رضا پهلوی: فکر می‌کنید بنده تفکرات و سیاست و شرایط زمان پدرم را به ارث برده‌ام؟ مرا بر اساس افکار خودم قضاوت کنید

 رضا پهلوی:

فکر می‌کنید بنده تفکرات و سیاست و شرایط زمان پدرم را به ارث برده‌ام؟
مرا بر اساس افکار خودم قضاوت کنید

گویا نیوز : من [با گذشته] برخورد کرده‌ام، نه یک بار، نه دو بار. آخرین‌اش هم به شکلی بسیار وسیع‌تر و مشخص‌تر در کتابی به نام "ساعت انتخاب" که سال پیش به زبان فرانسه منتشر گردید... من فقط یک سئوال عملی طرح ‌کنم. آیا شما خوش‌تان می‌آید که قضاوت من از شما بر مبنای عمل‌کرد والدین‌تان باشد؟... شما مرا بر اساس افکار خودم و رفتار خودم می‌خواهید قضاوت کنید یا این که فکر می‌کنید به شکل ژنتیکی بنده تفکرات و سیاست و شرایط زمان پدرم را به ارث برده‌ام؟

در نشست سالانه‌ی جامعه‌ی بین‌المللی حقوق بشر که به مدت دو روز در شهر بن آلمان برگزار شد از رضا پهلوی، ولیعهد سابق ایران نیز به عنوان فعال اپوزیسیون ایران، دعوت به عمل آمده‌بود. در زیر بخشی از مصاحبه‌ای که با او داشتم را می‌خوانید:


ضمن سپاس از این‌که وقت‌تان را به من دادید. شما همیشه از اتحاد حرف زده‌اید، چرا تا کنون نتوانسته‌اید نیروهای اپوزیسیون را حول محورهایی که گفته‌اید گرد آورید؟ آیا دلیل این‌که این نیروها حمایت نکرده‌اند این نیست که شما با گذشته و زمانی که پدرتان مسئولیت داشته‌اند برخورد نکرده‌اید؟

رضا پهلوی ـ من برخورد کرده‌ام، نه یک بار نه دو بار. آخرین‌اش هم به شکلی بسیار وسیع‌تر و مشخص‌تر در کتابی به نام «ساعت انتخاب» که سال پیش به زبان فرانسه منتشر گردید. ترجمه‌اش هم به فارسی موجود است که می‌توانید در کتابخانه‌ها پیدا کنید. برخورد بسیار شفاف و مشخصی با آن مسائل کرده‌ام. ضمن این که این مسائل را با بسیاری از افراد در طول این سال‌ها نیز در میان گذاشته‌ام؛ از احزاب بگیرید تا چهره‌های سرشناس سیاسی و یا فکری‌. حالا اگر به اندازه‌ی کافی شنیده‌نشده، بیش‌تر امر ابزاری و علیحده‌ای است. این‌ها به کنار، من فقط یک سئوال عملی در مقابل این سئوال شما طرح کنم. آیا شما خوش‌تان می‌آید که قضاوت من از شما برمبنای عمل‌کرد والدین‌تان باشد؟

خیر، ولی مسئله این است که شما معرف یک نظام هستید.
- اگر مبنای شما برخورد با نظام است، نظام پادشاهی یک نظام است. نظام را می‌خواهید محکوم کنید به‌خاطر عمل‌کرد خاص یکی از نمایندگان‌اش در یک دوره‌ی زمانی؟ اگر بر آن مبناست، کل سلطنت را می‌شود محکوم کرد همان‌طور که کل جمهوری را می‌شود محکوم کرد. مگر در حال حاضر یک نظام جمهوری نداریم؟ پس جمهوری باید بد باشد. حالا جواب جمهوری‌خواه این است که این جمهوری آن جمهوری‌ای که ما می‌گوئیم نیست؟ خوب بنده هم آن نظام پادشاهی‌ای که می‌گویم نظام پادشاهی‌ای که شما می‌گوئید بد است، نیست. من هم به همان اندازه می‌توانم بگویم از جمهوری شما می‌ترسم. وقتی که ذات جامعه دیکتاتورطلبی و دیکتاتورسازی است، فرم‌اش دیگر مسئله نیست. مسئله فرهنگ آن جامعه است نه مسئله‌ی نظام. باید درست فکر کنیم. مگر مردم نروژ یا سوئد کوته‌فکرند که نظام پادشاهی داشته‌اند. از قضا بیش‌تر مخالفین نظام پادشاهی در کشورهای سلطنتی پناهنده هستند. تمام چپ‌های ما در کشورهایی مثل نروژ و سوئد پناهنده هستند. اگر مونارشی بد است چرا نرفته‌اند به کره شمالی و یا کوبا؟

ولی نظام پادشاهی ما یک نظام دیکتاتوری بود!
- خوب من هم همین را دارم می‌گویم. شما مرا بر اساس افکار خودم و رفتار خودم می‌خواهید قضاوت کنید یا این که فکر می‌کنید به شکل ژنتیکی بنده تفکرات و سیاست و شرایط زمان پدرم را به ارث برده‌ام؟ راست‌اش را بخواهید من سی سال است که باید جواب این سئوال را بدهم. واقعا دیگر از این سئوال خسته شده‌ام. آخر کمی فکر کنید؛ عاقلانه فکر کنید. بنده پنجاه سال‌ام است. از نسلی هستم که هفت سال بعد از سال ۳۲ و مصدق و داستان ملی‌شدن نفت به‌دنیا آمده‌ام. نصف جمعیتی که امروز در ایران هستند اصلا زمان انقلاب به‌دنیا نیامده‌بودند. آیا مشکل یک جوان چهارده ساله‌ی امروزی ایران این است که مثلا ۶۰ سال پیش حزب کمونیست در آن سال‌ها چه مشکلی با پدرم داشته و یا مشکلات امروزی مملکت مسئله‌ی اوست؟ قضاوت گذشته و شرایطی که بوده، خوب و بدش به بنده ربطی ندارد. بنده معرف نظرات خودم هستم. آدم خودم هستم و یک حداقل توقع عاقلانه دارم. به همان اندازه که شمای نوعی خوش‌تان نمی‌آید که قضاوت کسی از شما برمبنای کار والدین‌تان و یا کسی دیگر باشد، کار مرا قضاوت کنید.

این فرق می کند، نظام شاهنشاهی یک نظام موروثی بود، شما وارث آن نظام هستید و برای رسیدن به آن تلاش می‌کنید. به‌عنوان وارث آن نظام موظف هستید که به مردم توضیح دهید که چه برخوردی با عمل‌کرد گذشته و آن نظام دارید و سوال از شما در مورد گذشته و پدرتان به معنای...
- نه به تازه‌گی، بلکه بنده سی سال است که راجع به گذشته اظهارنظر کرده‌ام. این حقیقت را هم قبول کنید. مسئله این است که ما فرهنگی داریم که سلطنت‌طلب دوآتشه یک دقیقه نمی‌آید یک خط از حرفی که یک کمونیست می‌زند را بخواند تا اصلا بداند چه می‌گوید، برعکس آن هم صادق است. این آن فرهنگی است که از قبل یک پیش‌داوری دارند بدون این‌که حتی به خودشان زحمت دهند یک بار دو خط بخوانند تا ببینند طرف چه می‌گوید قبل از این‌که به شکل سطحی عکس‌العمل نشان دهند. چون مثلا می‌گوید به رگ غیرت‌ام برمی‌خورد و یا یک عقده‌ای در من هست. این برخورد شایسته‌ی یک جامعه‌ی مدرن و مترقی نیست. این برخورد بسیار عقب‌افتاده و ابتدایی است. پس تعجب نباید کرد که در این شرایط به آن آینده‌ای که می‌خواهیم نتوانیم برسیم. چون با این نوع برخورد نشان داده‌ایم که اصلا تمدن‌اش را نداریم. این را بایست در خودمان ایجاد کرده‌باشیم. به این خاطر است که من امروز می‌گویم جریان سبز، جریانی است که پیش‌داوری از قبل ندارد؛ می‌گوید نگاه می‌کنم، بررسی می‌کنم، قضاوت می‌کنم، بعد نظرم را می‌دهم. نه این‌که جدٌم به من گفته چون دیروز فلانی به من سیلی زد تو هم بایستی برعلیه‌اش باشی. اگر چنین بود می‌بایست فرانسه و آلمان هنوز در جنگ می‌بودند.

مکانیزم اتحاد چیست؟
- در پاسخ به مسئله‌ی اتحاد، حرف من داشتن یک مکانیزم هم‌آهنگ و معرف یک خواسته‌ی جمعی و فرامسلکی سیاسی است. ما الآن با یک مشکل ملی روبه‌رو هستیم. مسئله‌ی آزادی، مسئله‌ی دمکراسی، فقط محدود به خواسته‌ی یک طیف یا گروه یا حزب خاص کشور ما نیست. کلیت جامعه‌ی ایران در نبود فضای آزادی و دمکراسی و حقوق بشر لطمه می‌بیند؛ حالا می‌خواهد کارگر باشد، کشاورز باشد، زن باشد، کُرد باشد، بلوچ باشد، بهائی باشد، مسلمان باشد یا یک لائیک و یا آته‌ئیست باشد. این نتیجه‌ی مستقیم نظامی است که حتی به یک معمم شیعه‌ی اثناعشری هم رحم نمی‌کند مثل آقای بروجردی که اکنون در زندان شکنجه‌اش می‌دهند؛ وای به‌حال بقیه. تا زمانی که نتوانیم در کشورمان به حکومتی، نظامی، قانونی که تضمین‌کننده‌ی حقوق کلیه‌ی مردم ایران باشد و کوچک‌ترین تبعیضی، از هر لحاظ، نسبت به هیچ شهروند این مملکت قائل نشود، برسیم؛ انگیزه‌ی خدمت به آن مملکت و در قالب آن مملکت ماندن را سست می‌کنیم و از بین می‌بریم.

اولین قدم عملی برای اتحاد چیست؟
- حرف من این است که، آقایان و خانم‌هائی که سال‌هاست از یک دید حزبی، مسلکی، ایدئولوژیکی به قضایا برخورد کرده‌اید و هرگز نخواسته‌اید فراتر از گروه‌بندی‌های فکری خودتان پل دیالوگ به سوی سایر جریانات، حتی مخالف تفکر خودتان بزنید؛ امروز کشوری مثل آلمان فرصت این را می‌دهد احزاب مختلف و تفکرات مختلف ایرانی در سایه‌ی آزادی، دور هم گردآیند و حرف خودشان را بزنند، روسری را روی سرشان بگذارند یا نگذارند؛ چرا در مملکت خودمان این موضوع را پیاده نکنیم! تا ابد می‌خواهیم در آلمان بمانیم و به هم‌دیگر فحش دهیم؟ یا برویم زودتر مملکت‌مان را آزاد کنیم؟ بعد از این‌که خانه را ساختیم سر رنگ موکت و دیوار دعوا کنیم. اول آن خانه را بسازیم. اول آن آتش را خاموش کنیم، و برسیم به آن مرحله که حق رأی را به شهروندان ایرانی برگردانیم؛ حق رأیی را که اکنون ندارند. بعد ادعا کنیم که راه من بهتر است یا راه تو. آن را هم در نهایت باید به انتخاب گذاشت. فایده‌اش چیست که بنشینیم تا ابد و بگوئیم حرف من از حرف تو درست‌تر است؟ چه‌گونه می‌خواهید میزان‌اش را بسنجید؟ فارغ از این‌ها، اگر از من امروز بپرسید که تمایل مردم ایران به چیست می‌گویم قاعدتا به آزادی و حقوق بشر؛ چون این موضوعی جهانی است. ما که تافته‌ی جدابافته از یک آرژانتینی یا یک میانماری یا یک هلندی که نیستیم. این دیگر یک موضوع بشری است. تا زمانی که فضای باز سیاسی در ایران نباشد، تا زمانی که شما نتوانید مناظره‌ی عمومی داشته‌باشید، نمی‌توانید افکار عمومی را عملا بسنجید و میزان بگیرید. هیچ‌کس نمی‌تواند این ادعا را بکند. برای همین می‌گویم اولین دغدغه‌ی ما بایستی هرچه زودتر رسیدن به آن فضای باز سیاسی باشد؛ به حق انتخاب باشد. این می‌تواند دستور کار هر حزب و هر ایدئولوژی‌ای باشد.
اتحاد بر مبنای این تفاهم است که رأی خودت را در جیب خودت داشته‌باش، جمهوری‌خواه می‌خواهی باشی، مشروطه‌خواه می‌خواهی باشی، چپ می‌خواهی باشی، باش و بمان! اصلا مسئله‌ی ما امروز این نیست. مسئله‌ی ما این است که تا روزی که بنده، شما و دیگری نتوانیم در مملکت خودمان، در یک قالب دمکراتیک، رأی خودمان را بدهیم، نمی‌توانیم نظرات خود را پیش ببریم. بالاخره اکثریت می‌برد ولی حق اقلیت هم حفظ باشد؛ این را فقط در نظام‌های دمکراتیک سراغ داریم. اول به آن برسیم بعد بگذاریم مردم انتخاب کنند. بالاخره مردم رأی می‌دهند، یا حزب شما می‌برد یا حزب من. الآن وقت دعوا سر حزب و این‌که چه کسی می‌خواهد رئیس جمهور و یا نخست وزیر شود نیست. ما اول باید از مرحله‌ی گذار از این رژیم بگذریم و زمینه‌ی آن را فراهم کنیم. بنا بر این من می‌گویم برویم این حق را در مملکت خودمان پیاده کنیم. برای رسیدن به آن‌جا، هیچ جریانی با هر ادعائی که داشته‌باشد به تنهائی نمی‌تواند این کار را انجام دهد. رژیم جمهوری اسلامی تصادفی نیست که همه کار کرده تا هرگز نگذارد چنین اتحادی بین نیروهای مخالف خودش در بخش بزرگ اپوزیسیون دمکراتیک به‌وجود آید. به هر ترفندی که بخواهد دست زده، پول هزینه کرده، آدم‌ها را خریده، نفوذ کرده... مسلما این کارها را خواهد کرد. در مقابل‌اش ما چه‌کار باید بکنیم؟ یا می‌توانیم آب به آسیاب جمهوری اسلامی بریزیم یا در مقابل بگوئیم که این‌جای‌اش را کور خوانده‌ای، این‌جا ما در تله نمی‌افتیم، این‌جا ما می‌دانیم بازی از چه قرار است. ما کار خودمان را انجام می‌دهیم، در مقابل‌ات هم می‌ایستیم. اگر از راه ساده نخواهی از حکومت پائین بیائی، پائین‌ات می‌کشیم. نه با جنگ، نه با انقلاب، نه با کودتا ولی برمبنای یک سیاست مقاومت مدنی و به‌دور از خشونت. چرا این را می‌گویم؟ به‌خاطر این‌که این تغییر پدیده‌ی خیلی مهمی است، بدون مشارکت مستقیم نیروهای انتظامی همین رژیم، این انتقال به‌دور ازخشونت مشکل خواهد بود. این جزو فاکتورهائی است که باید درنظر بگیریم. وقتی که مردم می‌شنوند «مرگ بر جمهوری اسلامی»، خیلی‌هائی که در همین رژیم جمهوری اسلامی خسته‌اند و کاره‌ای هستند فکر می‌کنند که نکند ما هم جزو این «مرگ» هستیم. آیا وقتی می‌گوئیم «مرگ بر جمهوری اسلامی»، به این معناست که این نظام و حکومتگران‌اش مشکل ایجاد کرده‌اند یا این‌که می‌گوئیم هر کس که در این رژیم هست هم بایستی با آن پائین رود؟ فکر نکنید مهم نیست. آن پاسدار، آن بسیجی، مردد است و نمی‌داند پای‌اش را کجا بگذارد، از سوی دیگر نمی‌داند چه جای‌گزین‌اش است، کدام نیرو و چه تشکلی؟ بنابراین هنوز این را لمس نمی‌کند. نهایت امر این است که می‌گوید من کمی از دستور سرپیچی می‌کنم ولی هنوز به این سو نمی‌آید. آن تکنوکرات یا بوروکراتی که در بخش ادارات حکومتی است می‌گوید تکلیف من چه می‌شود؟ به دست غربی‌ها بیندازیم؟ آمریکائی‌ها بیایند ایران را هم به هم بریزند و مثل عراق همه را از کار بی‌کار کنند؟ نه، این را هم نمی‌گوئیم. ما می‌گوئیم نه، دنیا دخالت نکند، ما به دنیا می‌گوئیم از دید ابزاری بیائید به ما کمک کنید. از نظر تکنولوژی حمایت کنید. فضای رسانه‌ای را در جائی که رژیم فشار می‌آورد کم کنید یا بیش‌تر کنید. مثلا وقتی که نوکیا و زیمنس برای جلوگیری از مبارزات مردم تکنولوژی به رژیم می‌فروشند، ضدش را شما می‌توانید بدهید.



