جایزه نوبل فقط با یک حرکت - عکس

جایزه نوبل فقط با یک حرکت

نمی دانم عکس بالا را دیده ای یا نه؟
برای من عکس هایی که از سیاستمداران گرفته می شوند هر چیز را که نشان دهند، زیبایی را بر نمی تابند. اما این عکس یکی از زیباترین شاهکارهای کم یاب سیاسی را ثبت کرده است. در این عکس ویلی برانت (Willy Brandt)، وزیر خارجه وقت آلمان، را نشان می دهد که در برابر مجسمه یادبود کشته شدگان لهستان در ورشو، زانو می زند. خوب است که بدانی لهستان در جنگ جهانی دوم، بالاترین آمار تلفات انسانی را در سطح جهانی داشت. بیش از هفت میلیون نفر با اشغال لهستان در 1939 توسط آلمان نازی جان خود را از دست دادند. و حالا فکرش را بکن که بعد از سه دهه از آن واقعه اسف بار تاریخی، آلمان وزیر خارجه اش، ویلی برانت ، را به ورشو فرستاده تا دست دوستی به سوی لهستان دراز کند. او قرار است در میدان مرکزی ورشو ، کنار مجسمه یادبود کشته شدگان جنگ جهانی دوم لهستان سخنرانی کند.7 دسامبر1970 . نفس ها در سینه حبس است و نه فقط لهستان، که دنیا چشم است و گوش تا ببیند و بشنود او چگونه از کشورش اعاده حیثیت خواهد کرد... و او کلمه ای حرف نزد. به جای رفتن ِ پشت تریبون، با قدم های شمرده و آرام به طرف مجسمه یادبود رفت و در برابر آن زانو زد... و دقایقی بعد، در برابر چشمان حیرت زده خبرنگاران و حاضران، در سکوتی سنگین جایگاه را ترک کرد...
ویلی برانت جایزه نوبل صلح 1971 را به خاطر این حرکت زیبا از آن خود کرد و مرد آن سال شد.
امروزه، یکی از میادین اصلی ِ ورشو به نام ویلی برانت است و نمای یادبودی از او، در حالیکه زانو زده است، در وسط این میدان به چشم می خورد...

sosol - ایران - نیشابور
اینها چیزی از ارزشهای والای رییس جمهور دلخراش ما نمیکاهد سیاست فقط سیاست مموتی
پنج‌شنبه 26 فروردین 1389

niki_piki - انگلیس - لندن
افرین یک انسان بین سیاستمدارها پیدا شده
پنج‌شنبه 26 فروردین 1389

فراز_نروژ - نروژ - تونسبرگ
با کاری که نازیها کرده بودند جایی برای حرف زدن نمانده بود. درست ترین کار ممکن را انجام داد.
پنج‌شنبه 26 فروردین 1389

raha1984 - المان - هامبورگ
اصلا ادمهای خوبی نیستند لهستانیها !!!!خیلی هم از ایرونیها بدشون میاد !!!نمیدونم چرا بدون دلیل بخاطر همین من اصلاخوشم نمیاد ازشون
پنج‌شنبه 26 فروردین 1389

gol222 - سوئد - هلسینگبوری
احمقی نژاد تیرخلاص زن سپورچیان باید این عکس را ببیند.صد البته احمقی نژاد فکر میکرد با انکار هلوکاست فشار امریکارا کم خواهند کرد.تئوری دیگر میگوید ایران باامریکا و اسرائیل همدست است.مرگ برجمهوری اسلامی . جنگ ومحاصره بازی سرمایداریست برای بقای ارتجاع درایران عزیز ما.اخونها باید بدانن رونسانس اسلامی باید انجام بشه تا امت به ملت تبدیل بشه ودمکراسی مثل اروپا درایران بوقوع بپیوندد.پیروزی بامردم است.
پنج‌شنبه 26 فروردین 1389

bonbon - ایران - رشت
اینم از المانها که میگفتید . اونا هم مثل امرئکایی ها از جناییت هایشان در هیروشیما معذرت خواستند, ولی ترک ها چی ? کردها گرجی ها ارامنه یونانی ها قبرسی ها تا کی تحمل کنند?
پنج‌شنبه 26 فروردین 1389

farid_ghl - ایران - تهران
ساعت ها سخنرانی هم می کرد نمی تونست اثر این حرکت رو بذاره احسن به این هوش.
پنج‌شنبه 26 فروردین 1389

omid norway - نروژ - اسلو
درود بی پایان بر او..........
پنج‌شنبه 26 فروردین 1389

blackmoon - امارات - دبی
درود بر او
جمعه 27 فروردین 1389

Iraj Berlin - المان - ‌برلین
اقای ویلی برانت حتی بعد از وفاتش در اوائل دهه 90 جزو یکی از سیاستمداران با شخصیت و بزرگ المان از حزب سوسبال دموکرات هستن و تمام احزاب و مردم برای ایشون احترام خاصی قائل میشن. ایشون در زمان نازی ها به سوئد پناهنده شده بودن و از انجا علیه نازی ها مبارزه سیاسی میکردن. در هنگام صدر اعظمی ایشون یک جاسوس از المان شرقی کمونیست به عنوان یکی از منشی های ایشون به دفتر صدراعظم رسوخ کرد که در انتها باعث سقوط واستفا زودرس این مرد بزرگ قبل از اتمام ریاست شد . مجسمه ویلی برانت در سالن ورودی مرکزی حزبش در برلین نصب شده. در المان به طور کلی مجسمه ای از سیاستمداران زمان معاصر وجود نداره. بعد از هیتلر المانیها تمایلی به شخصیت پرستی ندارن. من شک ندارم همچین روح بزرگی در ایران هم نهفته هست جون وضعیت سخت و بغرنج ادم مورد نیاز خودشو شکل میده.
جمعه 27 فروردین 1389

