دروغ‌های شاخدار ترابیان و جر و بحث کفاشیان و دایی برای برگزاری جلسه

دروغ‌های شاخدار ترابیان و جر و بحث کفاشیان و دایی برای برگزاری جلسه

رئیس سابق روابط بین‌الملل فدراسیون فوتبال، عباس ترابیان را به دروغگویی متهم کرد.

به گزارش خبرگزاری فارس، محمد منصور عظیم‌زاده پس از کنار رفتن از فدراسیون فوتبال صحبت‌هایی در مورد این فدراسیون انجام داد. وی در مصاحبه ماه گذشته خود با خبرنگار خبرگزاری فارس، برخی از مسئولان فدراسیون را به آلزایمر متهم کرد و مدعی شد مقامات این فدراسیون رفتار قبلی خود را فراموش کرده اند.
عظیم‌زاده امروز(شنبه) نیز مصاحبه‌ای با خبرگزاری فارس انجام داده که آن را می خوانید:

فارس: شب گذشته در برنامه تلویزیونی ورزش از نگاه دو ترابیان صحبت‌هایی در مورد وضعیت کمیته بین الملل در زمان ریاست شما بیان کرد. نظرتان درباره اظهارات ترابیان چیست؟

من نسبت به این اظهارات خیلی متاسفم. باید بگویم دروغ های شاخدار در این برنامه زنده تلویزیونی موجب تعجب بسیاری از افراد شد. من شنیده و دیده بودم آقایان کفاشیان و دایی برای 3 ساعت پس و پیش یک جلسه با هم بحث کنند، اما ندیده بودم یک نفر یک‌ماه و نیم کاری را از تقویم تاریخ حذف کند.

فارس: کدام بخش از گفته‌های ترابیان را دروغ می‌دانید؟

همین که گفتند من از بازی تایلند از سری رقابت‌های مقدماتی جام ملت‌های آسیا در 12 اسفند 88 روابط بین الملل را تحویل گرفتم و حتی در ادامه همین برنامه اعلام کردند فقط یک ماه و نیم این مسئولیت را دارند. همه می‌دانند استعفای من در روز 12 دی ماه بود و نهایتاً سایت فدراسیون فوتبال رسما در تاریخ 24 دی 88 خبر انتصاب ایشان را منتشر کرد.

با توجه به حضور وی در مالزی، بعد از بازگشت در تاریخ 27 دی ماه در اتاق کفاشیان و با حضور نبی، کفاشیان، تاج، بنده و ترابیان تودیع و معارفه راس ساعت 15 صورت گرفت و ترابیان با حضور در بین الملل از همین تاریخ ده‌ها نامه را ارجاع و پاراف کردند. اینکه یک‌ماه و نیم معروف از 28 دی ماه تا 12 اسفند ماه را از سوابق خود در بین الملل حذف کردند جای تعجب و البته سوال جدی هم دارد. من در زمان همان برنامه هم به گوشی همراه جهانگیر کوثری، مجری برنامه ورزش از نگاه دو زنگ زدم تا توضیح شفاف دهم. همکار ایشان گفت به وی اعلام می‌کند که با توجه به شیوه ایشان جای تعجب ندارد که وقت ندادند، اما از پاسخ های ترابیان حیرت زده‌ام.

فارس: به نظر می رسد به شدت از اظهارات ترابیان عصبانی شده‌اید؟

من اساساً نمی خواهم خودم را درگیر برخی از موارد کنم. اگرچه مدارک بسیار روشن است، اما بر اساس قولی که به کفاشیان داده‌ام تا زمانی که کسی در خصوص دوره مدیریتی من نکته‌ای خلاف واقع نگوید، حرف نمی‌زنم. تاکنون هم بدون سند سخن نگفته ام.

مثلاً یکی همین مورد بازی تدارکاتی تیم امید. در سال قبل، بعد از اعلام به روابط بین الملل ما 5 بازی بین المللی صرفاً در 3 ماه برای تیم امید گذاشتیم. بازی با تیم اندونزی، تیم ملی بوتسوانا، قهرمان باشگاه‌های آفریقای جنوبی تیم کایزرچیف، تیم زیر 23 ساله آلمان و تیم زیر 23 سال اوکراین که البته دو بازی اخیر در تاریخ 20 ساله اخیر بازی‌های تیم امید هم بی نظیر بود. ذکر این نکته ضروری است که ما حتی نمی توانیم اطلاعات را به مردم ندهیم تا با برداشت نادرست مخاطب از واقعیت‌ها، اهداف خود را پیش ببریم و بگوییم دروغ نگفته‌ایم.