چگونه باید پیش رفت؟
- ... اولین شرط، امکان ایجاد فضای انتخابات آزاد در ایران است و اولین شرط انتخابات آزاد این است که من حق داشته‌باشم بگویم: رفراندوم بر سر «جمهوری اسلامی آری یا نه». تکلیف‌مان را با این رژیم از طریق دمکراتیک مشخص کنیم. اگر باور داریم که اکثریت مردم ایران خواهان این رژیم نیستند، طبیعی است که مرحله‌ی بعدی، پیش‌بینی نظام بعدی است. انتخاب یک مجلس مؤسسان، در آن دوران گذار؛ یک حکومت موقت بایستی تشکیل شود، یک دولت موقت، یک دولت ائتلافی برای اداره‌ی امور موقت کشور در یک زمان حداکثر یک سال‌ونیمه. در این فاصله احزاب سیاسی تشکیل می‌شوند، مطبوعات آزاد هستند، مردم ایران دائم از بحث‌های احزاب سیاسی آگاه خواهند شد و شرایط انتخابات اولین مجلس مؤسسان که برای پرداختن به تعریف و طرح قانون اساسی‌ی آینده‌ی نظام دمکراتیکی که می‌خواهیم و امیدوارم مبتنی بر منشور جهانی حقوق بشر باشد؛ فراهم می‌شود. اگر بخواهم نظرخاص خودم را بگویم، دو قانون اساسی که از نظر متن ۹۹ درصدش مشابه است؛ یکی در قالب مشروطه‌ی پادشاهی، یکی در فرم جمهوری و نهایتا با جزئیاتی متفاوت درانتخابات ریاست جمهوری، یا فرض کنید نخست‌وزیر به معرض رأی عمومی گذاشته می‌‌شود و در یک رفراندوم ثانوی، آن قانون اساسی پیشنهادی و فرم نهائی‌اش از طریق رفراندوم دوم تثبیت شده و تعیین نوع نظام و محتوای آینده نظام از این طریق تصویب می‌شود. مرحله‌ی آخر، فاز انتخابات اولین مجلس دمکراتیک نظام جدید خواهد بود و انتخابات تشکیل اولین دولت حکومت جدید. احزاب سیاسی هم همان‌طور که گفتم در یک سال‌ونیم آماده‌گی یارگیری‌ها و تبلیغات‌شان را داشته‌اند.

چه تفاوتی بین این جنبش و انقلاب سال ۱۳۵۷ می‌بینید؟
- این جنبش بر خلاف سال ۱۳۵۷ تیری در تاریکی نیست، که مثلا فعلا از شر شاه خلاص شویم بعد ببینیم چه می‌شود. هم‌اکنون نصف بیش‌تر مخالف‌های پدرم، جریانات چپ دیروز، دارند انگشت خودشان را گاز می‌گیرند که عجب خاکی به سر خودمان ریختیم. بروید بپرسید. خیلی‌هاشان را من خودم می‌شناسم. تفاوت با سال ۵۷ این است که من خودم از استاد دانشگاه تهران شنیده‌ام که می‌گفت عکس خمینی را در ماه دیده‌است! می‌خواهید دیگر به شما چه بگویم؟ من به این مردم و توان و قابلیت و پتانسیل‌شان اعتقاد دارم. عقل سلیم یک راننده‌ی تاکسی در ایران امروز به صد تا استاد دانشگاه دیروز ما می‌ارزد! عقل‌اش به واقعیات جامعه‌ی ما بیش‌تر می‌رسد. چون این واقعیات را مستقیما چشیده‌است.

قازقلنگ - ایران - تهران
دوستان طی یک محاسبه دقیق میتوانید به دلایل واقعی تر و مستند تر سقوط نظام شاهنشاهی در ایران پی برد که برایتان در کامنت ذیل این دلایل واقعی و ملموس را ذکر میکنم تا بدانید که چرا نقشه به زیر کشیدن محمد رضا شاه توسط غرب و کارتل های نفتی کشیده شد . اگر یادتان باشد در همین سایت ویدیو کلیپی همین اواخر از شاه نشان داده شد که در اول ان وویدیو شاه با عصبانیت فریاد میزند که قرار داد نفتی ما با کنسرسیوم نفتی که در سال 1979 به پایان میرسد دیگر تمدید نخواهد شد. حال چرا شاه این حرف را زد ؟ برای دانستن این چرا به کامنت بعدی توجه کنید:
یکشنبه 22 فروردین 1389

قازقلنگ - ایران - تهران
دوستان هر بشکه نفت صادراتی 159 لیتر توش نفت خام داره.هزینه هر لیتر انتقال و استخراج نفت خام توسط لوله از چاه تا بنادر بارگیری مانند خارک از قرار هر لیتر 7 سنت امریکا میباشد.هر لیتر نفت خام به مبلغ 30 سنت به شرکتهای نفتی اروپایی فروخته میشود کشتی های باربری مدت 25 رو طول میکشه که این نفت رو به اروپا به پالایشگاه های نفت مانند شل برسونند. در اونجا این نفت خام به محصولات متفاوتی تبدیل و عرضه میگردد. حدود 50 درصد از هر بشکه نفت بنزین دارد مابقی ان نیز محصولات متفاوتی دارد که ارزانترین انها قیر یا مازوت و گرانترین انها ترکیبات خاصی است که گویا بسته به نوع ترکیب حتی تا کیلویی 100 دلار هم بفروش میرسند که البته میزان این مواد در هر بشکه بسیار کم است اما خوب توجه کنید که چقدر بشکه نفت هر روز استخراج و پالایش میشود ادامه:
یکشنبه 22 فروردین 1389

bluestar - ایران - تهران
خلاصه کلام این آقا این بود که ((چون من خیلی خوبم و افکار خیلی روشنفکرانه ای دارم اگر مردم ایران به 30 سال پیش خودشان و 100 سال پیش دنیا برگردند و یک نظام سلطنتی به شرطی که من پادشاه باشم را بنیانگذاری کنند چنین و چنان خواهد شد. )) متاسفانه این شاهزاده یا هنوز به استبداد ساختاری نظام سلطنتی پی نبرده و یا فهمیده ولی چون فکر میکنه مردم نمی فهمند خودش را هم به نفهمیدن زده. جوانان امروز ایران از لحاظ اطلاعات سیاسی روز این آقا را در جیبشان میگذارند.
یکشنبه 22 فروردین 1389

قازقلنگ - ایران - تهران
پس تا اینجا هر لیتر نفت برای ایران 23 سنت سود میندازه(7-30=23). هزینه پالایش هر لیتر نفت خام برای کمپانیها نفتی تا جایگاههای عرضه بنزین مبلغ 50 سنت میباشد به عبارتی انها مثلا نفت خام را از این 30 سنت میخرند و 20 سنت هزینه این پالایش میکنند که در کل برایشان در میاید 50 سنت.در حالی که همان بنزین که 50 سنت تمام شده در اروپا به مبلغ44/1 سنت به فروش میرسد( قیمت نفت در اروپا از جاهای دیگر مانند امریکا گرونتره) به عبارتی کشور تولید کننده نفت مثل ایران در هر لیتر نفت 23 سنت سود میبره و شرکت های تولید کننده نفت مانند داچ شل و اکسون و غیره در هر لیتر94 سنت سود میبرند(50-144=94). حالا شما ببینید که با توجه به امارهای تولیدی میلیاردی در روز و سود انها ببینید نقش این کارتل های نفتی در انقلاب ایران چه بوده زمانی که شاه گفت نفت را دیگر ارزان نمیدهیم و خودمان میخواهیم پالایش کنیم و پالایش شده اش را بفروشیم. زنده باد رضا پهلوی
یکشنبه 22 فروردین 1389

ایران بانو - ایران - تهران
دوران محمدرضا شاه پهلوی بهترین دوران تاریخی ایران زمین است .منتها مردم ایران فکر میکردند کشور همسایه غریی یا شرقی ایران هلند یا سویس است که میخواستند ایران را کشورهای ارویایی مقایسه کنند یادشان رفته بود که همسایه شرقی ایران افغانستان است همسایه غربی عربستان که گردن میزند .دوران محمدرضا شاه اگر ایرادی هم داشت به این اندازه نبود که مردم خودرا درچاه بیاندازند فکر کردند اگر ان قلاب کنند ایران میشود هلند و بهشت ب رین را خمینی برایشان به ارمغان میاورد.یک مشت توده ایی و مجاهد خلق و چریک فدایی این اشوب را درست کردند و مردم بدبخت و بی سواد و ساده دل هم گول حرفهای انهارا خوردند به خیابانها ریختند میخواستند اب و برق ونفت مجانی داشته باشند حالا کوفت هم ندارند که بخورند قسمت اخر را برای اینکه خیلی عصبانی شدم نوشتم .دوران ما تغذیه رایگان میدادندکه در مدرسه اناهیتا همان مدرسه ایی که خانه احمدی نزاد در میدان 75 نارمک سمنگان است استخر شیر راه میافتاد.حالا هیییییییییییییییییییییی یاد ان دوران بخیر
یکشنبه 22 فروردین 1389

ukguy4u - بریتانیا - لندن
شاهزاده دردت بخوره تو سر سران نظام اسلامی و اوباش طرفدارش و همه کسانیکه چشم دیدنتو ندارن.
یکشنبه 22 فروردین 1389

