همسر عبدالله مومنی : زنگ می‏زنند و می‏گویند نگذار آقای موسوی به خانه‏‏ات بیاید

همسر عبدالله مومنی :
زنگ می‏زنند و می‏گویند نگذار آقای موسوی به خانه‏‏ات بیاید

عبدالله مؤمنی، فعال مدنی- سیاسی و سخن‏گوی سازمان دانش‏آموختگان ادوار تحکیم وحدت که در عین حال ریاست «ستاد شهروند آزاد»، ستاد حامیان کروبی در انتخابات ریاست جمهوری را بر عهده داشت، در سی‏ام خرداد ماه ۱۳۸۸، پس از وقایع انتخابات دهمین دوره‏ی ریاست جمهوری در ایران دستگیر شد.

عبدالله مؤمنی که در دادگاه به شش سال حبس تعزیری و دو سال حبس تعلیقی محکوم شده بود، روز یکشنبه شانزدهم اسفند ماه، بعد از تحمل ۲۶۰ روز زندان، با تأمین وثیقه‏ی سنگین برای مرخصی از زندان آزاد شد.
طی این مدت مرخصی او تمدید می‏شد. اما امروز ناگهان اعلام شد که عبدالله مؤمنی بدون اطلاع قبلی به زندان بازگشته است.


خانم فاطمه‏ آدینه‏وند، همسر عبدالله مؤمنی، در این باره می‏گوید:


تماس گرفتند و از او خواستند برای تمدید مرخصی به دادگاه برود. اما از آن‏جا مستقیم او را به اوین بردند.


پس رفتن امروز ایشان به دادگاه هم طبق قرار قبلی نبود؟
قرار بود چهارشنبه به دادگاه برود که صحبت کنند، به نتیجه‏ای برسند و مرخصی‏اش را تمدید کنند. اما متاسفانه نگذاشتند چهارشنبه برسد و امروز ساعت ۹ صبح به او زنگ زدند و خواستند که حدود ساعت ۱۱ در دادگاه باشد. او هم ساعت ۱۱ به آن‏جا رفت تا حدود ساعت‏های یک و نیم بعدازظهر گوشی‏اش خاموش بود. بعد هم زنگ زد و گفت که در اوین است.


نگفتند در کدام قسمت اوین هستند؟ و آیا در انفرادی هستند یا خیر؟


گفت که او را به ۲۰۹ برده‏اند.


شما انتظار داشتید که ایشان را به زندان برگردانند؟
نه؛ من هیچ انتظار نداشتم که او را دوباره به زندان برگردانند. عبدالله آخر آزاد می‏شود. ولی چه الان که در زندان کوچک‏تر اوین است و چه وقتی در زندان بزرگ‏تر آزاد بودن‏اش در ایران بود، زیاد تفاوتی نداشت. زندان اوین کوچک‏تر است، این‏جا بزرگ‏تر بود، اما در اصل زندان بود.


فکر می‏کنید چرا ناگهان تصمیم گرفتند که ایشان را به زندان برگردانند؟
دقیقاً نمی‏دانم چرا؛ ولی هر هفته خواسته‏ای داشتند. یعنی مرخصی‏اش را چند روز به چند روز تمدید می‏کردند و یک بار هم ۱۶ روز تمدید کردند، اما هربار خواسته‏ای داشتند. فکر می‏کنم عبدالله نمی‏توانست خواسته‏ی آن‏ها را برآورده کند.


آیا مشخص بود که خواسته‏ها‏ی آنان چیست؟
من که زن خانه‏داری هستم. زیاد سیاسی نبوده‏ام و نیستم، ولی همسرم را به لحاظ سیاسی درک می‏کنم. این آقایان زنگ می‏زنند و می‏گویند نگذار آقای موسوی به خانه‏‏ات بیاید. من که اولاً اصلاً به خودم اجازه نمی‏دهم به کسی بگویم به خانه‏ام نیاید و دوم این که آقای موسوی به نظر من، افتخار هر ایرانی است. وقتی آقای موسوی به خانه‏ی ما آمده بود، انگار عموی شهیدم زنده شده بود و به خانه‏ام آمده بود. ایشان یادگار دوران دفاع مقدس

است.
bluestar - ایران - تهران
(( آقای موسوی به نظر من، افتخار هر ایرانی است.))
چهار‌شنبه 25 فروردین 1389

marsel - ایران - تهران
درود بر شرفت بانوی ایرانی.
چهار‌شنبه 25 فروردین 1389

$persian$ - ایران - تهران
bluestar - ایران - تهران . درست که رهبر جنبش ماست اونم از شانس بی رهبری ماست ولی سال 67 نخست وزیر بود همین افتخار میهنا
چهار‌شنبه 25 فروردین 1389

Atheist-0 - کانادا - ونکوور
bluestar - ایران - تهران. دوست عزیزم شما میتوانید از قول خود سخن بگوئید اما بهتر است همه ایرانیان را با یک چوب نرانید. من شخصا مخالفتی با اقای موسوی ندارم اما بیائید و از تاریخ بیاموزیم و حتالاامکان از شخصیت های سیاسیمان بت نسازیم کارهای خوبشان را ارج نهیم و در صورت لزوم از مواضع نادرستشان انتقاد کنیم. به نظر حقیر ایشان هنوز در موقعیتی نیستند که باعث افتخار همه ایرانیان واقع شوند.
چهار‌شنبه 25 فروردین 1389

ARTEMIS-SW - سوئد - مالمو
اقای موسوی افتخار شماست مثل خمینی در 57 حالا رنگ و روغن به این!!!!! از خودتان مایه بگذارید که لیاقتتان است.
چهار‌شنبه 25 فروردین 1389

pelle - سوئد - استکهلم
bluestar - ایران - تهران. دوست عزیز موسوی و کروبی هر دو کمکی بودند برای اینکه بعد از انتخابات مردم جرئت اعتراض پیدا کنند به حقی که بمدت 31 سال بوسیله این رژیم پایمال شده ,ولی چگونه می‌شود فراموش کرد اعدام و زندانها را در زمانی که اینان قدرت را در دست داشتند. البته الآن دیگر مردم به آنها مثل بقیه سران رژیم نگاه نمی کنند, و شاید با اینکارشان جبران گذشته خود را کردند ومردم آنها را می‌بخشند. ولی به هیچ وجه مردم نمی‌خواهند آنها در آینده کشور نقشی داشته باشند آنها هنوز معتقد به ولایت فقیه و قانون اساسی هستند و سنگ خمینی را به سینه می‌زنند. مردم ما به یک رهبر واقعی که واقعا به آینده ایران و ایرانی اهمیت بدهد خارج از چهارچوب جمهوری اسلامی‌ نیاز دارند.شادباشی
پنج‌شنبه 26 فروردین 1389

+0
رأی دهید
-0

نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.