شایعه ممنوع الخروچ شدن سید محمدخاتمی توسط فارس نیوز و تکذیب آن از سوی وکیل سید محمد خاتمی

 فارس نیوز : محمد خاتمی ممنوع الخروج شده است

یک مقام اطلاعاتی از ممنوع الخروج شدن سید محمد خاتمی رئیس بنیاد باران خبر داد.

به گزارش خبرنگار سیاسی خبرگزاری فارس، حجت الاسلام عباس امیری‌فر دبیر اجرائی جامعه وعاظ تهران با اشاره به جلسه شب گذشته این تشکل، گفت: این مقام اطلاعاتی شب گذشته در محفل خصوصی روحانیون جامعه وعاظ از ممنوع الخروج شدن سید محمدخاتمی رئیس بنیاد باران از کشور خبر داد.

وی در ادامه افزود: این مقام امنیتی در این باره تاکید کرد که خاتمی اخیرا قصد خروج از کشور را داشت.

پارلمان نیوز  :
یک منبع آگاه:خاتمی اساسا قصد سفر به خارج از کشور نداشته است

پارلمان‌نیوز: خبر جلوگیری از خروج سیدمحمد خاتمی از کشور تکذیب شد.

یک منبع آگاه در دفتر حجت الاسلام و المسلمین سیدمحمد خاتمی در گفتگو با خبرنگار پایگاه خبری فراکسیون خط امام(ره)مجلس«پارلمان‌نیوز»، اظهار داشت:« آقای خاتمی اخیرا هیچگونه تصمیمی به سفر نداشته که از سفر ایشان جلوگیری شود.»

گفتنی است یکی از اعضای جامعه وعاظ به ریاست شجونی مدعی شده که یک مقام اطلاعاتی به آنها خبر داده خاتمی اخیرا قصد خروج از کشور را داشته اما او به دلیل ممنوع الخروج بودن نتوانست از کشور خارج شود.

وکیل سید محمد خاتمی: ممنوع الخروج کردن رییس دولت اصلاحات کذب است

همچنین وکیل رییس دولت اصلاحات خبر ممنوع‌الخروج شدن موکل خود را تکذیب کرد و گفت:برای ممنون الخروج کردن افراد باید تصمیم قضایی اتخاذ شود حال آنکه تاکنون چنین تصمیمی برای ‌آقای خاتمی گرفته نشده است.

سیدمحمود علیزاده طباطبایی در گفتگو با ایلنا در خصوص انتشار خبری مبنی بر ممنوع الخروج شدن سید محمد خاتمی رییس جمهور سابق کشورمان گفت:به راحتی که افراد را ممنوع الخروج نمی‌کنند.برای این کار باید پرونده قضایی تشکیل و تصمیم قضایی اتخاذ شود.

وی تاکید کرد:‌تا جایی‌که که به عنوان وکیل دولت اصلاحات اطلاع دارم،هیچ پرونده‌ای و یا حتی هیچ ادعایی علیه ایشان تشکیل و یا مطرح نشده است تا موجب ممنوع الخروجی رییس دولت اصلاحات از کشور شود.

علیزاده طباطبایی با تاکید براینکه برای ممنوع الخروج باید تصمیم قضایی صادر شده باشد،تصریح کرد:‌تاکنون هیچ اتهامی متوجه رییس دولت اصلاحات نبوده و این موضوع قویا تکذیب می‌شود.

amoo uk - انگلستان - لیدز
مگرمیشه ابقا کننده حکومت استبداد اسلامی و روباه سخنران ممنوع از خروج بشه باز هم ایجاد توهم .
چهار‌شنبه 19 اسفند 1388

+0
رأی دهید
-0

نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.