانه چه متمدنانه چه مدن چه تنی قابل احترام است حتی اگر شیطان هم باشد باز با شرف تر از این کثافتهای اسلامی اسهالی می باشد. کثافتهای مرگ پرست وشب پرستان اسهالی نوبت شما هم میرسه. به قول معروف اسیاب نوبت به نوبت
دوشنبه 20 اردیبهشت 1389

Pezhman - اتریش - وین
خامنه ای بترس ازروزی که خانواده شه روانان تووخاندانت را جلو همین دانشگاه محاکمه و به سزای اعمالت برسانند.وآن روز دور نیست وپشیمانی تو سودی نخواهد داشت.
دوشنبه 20 اردیبهشت 1389

kokex - آلمان - فرانکفورت
اعدام حق هر جدایی طلب هستش، پژاک جدایی طلب هستش و نوکر امریکا اسراییل
سه‌شنبه 21 اردیبهشت 1389

جام جم - ایران - تهران
kokex - آلمان - فرانکفورت . . تو رو هم باید اعدام کرد چرا از ایران جدا شدی المان چه میکنی .تو گفتی هر جدایی طلب .منتظر سر به دار شدنت باش
سه‌شنبه 21 اردیبهشت 1389

Shahab46 - المان - هانور
حالم ازت بهم میخوره بهت بگم خائن به مملکت از فرنکفورت المان بهتره حتم دارم از اون کفتار دونی کنسولاتی نوکر روسیه و چین ...کوکی هم که هستی
سه‌شنبه 21 اردیبهشت 1389

surena1611 - آلمان - اشتوتگارت
kokex - آلمان - فرانکفورت کسیکه حکم اعدامش در اومده ولی باز هم میگه یک ایرانی و عاشق ایران است نمیتونه جدایی طلب باشه. در ضمن تو چکاره ای که حکم اعدام برای مردم صادر میکنی؟!!! بجای مزدوری و نوکری برای یک حکومت فاسد و آدمکش برو کار کن و یا برو پول سوسیال بگیر ولی شرف خودت رو برای چند هزار یورو در ماه نفروش.
سه‌شنبه 21 اردیبهشت 1389

nader46 - انگلیس - لندن
kokex-المان. بالا بری پایین بیای.یا از ادمکشهای رژیم هستی یا ادم فروشی.افتخارنوکری روسیه -چین.هم مال شما.
سه‌شنبه 21 اردیبهشت 1389

porharfi - هلند - آرنم
مدتها پیش در این شهر عده ای با سوءاستفاده از عکس کودکانی بنام"کرد"گدایی میکردند!!وقتی به آنها اعتراض کردم .از من پرسیدند :ایرانی هستی؟از هم میهن . بودن با آنها شرم داشتم !درست هم اکنون که شرمم میاد وقتی ملاها جوانان "کرد". را به اتهام های واهی میکشند!.اگر مجرم هستند؟زندانی و راهنماییاش کنید.نه اعدام!
سه‌شنبه 21 اردیبهشت 1389

+0
رأی دهید
-0

نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.