جلوگیری از برپایی غرفه آثار آیت الله بهشتی در نمایشگاه کتاب تهران

جلوگیری از برپایی غرفه آثار آیت الله بهشتی در نمایشگاه کتاب تهران

محمد بهشتی پس از انقلاب، با فرمان آیت الله خمینی به مقام ریاست دیوان عالی کشور (قوه‌ قضاییه) رسید

مسئولان وزرات فرهنگ و ارشاد ایران مانع از حضور انتشارات آثار آیت الله محمد بهشتی؛ از نزدیک ترین یاران آیت الله خمینی، در نمایشگاه بین المللی کتاب تهران شدند.

یکی از مسئولان دفتر حفظ و نشر آثار آیت الله بهشتی، نخستین رئیس دیوان عالی کشور (قوه قضاییه) پس از انقلاب اسلامی، روز چهارشنبه ۱۵ اردیبهشت (پنجم ماه مه) به خبرگزاری ایلنا گفته است که با وجود صدور مجوز برای برپایی غرفه این انتشارات توسط وزارت ارشاد، هنگام مراجعه به محل برگزاری با اشغال غرفه خود توسط انتشاراتی دیگری شده اند.

این مقام مسئول گفته است که پس از مراجعه به مسئولان برگزاری نمایشگاه مطلع شده اند که انتشارات مربوط به آثار آیت الله بهشتی (نشر بقعه) به طور کامل از حضور در نمایشگاه کتاب امسال محروم شده است.

امسال وزارت فرهنگ و ارشاد، به تعداد دیگری از ناشران ایرانی هم اجازه شرکت در نمایشگاه کتاب تهران را نداده است.

محسن پرویز، معاون فرهنگی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی، در نشست خبری نمایشگاه که روز سه‌شنبه، ۱۴ اردیبهشت برگزار شد، دلیل این ممنوعیت را "جریمه‌ی ناشران متخلف" ذکر کرد.

آقای پرویز همچنین تأمین امنیت نمایشگاه را بر عهده نهاد های انتظامی و امنیتی دانست و گفت: "مسئولان امنیتی با متخلفان برخورد خواهند کرد."

محسن پرویز تصریح کرد که نیروهای امنیتی و انتظامی "به طور محسوس و نامحسوس" نمایشگاه را کنترل خواهند کرد و گفت امسال "تمام فضای نمایشگاه زیر پوشش دوربین‌های مداربسته است."

نمایشگاه کتاب تهران از روز گذشته (۱۴ اردیبهشت) در مصلای تهران آغاز و تا روز ۲۴ اردیبهشت ادامه خواهد داشت.

انتشار کتاب جدید آیت االله بهشتی درباره حزب جمهوری اسلامی

آیت الله محمد بهشتی، اکبر هاشمی رفسنجانی و آیت الله علی خامنه ای از موسسان اصلی حزب جمهوری بودند

بنابر اظهارات مسئولان نشر بقعه، این انتشارات در نظر داشت که کتاب جدیدی با عنوان "مواضع تفصیلی حزب جمهوری اسلامی" را به نمایش بگذارد که حاوی سخنان آیت الله بهشتی در مورد حزب جمهوری اسلامی و نظرات او درباره این حزب و اعضای آن است.

حزب جمهوری اسلامی، حدود دو هفته پس از پیروزی انقلاب سال ۱۳۵۷ اعلام موجودیت کرد و با اشاره‌ آیت الله خمینی، بنیانگذار جمهوری اسلامی در خرداد ماه ۱۳۶۶ تعطیل شد.

پنج روحانی انقلابی، محمد جواد باهنر، محمد بهشتی، علی خامنه ‌ای، عبدالکریم موسوی اردبیلی و اکبر هاشمی رفسنجانی مؤسسان این حزب بودند.

پنج تن یادشده به همراه حسن آیت، اسدالله بادامچیان، عبدالله جاسبی، میرحسین موسوی، حبیب الله عسکراولادی، سید محمود کاشانی (فرزند آیت الله ابوالقاسم کاشانی)، مهدی عراقی و علی درخشان از اعضای شورای مرکزی اولیه‌حزب جمهوری اسلامی بودند.

حزب جمهوری اسلامی، پس از گذشت سه سال از تأسیس آن توانست کنترل سه قوه قضاییه، مجریه و مقننه را در دست بگیرد.

آیت الله محمد بهشتی، به عنوان رئیس دیوان عای کشور (عالی ترین مقام قضایی) منصوب شد و اکبر هاشمی رفسنجانی ریاست مجلس شورای اسلامی برعهده گرفت. آیت الله علی خامنه ای هم به عنوان نخستین رئیس جمهور روحانی ایران انتخاب شد.

آیت الله محمد بهشتی، دبیرکل حزب جمهوری اسلامی بود که در انفجار روز هفتم تیر ۱۳۶۰ به همراه ده‌ها تن از اعضای این حزب کشته شد.

آقای بهشتی، شخصیت بارز جبهه‌هواداران آیت الله خمینی، چندی پیش از پیروزی انقلاب پس از سال‌ها اقامت در آلمان به ایران بازگشته و به سامان دادن نیروهای مسلمان نزدیک به روحانیت پرداخته بود.