شمبلیله - انگلیس - لندن
جانم فدایت رضا پهلوی . تنها امید ایرانزمین فقط رضا شاه دوم .مرگ بر اخوند مرگ بر دیکتاتور . جاوید شاه جاوید ایرانی ازاد جاوید مردم ازادی خواه ایران...
یکشنبه 22 فروردین 1389

salaar7 - بلژیک - بروکسل
افرین یرانبانو. بسیار زیبا گفتید و من هم با شما همعقیده هستم
یکشنبه 22 فروردین 1389

kamia1 - المان - کلن
زنده باد. چقدر نکات ظریف و حیاتئ رو مطرح کرد بخصوص در مورد جنبش سبز! بلو استار!! عزیز هر رژیم سلطنتئ حتما نباید دیکتاتورئ باشد..در طول تاریخ 50 ساله اخیر اگر دقت کنید میبینید که جمهوریها بمراتب دیکتاتور تر بوده اند. یا دوولئ که احزاب بر سر کار هستن!! معنئ دموکراتئ یعنئ همین که ایشون بیان کردند! یا رائ میارن یا نه.در هر دو صورت من و شما باید تسلیم به رائ . اکثریت باشیم! مهم شکوفایئ و ازادئ ایران است .خواه جمهورئ خواه پادشاهئ!!
یکشنبه 22 فروردین 1389

بابک خرم دین - آلمان - هامبورگ
درود به روان پاک رضا شاه کبیر و محمدرضا شاه پهلوی فقید ومظلوم . به امید یک جمهوری فدرال ایرانی که سکولاریستی ودمکراتیک اداره میشود چهار اصل دمکراسی در آن حاکم است و مردم خودشان صاحب مملکت هستند و من در همچین روزی به رضا پهلوی به عنوان ریس جمهور ایران رای خواهم داد . چون یادمون نره ایشان خلبان و بهترین تحصیلات و زبان و...و هزار شایستگی دیگر که در حال حاضر شایسته تر از اون کسی را نمیبینم .
یکشنبه 22 فروردین 1389

yasamangoleziba - ایران - تهران
درود بر شاهزاده عزیز رضا پهلوی. درد و بلای شاهزاده رضا پهلوی بخور توی سر هر چی مزدور این نظام فاشیستی که تاب پذیرش حرفهای شیوا و رسای ایشان را ندارند.
یکشنبه 22 فروردین 1389

hashamdar - ایران - تهران
دوست داشتنی و خوش تیپ ترین شاهی که ایران را به زودی از چنگال این دیوصفتان و جنایتکاران به داخل و خارج نجات خواهد داد و به کوری چشم عده کمی مزدور به اغوش باز ملت خواهد پیوست کسی نیست جز شاهزاده دوراندیش و صاحب فکر نو رضا پهلوی.درود بر شاهزاده عزیز.
یکشنبه 22 فروردین 1389

irani8088 - ایران - تهران
. یعنی واقعا میشه ما هم یک جمهوری و دمکراسی براساس رای مردم داشته باشیم به امید آنروز
یکشنبه 22 فروردین 1389

seda-iran - برزیل - ریودوژانیرو
bluestar - ایران - تهران رضا پهلوی اهل تجاوز و کهریزک ساز نیست. پس بهتر حرف نزنی. چون ... از اربابان اسلامی تو بهتره. حداقل .... شرف اسلام رو نمیبره.
یکشنبه 22 فروردین 1389

IranIndia - هند - هند
یکی نیست به این اسکلابگه دوره شاه وشاه بازی خیلی وقته تموم شده... که همیشه دنبال اقابالاسریدوبه نوکری خوگرفتین.
یکشنبه 22 فروردین 1389

naslesookhteh - ایران - تهران
ایران بانو - ایران - تهران اون یارو تو میدون 72 میشینه.
یکشنبه 22 فروردین 1389

SEYED SEYED - ایران - ایران
اوکی
یکشنبه 22 فروردین 1389

تقویم سبز - ایران - تهران
مدام داد از نظام مشروطه پادشاهی می زند و کشورهایی چون سوئد، دانمارک و انگلیس را مثال می زند و از این نکته غافل است و یا خود را به نادانی می زند که نظام مشروطه پادشاهی با اصلاحات در نظام پادشاهی بوجود می آید و اگر در روند تکامل آن نقش پادشاه بصورت نمادین در آید امید به دوام آن می باشد. حال کشوری که این مرحله را پشت سر گذرانده و نظام مشروطه آن به دیکتاریوری ختم شده است چگونه می تواند به آن باز گردد. بعبارتی دیگر نظام مشروطه پادشاهی پس از در نظام پادشاهی بوجود می آید در جهت حداکثر تغییرات با حداقل خشونت. حال اگر قرار به نظام مشروطه باشد نظام مشروطه فقیه منطقی تر از نظام مشروطه پادشاهی به نظر می رسد!!!!. حتی اگر قرار به نظام مشروطه پادشاهی باشد پادشاه که خواهد یود؟ فرزند آخرین پادشاه؟ نوادگان قاجار یا قبل تر از آن؟ و یا رهبران جمهوری اسلامی؟ و یا یک فرد معمولی؟
یکشنبه 22 فروردین 1389

آنتی اسلام - ایران - اهواز
"خلاصهء کلام" رضا پهلوی را از یک بیطرف بشنوید نه یک بسیجی!
یکشنبه 22 فروردین 1389

آنتی اسلام - ایران - اهواز
الف) "خلاصهء کلام" رضا پهلوی: فکر می‌کنید بنده تفکرات و سیاست و شرایط زمان پدرم را به ارث برده‌ام؟ مرا بر اساس افکار خودم قضاوت کنید... آیا شما خوش‌تان می‌آید که قضاوت من از شما برمبنای عمل‌کرد والدین‌تان باشد؟... آقای رضا پهلوی، شما معرف یک نظام هستید... جواب: اگر بر آن مبناست، کل سلطنت را می‌شود محکوم کرد همان‌طور که کل جمهوری را می‌شود محکوم کرد. مگر در حال حاضر یک نظام جمهوری نداریم؟ پس جمهوری باید بد باشد. حالا جواب جمهوری‌خواه این است که این جمهوری آن جمهوری‌ای که ما می‌گوئیم نیست؟ خوب بنده هم آن نظام پادشاهی‌ای که می‌گویم نظام پادشاهی‌ای که شما می‌گوئید بد است، نیست. من هم به همان اندازه می‌توانم بگویم از جمهوری شما می‌ترسم. وقتی که ذات جامعه دیکتاتورطلبی و دیکتاتورسازی است، فرم‌اش دیگر مسئله نیست. مسئله فرهنگ آن جامعه است نه مسئله‌ی نظام. باید درست فکر کنیم. مگر مردم نروژ یا سوئد کوته‌فکرند که نظام پادشاهی داشته‌اند.
یکشنبه 22 فروردین 1389

آنتی اسلام - ایران - اهواز
ب) پرسش: ولی نظام پادشاهی ما یک نظام دیکتاتوری بود! جواب: خوب من هم همین را دارم می‌گویم. شما مرا بر اساس افکار خودم و رفتار خودم می‌خواهید قضاوت کنید یا این که فکر می‌کنید به شکل ژنتیکی بنده تفکرات و سیاست و شرایط زمان پدرم را به ارث برده‌ام؟ ... سوال: نظرتان راجع به پدرتان و آن دوران چیست؟ مسئله این است که ما فرهنگی داریم که سلطنت‌طلب دوآتشه یک دقیقه نمی‌آید یک خط از حرفی که یک کمونیست می‌زند را بخواند تا اصلا بداند چه می‌گوید، برعکس آن هم صادق است. این برخورد بسیار عقب‌افتاده و ابتدایی است. به این خاطر است که من امروز می‌گویم جریان سبز، جریانی است که پیش‌داوری از قبل ندارد؛ می‌گوید نگاه می‌کنم، بررسی می‌کنم، قضاوت می‌کنم، بعد نظرم را می‌دهم. نه این‌که جدٌم به من گفته چون دیروز فلانی به من سیلی زد تو هم بایستی برعلیه‌اش باشی. اگر چنین بود می‌بایست فرانسه و آلمان هنوز در جنگ می‌بودند.
یکشنبه 22 فروردین 1389

آنتی اسلام - ایران - اهواز
ج) چگونه باید پیش رفت؟. - .. اولین شرط، امکان ایجاد فضای انتخابات آزاد در ایران است و اولین شرط انتخابات آزاد این است که من حق داشته‌باشم بگویم: رفراندوم بر سر «جمهوری اسلامی آری یا نه». اگر بخواهم نظرخاص خودم را بگویم، دو قانون اساسی که از نظر متن ۹۹ درصدش مشابه است؛ یکی در قالب مشروطه‌ی پادشاهی، یکی در فرم جمهوری و نهایتا با جزئیاتی متفاوت درانتخابات ریاست جمهوری، یا فرض کنید نخست‌وزیر به معرض رأی عمومی گذاشته می‌‌شود و در یک رفراندوم ثانوی، آن قانون اساسی پیشنهادی و فرم نهائی‌اش از طریق رفراندوم دوم تثبیت شده و تعیین نوع نظام و محتوای آینده نظام از این طریق تصویب می‌شود. مرحله‌ی آخر، فاز انتخابات اولین مجلس دمکراتیک نظام جدید خواهد بود و انتخابات تشکیل اولین دولت حکومت جدید. احزاب سیاسی هم همان‌طور که گفتم در یک سال‌ونیم آماده‌گی یارگیری‌ها و تبلیغات‌شان را داشته‌اند.
یکشنبه 22 فروردین 1389

آنتی اسلام - ایران - اهواز
د) چه تفاوتی بین این جنبش و انقلاب سال ۱۳۵۷ می‌بینید؟ تفاوت با سال ۵۷ این است که من خودم از استاد دانشگاه تهران شنیده‌ام که می‌گفت عکس خمینی را در ماه دیده‌است! عقل سلیم یک راننده‌ی تاکسی در ایران امروز به صد تا استاد دانشگاه دیروز ما می‌ارزد! عقل‌اش به واقعیات جامعه‌ی ما بیش‌تر می‌رسد. چون این واقعیات را مستقیما چشیده‌است.
یکشنبه 22 فروردین 1389

آنتی اسلام - ایران - اهواز
آخوند دانشمند (بسیجی سابق) ؛ تو خلاصهء گفتار رضا پهلوی رو نگفتی، بلکه نظر شخصیت رو گفتی. به اونی که تو نوشتی نمیگین "خلاصه" میگن "تحریف کلام".
یکشنبه 22 فروردین 1389

mina43 - انگلستان - لندن
به نازم به صحبت کردنت (بعد از این‌که خانه را ساختیم سر رنگ موکت و دیوار دعوا کنیم. اول آن خانه را بسازیم. اول آن آتش را خاموش کنیم، و برسیم به آن مرحله)اول اون اراذل و اوباش را بیرون کنیم بعد سر لحاف ملا جنگ کنیم. درود بر رضاشاه پهلوی
یکشنبه 22 فروردین 1389

surena1611 - آلمان - اشتوتگارت
من واقعا از نوع تفکر ایشان لذت بردم و به ایشان بعنوان یک ایرانی آزاد اندیش افتخار میکنم. آقای رضا پهلوی بعنوان یک ایرانی آزادیخواه و روشنفکر از ایجاد یک کشور ازاد و دمکرات حرف میزنه و تلاش برای رفع نا آگاهی مردم و رفع نقایص رژیم پدرش ( در صورتی که نظام پادشاهی در ایران حاکم شود) میگوید. ولی باز هم تاکیدی بر نظام پادشاهی نداره و به نظر مردم احترام میذاره. متاسفانه بعضی از هموطنان عزیز بدون توجه به نظرات ایشان چشم بسته به مخالفت با رژیم گذشته و یا تایید صد در صد آن رژیم می پردازند. به این نکته توجه کنید: .. بعد از این‌که خانه را ساختیم سر رنگ موکت و دیوار دعوا کنیم. اول آن خانه را بسازیم. اول آن آتش را خاموش کنیم، و برسیم به آن مرحله که حق رأی را به شهروندان ایرانی برگردانیم؛ حق رأیی را که اکنون ندارند. بعد ادعا کنیم که راه من بهتر است یا راه تو. آن را هم در نهایت باید به انتخاب گذاشت. شاد و سر بلند باشید
یکشنبه 22 فروردین 1389

ARTEMIS-SW - سوئد - مالمو
خدا رحم کرد با شورش ننگینتان کثیفترین حکومت ایران را رقم زدید 1 میلیون ایرانی کشته میلیونها روسپی نا خواسته..اعتیاد میلیونی فرار میلیونها نفرو ظلم ظلم ظلم با وقاحت باز چرندیات 1357.
یکشنبه 22 فروردین 1389

lolita lolita - ایران - مشهد
ای سلطنت طلب‌های ذوب شده در ولایت همایونی! ۳۰ سال گذشته اما در‌های ذهن شما به روی پذیرش واقعیت‌ها و تغییرات بسته نگه داشته شده! آخه این همه شهید سبز دادیم که آخرش برگردیم به ۳۰ سال و اندی پیش؟! خود عزیزان شهید، آیا به این امر واقف بودند که قربانی خدایگان پهلوی شما خواهند بود؟! چرا همیشه انتخاب بین بد و بدتره؟ چرا می‌خواین مردم مثل مرغ سر کنده به کسانی‌ پناه ببرند، که روزی با تمام وجود از آنها بریده اند؟! شما، نیاز به خود شناسی‌ دارید، نیاز دارید بدونید که همهٔ چیزی که شما نیاز دارید، یک بت هست! همین! حالا اگه که مسلمونم باشید، پس با ازدیاد خدایان طرفید!
یکشنبه 22 فروردین 1389

masoud-tehran - ایران - تهران
خدا رحمت کنه پدر و پدر بزرگشو
یکشنبه 22 فروردین 1389

lolita lolita - ایران - مشهد
ای سلطنت طلب‌های ذوب شده در ولایت همایونی! ۳۰ سال گذشته اما در‌های ذهن شما به روی پذیرش واقعیت‌ها و تغییرات بسته نگه داشته شده! آخه این همه شهید سبز دادیم که آخرش برگردیم به ۳۰ سال و اندی پیش؟! خود عزیزان شهید، آیا به این امر واقف بودند که قربانی خدایگان پهلوی شما خواهند بود؟! چرا همیشه انتخاب بین بد و بدتره؟ چرا می‌خواین مردم مثل مرغ سر کنده به کسانی‌ پناه ببرند، که روزی با تمام وجود از آنها بریده اند؟! شما، نیاز به خود شناسی‌ دارید، نیاز دارید بدونید که همهٔ چیزی که شما نیاز دارید، یک بت هست! همین! حالا اگه که مسلمونم باشید، پس با ازدیاد خدایان طرفید!
یکشنبه 22 فروردین 1389

parang - سوید - سوندسوال
آنتی اسلام - ایران - اهواز . با درود. دوست خوبم کامنتهاتون مثل همیشه پرمعنا و کامل بود.این آخوند دانشمند (بسیجی سابق) هم به سه چیز شدیدا الرژی داره و فوری واکنش بچه گانه نشون میده??!!یکی ایرانیان خارج نشین و دومی خاندان پهلوی و سوم همجنسگراها (که هنوز تشخیص همجنسباز و همجنسگرا براش سخته)
یکشنبه 22 فروردین 1389

