حیف و میل بیت‌المال به شیوه مدیران صداوسیما : ساخت همزمان ۳۵ تله فیلم در انحصار یک تهیه کننده

حیف و میل بیت‌المال به شیوه مدیران صداوسیما :
ساخت همزمان 35 تله فیلم در انحصار یک تهیه کننده

در حالی که به دلیل افزایش هزینه های سال جزیره مدیریتی صداوسیما در تهران، اضافه کار از تمامی 32 مرکز استانی صداوسیما در سراسر کشور حذف شده و برخی کارمندان شهرستانی بخش های مختلف از اضافه کار محروم هستند، مدیران مرکزنشین صداوسیما به بالا بردن صفر هزینه های مجموعه های خودشان مشغول هستند.

 

به گزارش خبرنگار آینده، شرکت سروش رسانه که توسط جمعی از مدیران بخش های فنی صداوسیما راه اندازی شده، در ظاهر یکی از مجموعه های خدمت رسانی به خود صداوسیما است، اما مشخص نیست خدمات این شرکت چگونه توزیع شده و ارتباطات اقتصادی این شرکت چه نفعی برای سازمان صداوسیما دارد.

 

رویه در داخل صداوسیما این گونه است که برای خریدها، خدمات و دستگاه های اداری و خدمات باید سروش رسانه این نیازها را بررسی و خریداری کند. درخشان ترین بخش خدمات این شرکت که زیر نظر چهره های تمام فصل صداوسیما اداره می شود، پروژه دیجتیالی کردن آرشیو مرکزی این سازمان بوده که به رغم عقد قرارداد و انجام بخشی کارها هنوز به نتیجه نهایی نرسیده است.

 

از سوی دیگر سروش رسانه با در اختیار داشتن پهنای باند قابل توجهی از اینترنت صداوسیما خدمات مختلفی را در حوزه اینترنت ارایه می کند، ولی جالب است که چند ساختمان صداوسیما در بیرون منطقه جام جم از شرکت های اینترنتی معتبر خدمات خود را گرفته اند!

 

ماجرای خدمات سروش رسانه در حوزه میزبانی و سرور سایت های اینترنتی نیز جالب توجه است، این شرکت به دلیل نداشتن نیروی انسانی و خدمات مناسب مجبور است از خدمات شرکت های کوچک به صورت شرکت های اقماری وابسته به خود بهره ببرد که نه تنها هیچ سودی برای صداوسیما ندارد، بلکه به دلیل استفاده از شرکت های کم تجربه ممکن است لطمه های سنگینی به اعتبار صداوسیما وارد شود.

 

حدود سه ماه پیش بود چند وب سایت سازمان صداوسیما از جمله پایگاه اینترنتی شبکه جهانی جام جم و شبکه سه که از میزبانی سروش رسانه استفاده می کرد بیش از 72 ساعت از شبکه اینترنت محو شدند.

 

این شرکت وابسته به صداوسیما باکس های تبلیغاتی ارزانتری به نسبت بخش بازرگانی این سازمان در اختیار دارد، ولی با وجود تخفیف 30 درصدی نمی تواند آگهی های خوبی برای این سازمان جذب کند. از همه بدتر با وجود انحصار دریافت آگهی های شبکه های بین المللی صداوسیما به دلیل خالی بودن بنیه انسانی این شرکت از افراد متخصص، مدتهاست نتوانسته حتی یک تیزر ساده جذب کند.

 

به تازگی هم سروش رسانه وارد عرصه هایی مانند کلاس کنکور فراگیر دانشگاه پیام نور و فروشگاه مجازی شده و حتی با حمایت بخش های دیگر صداوسیما مانند اداره کل رفاه و شرکت تکتا این حوزه های نامشخص را در داخل صداوسیما و حتی ترمینال های فرودگاهی گسترش داده است.

 

پس از سروش رسانه، باید از سیماچوب به عنوان یکی از گرانفروش ترین تولید کنندگان خدمات فنی و طراحی محصولات چوبی در کشور نام برد. سیما چوب که از حجم زیاد تولید وسایل اداری و مبلمان گرفته تا تجهیز سالن های نمایش و همایش و رژی های تلویزیونی را در اختیار دارد، مشخص نیست به چه دلیل محصولات با کیفیت پایین و عمر کم خود را بیش از دوبرابر قیمت بازار ارایه می کند.

 

جالب است بدانید یک میز کوچک کامپیوتر بدون قفل کشو و کمد کناری برای هریک از بخش های سازمان صداوسیما بیش از 250 هزار تومان خرج بر می دارد، در حالی که خرید یک میز کامپیوتر با کیفیت مناسب در بازار تا 150 هزار تومان است!

 

سیماچوب به رغم امکان تولید گسترده محصولات چوبی اداری و خانگی برای صداوسیما و همچنین فروش عمومی، هنوز گرانترین خدمات را در کنار کمترین کیفیت ممکن ارایه می کند.

 

اگر از یک کارمند این سازمان در مورد محصولات چوبی سیماچوب مانند صندلی اداری، میزهای اداری، میزهای جلسه و سرویس مبلمان سوال کنید، بی شک داستان سوزناک و دردآوری را باید تحمل کنید.

