تظاهرات بسیجی‌ها در برابر سفارتخانه‌های اروپایی

تظاهرات بسیجی‌ها در برابر سفارتخانه‌های اروپایی

گروهی از بسیجی‌ها روز سه‌شنبه در برابر سفارتخانه‌های آلمان، فرانسه و ایتالیا در تهران علیه مواضع این کشور در برابر برنامه اتمی ایران دست به تظاهرات زدند. این تظاهرات در برابر سفارت ایتالیا به خشونت کشیده شد.

تظاهرات بسیجی‌ها در مقابل سفارتخاته‌های اروپایی

خبرگزاری فرانسه به نقل از دیپلمات‌های غربی در تهران گزارش داد، گروهی از شبه‌نظامیان بسیجی با عبور از مقابل سفارتخانه‌های کشورهای اروپایی، علیه دولت‌های این کشورها فحاشی کردند.

وزارت خارجه‌ی ایتالیا اعلام کرد، شبه‌نظامیان بسیجی روز سه‌شنبه با تجمع در برابر سفارت این کشور در تهران، درصدد حمله به ساختمان سفارت برآمدند. به گفته وزیر خارجه ایتالیا، مهاجمان با سردادن شعارهای «مرگ بر ایتالیا» و «مرگ بر برلوسکونی» به سوی ساختمان سفارتخانه سنگ پرتاب کردند، اما پلیس مانع از حمله‌ی آنها به سفارتخانه شد.

دولت ایتالیا در رم اعلام کرد که سفیر این کشور در مراسم‌ ۳۱مین سالگرد انقلاب ایران شرکت نخواهد کرد. هفته‌ی گذشته برلوسکونی، نخست وزیر ایتالیا در سفرش به اسرائیل با تاکید بر حمایت کشورش از اسرائیل، خواهان «تحریم‌های موثر» علیه تهران به خاطر برنامه‌های اتمی این کشور شده بود.

تظاهرات بسیجی‌ها در مقابل سفارتخاته‌های اروپایی (سه‌شنبه ۲۰ بهمن ۱۳۸۸)

 خبرگزاری فارس گزارش داده که تظاهرکنندگان در مقابل سفارت فرانسه «مرگ بر سارکوزی تروریست»، «سارکوزی، رجوی پیوندتان مبارک» سر می‌دادند.

مناقشه‌ بر سر برنامه‌ی اتمی ایران، پس از شکست تلاش‌های بین‌المللی برای رسیدن به توافقی با تهران، تشدید شده است. ایران اعلام کرده که خود غنی‌سازی اورانیوم با غلظت ۲۰ درصد را آغاز کرده و غربی‌ها نیز خود را برای تشدید تحریم‌ها اقتصادی و مالی علیه ایران آماده می‌کنند.

علی‌اکبر صالحی، رئیس سازمان انرژی اتمی ایران ادعا کرده که کشورش در یک سال‌ آینده قصد دارد ۱۰ مرکز دیگر برای غنی‌سازی اورانیوم تاسیس کند.

ایران می‌گوید پروژه‌های اتمی‌اش اهدافی صلح‌آمیز دارند و فن‌آوری هسته‌ای ایران در خدمت مصارف پزشکی و تولید برق است، اما غربی‌ها این ادعا را باور ندارند و می‌گویند ایران زیر پوشش تولید برق هسته‌ای، درصد ساخت بمب اتمی است.

farid39 - ایران - تهران
تنها سایتی که میتونم باز کنم همین سایته...حتی در این چند روز خیلی سریع بالا میاد .دست همتون درد نکنه
چهار‌شنبه 21 بهمن 1388

barbodm - ایران - تهران
اروپایی ها کهریزک ندارند که این تجمع کنندگان را که بدون مجوز تظاهرات کردند را به اونجا انتقال دهند؟ به این میگند سوء استفاده از دموکراسی و آزادی دیگران
چهار‌شنبه 21 بهمن 1388

iranesabz - هلند - هلند
تجمع ایرانیان ساکن هلند روز ۲۲ بهمن در شهرهای آمستردام، خرونینگن و لاهه هموطنان ساکن هلند حضور شما در این تظاهرات موجب دلگرمی‌ هموطنان عزیزمان در ایران است. Amsterdam (Holland), Dam, 5-7 p.m. Groningen (Holland), Vismarkt, 5-7 p.m. The Hague (Holland), in front of the Parliament, 5-7 p.m
چهار‌شنبه 21 بهمن 1388

nikiniki12 - المان - المان
جو بسیجی زیاد شده.وحشیا نوبت شما مزدورا هم میرسه!!! ا
چهار‌شنبه 21 بهمن 1388

