محمدعلی کشاورز:کار هنری در ایران هیچ ارزشی ندارد

محمدعلی کشاورز:کار هنری در ایران هیچ ارزشی ندارد

کلمه: محمدعلی کشاورز بازیگر پیشکسوت عرصه تلویزیون و تئاتر درگذشت حمیده خیرآبادی را ضایعه ای دردناک دانست و گفت:با سکوت رسانه ملی در خصوص اطلاع رسانی و پوشش خبری درگذشت مادرسینمای ایران، بیانگر این مطلب است که هنر در ایران هیچ ارزشی ندارد.

وی در گفت و گو با خبرگزاری آریا گفت:بهترین ها یکی پس از دیگری می روند،به عالم مرگ حسادت می کنم زیرا هنرمندان را در نزد خود دارد دیگر اگر هنرمندان بخواهند از مادری مهربان یاد می کنند مثال چه کسی را بیاورند.

کشاورز این ضایعه را بس دردناک برای سینمای ایران دانست و با اندوهی فراوان گفت:من ابتدا این غم بزرگ را به دختر ایشان ثریا قاسمی، جامعه هنری و هنردوستان تسلیت عرض می نمایم اما مطلبی که بیانش تکراری است اما ضروری که شاید گوشزدی برای برخی از مسئولین و افراد باشد این است که متأسفانه هنرمندان ما تا زمانی که پا به سن می گذارند به جای کرامت،احترام و توجه،مورد بی مهری خبرنگاران قرار می گیرند مگر ما از آنان چه می خواهیم،اندکی محبت و توجه به پاس زحمات چندین ساله شان آیا خواسته بزرگی است؟!

وی خاطرنشان کرد:واقعاً چرا باید مسکن بزرگ و بانوی پدرسالار اتاقی کوچک و محقر باشد؟ چرا باید تنهایی، یار و همدم همیشگی اش شود؟ متأسفم،اما باید بگویم این فاجعه ای است بس بزرگ که گریبان گیر تمامی هنرمندان خواهد شد.

کشاورز با بیان اینکه خبرنگاران هنرمند را تا زمانی که جوان هستند آن را هنرمند می دانند،تأکید کرد:مگر خیرآبادی همان بانوی بزرگ تئاتر نبود پس چرا در سال های پایانی عمرش هیچ خبری از ایشان نمی گرفتند مگر هنر هم کالایی تجاریست که تاریخ انقضا داشته باشد! گله من از دولت و وزارت فرهنگ و ارشاد نیز هست، آنان هم اندک توجه و محبتی به ما ندارند.

وی در ادامه،موضوع بی مهری که برای اطلاع رسانی خبر اعلام درگذشت حمیده خیرآبادی در رسانه ملی و پوشش خبری تشییع جنازه این مرحومه،اظهار داشت:خانم خیرآبادی دو شب پیش فوت کردند اما هیچ پوشش خبری در این رابطه انجام نشد من از رادیو و تلویزیون توقع داشتم که در این زمینه اطلاع رسانی خوبی انجام دهند.مگر نه این که نادره با پدرسالار مردم را با تلویزیون آشتی داد.

پدرسالار همان سریالیست که پس از گذشت سالها همچنان طرفدار دارد و حتی نامش تداعی کننده خاطرات خوشی برای مردم است به طوریکه پکیج آن بنا به خواسته مردم به بازار آمده است اما حال می بینیم که خانه سینما و صداوسیما هیچ کاری در رابطه با این ضایعه بزرگ انجام ندادند.

وی اشاره کرد:چرا باید این بازیگر توانا دور از دوستان و طرفدارانش به خاک سپرده شود بسیاری از مردم و هنرمندان بی خبر از این غم بزرگ بودند که ایشان را در قطعه ۶۲ در مقبره خانوادگی شان به خاک سپردند.

این بازیگر پیشکسوت عرصه بازیگری،در پایان افزود: آیا جز سکوت در برابر این کم لطفی بزرگ،راه دیگری وجود دارد. اشک،دیدگانم را پرمی کند وقتی یاد تنهایی اش در وطنش می افتم در حالیکه حتی مردم تاجیکستان به واسطه فیلم پربیننده “پدرسالار” او را می شناسد به نظر من با عرض تأسف هنر در ایران هیچ ارزش و جایگاه موجهی ندارد و قدم گذاشتن در راه هنر کاری است بس بیهوده.

m_r - استرالیا - سیدنی
بابا درود و سلام حضور ایرانی‌‌های عزیز و درد فراوان حضور هنرمند عزیز و بزرگ سینما و تئاتر آقای کشاورز. متاسفانه در کشور عزیزمان ایران جان انسان ارزش ندارد دیگر چه رسد به کار و قدر دانی از هنر و هنرمند این سیستم لعنتی و ضد بشری به سر کردی احمقی نژاد دنبال پیدا کردن امام زمان و راه او حالا این گروه جانی و قاتل چه تصور و عقایدی و چه امام زمانی‌ فقط و فقط خود دانند ولی‌ روزی که آن روز زودتر از آن که انسان فکر کنه خواهد آمد که این جانیان زمان هم مثل دیگر دیکتاتور‌ها سزا و باید جواب کار‌ها و ظلم و ستم‌های خود را بدهند. زنده با د ایران و ایرانی‌ در همه جای جهان.
پنج‌شنبه 2 اردیبهشت 1389

saman-uae - امارات - دبی
خدا رحمتش کنه
پنج‌شنبه 2 اردیبهشت 1389

جام جم - ایران - تهران
قدر زر زرگر شناسد قدر گوهر گوهری
پنج‌شنبه 2 اردیبهشت 1389

مازیار - امارات - مارگون
امکان داره بفرمایید چه کاری ارزش داره تا ما انجام بدهیم
پنج‌شنبه 2 اردیبهشت 1389

nader46 - انگلستان - لندن
یک پیرزن فلسطینی اگر مرده بودتسلیت ازرهبری تا دولتی صدها تسلیت و وایمصیبتا شروع میشد. در عجبم ازاین مردم پست مردم زنده کش مرده پرست. روحش شاد
پنج‌شنبه 2 اردیبهشت 1389

zartusht67 - المان - المان
اقای محمد علی کشاورز عزیز برای انسان ارزش قائل نیستند اینها که همیشه ضد هنر و ضد شادی بودند فقط باید برای حسین و علی و تقی بزنی تو سر خودت یک سری گاو هم به خود قمه میزنن
جمعه 3 اردیبهشت 1389

ARTEMIS-SW - سوئد - مالمو
مگر در کشوری که اسلام در ان است و اولین اقدام انقلابیون و ملایان ممنوع کردن صدای زن..بی حجابی و ترانه بود امکان نفس کشیدن هست که هنر باشد.
جمعه 3 اردیبهشت 1389

+0
رأی دهید
-0

نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.