حزب جمهوری اسلامی که در مرامنامه و نیز در کتاب "مواضع ما" دیدگاه‌های خود را در زمینه‌سیاست، اقتصاد و فرهنگ شرح داده بود، به دلیل بافت ناهمگون اعضای حزب، اختلافات بر سر مسائل سیاسی و اقتصادی در میان اعضای آن رخ داد.

طیفی از این حزب به اقتصاد بسته‌دولتی باور داشتند و به دست میرحسین موسوی رهبری می‌شدند.

شاخه ‌ای دیگر که بیشتر از بازاریان سنتی و هسته‌ اصلی جمعیت هیئت‌های مؤتلفه‌اسلامی بودند، دخالت وزارت بازرگانی و وزارت اقتصاد و دارایی را در تعیین قیمت‌ ها و کنترل واردات و صادرات نمی‌ پذیرفتند.

چهره‌های شاخص جریان دوم، حبیب الله عسکراولادی مسلمان و علی خامنه‌ای بودند.

این دست اختلافات و نیز زوال دشمن مشترک که جریان‌های چپگرا یا ملی ‌گرا بودند، همچنین دستیابی رهبران حزب جمهوری اسلامی به قدرت در ساختار سیاسی، دامنه‌اختلافات را گسترده کرد تا آنجا که به اشاره‌آیت الله خمینی در ۱۱ خرداد ۱۳۶۶ حزب جمهوری اسلامی تعطیل شد؛ اما میراث حزب جمهوری اسلامی در گروه‌های سیاسی منشعب از آن تا امروز حفظ شده است.

lioyd - کانادا - مونترال
لعنت به هرچی ملا
پنج‌شنبه 16 اردیبهشت 1389

ARTEMIS-SW - سوئد - مالمو
یک مشت حیوان به مفهوم ملا که مرگ دیگران شادی انهاست. ای کاش شاه فقید به اندرز ارتشبد اریانا گوش می داد که گفت/ درد ایرانی غرب زدگی نیست عرب زدگی است!!!!!!!
پنج‌شنبه 16 اردیبهشت 1389

طالب حق - ایران - تهران
خدا نسل تمام آدمایی رو که فکر میکنن حق تصمیم گیری برای مردم رو دارند اما با تصمیماتشون دین و اعتقادات و انسانیت رو به گند کشیدن از روی زمین برداره . به امید روزی که مردم سبز ما به اون چیزی که میخوان برسن و خودشون برای خودشون تصمیم بگیرن. زنده باز جنبش سبز
پنج‌شنبه 16 اردیبهشت 1389

majid63 - فرانسه - پاریس
گور پدر هر چه آخوند . همشون مثل هم هستند.اون هم دیکتاتور بود.اون موقعی که . من یادم تا موقعی که زنده بود همیشه ما بین مردم تفرقه می انداخت در زمان جنگ همیشه دعوا بود بین مردم و مردم جنگزده مثل آبادان و شهرهای کناره ای. مرزی نزدیک عراق.
پنج‌شنبه 16 اردیبهشت 1389

iranazadiran - ایران - تهران
آخه این نمایشگاه کتاب رفتن دارد. این جاها را که می توانیم نرویم تا بفهند که آثار نمایشی و فرمایشی مفتش گران است چه رسد به صرف انرژی و وقت گرانبها برای خواندنش. کسانی هم که دنبال کتابهای علمی و یا دیگر هستند که با این دنیای اینترنت و ارتباطات می توانند در مکانهای بسیار آثارشان را بدست بیاورند. تا ما در آزادی و درک آن به نقطه نظر مشترک نرسیم همین اوضاع است. اینگونه تدابیر بهترین روش مقابله با این حکومت فسیل شده است. حکایت بی تفاوتی دیگر کارگردانان و یا کل عوامل سینما. در برابر بازداشت آقای پناهیست.
پنج‌شنبه 16 اردیبهشت 1389

pesarekhoob - المان - المن
اخوند خوب اونه که اصلن وجود نداره.
پنج‌شنبه 16 اردیبهشت 1389

ashozartusht - آلمان - برلین
بهتر مردم هر چه کمتر چرندیات بخونن بهتره این یه کار رو درست انجام دادن البته نا خواسته
پنج‌شنبه 16 اردیبهشت 1389

Pezhman - اتریش - وین
تو سربازی, درارتفاعات تیژ تیژ درکردستان برای چای درست کردن.سربازهابصورت دو نفره مقدار کمی نفت برای استارت وروشن کردن هیزم. همراه می بردند.و لباسهاشون نفتی میشد.من نفت دوست نداشتم.درعوض علاقه عجیبی به کتابهای فراوان مذهبی در چادربزرگی که کتابخانه ومسجد بود داشتم.ازهمه بهتر کاهیاش بود.مال دسغب ومطهری خوب بودندحیف زودی تمام شدند.
جمعه 17 اردیبهشت 1389

+0
رأی دهید
-0

نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.