ARTEMIS-SW - سوئد - مالمو
bluestar - ایران - تهران . همین ..را بنویس وقتی جواب می گیری ننه من غریبم بازی در اور وبگو فحاشی!!!!گور بابای اسلام خونینت و ملایت و سبز شیعه ی علویت.
یکشنبه 22 فروردین 1389

zahra50 - دانمارک - کپنهاگ
سلطنت در کشورهای اسکاندیناوی که ایشان به آن اشاره کرده اند به شکل کاملا تشریفاتی اعمال میشود و هیچگونه قدرت اجرایی و قضایی ندارد.و این مجلس و احزاب هستند که تصمیم گیری در سطوح عالی سیاسی و مملکتی دارند.ضمن اینکه در این کشورها مردم در جامعه رفاه زندگی میکنند و با ایران که دچار فقر اقتصادی شدیدی میباشد قابل مقایسه نیستند .اشکالی که اکنون به این سیستم وارد شده هزینه بسیار بالای دربار است که مثلا در دانمارک بعضی احزاب چپ در مجلس بارها نسبت به مخارج بالای دربار هشدار داده و اعتراض کرده اند.سوال من اینست چرا باید آقای رضا پهلوی برای عهده دار شدن یک سیستم کاملا تشریفاتی تلاش کند .سیستمی که در کشور فقیری چون ایران مصداق بارز تفاوت طبقاتی است .اگر در ایران کار به رفراندوم بکشد ایشان هم میتواند به عنوان یک شهروند ایرانی کاندید ریاست جمهوری شود .با این شکل این مردم هستند که تصمیم خواهند گرفت ایشان برمسند قدرت تکیه زند یا نه .
یکشنبه 22 فروردین 1389

پریستوک - ایران - تهران
bluestar - ایران - تهران ( جوانان امروز ایران از لحاظ اطلاعات سیاسی روز این آقا را در جیبشان میگذارند ) تو نادون چی که درکت اندازه بچه 7 ساله نمی رسه ، فقط لنگ دراز کردی.
یکشنبه 22 فروردین 1389

kiyanoosh - مالزی - صباح
bluestar - ایران - تهران خیلی باحال بود..اینا نمیفهمن
یکشنبه 22 فروردین 1389

hashamdar - ایران - تهران
IranIndia - هند - هند. تو نوکری و هفت جدت مزدور نظام اسهالی که واسه این دیکتاتورها همه کاری میکنی. ما جانمون رو به فدای یک انسان شریف و ازاده و میهن پرست حاضریم بدیم. اما تو چی با وقاحت تمام کامنتای اشغال میزاری تا دو زار کف دستت بزارند بیچاره.
یکشنبه 22 فروردین 1389

bij - المان - المان
آنتی اسلام - ایران - اهواز دوست عزیز و اندیشمند! با درود فراوان میل دارم چند نکته را یاداور شوم. میگوید ((کل سلطنت را می‌شود محکوم کرد همان‌طور که کل جمهوری را می‌شود محکوم کرد...)) این جمله میتواند بشکل دیگر بیان شود «مطلق گرایی با سیاه و سفید کردن مفاهیم راه بسوی تک صدایی و در نتیجه سقوط دارد». در وهله اول صحبت بر سر شکل حکومت نیست یا خلاصه کردن دموکراسی در انتخاب و رای گیری مردم بلکه وارد کردن مکانیزمهای کنترل، تازه کردن تصمیم گیرها و قوانین بر طبق زمان است و یا به عبارتی سیستم سیاسی دینامیک کنترل شونده! میگوید ((مگر مردم نروژ یا سوئد کوته‌فکرند که نظام پادشاهی داشته‌اند)) سوال نامشخص است داشته‌اند یا دارند....
یکشنبه 22 فروردین 1389

bij - المان - المان
٢)... اگر داشته‌اند سوال شده که جوابش ((شما مرا بر اساس افکار خودم و رفتار خودم می‌خواهید قضاوت کنید یا این که فکر می‌کنید به شکل ژنتیکی بنده تفکرات و سیاست و شرایط زمان پدرم را به ارث برده‌ام؟)) میتواند باشد ولی اگر ((کوته‌فکرند که نظام پادشاهی دارند)) سوال است که باید گفت ما در بحث، با دو نظام فرهنگی اجتماعی متفاوت (سوئد و ایران) روبرو هستیم که در بسیاری از مقوله ها قابل قیاس نیستند!! جواب این نیست که ((ما فرهنگی داریم که سلطنت‌طلب دوآتشه یک دقیقه نمی‌آید یک خط از حرفی که یک کمونیست می‌زند را بخواند تا اصلا بداند چه می‌گوید)) مشکل دوآتشه بودن نتیجه مشکلات عدیده زیرینی فرهنگ و اقتصاد و سیاست است....
یکشنبه 22 فروردین 1389

bij - المان - المان
٣)... گزاره ((اگر چنین بود می‌بایست فرانسه و آلمان هنوز در جنگ می‌بودند)) را با دوآتشه بودن افراد پیوند دادن سطحی نگری را تداعی میکند! مهم اما تضاد سیستم سلطنتی با سیستم سیاسی کنترل شونده است. سوال پس چرا سوئد سلطنتیست قیاس درستی نخواهد بود چون سلطنت در اساس ان جامعه، پوسته ای بیش نیست و جایگزینی ان در شرایط فعلی مقرون به صرفه نیست. نظام کشوری چون سوئد تعبیه سیستم کنترل از پایین را با مخارج بالا در طی سالیان متمادی به داخل پوسته سلطنت، هزینه کرده است. این همانند ان است که ما با وجود منابع فراوان طبیعی انرژی در ایران دست به ساختن نیروگاه اتمی شویم :-( چون در المان به این نتیجه رسیده اند که وجود نیروگاه اتمی با «تکنیک بالا» نه تنها بر ضد محیط زیست نیست بلکه کاملن در جهت بهتر شدنش قرار دارد و ضامن بهبود انست!
یکشنبه 22 فروردین 1389

bij - المان - المان
٤)... این جمله از دوست اندیشمندم آنتی اسلام که به عنوان نمونه اورده شده، جای بسی تامل دارد ((من خودم از استاد دانشگاه تهران شنیده‌ام که می‌گفت عکس خمینی را در ماه دیده ‌است! عقل سلیم یک راننده‌ی تاکسی در ایران امروز به صد تا استاد دانشگاه دیروز ما می‌ارزد)) یکی از مشکلات ما در تصمیم گیریها احساساتی برخورد کردنست! اینکه استادی در تصمیم گیری عقلش را زیر پای احساساتش قرار دهد میتواند همانقدر مذموم باشد که راننده‌ی تاکسی در ستایش موسوی با جمله «درد و بلای موسوی بخور توی سر هر چی مزدور این نظام فاشیستی که تاب پذیرش حرفهای شیوا و رسای ایشان را ندارند» :-( یک روزی به ان نتیجه ای خواهیم رسید که اروپای غربی رسید «ما حداقل در حکومت و سیاست احتیاج به رهبر نداریم»!!! متاسفانه وقتم تنگ است و عازم سفر. با ارزوی کامروایی تو و دوست خوبم amo danial عزیز!
یکشنبه 22 فروردین 1389

Enghelab - ایران - تهران
رضا میر بنج به کمک انگلیسیها بر علیه احمد شاه کودتا کرد و به سلطنت رسید و فرزندش به کمک امریکاییها و شعبان بی مخ و حمایت اخوندکاشانی بر علیه دولت قانونی دکتر محمد مصدق که با رای مردم انتخاب شده بود کودتا کرد و به سلطنت رسید یعنی بدر و بسر با کودتا به قدرت رسیدند و حالا بجه محمدرضا هم حوس سلطنت به سرش زده است .لعنت بر خمینی دجال و خامنه ای که با کشتار مردم روی شاه را سبید کرد.اگر دکتر بهشتی و رجائی و با هنر و ان121 نفر همراه بهشتی معروف به 72 تن توانستند موج سواری کنند تو هم میتوانی موج سواری کنی .بهشتی موج سوار زرنگی بود ولی با موج انفجار روبرو شد و فقط دندانهایش باقی ماند.میخواهد شاه شود ها هاها ها....موج سواری موج انفجار .....موج سواری موج انفجار......هاهاههاها....
یکشنبه 22 فروردین 1389

bij - المان - المان
((استبداد ساختاری نظام )) اسلامی برای اسلامزدگان قابل فهم نیست چون اسلام و بطبع رهبرانش جزو مقدسات انان محسوب میشوند بطوریکه بخشندگی و مهربانی در دایره تنگ مسلمان خودی جلوه گر میشود. الترناتیو در ایران اسلامزده، سیستم حکومتی دوره ای متغیر و پیشرو با زمان است و در هر دوره نیز نخبگان بدون مقدس شمردن مفاهیم و قوانین به انطباق انان با رفاه اقلیت و اکثریت مردم گام برمیدارند. این گامها باید و باید از طرق گوناگون چون انتخابات، شوراها و پارلمانهای محلی تحت کنترل قرار گیرد تا به بهترین نحو ازادی و رفاه اقلیت و اکثریت تامین گردد! همه و همه چیز بعد از هر دوره بر حسب نیاز قابل تغییرند. در نتیجه چیزی بنام رهبر و شاه مفهوم ندارد!!!
یکشنبه 22 فروردین 1389

Aaryamehr - هند - ممبئی
من نمیدانم بعضی از دوستان با وجود لمس 30 سال دیکتاتوری چگونه هنوز این وصله را به شاه فقید میچسبانند . البته مدعیان دیروز اکثرا امروز بصراحت اعلام ندامت میکنند. باری شاهزاده هم بهتر است مسائل زمان پدرشان را با شرایط ذوران خودش بسنجند. دوران فتواهای غسل قند و دیدن عکس امام در ماه سیاستهای خاص خودش را میطلبید.و من مطمئنم اگر آن بزرگوار امروز زنده بود , قطعا سوال کننده ایشان بود و دیگران جوابگو.
یکشنبه 22 فروردین 1389

آنتی اسلام - ایران - اهواز
الف). bij - المان - المان دوست نازنین من. خود بنده شخصاً طرفدار یک حکومت با سیستم "جمهوری فدرال" هستم مثل آمریکا با یک مجلس بسیار قوی از نماینده های اصلی مردم نه کس دیگری ( خدا- ولی فقیه- اسلام-مسیح- یهود و....). بارها و بارها این را گفتم و باز هم میگویم. اما اگر بخواهم به بحثی که شما پیش کشیدید برگردم باید بگویم که بنظر من باید فضایی فراهم شود که رضا پهلوی و مسعود رجوی و چپی ها و راستی ها و کمونیست ها و... و حتی همین حزب اللهی ها و دارو دستهء خامنه ای بتوانند در فضای باز سیاسی ( که من و تو باید آن را فراهم کنیم) شرکت کنند و نظرات و پیشنهادات و همچنین راهکارهای خودشان را مطرح کنند. در نهایت تصمیم گیری با ملت ایران است. نه " من یا شما یا نمایندهء بسیج در ایرانیان یوکی ( آخوند دانشمند!) و...
یکشنبه 22 فروردین 1389