فارس: بعد از مرداد هم برنامه ریزی برای تیم ملی امید داشتید؟

بله. همین اردویی که ترابیان در سال جاری برای امید در ویتنام از آن سخن می گوید، ریشه در مکاتبات سال گذشته دارد. بعد از اردوی اوکراین در مرداد ماه 88، تورنمنت 6 جانبه ویتنام با حضور تیم هایی نظیر ویتنام، تایلند و چین که قطعی بود با توجه به عدم در اختیار گذاشتن بازیکنان توسط تیم های باشگاهی، به طور یک‌طرفه از سوی فدراسیون در مهرماه 88 لغو شد که همه در جریانند و حتی باعث ناراحتی طرف مقابل شد که تعمداً گفته نمی شود تا بگویند کاری نشده است.

حتی بعد از این هم در حدود یکماه قبل از ترک اینجانب از روابط بین الملل، دو اردوی آلمان و تونس در نیمه دوم آبان ماه با هماهنگی امیر حسین پیروانی برای تیم امید برنامه ریزی شد که بتوانند در نیم فصل لیگ برتر خودمان که تیم های باشگاهی می توانند بازیکنان را به تیم امید بدهند به یکی از این اردوها بروند اما آقایان به علت کمبود شدید مالی در فدراسیون آن را لغو کردند و اصلاً اعلام نشد.

فارس: مثل اینکه حرف‌های ناگفته‌ای از فدراسیون دارید که کم کم بیان می‌کنید؟

نه، من از این ناراحتم که آلزایمر اقتضایی دارد فراگیر می شود و مدیران خودشان را به صورت عمدی و به اقتضای زمان و مکان به فراموشی می زنند. همین اردوی تونس و آلمان مدارکش نزد امیر حسین پیروانی، فنایی، خراطی، دبیر کمیته تیم های ملی و فوتسال و ... موجود است و در جریان کامل هستند.

اگر من حرف نمی زنم دلیل نمی شود به راحتی تاریخ را عوض کنیم. حتی قرار بود تیم ملی امید در بهمن ماه (در اواسط همان یکماه و نیم حذف شده) هم با هماهنگی اتحادیه فوتبال 2 بازی با استقلال و پرسپولیس و با هماهنگی فدراسیون 2 بازی هم با تیم کویت در تهران انجام دهد که علی‌رغم نامه موافقت کتبی کویت، پیگیری نشد و بعداً شنیده شد که اولی به دلایل سلیقه‌ای و مدیریتی و دومی به دلیل مسائل مالی لغو شده است.

می توانید از امیرحسین پیروانی مسایل را بپرسید. این را هم اضافه کنم که سخت بر این باورم در فوتبال اگر وصل باشی تمام اشتباهاتت را ولو فاحش به حساب تجربه، دانش، درایت، فهم و ارتباطات گذارده و باج می دهند و اگر نباشی حتی زحماتت را به عنوان وظیفه با رویکردی نقادانه و طلبکارانه می بینند.

فارس: در 3 ماه اخیر برخی از اردوها لغو شدند. نظرتان در این زمینه چیست؟

جالب است که هیچ کس از خودش سوال جدی نکرده که چرا به یکباره اردوی تیم زیر 19 سال در ترکیه، زیر 16 سال در ایتالیا، تیم بانوان در روسیه، بازی‌های پیش گفته تیم ملی امید و 5 یا 6 بازی تیم ملی بزرگسالان نظیر کانادا، شیلی، مصر، کلمبیا، ساحل عاج ، آفریقای جنوبی و .... صرفاً در همین 3 ماه لغو شده است.

ضمن آنکه اگر از دست رفتن چهار میزبانی بین المللی شامل جام جهانی فوتسال 2012، مسابقات نهایی زیر 16 سال آسیا در مهر ماه سال جاری، مسابقات نهایی زیر 19 سال 2010 در آبان ماه و فینال رقابت‌های لیگ قهرمانان آسیا را به آن اضافه کنیم، شاهکاری است که شاید به راحتی احتمال وقوع آن به طور همزمان آن هم در کمتر از 3 ماه بسیار کم بود. به ویژه آنکه در تمام این رقابت‌ها به جز مورد آخر، نمایندگان ایرانی حضور داشته و احتیاجی برای سهمیه به واسطه میزبانی هم نبود.