Pezhman - اتریش - وین
حرکت , آقای ویلی برانت ,شاهکار انسانی وسیاسی او بود.ای کاش ما هم ویلی برانت داشتیم.نه انتری مثل مموتی.که لوتیش را گم کرده..
جمعه 27 فروردین 1389

rezanl - هلند - امستردام
raha1984 - المان - هامبورگ . . چند وقت پیش که به اتفاق خانمم که اهل لهستانه از لندن به بحرین میرفتیم که در راه با زن و مردی اشنا شدیم که از قضا اون اقا هم با خانم لهستانیش در حال گذراندن تعطیلاتشون بودن. چیزی که منو تحت تاثیر قرار داد حرفهای اون زن و مرد بود. خلاصه کنم دوست ایرانیمون که فلج بود کاملا به اون خانم وابسته بود. چون بنده ایرانیم و کنجکاو بعد از اینکه دیدم اون خانمه خوش سیما مثل پروانه دور هموطنم میپره به دوست ایرانی گفتم قطعا شما اقامت انگلیس رو واسه خانمت ردیف کردی که خندید و گفت دقیقا برعکس اینه! یعنی بعد از رد شدن کیس پناهندگیم این خانم که در لندن شاغله هم بامن ازدواج کرد و هم واسطه شد منم پیش خودش تو خانه سالمندان کار کنم(اون پرستار بود و دوست ایرانیمون ابدارچی). در کل میگفت هر چند خانمش همه کارا رو میکنه ولی من و خونوادم قلبا همیشه کنیزشیم!.
جمعه 27 فروردین 1389

mr. fair - انگلستان - منچستر
. raha1984 - المان - هامبورگ خیلیم آدمهای خوبیند خیلیم از ایرانیا خوششون میاد انقدر که ایرانیا دوست دختر لهستانی دارند دوست دختر ایرانی ندارند من باهاشون خیلی زیاد برخورد داشتم بعضیاشون کلا از مسلمونا می ترسند نه از ایرانیا اصلا حرفت درست نیست الکی یه نمونه دو نمونه که خودت دیدی را به یه کشور نسبت نده
جمعه 27 فروردین 1389

rahaa.sweden - سوئد - استکهلم
ایشان صدر العظم المان غربی بود نه وزیر خارجه.انسانهای خاص کارهای خاصی هم انجام میدن.
جمعه 27 فروردین 1389

eli2005 - انگلستان - لندن
. raha1984 - المان - هامبورگ.کی دیگه از ما خوشش میاد.
جمعه 27 فروردین 1389

raha1984 - المان - هامبورگ
mr.fair-انگلستان -منچستر من صدها نمونه دیدم اینجا چسبیده به لهستان و تو سر سگ میزنی لهستانی هستش !!! از مدرسه گرفته تا محیط کار  صدهاشون رو دیدم بعدهم فکر نکنم مسلمونها از خودشون ترسناکتر باشند تو المان دزدهای شماره یک لهستانیها هستند
جمعه 27 فروردین 1389

zagros_finland - فنلاند - هلسینکی
raha1984 - المان - هامبورگ. اگر تو بجای ویلی برانت بودی نطق میفرمودی و حتما کشتار ۷ میلیون لهستانی رو در اون زمان بدست نازیها توجیه میکردی!!!؟؟
جمعه 27 فروردین 1389

TAAT - ایران - اردبیل
میلیونها انسان زندگیشان را به خاطر مشتی سیاستمدار فرصت طلب می بازند.آثار این جنایت تا قرنها در جامعه می ماند و روح یک ملّت را آزار می دهد.درسی که باید آموخته شود تا به هیچ مدیر سیاسی در هیچ نقطه ای در هیچ کجای جهان اجازه داده نشود تا مایه سرافکندگی ملّتش شود.
جمعه 27 فروردین 1389

homa-ir - المان - ّهامبورک
یاران ایرانم : . ویلی برانت از شخصیتهای معروف ومورد احترام المان که قبل از صدراعظمی رئیس حزب SPD بود. وداستانی کوتاه ازایشان. درزمان صدراعظمی دوتا از مشاوران دست راست وچپ او جاسوس DDR ( المان شرقی) درمیاید. و ویلی برانت متوجه این موضوع میشود. فورا این موضوع خیانت مشاورانش را صادقانه با مردمش درمیان میگذارد. واز مردم کشورش معذرت خواهی میکند ودرهمانجا خودش استعفا وکنارمیرود و هلموت اشمیت هم مورد احترام خاص مردم المان است.
جمعه 27 فروردین 1389

بابک خرم دین - آلمان - هامبورگ
من شخصا چندین بار ویلی براند را از نزدیک دیدم و یک بار وقتی ما (من وحدود یازده نفر دیگر از مجروحین شمیایی جنگ ایران وعراق در بیمارستان بستری بودیم به ملاقات و عیادت ما آمد و دسته گلی بزرگ از حزب سوسیال دمکرات برایمان آورد و یکی از معروفترین ومحبوبترین سیاستمدار SPDحزب سوسیال دمکرات آلمان بود . روحش شاد وروانش غرق نور باد. مرد بزرگی بود .
شنبه 28 فروردین 1389

+0
رأی دهید
-0

نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.