آنتی اسلام - ایران - اهواز
ب) شما می فرمایید :"سلطنت در اساس ان جامعه، پوسته ای بیش نیست و جایگزینی ان در شرایط فعلی مقرون به صرفه نیست." این نظر بسیار زیبایی است و نظر شما دوست عزیز است که من هم 100% با آن موافقم. اما این نظر که در بالای همین صفحه مشاهده میشود و اون یارو گفته است که : " چون من خیلی خوبم و افکار خیلی روشنفکرانه ای دارم اگر مردم ایران به 30 سال پیش خودشان و 100 سال پیش دنیا برگردند و یک نظام سلطنتی به شرطی که من پادشاه باشم را بنیانگذاری کنند چنین و چنان خواهد شد." و...... اینها میشود ترور شخصیت. یعنی هیچ کسی حرف نزند چون من آمدم!!
یکشنبه 22 فروردین 1389

mahtabim99 - ایران - ایران
در کشور هلند که مشروطه سلطنتی است.قانون در مورد ملکه می گوید.ملکه یا پادشاه در مورد هیچ چیز جوابگو نیست.نخست وزیر یا وزرا جوابگو هستند.ملکه و یا پادشاه هر ماه حقوق از دولت می گیرد.این بدین معنی است که نقش ملکه یا پادشاه تشریفاتی است.حالا ان نظام پادشاهی که شما از ان نام می برید کدام است.
یکشنبه 22 فروردین 1389

mahtabim99 - ایران - ایران
شاه در کتاب خود پاسخ به تاریخ در این مورد می‏گوید:. «ما معتقد هستیم همه مردم ایران باید برای رسیدن به هدفهای ملی که سعادت و آسایش فرد فرد ما را تامین خواهد کرد متحد باشند و در یک جهت حرکت کنند، همه کوششها باید در راه پیشرفت کشور باشد. نه خنثی کردن تلاشهای یکدیگر. در نظام چند حزبی امکان تفرقه و تشتت بسیار است. هر گروه که در حزبی هستند با دیگران بر سر کسب قدرت و به دست گرفتن حکومت ستیز و دعوا دارند. هر گروه می‏خواهد حرفهای خودش را به کرسی بنشاند و در نتیجه اختلافات به وجود می‏آید. در حالی که در حزب رستاخیز از جنگ گروهی خبری نیست.».
یکشنبه 22 فروردین 1389

آنتی اسلام - ایران - اهواز
ج) همه نظرشان را بگویند و همگی به نظرات هم گوش بدهیم. دیگران هم که نظری نمی دهند و نظاره گر هستند ایمان داشته باشید که بهترین تصمیم را میگیرند چون آنها هم مثل من و تو عاشق ایران هستند. در آخر، نازنین یار؛ من نمایندهء رضا پهلوی یا وکیل ایشان نیستم. اما نقد شما نسبت به گفته های آقای رضا پهلوی 100% اشتباه است. علت: ایشان جواب سوالهایی را دادند که ازشان پرسیده شده است! اگر دقت کرده باشید از ایشان یک سری سوالات جهت داری شد که مجبور شدند این چنین پاسخ بگویند برای مثال اولین سوال : " آیا دلیل این‌که این نیروها حمایت نکرده‌اند این نیست که شما با گذشته و زمانی که پدرتان مسئولیت داشته‌اند برخورد نکرده‌اید؟" دومین سوال : " شما معرف یک نظام هستید" سومین سوال : " ولی نظام پادشاهی ما یک نظام دیکتاتوری بود!" .... بنظر من جوابها در راستای سوالات بود و کاملاً منطقی بود. سوال کننده با سفسطه می خواهد بگوید : سلطنت بد است چون محمد رضا پهلوی و سیستم حکومتی سلطنتی اش بد بودند! ولی رضا پهلوی در جوابش همین هایی را گفت که شما نوشتید و کاملاً مقایسهء زیرکانه و درستی بود
یکشنبه 22 فروردین 1389

mahtabim99 - ایران - ایران
حزب رستاخیز ملت ایران معروف به «حزب رستاخیز»، به دستور محمدرضاشاه پهلوی در ۱۱ اسفند ۱۳۵۳ تشکیل شد. اندکی بعد عضویت در این حزب اجباری اعلام شد و شاه در سخنان خود گفت: «هر کسی باید جزو این حزب بشود و تکلیف خود را روشن بکند. اگر نشد از ایران خارج شود. اگر نخواستند خارج شوند، جایشان در زندان است.» دولت اعلام نمود برای هر ایرانی که خواستار شرکت در حزب نیست گذرنامه صادر می‌شود و به خارج فرستاده خواهد شد. ایراا
یکشنبه 22 فروردین 1389

ARTEMIS-SW - سوئد - مالمو
lolita lolita - ایران - مشهد. شما دنبال قران جدیدت باش تعجب من این است رضا پهلوی هیچ ادعائی ندارد برخلاف تمام گروهها از جمله مجاهدین!!!شما که بدنبال تفسیر دیگری از قران هستید باید مطالعه کنید . در ضمن حکومت اینده باید طبق نظر اکثریت جامعه و از روی اگاهی باشد و اگر حکومت شاهی باشد فقط سمبولیک بی هیچ قدرت سیاسی برای شاه مثل اسکاندیناوی و جمهوری نیز با اختیار تام پارلمان....حالا درد امثال شما چیست الله شما می داند و ملا هم با این ملت هزار پاره حالا حالاها ماندنیست.
یکشنبه 22 فروردین 1389

freydun - ایران - شیراز
حتی یک نفر هم مثاحبه را نخوانده.آدم از خواندن کامنتهای مخالف و موافق استفراغش میگیرد.بجای اینکه اینقدر ..مصاحبه را بخوانید.اقای رضا پهلوی یک سیاستمدار دمکرات و بسیار اگاه ومیهن پرست و مردم دوست است. شما ادعای طرفداری از سلطنت میکنید ولی از خامنه ای .. تر هستید که با افکار عقب افتاده تان این انسان شریف را اینگونه خراب میکنید.بخدا سر درد گرفتم.حتی یکنفر نفهمیده که اصلا موضوع از چه قرار است.اگر همه مردم ایران این فرمی هستند وامصیبتا ما برویم دنبال کار وزندگیمان(جالب Aaryamehr کاسه داغتر از آش است و به او درس میدهد).این جماعت همه خود یک پا شاه هستند.
یکشنبه 22 فروردین 1389

Dionysos - فرانسه - فرانسه
آرتمیس عزیز ، قبلا لولیتا نوشته بود که بندۀ صنمی نیست. اگر هم بندۀ صنمی باشد نظرش به همان اندازه از اعتبار برخوردار است که نظر سایرین. چرا ما همیشه فکر می کنیم که باورهای ما ارزشمند تر و با اعتبار تر از باورهای دیگری ست؟ چه کسی چنین تضمینی به ما داده است؟ ما می توانیم تغییر کنیم و باورهایمان هم همینطور. همه ما منتظر شوالیه ای هستیم که ما را از چنگال اژدها نجات دهد، سمبل ها و شوالیه های ما با هم فرق می کنند، چه کسی تضمین می کند که شوالیه من لایق تر از شوالیه دوستم باشد؟ کسی چه می داند؟
یکشنبه 22 فروردین 1389

parandeye abi - بلژیک - بروکسل
ARTEMIS-SW - سوئد - مالمو . سبز شیعه علوی سرورته
یکشنبه 22 فروردین 1389

SIAVASHOMA - انگلیس - منچستر
رضا پهلوی یک ایرانی است که تمامی حق و حقوق را باید برایش قائل بود و قبول کرد که وجهه بین المللی شایسته ای دارد وبهتر از هر شخص دیگری میتواند نماینده یک ایرانی باشد و ابروی رفته ما را بما برگرداند .و باید او را با اعمال خودش قضاوت کنیم و باو حق نامزدی در انتخاباتی ازاد را بدهیم. البته اگر با تربیت اسلامی وغیر دموکراتیک به موضوع نگاه کنیم کورکورانه خون ادم جوش میاد وخودمونم نمیدونیم چرا. باید خیلی تمرین دموکراسی کنیم تا بجائی برسیم. به دین و ائین احترام بگذاریم و انرا با سیاست وحکومت کشورمون مخلوط نکنیم . اخوندهاباید کاسه و کوزه رمالیشونو جمع کنند و مردم اجازه شستشوی مغزی به یک مشت کلاهبردار مفت خور ندهند .اخه حیف نیست از شادی فراری باشیم و تظاهر و ادمفریبی و ادمفروشی کشورمونو از بین ببره و در دنیا اینقدر بی ابرو باشیم هیچ جائی حای راهمون ندن .داشتن یک ویزا و پناهندگی کشوری رو ارزو کنیم.تا کی خودمونو گول بزنیم و ادعای فرهنگ چندین ساله کنیم.
یکشنبه 22 فروردین 1389

homa-ir - المان - ّهامبورک
mahtabim99-ایران-ایران : واقعا بعضی ها مثل شما خجالت وشرم نمیکنند. که هرکس عضو حزب رستاخیز نشود باید ازایران برود وجایش درزندان است و دولت هم گذرنامه صادرمیکند . من بشماچی بگم . پس تمام ملت موافق حزب رستاخیزبودند . چون کسی ازسال1353 ازکشورخارج نشد . وپناهنده ائی درخارج نبود. وبمن بگو حالا که حزب رستاخیز نیست . پس چرا حدود 5 میلیون درسراسردنیا اواره داریم . هرچند که نمیخواهم جواب افرادی چون شماها رابدم. اما سکوت خیانت است به ارمانم .
یکشنبه 22 فروردین 1389

homa-ir - المان - هامبورک
freydun-ایران-شیراز : دوست عزیز همینطوره که نوشتی جزیکی دونفر . شادباشی
یکشنبه 22 فروردین 1389

lolita lolita - ایران - مشهد
ARTEMIS-SW - سوئد - مالمو جملهٔ آخر نظر منو بخون! ضمنا، به عنوان یه عضو قدیمیه اینجا فکر می‌کردم بدونی‌ بی‌دین هستم.
یکشنبه 22 فروردین 1389

lolita lolita - ایران - مشهد
Dionysos - فرانسه - فرانسه...Dionysos عزیز، خیلی‌ ممنون که به من لطف داشتید. همینطوره، خیلی‌ از هموطنامون هنوز هم منتظر یک ناجی هستند! یکی‌ که بتونن آویزونش بشند، و زحمت فکر کردنو بسپارند به اون و خودشون برن چرت بزنن! قهرمان/ناجی پرورری هرگز باعث افزایش سطح آگاهی‌ و شعور مردم نشده. اینها هنوز هم منتظرند که کسی‌ بیاد که بیشتر و بهتر میدونه، کسی‌ که، چه توی مسجد باشه چه هرجای دیگه، بره روی منبر چند متر بالاتر از زمینی‌ بشینه که مردم روش نشستند، و به یه عدّه با دهن باز، درس "چه بکنیم چه نکنیم" بده! حالا این آدم میخواد رضا پهلوی باشه، میخواد سید علی‌ باشه، میخواد مریم رجبی باشه، میرحسین موسوی یا اصلا یه آخوند باشه! اینو من بارها گفتم:مردم ما نمیخوان بدونن، نمیدونم این تنبلی و این کرختی ایرانیها برای فکر کردن، برای بزرگ شدن و برای پذیرفتن مسئولیت سرنوشت خودشون از کجا میاد!
یکشنبه 22 فروردین 1389

ARTEMIS-SW - سوئد - مالمو
Dionysos - فرانسه - فرانسه . عزیز من از کسانیکه نمی دانند وفکر میکنند جامع العلوم هستند منزجرم چون در ابتدای کامنت ایشان ذوب شدگان در سلطنت بود و این یکنوع توهین است اگر به اسلامی اینرا بصورت ذوب شدگان اسلامی بگوئیم خیلی واضح جنایتهای انرا در کشورهای اسلامی می بینیم ولی یا رضا پهلوی ادعای سلطنت کرده???
یکشنبه 22 فروردین 1389

haghju777 - آلمان - کلن
با سلام. من هم از زخم خورده های جمهوری اسلامی هستم و طرفدار آقای رضا پهلوی هم نیستم. اما عزیزان بیائید و کلاهمان را قاضی کنیم و تفاوت سالهای 1353 تا 1357 را با دوران 31 ساله بعد از انقلاب را مقایسه کنیم و فرق آنهائی را که مخالفان خود را به خارج از ایران فقط تبعید کردند با آنهائی که جوانان این مرز و بوم را نه تنها در زندانها (کشتار های دسته جمعی ) کشتند، بلکه بدلایل مختلف از حضور در جنگ میان عراق و ایران (خاطر نشان کنم که من هم سالها بدلیل حفاظت از خاک مقدس میهنم در آنجا حضور داشتم و یادگاریهای زیادی در تنم هنوز دارم )گرفته تا اعتراضهای خیابانی حال حاضر آنهم به چه دلیل؟ ... می کشند،و قسم خورده اند که هیچ نسلی از مخالفانشان بجا نماند را انجام دهیم و آنوقت حقایق بیشتری برای ما روشن می شود . با امید به پیروزی مردم عزیز کشورمان ،ایران
یکشنبه 22 فروردین 1389

iranazadiran - ایران - تهران
به نظر من به ایرانیان زمانی که بها داده میشود خود را گم کرده و توقعشان را بالا میبرند زمانی که بها داده نمیشود و بی احترامی و بی توجهی می بینند باز هم خود را گم کرده و چنان بدبخت و ذلیل وار رام میشوند که دیگر هیچ حقی برای خود قائل نمی شوند. مصداق کامل این موضوع را در حکومت شاه و این حکومت می بینیم. همچنین در ایرانیانی که همسر خارجی می گیرند از بره و غلام دست به سینه مودب تر و رام تر می شوند حال می خواهد زن ایرانی باشد انتظار کنیزی و دست بسینه ای از او دارند چرا چون برایشان ارزش بیش از حد لیاقتشان قائل است و درمورد زنان هم کافی ست عروس. خانه یا داماد بخواهد بهایی بیش از معمول و احترامی خارج از عرف بگذارد عروس میشود کلفت خانه و داماد هم غلام بچه.( با پوزش از ایرانیانی که اینگونه نیستند پس به خود نگیرند) حالا این انسان دمکرات روشنفکر که همه چیز را با هم دارد ضجه میزند زار میزند مدام درحال توضیح و تفسیر است که به داد کشور و ملتمان برسد باز ما مردم ناز آورده و ابرو کج کرده و اه و ته می کنیم واقعا که چه ملت غریبی هستیم خدا خود شفای عاجلمان دهد.
یکشنبه 22 فروردین 1389

lolita lolita - ایران - مشهد
خانوم آرتمیس، لطفا طوری حرف نزنید که آدم فکر کنه تابحال به هیچ کاربری در این سایت نگفتید بالای چشمت ابرو! همه میدونن که منطق شما توهین و فحشه! نظراتتون هم گواهه! بارزترینش، بلو استار هستش، چقدر تابحال بهش توهین کرده باشید خوبه؟! بهرحال اونم مثل شما یه نوع ایدئولوژی داره!
دوشنبه 23 فروردین 1389