در تلویزیون ماجراهای جذاب تری در جریان است، از تهیه کننده ای که همزمان 35 تله فیلم 60 میلیون تومانی را در انحصار دارد و به صورت خط تولید به ساخت تله فیلم های کم ارزش مشغول است، گرفته تا هزینه بیش از یک میلیارد تومان برای راه اندازی و نخستین جشنواره فیلم های تلویزیونی، نشان می دهد برخی چهره ها بی تفاوت به ماجراهای سیاسی کشور کیسه سوراخ خود را از بیت المال پر می کنند.

از سوی دیگر هزینه تور اخیر مدیران شبکه جهانی تلویزیون دولتی کشورمان به جزیره کیش بیش از 250 میلیون تومان خرج روی دست این شبکه گذاشته و این در شرایطی است که کل بودجه شبکه جهانی صداوسیما در سال به 2 میلیارد هم نمی رسد و کارگران خدماتی آن چهار ماه است اضافه کارهای خود را دریافت نکرده اند. این سفر در حالی به نام تقدیر از تولیدکنندگان برتر برگزار شد که این شبکه به غیر از برنامه های زنده و تامینی، برنامه تولیدی ندارد و محصولات دیگر شبکه ها را به نمایش می گذارد.

 

در سویی دیگر با جابه جایی مدیران شبکه های اول و دوم سیما، ماجراهای صرفه جویی در شبکه اول زمانی رنگ جالب تری به خود گرفت که وقتی مدیر تازه وارد شبکه اول سریال 850 میلیون تومانی آرشیو شده را بیرون کشید، تازه مشخص شد سلیقه شخصی آقای مدیر شبکه اجازه پخش این سریال را از کیسه بیت المال نداده بود.

 

این موارد بی شک مشتی نمونه خروار خروار حیف و میل های مختلف بودجه بیت المال در سازمان عریض و طویلی است که مدیر شبکه سوم آن برای راه اندازی یک شبکه ورزشی 100  میلیارد تومان طلب می کند، اما الجزیره اسپورت که 5 سال پیش را اندازی شد، امروز با 10 سیگنال پخش زنده های بین المللی نیز 100 میلیون دلار بودجه رایج ندارد، ولی چهره های تمام فصل مدیریتی در صداوسیما برای راه اندازی یکی از آنها 100 میلیون دلار طلب می کنند.

 

این هزینه های سرسام آور و صفرهای ناشمرده در شرایطی است که کارمندان فنی، تولیدی و اداری صداوسیما و کارگران مشغول در آن از حداقل دستمزد و مزایای قانونی بهره می برند ولی باید رژه ارقام وحشتناک را در برابر حقوق های اندک خودشان و قیمت های نامتعارف تعاونی صداوسیما را به اصطلاح در ارایه خدمت به خودشان تحمل کنند.

سنجاقک - انگلیس - انگلیس
جز تاسف دیگه چی میشه گفت که هر آشغالی را بخورد مردم میدهند هر کجا را می خونی فقط دزدی ..دزدی........دیگه حالم از این مملکت و دزدانش داره بهم میخوره ..
جمعه 9 بهمن 1388

surena1611 - آلمان - اشتوتگارت
ای بابا این دزدی ها در مقابل دزدی های میلیون دلاری چیزی نیست که !!!
جمعه 9 بهمن 1388

fadayeiran - ایران - ایران
دوستان اب از سر کشور کذشته اینها شرف ما تاربخ ما دار و ندار ما اعتبار ما هویت ما را به فنا دادن این که جیزی نیست
شنبه 10 بهمن 1388

golden111 - ایران - اصفهان
بابا دزدی که از دیوار بالا رفتن نیست. این هم یک جور دزدی به شمار میرود.
شنبه 10 بهمن 1388

afshiin - اتریش - سالزبورگ
ضرغامی یک حیوون دو پاست با اون ریخت کثیف اش
شنبه 10 بهمن 1388

نامدار - ایران - تهران
سازمانی ثروتمند با کارکنانی فقیر. کیفیت پائین و مبتذل محصولات سازمان صدا و سیما بر هیچ بیننده منصفی پوشیده نیست. عدم صداقت و بی انصافی و اگر بتوان گفت دشمنی با دین و ملت و کشور نیز در بخش های خبری شبکه های این سازمان موج می زند، اما چیزی که مغفول مانده وضعیت بد زندگی کارکنان این سازمان عریض و طویل است. زمانی نه چندان دور استخدام در سازمان صدا و سیما همسنگ با شرکت نفت و هواپیمایی و شرکت های خودروسازی و سایر سازمان های در سطح بالای رفاهی بود. اما کارکنان این سازمان هم اکنون خود را نمی توانند حتی با کارکنان آموزش و پرورش و شرکت پست و ثبت احوال هم مقایسه کنند.
یکشنبه 11 بهمن 1388