فارس: مگر در زمان حضور شما در کمیته بین الملل چنین اتفاق‌هایی رخ نداد؟

من این موضوع را انکار نمی کنم، اما در طول 3 ماه این همه مورد سابقه نداشته است. به ویژه که لغو اردوها و بازی‌ها در زمان قبلی بیشتر ریشه در مسایل سیاسی داشت وگرنه در مورد همین تیم های پایه اگر آلزایمر اقتضایی و عمدی نداشته باشیم سال گذشته ما یک رکورد در برگزاری بازی‌های بین المللی بعد از انقلاب به جا گذاشتیم، به نحوی که با اذعان تمام باسابقه های فوتبال، تعداد این بازی‌های بین المللی و اردوهای برون مرزی برای رده زیر 17 سال در کشورهایی نظیر ترکیه، روسیه، اوکراین، آلمان، الجزایر، ایتالیا، امارات، سنگال آن‌هم صرفاً در کم‌تر از یکسال در 30 سال گذشته بی نظیر بوده و همین دو اردوی اخیراً لغو شده ترکیه و ایتالیا، سال گذشته عیناً برای رده پایه برگزار شد.

حتی با توجه به شرایط خاص بین المللی بعد از انتخابات ریاست جمهوری و علیرغم بسیاری از محدودیت‌ها، 8 دیدار تدارکاتی صرفاً در 5 ماه برای تیم ملی بزرگسالان با تیم های بوسنی، بحرین، ازبکستان، ایسلند، مقدونیه، قطر، کره شمالی و مالی برگزار شد که علی‌رغم ادعاهای اولیه مبنی بر آسان بودن حریف‌ها، تیم ملی در 3 بازی شکست خورد که احتمالاً این را هم تعمداً فراموش کردند.

قریب به اتفاق این بازی‌ها و اردوها با توجه به مشکلات مالی فدراسیون و حسن رابطه بین المللی فدراسیون تقریبا به صورت رایگان انجام شد و جالب‌تر آنکه سرفصل کل هزینه‌های اردوهای خارجی و سفرهای برون مرزی علی‌رغم افزایش بی نظیر کمی آن در این دوره، در گزارش سالیانه بازرس به مجمع فدراسیون کمتر از یک دهم اردوهای داخلی بود و این مهم صرفاً به واسطه رعایت صرفه و صلاح در این زمینه است.


فارس: ترابیان هم در یکی از مصاحبه های خود گفته دلیل از دست رفتن میزبانی جام جهانی فوتسال، نقص مدارک ارسالی فدراسیون بوده، نظر شما چیست؟

اتفاقاً من در روز جمعه و مصاحبه وی با ورزش از نگاه دو منتظر بودم با توجه به ادعای صداقت و شفافیت، ایشان صادقانه و کامل به مردم بگویند که این نواقص چیست و چه کسانی فرم های فیفا را امضا نکرده اند.

در مهلت اولی که فیفا داده بود کمیته فوتسال در ساعت 16:15 روز 25/8/88 توسط خانم یارمحمدی کارمند ایشان در آن کمیته، کتباً مدارک را تحویل روابط بین الملل داد که در ساعت 17:20 همان روز از طریق پست سفارشی اکسپرس به فیفا ارسال و از طریق ایمیل نیز در ساعت 18:12 مجدداً ارسال شد.

در همان موقع کفاشیان، نبی، ترابیان، خراطی دبیر کمیته فوتسال و دادگرنژاد به خوبی می دانستند که بانک مرکزی، وزارت اقتصاد و به ویژه سازمان تربیت بدنی مدارک را امضا نکرده اند. حتی مجدداً فیفا تا 10 بهمن 88، مهلت را (در اواسط همان یکماه و نیم حذف شده) تمدید و نامه ای اختصاصی برای فدراسیون فرستاد که من به ترابیان در زمان تودیع و معارفه گفتم این مسئله را تکمیل کنید که پاسخ دادند هر وقت گفتند این نواقصِ مشخص را داریم، آن وقت مهلت می‌خواهیم و می‌دهیم. گفتم هم شما و هم سایر مدیران به خوبی می دانید این سه فرم ناقص است و طبق دستورالعمل فیفا باید پر شود. ضمن آنکه زحمت گرفتن امضاها را از وزارتخانه های مربوطه توسط دادگرنژاد، مشاور کفاشیان کشیده شده بود و به دقت می‌دانستند.