ContractorQatar - قطر - دوحه
پروردگارا این مرز پرگهر را از افت دروغ و خشکسالی و اسلام و حزب اللهی و شاه اللهی دور بدار.
دوشنبه 23 فروردین 1389

Dionysos - فرانسه - فرانسه
لولیتای عزیز و آرتمیس عزیز : من و شما و شاید بسیاری از ایرانیها هدف مشترکی داریم ولی به نظر می رسد که گاهی صدای هم را نمی شنویم. من از توصیه کردن گریزانم و امیدوارم مردم ایران این بار با آگاهی دست به انتخاب بزنند. پاینده باشید
دوشنبه 23 فروردین 1389

lolita lolita - ایران - مشهد
ARTEMIS-SW - سوئد - مالمو.. ضمنا، یه نگاه به صفاتی که برای خطاب کردن رضا پهلوی بکار میبرید، بندازید، شما هم به نوعی ذوب شدید! یه چیز دیگه، کی‌ میتونه به صورت صد در صد بمن بگه که زمان شاه، هیچ جنایتی از این دست صورت نمیگرفت؟! یعنی‌ غبار زمان روی اتفاقات زمان پدر ایشون، تا این حد حقایق رو غیر قابل دیدن کرده؟ نمیشه انکار کنید که شما کم شبیه به مریدان رهبر فعلی‌ نیستید، شما حتا این پتانسیل رو دارید که از رهبری که دوستش دارید یه هیولاترا از سید علی‌ بسازید! اینجا ایرانه! سرزمین دیکتاتور خیز! سرزمینی که‌ای کاش بت هاش همه از گچ و چوب و سنگ بودند، تا دست آخر از زور "بزرگی‌!"، از کنترل خود سازندگانشون خارج نمیشدند!
دوشنبه 23 فروردین 1389

Hoja Verde - ایران - تهران
https://www.zandiq.com/articles/print.php?n=0000000336. گفنگوی میان علی سینا و رضا پهلوی در مورد پادشاهی و جمهوری. بهترین مناظره ای بود که تاکنون خوانده ام. سلطنت طلبان بخوانند و بدانند که چگونه رضا پهلوی در مقابل حرف های سازنده و منطق های درست علی سینا خم می شود و گفتگو را می بازد و جمهوری پیروز میدان می شود. (بسیار جالب)
دوشنبه 23 فروردین 1389

قازقلنگ - ایران - تهران
Hoja Verde - ایران - تهران: والا من خوندم این مصاحبه رو و تا اونجایی که من دیدم این دکتر سینا بود که مرتب در برابر رضا پهلوی خم میشد و ایشون رو تقدیر میکرد و حتی در یک جا به خاطر بی احترامی و بی خردی از رضا پهلوی عذر خواهی هم کرد. تو بهتره که دوباره اونو بخونی.
دوشنبه 23 فروردین 1389

zebelkhan - آمریکا - سن خوزه
bluestar - ایران - تهران. بسیجی مزدور! جدیدا یک بسیجی مفت خور دیگه به جمع طرفدارات اضافه شده و اونهم kiyanoosh نوکر رژیم از مالزی - صباح است که تنها چیزی که بلده بگه اینه که (اینها نمی فهمن!) اما کسی که هیچ چیزی نمی فهمه شما بسیجیان مخ بر کف و مغز فندقیهای مزدور رژیم هستید که مغز شما را با لیف و صابون اسلام شسته اند. انسانها را باید بر اساس افکارشان قضاوت کرد همانطور که شما بسیجیها را میتوان از حرف زدنتان شناخت! رضا پهلوی بارها گفته که به دموکراسی و حاکمیت مردم عقیده دارد. برای همین هم مورد تنفر شاه اللهی ها و هم مورد تنفر شما حزب الهی هاست. این بیچاره هم دارد چوب کردار پدرش را میخورد و هم چوب خراللهی ها که هیچ چیزی را جز اسلام قبول ندارند. متاسفانه اکثریت مردم ایران را همان عوام 30 سال پیش که انقلاب نکبت بار اسلامی را رقم زدند تشکیل میدهند و تا نسل عوض نشود مشکلات ریشه ای مردم ایران باقی است! لعنت بر شما مزدوران
دوشنبه 23 فروردین 1389

zebelkhan - آمریکا - سن خوزه
bluestar - ایران - تهران. بسیجی عقب مونده ذهنی! قسمت آخر حرفهای رضا پهلوی را بخون! (( من به این مردم و توان و قابلیت و پتانسیل‌شان اعتقاد دارم. عقل سلیم یک راننده‌ی تاکسی در ایران امروز به صد تا استاد دانشگاه دیروز ما می‌ارزد! عقل‌اش به واقعیات جامعه‌ی ما بیش‌تر می‌رسد. چون این واقعیات را مستقیما چشیده‌است.)) ایشان میگوید عقل مردم عادی امروز از عقل روشنفکران زمان انقلاب بیشتر میرسد چون در کوران حوادث و اوضاع سیاسی ایران آب دیده شده اند. تنها کسی که نمی فهمد و خودش را به نفهمی زده شما مخبطان بسیجی و مزدوران رژیم هستید که راه عوام فریبی را پیشه خود ساخته اید. لعنت بر شما مزدوران اسلامی!
دوشنبه 23 فروردین 1389

آنتی اسلام - ایران - اهواز
Hoja Verde - علی سینا کیست؟ ایشان یک شخص خیالی با مصاحبه های خیالی. نمونهء دیگر میتواند مصاحبهء علی سینا و آیت الله منتظری باشد در همان سایتی که مطالعه فرمودید. رضا پهلوی هیچوقت با شخصی بنام علی سینا مصاحبه ای انجام نداده . ایشان ( نویسنده همون مصاحبه ها) بصورت خیالی شخص مورد نظر را جلوی خود میگذارد و او را سوال پیچ میکند ( خودش می گوید و خودش جواب میدهد) و در نهایت پیروز میشود!!! موفق باشید
دوشنبه 23 فروردین 1389

freydun - ایران - شیراز
lolita lolita - ایران - مشهد /شما به سخنان رضاپهلوی دقت کنید ونه به سخنان شاه اللهی های مریض الاحوال این سایت / اواصلا قصد ندارد بر اشتباهات زمان شاه کلاه شرعی بگذارد بلکه درست مثل بقیه مردم در جنبش سبز خواهان مردمسالاری است ودقیقا تاکید کرده که وارث فکر نیست وخود صاحب عقیده است وقصد ندارد بت شاه الهی ها شود.واقعا یکبار دیگر مصاحبه را و نه جفنگیات بت پرستان را بخوان
دوشنبه 23 فروردین 1389

marsel - ایران - تهران
با وجود اینکه معتقدم پدر ایشان خیانتهای بیشماری به کشور روا داشتند اما افکار خودشان بسیار روشن است. نهایتاً باید انواع حکومتها به مردم معرفی شود و نقاط مشکل دار هر یک مشخص گردد تا مردم در یک انتخابات آزاد نظر خود را بگویند و در یک رفراندوم وضعیت مشخص شود. بعید میدونم بجز طیف سنتی ما که حدوداً 20 درصد هستند کسی به حکومت اسلامی رای بدهند.
دوشنبه 23 فروردین 1389

Dionysos - فرانسه - فرانسه
بعد از گذشت چند هزار سال، ما هنوز مثل نوح فکر می کنیم که سکاندار و سازنده کشتی هستیم. فکر می کنیم که بلواستار همان سامی هست که باید غرق شود چون مثل ما فکر نمی کند. چون ما نوح هستیم و از او بهتر تصمیم می گیریم. چون بلواستار شنا کردن بلد نیست محکوم به غرق شدن است؟ هیچ امیدی به نجاتش نیست؟
دوشنبه 23 فروردین 1389

homa-ir - المان - هامبورک
lolita-lolita-ایران-مشهد : بااجازه دوست عزیزمARTEMIS-sw سوئد- جواب ایشان رامیدهم- من بشم میگویم, یک درصدهزار جنایات این رژیم فعلی نشد. ایا درکشورهای پادشاهی وجمهوری دیگر نشده است . خیلی بیشر هم شده ومیشود ( چین - کره شمالی - روسیه وپادشاهی عربستان سعودی - ایتالیای سابق و...)- وشاه فقید بخاطر نریختن خونی ازدماغ ملتش بامظلومیت تمام وبا اشگ خاک میهنش راکه عاشقانه دوست میداشت وسازنده ایرانی نوین بودترک کرد. رضاپهلوی هیولا نیست این دید وصفت شماست که چنین میبیند. وخامنه ای و.. رابت می بینید. بروبه قبل وحال کمی تفکرکن و حیثیت وابروی ایرانی رادرجوامع بین المللی مقایسه کن.تفاوتها سربه فلک میزندوتوضیح ان برای شماو امثالهم بی فایده. تمام اهانتها به شخص خودت وبی قضاوتت وبی مطالعه ات برمیگردد. بهتراست وقتت رادر امام رضا بگذرانی وحاجت اندیشه بهتر بدور از کینه ورزی وبدبینی وحسادت طلب کنی .
دوشنبه 23 فروردین 1389

arashbehdin - امریکا - اتلانتا
امید به داشتن دموکراسی از نوع امریکایی نه تنها در ایران بلکه در همه کشورهای خاورمیانه و آسیایی و افریقایی ناممکن است. نخست اینکه دهه ها مبارزه پیگیر مدنی در امریکا این دستگاه را پدید آورده. دوم، سیاستمداران دستگاههای گوناگون سیاسی و قانونگذاری امریکا از نظر تحصیلات و تجربه و آگاهی بهیچ عنوان با سیاستمداران کشورهای فوق قابل مقایسه نبوده بلکه فرسنگها جلوترند. سیستم اموزشی ، دانشگاهها، صنایع، پژوهش و ... غولهایی هستند که در دنیا پیشتاز هستند. کشورهای خاورمیانه تا بیخ و بن به صنایع غربی وابسته اند، سیستم آموزشی با کیفیت پایین و ....را هم اضافه کنیم، چگونه میخواهند مغز متفکر تربیت کنند؟ روشنفکران ایرانی اکثرا ایدئولوژی گرا بوده و هستند، فرق نمیکند چه، اسلام، کمونیزم،..و برپایه منافع ملی نمی اندیشند. سی سال جمهوری داشتیم، سیاستمداران را ببینید یک از یک بیسوادتر و نفهم تر و منفعت پرست تر.
دوشنبه 23 فروردین 1389

freydun - ایران - شیراز
homa-ir - المان - هامبورک/ درور بر تو ایرانی پاکسرشت همای عزیز میبینی جه بلبشویی است.دیدی وقتی میگویم رضا پهلوی مظلوم است دلیلش چیست؟ هر سازمانی یک مرکزیت دارد و یک نفر از طرف همه حرف میزند.فقط رضا پهلوی اینقدر بهش ظلم شده که همه خودشان را سخنگوی او می دانند.البته همانطور که گفتی چند نفر مطلب را خوب تفسیر کردند که بگویم منطورم با انها نبوده و سپاس که یاد اوری کردی .شاد وپیروز باشی
دوشنبه 23 فروردین 1389

m_r - استرالیا - سیندنی
با درد و سلام. به نظر من مشکل کشور های به اصطلاح سوم و مخصوصا کشور ‌های مثل کشور ما ایران عزیز ما‌ها ایرانی‌‌ها که اغراق و زیاد روی در همه کار‌ها چه و چیز‌ها و افراد‌ها چه از دوست چه از دشمن این را می‌توان هر کس در اطراف و محور خانوادگی هم ببینه که استعداد و روح دموکراسی دا ما ‌ها نیست و زود از این و آن شاه یا خمینی یا فلان کس ساخته و میسازیم به عنوان مثل دو کشور آلمان که سیستم آلمان شرقی‌ از کمونیست شوروی سابق شدیتر و خشن تر بود یک شبه دو کشور بدون این که قطره خونی از دماغ کسی‌ بریزه با هم متحد و آلمان شرق و غرب شد آلمان متحد. یک روز که امیدوارم آن روز هر چه زدتر باشه اگه این سیستم و این حکومت ضد بشری فنا و نبود شود خدا آن روز را رحم که چه کشت و کشتاری داخلی و خالی‌ کردن اقدها و انتقم جوی‌های شخصی‌ لذا اگه اجازه هست سا ختی هر چیز هر پرسسی از سا ختی خود آدم اول شروع می‌شه. زنده با د ایران پاینده با د ایرانی‌ هر کجای جهان که هست.
دوشنبه 23 فروردین 1389

freydun - ایران - شیراز
آنتی اسلام - ایران - اهواز -جیره خوار و عکاس وزارت اطلاعات ! ارتقا درجه را تبریک میگویم نوکری وزارت اطلاعات کم بود ارباب جدید هم پیدا کردی((خود بنده شخصاً طرفدار یک حکومت با سیستم "جمهوری فدرال" هستم )) تو و تازیهای کثیف پیرامونت ارازل دمکراتیک خلق اهواز این ارزو را بگور میبرید که کشور ما را پاره پاره کنید.فرزندان ایران و نوادگان کورش و داریوش نسل شما تازیان را اعم از طرفدار یا مخالف رژیم بر خواهند کند و بار دیگر شما را به..خواهند فرستاد.هر کدام بوقت خودش. .
دوشنبه 23 فروردین 1389