نامدار - ایران - تهران
کارکنان سازمان هم اکنون از حق مسکن و حق کارشناسی محرومند. جالب این که هر سه ماه یک بار بن خواربار به ارزش 40 هزارتومان(دقیقا 39900تومان) دریافت می¬کنند که تنها در فروشگاه¬های گرانفروش"شرکت به اصطلاح تعاونی کارکنان صدا و سیما" اعتبار دارد. حقوق یک کارمند رسمی لیسانسه غیر مهندسی با 10 سال سابقه زیر 500 هزار تومان است. اشتباه نکنید این حقوق ایده ال ترین حقوق در سازمان است. کارکنان بخش های غیر تولیدی و غیر فنی مانند اداری و مالی و برنامه ریزی و آموزش در بدترین وضعیت در مقایسه با سایرین هستند. از نظر نوع استخدام نیز کارکنان روزمزد و قراردادی و بعضا پروژه ای در بدترین شرایط هستند.
یکشنبه 11 بهمن 1388

نامدار - ایران - تهران
جالب تر این که کارکنان خدماتی چون زیر مجموعه سازمان تامین اجتماعی هستند وضع نسبتا بهتری در مقایسه با کارشناس لیسانسه حق الزحمنه ای دارند. چون هم حقوق تعریف شده ای دارند که نرخ آن را دولت سالانه اعلام میکند و هم دفترچه درمانی بیمه تامین اجتماعی نیز دارند ولی در این سازمان ثروتمند کارمندانی هست که با 10 سال سابقه یک ماه نیز سابقه بیمه ندارند. (شاهد مدعا، برنامه انتخاباتی آقای لاریجانی که فکر کنم آقای نوباوه یا آقای حیدری مجری آن بودند و موضوع عدم بیمه درمانی کارکنان را مطرح کردند) . در خصوص مسکن نیز جالب است که بدانید وام مسکن کارکنان سازمان تنها 3 میلیون تومان است که قسط آن هم 70 هزار تومان است تازه پس از چندین سال انتظار نوبت دریافت وام می رسد. !!!!!!!! در حالیکه برخی از مدیران ارشد در خانه های متعلق به سازمان که عموما در محله های مرفه شهر زندگی می کنند و یا وامهای کلان 40 میلیونی مسکن دریافت می کنند. در واقع ظاهرا وضع زندگی و مسکن سایر کارکنان ربطی به رئیس و رئیس رئیس ندارد.
یکشنبه 11 بهمن 1388

نامدار - ایران - تهران
پر کردن آنتن با هدف منحرف کردن فکر مردم از مسائل اصلی کشور دغدغه اصلی مدیران ارشد سازمان می باشد، از این رو بخش اعظم بودجه سازمان در واحدهای تولیدی، خبری و نیز فنی سرازیر می شود و به جرات می توان گفت که عوامل تولید برنامه، خبر و نیز فنی بعضا تا چند برابر سایر کارکنان حقوق و مزایا دارند در حالی که به دلیل نوع مشاغلشان ضرورتی به حضور دائم در محل کار ندارند و برخی حتی در هفته یک روز هم به محل کارشان سر نمی زنند. در پایان ماه هم علاوه بر حقوقشان انواع دریافتی به نامهای بی معنی "برآورد" و .. که در فیش حقوقی نیز نمی آید دریافت می کنند.
یکشنبه 11 بهمن 1388

نامدار - ایران - تهران
رئیس سازمان نیز هیچ گونه نشست حتی غیر صمیمی با کارکنان ندارد چه برسد به نشست صمیمی. (بجز نشست هایی که از فیلتر چند لایه دفتر ایشان بگذرد). اصولا نشست های صمیمی ایشان تنها به هنرپیشه های خوش تیپ و بعضا خوشگل خانم و آقا اختصاص دارد( نقطه مشترک آقای ضرغامی با آقای مشایی). در ضمن هر سه ماه یک بار هم مدیران کلیه رده های سازمان( تهران و مراکز) در نشستی به عنوان افق رسانه دور هم جمع می شوند و آقای ضرغامی برنامه های سه ماهه آینده سازمان را ابلاغ میکند و یکی از معاونین هم گزارش عملکرد معاونت متبوع خود را ارائه می کند.
یکشنبه 11 بهمن 1388

نامدار - ایران - تهران
در پایان اشاره کنم که با این توضیحات نمی خواستم تمام مطالب را متوجه آقای ضرغامی و عملکرد ایشان بدانم بلکه می خواهم بگویم به قول آقای سید محمد خاتمی که میگفت ساختار اقتصادی کشور بیمار است، بگویم ساختار مدیریتی صدا و سیما نیز بیمار است. تولید برنامه در سازمان باید برون سپاری شود و مانند سایر رسانه های دنیا تنها پخش برنامه در اختیار دولت باشد و تا زمانی که مالک و صاحب سازمان رهبری است رئیس سازمان تنها مجری دستورات ایشان هستند خواه آقای هاشمی باشد یا لاریجانی و یا ضرغامی تفاوتی نمی کند. خدایا چنان کن سرانجام کار تو خوشنود باشی و ما رستگار.
یکشنبه 11 بهمن 1388

+0
رأی دهید
-0

نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.