در این مطلب 2 مصاحبه را می بینید که همشهری جوان با مدیر فست فود هایدا و قائم مقام رستوران بوف انجام داده است...
احتمالا شما هم با شنیدن نام هایدا، یاد ساندویچ های سرد بزرگی می افتید که پُر از سُس مخصوص است و هر گرسنهای را سیر می کند. هایدا را چهار برادر اردبیلی با نام خانوادگی فرزامی اداره می کنند که هیچ کدام شان با این همه شعبه وقت سر خاراندن هم ندارند. گپ کوتاهی زدیم با جهانگیر فرزامی، یکی از سلاطین ژامبون ایران.
شعبه مرکزی مان در خیابان شریعتی شبانه روزی است.
25 شعبه در تهران داریم ولی متاسفانه تا به حال فقط توانسته ایم برای یکی از شعبه ها مجوز شبانه روزی بگیریم. به فکر توسعه شعبههای 24 ساعته هستیم ولی نیروی انتظامی مجوز نمی دهد. خودمان را کشته ایم و کلی رفتیم و آمدیم تا با این همه شهرتی که داریم توانستیم برای یکی از شعبه ها مجوز 24 ساعته بگیریم. الان چند وقت است که دنبال مجوز شبانه روزی شعبه میدان کاج هستیم ولی می گویند در این منطقه نیازی به رستوران یا فست فود شبانه روزی نیست.
از چه کسی بپرسیم. اتحادیه مخالفتی ندارد و تایید می کند. بعد هم درخواست به نیروی انتظامی فرستاده می شود که آن جا تایید نمی شود. نظر من را بخواهید، هر منطقه تهران نیاز به یک رستوران شبانه روزی دارد. اصلا یک نوع اشتغال زایی است.
حتما نصفه شب کار و بار سکه است که این قدر مشتاق شبانه روزی شدن هستید.
درآمدمان در نصفه شب، 30 درصد درآمد روز است. برای مان صرف می کند که تا 4 صبح فعالیت کنیم.
بیشتر جوان ها می آیند و ساندویچ می خورند.
یک کلمه آذری است از ریشه سرعت. هایدا یعنی عجله. فست فود به آذری می شود هایدا.
تا سال 85 به شرکت های معتبر سفارش می دادیم که با این ترکیب کالباس می خواهیم ولی از آن سال به بعد خودمان کارخانه زده ایم و مواد اولیه را خودمان تامین می کنیم.
از صبح کلی زنگ زدیم و پیغام و پسغام گذاشتیم تا توانستیم محمد حسین مردی، قائم مقام رستوران های زنجیرهای بوف، را ساعت ده شب گیر بیاوریم. بوف هم از آن زنجیرهای های معروف است که در سال های اخیر برای خودش امپراتوری فست فودی راه انداخته و حالا شعبه 24 ساعته هم دارد.
ما هم در حال حاضر دو شعبه شبانه روزی داریم؛ یکی شعبه زرتشت و یکی شعبه پاسداران که حدود 20 روز است 24 ساعته شده.
نگران نباشید. دو سه شعبه دیگر هم به زودی شبانه روزی می شوند.
خب، مردم طالب هستند. نیروی انتظامی اگر سخت می گیرد برای راحتی خود مردم است. وقتی آن ها خودشان بخواهند دیگر مشکلی وجود ندارد.
همه قشری هستند بعضی جوان ها هم که شب ها برای دور زدن به خیابان می آیند، مشتری ما می شوند باور کنید خانواده ها هم می آیند!
همان طور که اورژانس نیاز است، رستوران و فست فود هم نیاز است. نمی شود به شکم گرسنه نه گفت. خیلی ها شبکار هستند و نیاز به غذا دارند. شما یک بار ساعت دو نصفه شب به میدان تجریش بروید و ببینید چقدر آدم بیرون است. خب شاید این ها دل شان بخواهد غذا بخورند. شب های تهران مانند شبهای شهرستانهای دیگر نیست. تهران مثل روز روشن است. به نظرم مشاغل دیگر هم باید نصفه شب باز باشند، مثل خشک شویی، تاسیساتی و...
مشکل اصلی فقط امنیت است که آن هم با پلیس محله حل می شود. ما خودمان برای شعبه های شبانه روزی از دو پلیس محله استفاده می کنیم. دردسر دیگری هم وجود ندارد.
بله. اگر در خیابان اصلی باشد، سود هم دارد. اگر نزدیک ترمینال های مسافربری یا میادین اصلی شهر باشد که چه بهتر.
منبع : همشهری جوان
|
|
|
|
|
|
|