Dionysos - فرانسه - فرانسه
فریدون و همای عزیز چرا فکر می کنید فقط برخی مثل شما قادر به استدلال و ارزیابی رضا پهلوی هستند؟ مگر خود رضا پهلوی از شما چنین درخواستی کرده؟ در این سایت بلو استار بیشترین ضربه را به حزب میر حسین وارد کرده، چون فکر می کند سیاست دکه روزنامه فروشیست و او سرقفلی سبزها ی میر حسینی را خریده! شاد باشید
دوشنبه 23 فروردین 1389

nikiniki12 - المان - المان
بنظر من اقای بهلوی بعنوان یک شخص ازادهخواه وقدرتمندچه ازنظر فکری و...بهترین شخص برای رهبری درایرانه!
دوشنبه 23 فروردین 1389

ARTEMIS-SW - سوئد - مالمو
lolita lolita - ایران - مشهد . حاجیه لولیتا من کی گفتم باید رضا پهلوی به سلطنت برسد???دروغ در ذات شماست جنایتهای شاه فقید????کدام جنایتها چه کسانی در زندان شاه بودند تعدادی از همین سردمداران رژیم فعلی تعدادی تروریست اسلامی و طبیعی هست تعدادی هم با جرائم کوچک به ایران گنددددددد زده اید هنوز شاه ???????برو به زیارت حرم رضا کفترباز به جای کامنتهای مغرضانه ات.
دوشنبه 23 فروردین 1389

lolita lolita - ایران - مشهد
homa-ir - المان - هامبورک ...حتا گفتن اینکه "زن ایرانی‌ و این حد از بد دهنی!؟" اتلاف وقته! نه! متاسفانه خودمو تا سطح تو پائین نمیارم تا هر حرفی‌ از دهنم بیاد بیرون!
دوشنبه 23 فروردین 1389

lolita lolita - ایران - مشهد
freydun - ایران - شیراز دوست عزیز، به توصیهٔ شما عمل می‌کنم و یک بار دیگه میخونمش. اما فقط زمانی‌ به شما نظرمو میگم، که به این باور رسیده باشید که یک "ایرانی‌ پاک سرشت" بر خلاف خانم هما از آلمان، برای یک رهبر سیاسی یقه چاک نمیده و شخصیت دیگرانو مورد حمله قرار نمیده.اگه نظام سلطنتی قراره فقط یک نظام "سیاسی" باشه، پس باید شنیدن انتقاد جزوی از عملکرد خودش و طرفدارنش باشه. در غیر این صورت فدأیهای رهبری و سینه چاک‌های شاهنشاهی -مثل هما خانوم- برای من توی یک کفه ترازو هستند! امیدوارم لااقل بعد از هر وعدهٔ فحش روزانه که تو این سایت میدن، احساس سبکی دلپزیری براشون باقی بمونه! و در آخر باید بگم که عزیزان، ببینید این حکومت چطور مارو به مرگ گرفته که به تب پادشاهی راضی‌ شدیم!همیشه شاد باشید فریدون.
دوشنبه 23 فروردین 1389

homa-ir - المان - هامبورک
rreydun-ایران-شیراز : فری عزیزم, باتشکر وسپاس ازشما ودیدگاه روشنگرانه ومنصفانه شما . راستی توجه شمارا به سایت دیدنیها و شنیدنیها ( روبرو ) بخش چای به سبک ایرانی جلب میکنم. برای شما وخانواده محترمتان شادی , تندرستی , خوشبختی ارزو دارم
دوشنبه 23 فروردین 1389

آنتی اسلام - ایران - اهواز
..خاموش! وقتی تو اینقدر مغز فندوقی هستی و بی سواد تشریف داری که معنی "فدرال" رو "تجزیه" ترجمه میکنی؛ آحه من چه حرفی دارم که به تو بزنم؟!! ادعات هم که تمام سایت ایرانیان انگلستان رو برداشته! آیا فدرالیزم یعنی تکه تکه کردن کشور؟ جمهوری فدرال برزیل- جمهوری فدرال آمریکا- جمهوری فدرال سوئیس- جمهوری فدرال آلمان- جمهوری فدرال هند- جمهوری فدرال کانادا- جمهوری فدرال چین و...... آیا این کشور های ابر قدرت دنیا که نام بردم و از بخت بد توی نادان "جمهوری فدرال" هم هستند تجزیه طلبند یا تجزیه شده اند؟ جای این دست و پا زدنهای احمقانه برو بشین 4 کلمه حرف حساب و همون 2×2 مطالعه کن که اینجوری نزائی! در ضمن خودت بی خودی سبک تر از اونی که هستی نکن. اونهایی که باید بدونند من مامور اطلاعات هستم یا بسیجی ام یا .. میدونند چه خبره. تازی زاده و تازی هم تو هستی که تا میبینی دارم از مذهب شیعه ات انتقاد میکنم آتیش از 7 سوراخ بدنت بیرون میزند
سه‌شنبه 24 فروردین 1389

homa-ir - المان - هامبورک
lolita lolita-ایران-مشهد . می بخشیدا . کجا من بددهنی کردم , چرا از منطق جواب من اینطوربرداشت میکنید. باتوضیحاتم خواستم کمی کمک بشما ازلحاظ اطلاعات بکنم . این نشان دهنده ضعف وبی فرهنگی وحداقل سواد شمارامیرساند. راستی نماز شب یانماز وحشت در مسجد امام رضا یادت نرود .
سه‌شنبه 24 فروردین 1389

Hoja Verde - ایران - تهران
آنتی اسلام - ایران - اهواز-قازقلنگ - ایران - تهران . جدی؟؟ من اصلن نمی دانستم! اتفاقا من در این سایت https://www.faithfreedom.org/Iran/rpahlavi.htm تمام این گفتگوها را به زبان انگلیسی دیدم. ولی واقعن نمی دانم که آیا واقعن چنین کسی وجود خارجی دارد یا خیر. اتفاقا من هیچ عکس یا فیلمی از اینترنت درباره ی این آقای خیالی (؟) پیدا نکردم. اما در کل گفتگوی جالبی بود! به نظر من جمهوری همیشه پیروز است.
سه‌شنبه 24 فروردین 1389

freydun - ایران - شیراز
آنتی اسلام - ایران - اهواز /عکاس و جیره خوار وزارت اطلاعات وتازی زاده خلق اهواز/مزدور جان!! اینکه مسخره است که من با تو بحث کنم چون تو نظری نداری و همه از طرف وزارت اقا برات دیکته میشود و در عوضش مایه میگیری و با کمک برادران سایتها اداره میکنی. وظیفه من هم این است در سابتها بگردم و ماموران را شناسایی با ذکر منبع در آمد رسوایشان کنم.ما دواختلاف داریم تو مایه میگیری و نظر میدهی من نه ! من با افتخار نان خانه میبرم و تو نه! البته بخاطر اینکه احساس ادم بودن بهت دست بدهد تذکر کوتاهی میدهم. عبدل اطلاعاتی!کشوری مثل امریکا همه مهاجرند و بزبان واحد سخن میگویند.المانیها از یک نژادند وبرای یکی شدن 50 سال تلاش کردند قبله تو رهبرت روسیه و چین کشتارها کرده تا فدرال ابگوشتیشان را حفظ کنند تجمع مسلمانان در هند جنگ بی پایانی متوجه هند کرده.در قلب اروپا باسکیها هر ماه یک بمب منفجر میکنند.کشور ما بخاطر سیاست اربابت در وضعیتی بسیار خطرناک میتواند قرار بگیرد. البته اینها برای تو خنده دار است چون میخواهی چنین شود
سه‌شنبه 24 فروردین 1389

homa-ir - المان - هامبورک
Dionysos-فرانسه-فرانسه : نه عزیزدلم ,شاهزاده رضاپهلوی نه تنها ازما بلکه ازهیچکس چنین درخواستی نکرده واحتیاجی هم ندارند . ماهم نظرات خودرا بازگو میکنیم. ولی باکسانیکه غیرمنطق ونامنصفانه وبدون مطالعه تاریخ حداقل کشورخودشان فحاشی و توهین به دوابرمردتاریخ ایران وسازنده ایران ( روانشادرضاشاه کبیر ومحمدرضاپهلوئ) میکنند . ماهم جواب میدهیم انهم به زبان خودشان - جواب های , هوی است. فقط شمانظری به کامنتهای بیانداز و می بینی چه تهمتهای ناروا ودروغ به پدر وپسرمیکنند. ماطرفداران شاهزاده رضاپهلوی که باوقایع تاریخ اشنا هستیم معلومه مثل کوه درمقابل اینها می ایستیم وخواهیم هم ایستاد هرروزبیشتراز روز پیش چرا ? برای اینکه هرثانیه اش تا به روزبرسد بیشتر وبیشتر درایرانمان دلباختگان ازادی یا دستگیر یاشکنجه وتجاوز ویاکشته میشوند . غیراز به حراج گذاشتن ایران بدست این رژیم اخوندی . امیدوارم ازجواب راضی شده باشید. شادباشی
سه‌شنبه 24 فروردین 1389

آنتی اسلام - ایران - اهواز
همیشه بهت گفتم؛ باز هم بهت میگم: جواب ابلهان خاموشیست! اینقدر ناقابل و ناچیزی که حتی اسمت رو هم نمی برم. خودت می فهمی منظورم چیه
سه‌شنبه 24 فروردین 1389

Dionysos - فرانسه - فرانسه
1-پاییز سال 651 میلادی : یزدگرد ماهها بود که خوابش نمی برد، از وقتی تاج شاهی به سرش گذاشتند بر سر استقلال سرزمینی از امپراطوری که بنده های مردوخ و عشتار از آن خود می دانستند و یک هزارۀ قبل به امپراطوری پارس الحاق شده بود دائم در جدال بود. پنج سال جنگ و کارزار با بنده های الله در مرزهای فرات وکشمکشهای داخلی با بندگان مردوخ و عشتار شکاف میان متحدان سیاسی او را دو چندان ساخت و قوای نظامی را که تا قبل از آن یکپارچه بود به ضعف و ناتوانی در تصمیم گیری کشاند.
سه‌شنبه 24 فروردین 1389

Dionysos - فرانسه - فرانسه
2ـ خانواده و پسرش پیروز در راه چین بودند، او از آنها خواسته بود تا به قصد گرد آوری ارتشی از متحدان چینی عازم آن دیار شوند. او به تنهایی در تیسفون ماند تا مانع پیشرفت بنده های الله شود، اما دیگر خیلی دیر شده بود، ارتش پارس در آن سوی آبهای فرات شکست سنگینی متحمل شد و بنده های الله ، الله الله گویان از ابهای فرات گذشتند و هر چه بر سر راهشان بود غربال کردند. بخشی از روم شرقی به دست بنده های الله افتاده بود و سقوط کرد. یزدگرد فکر می کرد که اگر خودش را به قفقاز برساند خواهد توانست متحدانی پیدا کند. وقتی آفتاب طلوع کرد او هنوز هم در رویای رسیدن به قفقاز نگاهش به سقف اسیاب خیره مانده بود.
سه‌شنبه 24 فروردین 1389

Dionysos - فرانسه - فرانسه
3- پیروز از کودکی روی اسب بزرگ شده بود و در کارزار با تیر و کمان همتا نداشت. او مثل پسر فرعون با تخت روان این طرف و آن طرف نمی رفت. در تمام کارزارها کنار پدرش بود و حتی در تصمیم گیریها هم شرکت داشت. او همیشه فکر می کرد که اگر او جای پدرش بود با دادن سرزمینی مستقل به بنده های مردوخ و عشتار امپراطوری را نجات می داد. اما او نمی توانست به جای پدرش شاه تصمیم بگیرد. به همین جهت تصمیم گرفت تا با سایر اعضای خانواده پدرش را ترک کند و برای بازگشت با ارتشی تازه نفس به چین برود.
سه‌شنبه 24 فروردین 1389

Dionysos - فرانسه - فرانسه
4- اسبها با سرعت می تاختند و صدای تازیانه و شیهه های اسبها در دشتها و کوههای شرق امپراطوری می پیچید، در آخرین اتراقگاه گرد و غبار سیاهی از دور دست به نظر می رسید که به آنها نزدیک می شود، پیکی بود که خبر قتل یزدگرد و فروپاشی پایتخت را به خانواده اش داد، پیروز نه تنها یک شاهزاده بود بلکه شوالیه بزرگی هم بود، او شیون و زاری نکرد و اشک نریخت، شاید برای آخرین باری بود که پشت سرش را نگاه می کرد. وقتی به چین رسید ارتشی فراهم آورد و در چندین کارزار با بندگان الله توانست بخشی از مرزهای امپراطوری پارس را اعاده کند اما افسوس که اژدهای زرد چینی بیدار شده بود و این شاهزاده شوالیه را به اسارت گرفت و با الله قراردادی بست تا آهورا دیگر بر امپراطوری پارس حکمر وانی نکند.
سه‌شنبه 24 فروردین 1389

