گزارش صدای امریکا از درگیری‌ شدید در اجرای ارکستر سمفونیک تهران در هلند - ویدیو

گزارش صدای امریکا از درگیری‌ شدید

در اجرای ارکستر سمفونیک تهران در هلند


جهت نمایش ویدئو در یوتوب اینجا کلیک کنید.

جهت دانلود مستقیم و بدون فیلتر ویدئو در ایران اینجا کلیک کنید.

جهت دانلود برنامه پخش ویدئوهای دانلود شده اینجا کلیک نمایید.

https://www.youtube.com/watch?v=7j1o9dYOC24

raminjaf - هلند - روتردام
mr30 az shoma bacheha,,روتردام
دوشنبه 12 بهمن 1388

medisa - امارات - دبی
ایول!!!همه با هم باید همینطور ادامه بدیم تا این کثافتا گورشونو گم کنن!. به امید پیروزی!ااا
دوشنبه 12 بهمن 1388

aria-aria-nl - هلند - روتردام
این بچه ها اگه از قبل اعلام میکردن با بچه های مخالف اونجا می بودیم بعد میخواستم ببینم سفارتی ایادی خارجی رژیم وجود داشتند حرف مفت بزنن دخترهای ایرانی را میزنن حیف شد حیف ما بیشماریم همه جا هم هستیم.
دوشنبه 12 بهمن 1388

salomeh-lausanne.swiss - سوییس - لوزان
سلام من معذرت می‌خوام از دوستان عزیز که ساکن سویس هستند ،از برن و نشاتل،حق با شماست ،اما خود من هم ۱ساعت قبل از کنسرت متوجه شدم و خودمو رسوندم،متاسفانه اینجا رهبری خوبی‌ برای این مراسم نیست اما از حالا میگم ۱۱ فوریه جلوی سفارت ایران در برن به مناسبات ۲۲بهمن و ۱۵ فوریه به مناسبات حضور نمایندگان جمهوری اسلامی برای پاسخگوی به وزیت حقوق بشر در ایران جلوی سازمان ملل در ژنو حتما تشریف بیارید،منتظرتون هستیم،علی‌ رضا از نشاتل من زیاد به فیسبوک مراجعه نمیکنم،بازم عذر می‌خوام،.
دوشنبه 12 بهمن 1388

zahra50 - دانمارک - کپنهاگ
پهلوی 100 آمریکا جواب شما رو اینجا میدم .چند سال پیش برای ثبت اسم پسرم رفتم سفارت میدونی چی گفتن ؟گفتن اسم پسرتو عوض کن چون با نامهای اسلامی مطابقت نداره و در لیست سفارت نیست .واسه همین معتقدم سلطنت و ولایت دو روی یک سکه هستن .اگه قراره با اومدن شما ها مجبور بشم اسممو عوض کنم که دیگه نیازی نیست به مخالفت با آخوندا. نه جناب من اسمم همینه که هست تو مشکل داری به قول دانمارکیها من لی گلد هستم .اما سفارش میکنم اول دستور به تغییر اسم شاهزاده منگولتون بدید بعد اسم پادشاه متوهم خوش خیالتون رو عوض کنید که همش عربیه .ضمنا شما ها اینقدر بی اصالت هستید که اسمتون هم دزدیه پهلویهای اصیل که شما ها اسمشونو دزدیدید اشکانی ها بودن که ناخن افتاده قاطر هاشون میارزید به کل خاندان پوشالی شما .
دوشنبه 12 بهمن 1388

reza_o - ایران - ایران
این وحشی های بی همه چیز فکر میکنند اروپا هم مثل اون طویله ای است که از مملکت عزیز ما برای سکونتشان ساخته اند. شما جوانان هستید که بزودی در مملکت و برای ان تغییر کاربری میدهید و انجا را برای ملت قابل سکونت میکنید. درود جاویدان بر شما. پاینده ایران
دوشنبه 12 بهمن 1388

zoroye iran - اتریش - وین
درود بر شرفه مردم باغیرت که در هر کشوری جلوی مزدوران نظام می ایستن
دوشنبه 12 بهمن 1388

abiabi - انگلستان - لندن
خیلی جالب بود . بهرصورت امسال خامنه ای و احمدی نژاد یه شب که خوابیدن دیگه بیدار نمیشن .
دوشنبه 12 بهمن 1388

God Is Dead - نروژ - اسلو
دمتون گرم ما بچه های بیرون شاید دستمون برای اعتراض بازتر از داخل باشه بیاید همهجا رو براشون جهنم کنیم.زنده باد جمهوری سکولار ایرااااااان.
دوشنبه 12 بهمن 1388

+0
رأی دهید
-0

نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.