نایب رئیس مجلس: پی گیر کاهش رابطه با انگلیس هستیم

نایب رئیس مجلس: پی گیر کاهش رابطه با انگلیس هستیم

به گفته نایب رئیس مجلس نمایندگان "به جد" کاهش روابط با انگلیس را پی گیری می کنند

نایب رئیس مجلس شورای اسلامی از "رایزنی های فشرده" قوه مقننه، وزارت امور خارجه و شورای عالی امنیت ملی برای کاهش سطح روابط با بریتانیا خبر داد.

محمدرضا باهنر روز یکشنبه 25 بهمن (14 فوریه) به خبرگزاری مهر گفت مسئولان انگلیسی باید منتظر کاهش روابط با ایران باشند و نمایندگان مجلس "به جد" این هدف را پی گیری می کنند.


این موضع گیری همزمان با اظهارات مشابه تعدادی از نمایندگان هوادار دولت در مصاحبه با خبرگزاری مهر بیان شده که بر لزوم واکنش جدی تهران به "مداخلات" لندن پس از انتخابات ریاست جمهوری اخیر تاکید کرده اند.

دو هفته پیش، اسماعیل کوثری نایب رییس کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس ایران خبر از ارسال طرح کاهش رابطه با انگلیس به هیات رئیسه مجلس داده بود.

سفارت انگلیس، پایگاه "فتنه"

آقای کوثری همچنین گفته است که طرح کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی در موردکاهش روابط سیاسی و اقتصادی نهایی شده است و به زودی به رای مجلس گذاشته خواهد شد.

وی در پاسخ به این سوال که آیا بر اساس این طرح سطح روابط دو کشور از سفیر به سطح کاردار کاهش می یابد اظهار داشت: "در مورد جزئیات و شیوه کاهش روابط وزارت امور خارجه بر اساس مصوبه مجلس تصمیم خواهد گرفت".

نایب رییس کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی تاکید کرد درصورتی که نمایندگان مجلس به فکر کاهش روابط با انگلیس نباشند، معلوم می شوند "اصلا نمایندگان واقعی ملت نیستند".

در واکنشی جداگانه، پرویز سروری نماینده تهران در مصاحبه با خبرگزاری مهر (یکشنبه 14 فوریه) سفارت لندن در تهران را پایگاه "مدیریت فتنه" و "مکان امنی برای توطئه گران" در جریان اعتراضات پس از انتخابات دانست.

وی نقش شبکه بی بی سی را در "ایجاد اختلاف و تنش" در کشور "بی بدیل" خواند و افزود: "باید عرصه هایی که کاهش روابط در آنها می تواند در کوتاه مدت ضربه های جدی به منافع انگلیس درایران بزند ، در اولویت بازنگری روابط قرار گیرد ".

آقای سروری در عین حال توصیه کرد که مجلس شورای اسلامی برای کاهش روابط با انگلیس شتابزده تصمیمگیری نکند و اولویت های کاهش روابط را "با درایت مورد کارشناسی عمیق قرار دهد".

تیرگی روابط تهران و لندن پس از انتخابات

"بریتانیا در این که چه کسی بر ایران حکومت می کند، دخالت نمی کند"

روابط ایران و بریتانیا که در سه دهه گذشته همواره شکننده بوده، بعد از انتخابات اخیر ریاست جمهوری ایران، به سرعت به تیرگی گرایید.

پس از بروز نا آرامی های پس از انتخابات در شهرهای مختلف ایران، آیت الله علی خامنه ای، رهبر جمهوری اسلامی، در انتقاد از دولت های خارجی که به برخورد با معترضان انتقاد کرده بودند، دولت بریتانیا را "خبیث" خواند.

در جریان وقایع پس از انتخابات ریاست جمهوری ایران، همچنین ۹ کارمند محلی سفارت بریتانیا در تهران بازداشت شدند که از میان آنها، حسین رسام، تحلیلگر سیاسی این سفارتخانه، محاکمه شد و هم اکنون منتظر نهایی شدن حکم دادگاه است.

سایمون گس سفیر بریتانیا در تهران، در 28 آبان در مصاحبه ای اختصاصی با بی بی سی فارسی با رد اتهام دخالت کشورش در امور داخلی ایران گفت لندن مایل است برای حل برخی مشکلات مهم فراروی جهان با تهران همکاری کند.

