احکام قطعی زندان برای رمضان زاده و طباطبایی صادر شد

احکام قطعی زندان برای رمضان زاده و طباطبایی صادر شد

شهاب الدین طباطبایی و عبدالله رمضان زاده در یکی از جلسات محاکمه گروهی متهمان حوادث پس از انتخابات ایران

دستگاه قضایی ایران حکم محکومیت قطعی عبدالله رمضان زاده و شهاب طباطبایی، دو عضو سرشناس حزب مشارکت ایران را مبنی بر ۵ سال حبس صادر کرد.

عباس شیری، وکیل آقای رمضان زاده ، روز سه شنبه ۱۷فروردین (۶ آوریل) در گفت و گو با خبرگزاری کار ایران، ایلنا از تغییر حکم محکومیت موکلش از شش سال حبس به پنج سال در دادگاه تجدید نظر خبر داد.

پیش تر دادگاه انقلاب تهران، عبدالله رمضان زاده، قائم مقام دبیرکل جبهه مشارکت ایران اسلامی و سخنگوی دولت محمد خاتمی را که در جریان حوادث پس از انتخابات ریاست جمهوری ایران بازداشت شده بود، به تحمل ۶ سال حبس محکوم کرده بود.

آقای شیری با اشاره به اعتراض به حکم دادگاه بدوی گفت :"شعبه ۵۴ دادگاه تجدیدنظر استان تهران در بررسی های خود با استدلال اینکه اقدامات انجام شده توسط رمضان زاده مطابق ماده ۶۱۰ قانون مجازات اسلامی است، شش سال حبس موکلم را به ۵ سال حبس تعزیری تغییر داد."

او استدلال دادگاه تجدید نظر را همان استدلال دادگاه بدوی عنوان کرد و گفت که دادگاه در دادنامه به جلسه مورخ ۲۳ خرداد سال ۱۳۸۸ اعضای شورای مرکزی جبهه مشارکت اشاره کرده است در حالیکه آقای رمضان زاده از جلسه مذکور خارج شده بود

آقای رمضان زاده یک روز پس از برگزاری انتخابات ریاست جمهوری ایران در خردادماه سال گذشته (۱۳۸۸خورشیدی)، به همراه جمع دیگری از اعضای شورای مرکزی حزب مشارکت توسط مأموران امنیتی بازداشت شد.

عباس شیری تاکید کرد که به حکم دادگاه تجدید نظر هم اعتراض خواهد کرد.

همچنین شهاب الدین طباطبایی، از اعضای جبهه مشارکت و رئیس ستاد جوانان حامی موسوی و خاتمی (ستاد ۸۸) در گفت و گو با ایلنا، خبر محکومیت قطعی خود به ۵ سال حبس تعزیری را تایید کرد و گفت : "دادگاه تجدید نظر عینا حکم شعبه ۱۵ دادگاه انقلاب را تایید کرده است."

آقای طباطبایی که در اولین روزهای بعد از انتخابات ریاست جمهوری ۲۲ خرداد ۱۳۸۸ و در جریان دستگیری های گسترده فعالان سیاسی اصلاح طلب بازداشت شده بود، از ۲۸ بهمن با وثیقه ۸۰۰ میلیون تومانی به مرخصی آمده است.

حزب مشارکت که از احزاب اصلی جناح اصلاح طلب ایران محسوب می شود، در جریان انتخابات ریاست جمهوری جنجال برانگیز ایران از نامزدی میرحسین موسوی حمایت می کرد.

نخستین جلسه دادگاه محمد نوری زاد

اعضای خانواده محمد نوری زاد در حاشیه نخستین جلسه محاکمه اش موفق به دیدار با او شدند

فاطمه ملکی، همسر محمد نوری زاد، نویسنده و فیلمساز زندانی در ایران از برگزاری نخستین دادگاه همسرش در روز دوشنبه ۱۶ فروردین (۵ آوریل ) خبر داد.

خانم ملکی که در حاشیه این دادگاه با همسرش ملاقاتی داشته است درباره نخستین جلسه دادگاه آقای نوری زاد به بی بی سی فارسی گفت :"متاسفانه چون ما از زمان برگزاری دادگاه خبر نداشتیم و وکیل ایشان هم در ایران نبودند، ایشان ناگزیر خودشان دفاع را انجام داده اند و آنطور که برای ما تعریف کردند، خیلی خوب از خودشان دفاع کرده بودند."

نخستین جلسه محاکمه محمد نوری زاد در حالی برگزار شده است که محمود علیزاده طباطبایی، وکیل مدافع او تا کنون موفق به ملاقات با او نشده است و گفته می شود که در زمان برگزاری جلسه دادگاه در سفر حج بوده است.

فاطمه ملکی درباره وضعیت همسرش گفت: "روحیه او خیلی عالی و قوی بود ولی به لحاظ جسمانی به دلیل اعتصاب غذای طولانی که داشتند خیلی ضعیف شده بود."

او در این باره افزود که همسرش در زمان برگزاری دادگاه روزه بوده و این روزه را از نود روز پیش پی در پی گرفته است.

محمد نوری زاد، در پی نوشتن چند نامه سرگشاده و انتقاد آمیزخطاب به ایت الله خامنه ای و صادق لاریجانی در وبلاگش در روز ۲۹ آذر به اتهام توهین به "مسئولین و تبلیغ علیه نظام جمهوری اسلامی" بازداشت شد.

او یک روز پیش از بازداشت در وبلاگ خود نوشته بود که کسی از پلیس امنیت با او تماس گرفته و او را فراخوانده است، اما وقتی آقای نوری زاد از او دلیل این احضار را می پرسد، پاسخ می شنود: "به جرم توهین به رئیس قوه قضائیه".

آقای نوری زاد در پی اظهارات صادق لاریجانی، رئیس قوه قضائیه که به مخالفان دولت هشدار داده بود که دستگاه قضایی به اندازه کافی از آنها پرونده دارد، نوشته ای در وبلاگ خود با عنوان "سقوط قاضی القضات شهر" در انتقاد از گفته های آقای لاریجانی منتشر کرد.

محمد نوری زاد که پیشتر از نویسندگان روزنامه کیهان بود و موضعی نزدیک به اصولگرایان داشت، در روزهای پس از انتخابات ریاست جمهوری ایران به نقد اصولگرایان پرداخت.

ممقلی - ایران - شیراز
آزادی در بیان=توهین به نظام....این کجاش عدالته؟؟؟؟؟؟؟؟؟
چهار‌شنبه 18 فروردین 1389

+0
رأی دهید
-0

نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.