علی‌رغم همکاری خوب وزارتخانه هایی نظیر امورخارجه، فن‌آوری اطلاعات و ارتباطات، صداوسیما، شهرداری و .... متاسفانه بانک مرکزی، وزارت اقتصاد و سازمان تربیت بدنی مدارک را امضا نکردند و میزبانی از دست رفت. مطلبی که تعمداً به آن پرداخته نشد و به فراموشی سپرده شد. اضافه کنم وقتی در فینال مسابقات قهرمانی فوتسال باشگاه‌های آسیا در اصفهان، با قطع متوالی اینترنت بی سیم، نیم ساعت برق می‌رود آنهم بدون برق اضطراری و همه می گویند بهترین برگزاری و ... آنوقت انتظار دارید فیفا دو هفته بعد از میزبانی فوتسال جام جهانی را به ایران بدهد، آنهم با توجه به حضور عضو کمیته اجرایی فیفا در اصفهان و نقص مدارک ارسالی.

فارس: در مورد لغو و یا از دست دادن میزبانی زیر 16 سال آسیا و دادن آن به ازبکستان، فدراسیون فوتبال به AFC شکایت کرده، احتمالاً این مورد هم مسائل پشت پرده دارد؟

یادم می آید در یکی از صحبت‌های دوستانه که با رئیس فدراسیون در دفترش داشتم، همیشه وی نظر راسخ بر داوطلب شدن در کلیه مسابقات برای این میزبانی ها را داشت تا شاید مقدمات سخت افزاری و نرم افزاری آن بعد از اخذ میزبانی فراهم شود، اما این بار کار برعکس شد.

اگر فراموش نکرده باشند با توجه به برگزاری مسابقات مقدماتی زیر 19 سال آسیا، 2 هفته قبل از استعفای اینجانب، در ورزشگاه تختی که دارای مشکلات جدی از جمله نور بود، گزارشاتی را به ایشان دادم و آنقدر ایرادات واضح بود که نیاز به توضیح بیشتر ندارد.

در همان موقع گفتم با این اوصاف نمی توانید میزبانی را بگیرید. علاوه بر این هیات فوتبال استان فارس نیز در دقیقه نود به علت کمبود امکانات انصراف خود را از نامزدی برای برگزاری مسابقات اعلام کرد. نبی و آیت اللهی در جریانند که نهایتاً کفاشیان مجبور شد، تهران را برای هر دوی مسابقات نهایی زیر 16 سال و زیر 19 سال آسیا کاندیدا کند.

اگر باز هم فراموش نکرده باشند، در روز دوم کاری ترابیان در روابط بین الملل، سوزوکی، رئیس کمیته مسابقات AFC برای بازدید این امکانات به تهران آمدند که با همراهی شیرازی، رئیس هیات تهران، به ایشان قول داده شد تا در اسرع وقت این نواقصات برطرف شوند که مجدداً با توجه به سفر بعدی سوزوکی در دهه دوم اسفند ماه 88 برای رقابت‌های فوتسال باشگاه‌های آسیا متوجه می شوند حتی کوچک‌ترین پیشرفت جزیی در مدت یکماه ونیم (همان یکماه و نیم حذف شده) نشده است.

بلافاصله بعد از بازگشت وی از اصفهان به AFC، سریعاً حکم به میزبانی ازبکستان می دهند. اگر دیدید AFC سه ورزشگاه فولاد شهر اصفهان، یادگار امام قم و شهید باهنر کرمان را تایید کرد چون مکاتبات بین المللی و پیگیری های بسیار متعددی از باشگاه‌ها صورت گرفت تا سرانجام طی بازدید نمایندگانAFC دریافتند که سعی و تلاش کل مجموعه فدراسیون و باشگاه‌ها برای تامین استانداردها و الزامات AFC است، نه پشت گوش انداختن که البته طبق معمول زیاد هم به چشم نیامد و به صورت اقتضایی فراموش شده است.

bluestar - ایران - تهران
لطفا به https://www.fifa.com/ برید و در ستون سمت راست به فرهاد مجیدی رای بدید. متاسفانه یاسر القحطانی پیش افتاد. فقط یکبار حق رای دارید
یکشنبه 29 فروردین 1389

klcc - مالزی - کوالالامپور
عکس بالا رو ببینید. عکس بسیار قشنگی است. هر یک از قیافه های داخل عکس انگار دارند با ادم صحبت میکنند...
دوشنبه 30 فروردین 1389

+0
رأی دهید
-0

نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.