آقای گس در مورد دلیل اعتراض کشورش به نحوه برخورد دولت ایران با تظاهرات خیابانی پس از انتخابات اظهار داشت: "ایران باید به تعهدات خود مبنی بر رعایت معیارهای بین المللی حقوق بشر عمل کند و به همین دلیل عجیب نیست که بریتانیا در کنار سایر دولت های اروپایی، به سرکوب تظاهرات در ایران اعتراض کرد".

سفیر بریتانیا در تهران گفت که کشورش در این که چه کسی بر ایران حکومت می کند، دخالت نمی کند و افزود: "آنچه بعد از انتخابات گفتیم، این بود که خود ملت ایران تردیدهایی درباره نتیجه رای گیری مطرح کرده بودند و بر اساس داوری ما در مقام ناظری بیرونی، درباره این پرسش ها باید تحقیق و به آنها پاسخ داده شود".

DADA-S - هلند - آمستردام
یعنی‌ دیگه مجتبی‌ نمیره لندن بچه ۲ میلیون پوندی درست کنه ؟ یعنی‌ دیگه اگه خدا بخواد آخوند این طرفا نمی‌بینیم ؟ می‌شه یه لطفی‌ کنن روابطشون با هلند رو هم کم کنن یعنی‌ اصلا قطع رابطه کنن بهتره.
دوشنبه 26 بهمن 1388

ehsan_2nd_time - یوکی - لندن
خاک تو سرتون . انگلیس که چیزی از دست نمیده
دوشنبه 26 بهمن 1388

mohsen_raja - ایران - تهران
اگر قرار باشه یه جفت در کریه منظری برای احمدی نژاد انتخاب بشه، قطعا گزینه اول محمدرضا باهنر است!
دوشنبه 26 بهمن 1388

haghighatgo - آلمان - برلین
نه دیگه نشد نمک خوردی دیگه نمکدون رو نشکن! چرت و پرت گفتن و قلدری گردن و باد خالی کردن زیر کمربندی باید باشه وگرنه شاید عده ای فکر کنن که بچه حساب باید سر ماه حقوق بهت بدن !! با حرفات استخوان های اون ملعون تازی پرست و عامل فتنه انگلیس و بی بی سی در ایران خمینی در قبر می لرزه !! در جواب به تبریکات عید اوباما به ملت ایران اگر یادت باشه حضرت ولایت فقیه همان حقوق بده تو در مصاحبه تلویزیونی از تحریم های سخت و ظالمانه بر علیه ایران صحبت کرد و التماس کرد که تحریم ها برداشته شوند حالا تو به انگلیس قلدری می کنی چند تا هنوز توپولف کهنه داری؟
دوشنبه 26 بهمن 1388

MIRZADEH E ESHGHI - آلمان - دوسلدورف
فقط کاهش????!!!!
دوشنبه 26 بهمن 1388

ARTEMIS-SW - سوئد - مالمو
خر خودتانید انگلیس پدر معنوی شما بوده و خواهد بود.
دوشنبه 26 بهمن 1388

surena1611 - آلمان - اشتوتگارت
پس عبا و عمامه دیگه از انگلیس نمیاد؟!!! یا فقط برچسب شو عوض میکنید؟!!! (این رو به شوخی نگفتم. واقعا از انگلیس عبا و عمامه وارد میشه). یا شاید هم ارباب جدید یعنی نظام برادر و مقدس چین این زحمت رو متقبل میشه!!! نابود باد رژیم شیطانی ولی وقیح. پیروز باد جنبش آزادیخواهی مردم
دوشنبه 26 بهمن 1388

yazeinab - ایران - تهران
خر خودشونن...کل مملکت رو انگلیس داره اداره میکنه...کی راهنمایی رانندگی رو آموزش میده؟ اولین نمایشگاه تجهیزات پلیس رو کی مدیریت میکرد...روبروی پارک ملت و بالای پل پارک وی چند تا شرکت انگلیسی فعالند....برو آغا خر خودتی...نظام آموزشی هم که داره انگلیسی میشه...
دوشنبه 26 بهمن 1388

amoo uk - انگلیس - لیدز
دروغ محض .پشت پرده چه خبر است .276 نفر از اغا زادها در دانشگاههایه بریتانیا درس میخونن . چندین حوزه علمیه اخوندهایه حکومت در لندن . حسینیه یا مرکز سرمایه هایه ولایت جور و جهل در لندن .تصمیمات استراتژیک برای ابقایه نظام جور و جهل هر سال در لندن و مواردهایه بی شمار که جایه تاسف است .اخوندها بدونه انگلیس متلاشی میشن فقط مردم را فریب میدن
سه‌شنبه 27 بهمن 1388

+0
رأی دهید
-0

نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.