دانشگاه کمبریج از همکاری بارایزنی فرهنگی ایران انصراف داد

دانشگاه کمبریج از همکاری با رایزنی فرهنگی ایران انصراف داد

کنفرانس دو روزه مطالعات ایران که بنا بود روزهای جمعه و شنبه، هفتم و هشتم اسفندماه ( ۲۶ و ۲۷ فوریه) در دانشگاه کمبریج برگزار شود، لغو شد.

تصویر فراخوان مقاله کنفرانس

دانشکده مطالعات آسیایی و خاورمیانه دانشگاه کمبریج قصد داشت در روزهای پایانی این هفته با همکاری و حمایت مالی رایزنی فرهنگی دولت ایران در لندن این کنفرانس دو روزه را برگزار کند.

اما به تازگی دانشگاه کمبریج با این توضیح که "اکنون زمان مناسبی برای این کنفرانس به نظر نمی رسد"، از برگزاری این کنفرانس انصراف داد و اطلاعات مربوط به این کنفرانس را از سایت خود حذف نمود.

پرفسور چارلز ملویل، از استادان دانشگاه کمبریج و دانشکده مطالعات خاورمیانه در گفت و گو با بخش فارسی بی بی سی دلیل لغو این کنفرانس را "عدم حمایت افراد" ذکر کرد و آن را بی ارتباط با اعتراضات مردمی پس از انتخابات ایران ندانست.

این استاد تاریخ دانشگاه کمبریج گفت "ما مطابق معمول، درخواست ارسال مقالات را منتشر کردیم و تاریخی هم مشخص کردیم که مقاله ها تا آن زمان فرستاده شوند. اما فقط یکی دو پیش نویس مقاله دریافت کردیم که آنها هم ربط چندانی به موضوع کنفرانس که وضعیت ایران شناسی در بریتانیا بود نداشتند."

پروفسور ملویل گفت: "بعضی از همکارانم به من گفتند که برگزاری یک کنفرانس با حمایت مستقیم سفارت ایران در این شرایط کار درستی نیست. این کنفرانسی بود که پیشنهاد را رایزن فرهنگی ایران داده بود و من صرفا میزبانی آن را برعهده داشتم."

او گفت: " چاره ای جز لغو این کنفرانس نداشتیم، چون عملا کسی در آن شرکت نمی کرد."

پروفسور ملویل از "ناراحت شدن" مسوولان رایزنی فرهنگی ایران در لندن خبر داد و گفت آنها پوسترهای زیبایی هم برای این کنفرانس چاپ کرده بودند.

با این حال، تا زمان نگارش این خبر، رایزنی فرهنگی ایران در لندن، این کنفرانس را همچنان در تقویم برنامه های خود در وبسایتش نگه داشته است.

پیش از این نیز تعدادی از استادان ایرانی از شرکت در سمینار مرکز مطالعات ایران دانشگاه دورام که رایزن فرهنگی دولت ایران در آن حضور یافته بود خودداری کردند.

این سمینار یک روزه با عنوان "رابطه فرهنگ و سیاست در ایران پس از انقلاب اسلامی" توسط مرکز مطالعات ایرانی دانشگاه دورام با حمایت مالی رایزنی فرهنگی جمهوری اسلامی در ۲۸ ژانویه در این دانشگاه برگزار شده بود.

محمدعلی همایون کاتوزیان، استاد دانشگاه آکسفورد، و آزاده کیان پژوهشگر مرکز تحقیقات ملی فرانسه و دانشگاه پاریس ازکسانی بودند که این سمینار را به دلیل حمایت مالی رایزنی فرهنگی جمهوری اسلامی در لندن، تحریم کردند.

Pezhman - اتریش - وین
مدرکدهی شون به ته دیگ خورد.نوشدارو بعدازمردن سهرابها
جمعه 7 اسفند 1388

Raz_uk - انگلیس - کمبریج
دیگه باید فهمیده باشن این نسل تازی های وحشی متجاوز که هیچ ابرو واعتباری ندارن هیچجا حتی اگر میلیونها پوند هم مثل برگزاری چنین کنفرانسهائی از ثروت باداورده مملکت هزینه کنن....
جمعه 7 اسفند 1388

maryam-germany-71 - المان - برلین
دلم خنک شد پوسترهاشونو سنگ قبرشون کنن
جمعه 7 اسفند 1388

surena1611 - آلمان - اشتوتگارت
توی ایران به مردم خودشون تجاوز جنسی میکنند و در خارج از کشور از رابطه فرهنگ و سیاست ج.ا. حرف میزنند. کدوم سیاست و فرهنگ؟!!! سیاست کشتار و فرهنگ تجاوز به ملت خود؟!!!! وقاحت هم حدی داره. ممنون از دانشگاه کمبریج و ایرانیانی که به جنایتکارهای ولی وقیح نه گفتند.
جمعه 7 اسفند 1388

+0
رأی دهید
-0

نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.