Dionysos - فرانسه - فرانسه
5ـ گفته شده که پیروز تمام حاکمان و شاهانی را که بعد از او بیایند جعلی و دروغین و غاصب دانسته و لعن ونفرین پیروز شاهزاده واقعی به هیج شاهی اجازه نخواهد داد که جایگاه پیروز را برای مدتی طولانی غصب کند. پیروز تنها شاهزاده واقعی و شاه شاهان و شاه امپراطوری پارس است و بعد از او هیچ شاهی لایق پادشاهی نبوده و نخواهد بود. من همیشه دلم می خواست به دیدن مقبره او در چین بروم و به او بگویم که هنوز صدای تاخت اسبش در گوشم می پیچد و هنوز فکر می کنم که او قرار است از چین برگردد. من هنوز هم دلم می خواهد مثل پیروز یک شوالیه واقعی باشم.
سه‌شنبه 24 فروردین 1389

lolita lolita - ایران - مشهد
Dionysos - فرانسه - فرانسه ...غمگین اما با شکوه. دست شما درد نکنه بابت این روایت. لطفا بازم بذارین از این پست ها. مرسی.
سه‌شنبه 24 فروردین 1389

freydun - ایران - شیراز
Dionysos - فرانسه - فرانسه/عذر میخواهم که جوابت دیر شد.من منظورت را نمیفهمم.من قصد ارزیابی رضا پهلوی را ندارم.بلکه انچه من از سخنان او برداشت کردم غیر از این است که فحاشین یا شاه اللهی میگویند. این چماعت نیاز به بت دارد ولی رضا پهلوی به مردمسالاری معتقد است.اینها همه را به فحش میکشند و مردم را احمق مینامند ولی رضا پهلوی میگوید راننده تاکسی امروز بیشتر از استاد دانشگاه زمان شاه میفهمد.اینها برای شکنجه گران ساواک هورا میکشند و او برای مردم حق و حقوق قائل است و دهها مورد دیگر که در مصاحبه عیان است.من طرفدار اقای پهلوی نیستم ولی میبینم شایسته است که توپوزی به دوستان خاله خرسه اش بزنم.چون هرچه داد میزند من خود صاحب عقیده ام و فکر و روش را به ارث نبرده ام مثل یاسین به گوش حضرات نمیرود.توصیه من این است که شما یکبار دیگر مصاحبه و سپس جفنگیات شاه اللهی ها را بخوانید. اگر به نتیجه من نرسیدید یا چند تخته شما کم است یا مال من
سه‌شنبه 24 فروردین 1389

freydun - ایران - شیراز
lolita lolita - ایران - مشهد/پوزش میخواهم که جواب کامنتت قدری دیر شد.لولیتای گرامی.من و هما اختلاف اساسی در سیاست داشتیم و داریم ومدتها هم این مشکل وجود داشت ولی تصمیم گرفتیم تا بر اساس مشترکاتمان با هم صحبت کنیم و هر کس نظرش را یگوید و سعی کنیم خوبی های همدیگر را ببینیم.من هما را ایران پرست میدانم.دوستان در اروپا در محیط ایران نیستند و نظراتشان با کسانی که در ایران هستند تفاوت اساسی دارد متاسفانه محدودیتهای ارتباطی وتاثیرات محیط در اروپا و امریکا که تحت تاثیر رسانه ها و سینما و تلویزیون است باعث میشود که نظرها براساس صلاحدید مردم و جامعه گفته نشود و احساسی باشد. ما احتیاج به رهبر شعار نداریم بلکه به سیاستمداران میهن پرست مردمی داریم که عاقلانه فکر کنند
سه‌شنبه 24 فروردین 1389

freydun - ایران - شیراز
ادامه lolita lolita - ایران - سیاستمداران میهن پرست مردمی داریم که عاقلانه فکر کنند و فقط به فکر انتقام نباشند(من خود کژدم(عقرب) و بسیار انتقامجو هستم وبارها موقعیتها و زندگی ام را بخاطر انتقامجویی از دست داده ام) بعضی زیاد فیلم رامبو دیدند وفکر میکنند که ارنولد است که همه ادم بدها را نابود کند. من نظام سلطنتی را شخصا قبول ندارم چون از نظر من همه مردم برابرند و هر کس شایستگی اش را اثبات کرد میتواند بالا برود و همانطور که گفتی رهبران سیاسی باید برای سازندگی و نه برای پرستش مورد استفاده قرار گیرند
سه‌شنبه 24 فروردین 1389

lolita lolita - ایران - مشهد
freydun - ایران - شیراز...فریدون، ممنون از پیغام شما. این خانوم اول کامنت هاشو محترمانه شروع میکنه اما انتهای پیغام هاش در واقع، به شخصیت اصلی‌ خودش برمیگرد و دیگه نمیتونه حجاب ساختگی احترام رو جلوی صورتش بگیره. بهرحال، برای من احمقانه هست که با داشتن مدارک عالی‌، در اوان جوانی‌، از دانشگاه‌های معتبر ایران و خارج از ایران، بخوام با ایشون راجع به سواد صحبت کنم! از این مدل آدم‌ها در خارج از ایران زیاد دیدم. متأسفانه خصوصیت بارزشون هم این بوده که هرگز نه توی عقیدشون تغییری ایجاد می‌شه و نه با توهین‌هاشون به دیگران، به اونها فرصت تغییر عقیده رو میدن!
سه‌شنبه 24 فروردین 1389

lolita lolita - ایران - مشهد
ادامه: ...شما میتونید فرض کنید که وقتی‌ کسی‌ بخاطر طرز فکرش، مورد توهین قرار میگیره، بیشتر ازون که به تغییر عقیده یا دونستن بیشتر تشویق بشه، به شخصیت زیر سوال رفتش نگاه می‌کنه و فقط سعی‌ می‌کنه جلوی پرتاب سنگ‌ها رو بگیره. چه مجالی میمونه برای اینکه فکر مخالف خودش رو دوست داشته باشه، یا اینکه بخواد راجع بهش فکر کنه؟! تمایلی ندارم بحث راجع به ایشون یا اون یکی‌ خانم دیگه از آلمان رو ادامه بدم. امیدوارم ناراحت نشید؟ درعین حال،کاملا با شما موافقم، خصوصا که این دوستی مریدان رضا پهلوی رو دوستی خاله خرسه اسم گذاشتید.
سه‌شنبه 24 فروردین 1389

Dionysos - فرانسه - فرانسه
freydun - ایران - شیراز . من با عقاید رضا پهلوی آشنا هستم و باورهای برخی هموطنان این سایت نیز برای من تازگی ندارد. تنها پیامی که خواستم منتقل کنم و گویا با هم هم عقیده ایم این است که باید تحمل شنیدن نقد مخالفان را هم داشته باشیم و گرنه بهتر است که بی خیال دموکراسی شویم. هم عقیده بودن با حزب یا یک شخصیت سیاسی اجازه تحمیل نظر شخصی را به هیچ فردی نمی دهد. هیچ تضمینی نیست که من یا شما صد در صد درست بیندیشیم و تصمیم بگیریم. در آخر اینکه عنوان دادن و اتهام زدن به دیگران کمکی به اصلاح وضع موجود نمی کند. امیدوارم جسارت مرا ببخشید. ممنون
سه‌شنبه 24 فروردین 1389

homa-ir - المان - ّهامبورک
freydun-ایران- شیراز : عزیزمهربانم , منظورکامنت شما که شاه اللهی نامیدید , چیست وکیست. خودمیدانی , چه کسانی وچه توهینهائی وچه دروغهائی وبدون مطالعه تاریخ لا اقل کشور خودشان میزنند. وحتی خودشما برای من نوشتید که هماببین چه بلبشوئی شده . من طرفدار شاهزاده رضا پهلوی هستم. ودفاع میکنم , چون هیچ الترناتیو قوی و مبارز وعاشق ایران جز ایشان نمی بینم . پاینده ایران
سه‌شنبه 24 فروردین 1389

freydun - ایران - شیراز
lolita lolita - ایران - مشهد/هم میهن.من دوستی همه طرفداران رضا پهلوی را دوستی خاله خرسه نمیدانم بلکه انها که از او جلو میزنند.انها که افکارشان صد درصد خامنه ای وار است فقظ اسمش را پهلوی کرده اند ولی این اصلا با افکار رضا پهلوی نمیخورد.چون او نه تنها به مخالفان بلکه به طرفدارانش میگوید من فکر و اندیشه و سیاست را به ارث نبرده ام.یعنی ای ادمهای نفهم مخالف و موافق من شاه و رضا شاه در دوره دیگر بوده و کارهای خوب وبدی کرده اند. من در دوره دیگر هستم ادم دیگر هستم زمانه تغییر کرده ومن عقاید خود را دارم بعد بابای ساواکی که هزار کثافتکاری کرده واول همه فلنگ را بسته می اید چهارتا فحش به مقدسات یک عده ای میدهد و اخرش هم میگوید زنده باد رضا شاه دوم.در همین چند کامنت متوجه شدم که مادارای دید سیاسی مشترک هستیم فقط همانطور که خودت گفتی سعی کنیم بین فحاشین و شاه اللهی ها(ساواکی های اسبق)و طرفداران واقعی رضا پهلوی که او را سمبل ایران و نه سرور ایران میدانند تفاوت قائل شویم تا بتوانیم با درج مشترکاتمان قدمی در راه مردمسالاری برداریم.
چهار‌شنبه 25 فروردین 1389

freydun - ایران - شیراز
homa-ir - المان - ّهامبورک/همای عزیز.منظورم از شاه اللهی انهایی هستند که وقتی رضا پهلوی میگوید((ما فرهنگی داریم که سلطنت‌طلب دوآتشه یک دقیقه نمی‌آید یک خط از حرفی که یک کمونیست می‌زند را بخواند تا اصلا بداند چه می‌گوید))دیگران را با انکه مخالف خامنه ای هستند بسیجی میخوانند.وقتی رضا پهلوی میگوید((آقایان و خانم‌هائی که سال‌هاست از یک دید حزبی، مسلکی، ایدئولوژیکی به قضایا برخورد کرده‌اید و هرگز نخواسته‌اید فراتر از گروه‌بندی‌های فکری خودتان پل دیالوگ به سوی سایر جریانات، حتی مخالف تفکر خودتان بزنید))شاه اللهی میگوید فقط من مخالف حکومت هستم وبقیه همه جنگ قدرت میکنند.رضا پهلوی میگوید((من امروز می‌گویم جریان سبز، جریانی است که پیش‌داوری از قبل ندارد؛ می‌گوید نگاه می‌کنم، بررسی می‌کنم، قضاوت می‌کنم، بعد نظرم را می‌دهم. نه این‌که جدٌم به من گفته چون دیروز فلانی به من سیلی زد تو هم بایستی برعلیه‌اش باشی))شاه اللهی هرچی فحش است نثار جریان سبز کرده واو را سبز علفی میخواندوسخن گویان و افراد معروف ان را بازجو ومسلمان تازی و اسلام کثیف مینامند.
چهار‌شنبه 25 فروردین 1389

freydun - ایران - شیراز
ادامه homa-ir .رضا پهلوی میگوید((اگر از من امروز بپرسید که تمایل مردم ایران به چیست می‌گویم قاعدتا به آزادی و حقوق بشر))شاه اللهی میگوید با خون اخوندها باید خیابانها را بشوییم.((( تا زمانی که فضای باز سیاسی در ایران نباشد، تا زمانی که شما نتوانید مناظره‌ی عمومی داشته‌باشید، نمی‌توانید افکار عمومی را عملا بسنجید و میزان بگیرید))شاه اللهی میشود وکیل مردم و میگوید مردم این را میخواهد یا ان را میخواهد از این عبور کرده از ان خوشش میاید و دهها مورد دیگر.من هیچگونه اختلافی در عقایدم با رضا پهلوی نمیبینم.خوشحال میشوم شما هم نقدی بر این موضوع داشته باشی شاد پیروز باشی
چهار‌شنبه 25 فروردین 1389

homa-ir - المان - ّهامبورک
freydun-ایران-شیراز. فری خوب ومهربانم, ازکامنت شمالذت بردم, واقعا حق باشماست . خودمیدانی شاهزاده رضا وشهبانوفرح بارها ازجنبش سبز دفاع کرده وانها را شجاع نامید . وخود شاهزاده دستبدسبز بدست ویاکراوات سبز بگردن بستند. ولی کسانی مثل lolita ازمشهد این شاهزاده باافکاردموکراسی وسکولار هیولا خطاب میکند . شماجواب دهید. فری عزیز همه ساواکی ها بد نبودند. وفرصت طلب وحزب بادی درخصلت بعضی ایرانیان است و حتی بعضی ازساواکی ها باجمهوری اسلامی کارکرند ویامیکنند ویکی ازشکنجه گران سابق درهامبورگ ونام مستعاری هم دارد و بااین رژیم کارمیکند وثروتی هم اندوخته وبیشتر بنام فرزندان ودامادش کرده . مااینها را میدانیم وشاهزاده رضا پهلوی دریا اطلاعات بیشترازمن حقیرمیداند. کوتاه اشاره ئی به مثال ساواکی شما شادباشی دوست خوب وروشنم
چهار‌شنبه 25 فروردین 1389

+0
رأی دهید
-0

نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.