zebelkhan - آمریکا - سن خوزه
با اجازه مسوولین محترم وب سایت. غلطهای املایی این بسیجیهای لمپن را در پلاکاردهایشان ببینید. https://www.peykeiran.com/Content.aspx?ID=13285. چه خوب بود مسوولین وب سایت چنین عکسهایی را انتخاب میکردند.
چهار‌شنبه 21 بهمن 1388

salamati - ایران - تهران
iranesabz - هلند - هلند. اینقده زور نزنید.همه دنیا فهمیدند که دارید حرف یاوه میزنید. آخرای عمرتونه.راحت بمیرید.بدون دردو خونریزی. هموطنای ایرانی هم به این چیزا دلگرم نمیشن و شماهارو شناختن. اگه مردید پاشید بیایید ایران تا هم جمعیتتون چند نفری بشه هم همکیشاتون دددددللللللگگگگگگررررررررمممممممم بشن
چهار‌شنبه 21 بهمن 1388

mehr47 - ایران - تهران
یارو داره تخم مرغ می زنه! اگه جرات داری ساندیس بزن ببو مشنگی. ساندیس از ناموس براشون مهمتره. لوووول
چهار‌شنبه 21 بهمن 1388

ali r - ایران - تهران
طبق اخرین اخبار فردا در 59 کشور جهان علیه رژیم جنایت کار اسلامی تظاهرات زیادی برگزار خواهد شد . هموطنان داخل کشور ما هم با شمائیم مرگ بر دیکتاتور مرگ برخامنه ای
چهار‌شنبه 21 بهمن 1388

بچه عاشق - ایران - تهران
. شعارهای ٢٢بهمن. جنایتهای دولتی ----- دروغ و بی عدالتی. پلیس توهم ز ملتی ----- نشون بده یه غیرتی\\. مدعی عدل علی ----- خونین بود دست ولی\\. تو جنگ حق و باطل ----- پلیس نشی تو قاتل
چهار‌شنبه 21 بهمن 1388

hamesheh bahar - انگلستان - لندن
قیافه این زن بسیجی را نگاه کنید! شال بسته که شناخته نشه تا سال دیگه ویزا بگیره یک سر بره ایتالیا یا فرانسه!!خاک بر سر همشون از ریز و درشت.
چهار‌شنبه 21 بهمن 1388

iranesabz - هلند - هلند
salamati - ایران - تهران. با همین چیزها دلت را خوش کن. فردا که دیدی شعار مرگ بر استبداد ایرانیان در تمام جهان خواهد پیچید آنوقت باید احمدی نژاد عزیزت و خامنه‌ای بمیرند. شیر فهم شدی. باز هم کامنت میگذارم. به کوری چشم تمام ساندیس خورهای مزدور امروز را مرخصی گرفتم تا به همه دوستان در هلند زنگ بزنم و در مورد فردا ۲۲ بهمن بگم.
چهار‌شنبه 21 بهمن 1388

farzad_s - ایران - تبریز
اینها منافعشون در خطره واسه همین به تکاپو افتادن. جوجه بسیجی های آلت دست ولایت وقیه به خاطر ساندیس چه ها که نمیکنن ؟
چهار‌شنبه 21 بهمن 1388

pokalu - آلمان - دورتموند
salamati - ایران - تهران . بهتر بود از نام کاربری مزدور روانی استفاده میکردی، به عینه داری مرگ جمپوری اسهالی رو میبینی‌ واسه همین به دست و پا افتادی، پای ..رو از گلیمت دراز تر نکن و سایت رو لجن نزن...
چهار‌شنبه 21 بهمن 1388

black chador - امریکا - ولدن
کثافت سگ توی دهن شما و رهبر چکه ایتون
چهار‌شنبه 21 بهمن 1388

black chador - امریکا - ولدن
hamesheh bahar - انگلستان - لندن . ایت تپوله صورتش رو بسته از ترس روز 23 بهمن وقتی که نگاه میکنه و میبینه علی چکه ای و چهل هزار دزدش شبانه به اروپا فرار کرده و حالا خودش مونده و یک مشت IOY و سیبزمینی کپک زده و میلیونها ایرانی عصبانی.
چهار‌شنبه 21 بهمن 1388

DADA-S - هلند - آمستردام
salamati - ایران - تهران :نوبت تو هم می‌شه زیاد غصه نخور زور آخر رو بزننین. چه قدر بگیر و ببند چند تا اعدام ؟ ما برا شما کهریزم نداریم اما یه چی‌ داریم خوف ناک تر از کهریزک.
چهار‌شنبه 21 بهمن 1388

+0
رأی دهید
-0

نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.