دیپلم ایرانی را در دنیا قبول ندارند

دیپلم ایرانی را در دنیا قبول ندارند

اغلب کشورهای توسعه یافته، دیپلم پایان یازده سال تحصیل دانش آموختگان دبیرستان های ایران را به رسمیت نمی شناسند.

به گزارش خبرآنلاین، از وقتی مدرک دیپلم پایان دوره دبیرستان پس از یازده سال تحصیل موفقیت آمیز صدر می شود، برخی از کشورهای توسعه یافته، دیپلم دبیرستان های ایران را به رسمیت نمی شناسند. این موضوعی است که مسوولان وزارت آموزش و پرورش نیز به آن اعتراف دارند.

مهدی نوید ادهم دبیر کل شورای عالی آموزش و پرورش با بیان اینکه برخی کشورها دیپلم 11 ساله ایران را به رسمیت نمی‌شناسند، می گوید: در ساختار جدید، طول مدت تحصیل 12 سال خواهد بود و همه دانش‌‌آموزان بعد از 12 سال تحصیل در پایه‌های مختلف، دیپلم خواهند گرفت.

طرح تحول ساختار آموزشی، موضوعی است که از 11 سال پیش در دستور کار وزارت آموزش و پرورش است اما هنوز ویرایش نهایی آن تهیه نشده است. ویرایش ششم این طرح نیز به دلیل غیر قطعی بودن، هنوز به صورت رسمی منتشر نشده است. با این حال مسوولان وزارت آموزش و پرورش برای غلبه بر بحران هایی همچون از بین رفتن اعتبار جهانی دیپلم متوسطه ایران،  تصمیم گرفتند تا تصمیم های فوری تری اتخاذ کنند.

تصحیح یک اشتباه
یکی از این تصمیم ها، بازگرداندن دوره پیش دانشگاهی به سال های تحصیل در دبیرستان است.

نوید ادهم در این خصوص می گوید: تغییر ساختار نظام آموزشی کشور یکی از اجزایی است که مقرر شده است در سند ملی آموزش و پرورش مورد توجه قرار گیرد؛ آموزش و پرورش امروز ما، با ناکارآمدی‌هایی رو به روست که یکی از ابعاد آن موضوع ساختار است.

نویدادهم می افزاید: برای به ساماندهی کردن آموزش و پرورش طرح‌های مختلفی را پیش‌بینی کرده‌ایم که یکی از آنها موضوع تغییر ساختار است؛ ساختار فعلی دارای چند مشکل است که با این تصمیم شورای عالی آموزش و پرورش امیدواریم این مشکلات نیز مرتفع شود. نخستین مشکل، ناکارآمدی دوره پیش‌دانشگاهی است.

این دوره با هدف و فلسفه خاصی طراحی شد که در حال حاضر فلسفه وجودی خود را از دست داده است بنابراین امروزه وجود دوره پیش ‌دانشگاهی در آموزش و پرورش هیچ توصیه علمی و کارشناسی ندارد و سال‌هاست که کارشناسان و مدیران مختلف تأکید می‌کردند که این دوره باید حذف شود.

تشتت در مدارک دبیرستانی
دبیر کل شورای عالی آموزش و پرورش همچنین می گوید: مشکل دوم، مشکل تفاوت دیپلم در دوره تحصیلی بود. برخی دانش‌آموزان با 11 سال تحصیل، دیپلم گرفته و برخی با 12 سال تحصیل که این مشکل نیز خوشبختانه برطرف می‌شود. در ساختار جدید طول مدت تحصیل 12 سال است و همه دانش‌‌آموزان در طول 12 ساله دیپلم خواهند گرفت.

وی با بیان اینکه این موضوع در معادل‌سازی بین‌المللی دیپلم تأثیر خواهد داشت، ادامه می دهد: تأثیر منفی‌ این موضوع در این است که ما دارای 2 نوع دیپلم هستیم؛ در برخی کشورها دیپلم 11 ساله ما را به رسمیت نمی‌شناسند برای ما ارسال می‌کنند تا ما در شورای عالی آموزش و پرورش آن را تأیید کنیم که با این تصمیم این مشکل را نیز برطرف کرده‌ا‌یم.

pokalu - آلمان - دورتموند
بعله...!
چهار‌شنبه 30 دی 1388

ali6529 - ایران - شیراز
من تا کلاس 11 خوندم..ولی دانشگاه خارج قبولش نکرد...گفتن 12 سال باید بخونی البته سال 2000 بود.....حالا بعد از 10 سال تازه شما فهمیدید؟؟؟
چهار‌شنبه 30 دی 1388

kamangir - نروژ - اسلو
ای بابا مگه یکی دو تا مصیبته که داریم.چیو قبول دارن از ما که این یکی باشه.مهم اینه که خودمونو قبول داشته باشیم.اگه اینا مثل ما دیپلم میگرفتن که دنیا پراز پرفسور میشد.لعنت به نظام اموزشی ما که این همه زجر کشیدیم اخرشم یه اعصاب داغون نصیبمون شد.
چهار‌شنبه 30 دی 1388

majid63 - فرانسه - پاریس
قبل از سی سال دیپلم ایران همه جا قبول داشتندبه پاسپورت ایرانی سلام نظامی میدادند. به ایرانی احترام میگذاشتندو.. الان بزارید در کوزه ابش بخورید.کشور ما بدون آخوندو بدون نفت مطمئن باشید مثل اون موقع میشه.
چهار‌شنبه 30 دی 1388

chance2c - ایران - ایران
چی مونو تو دنیا قبول دارن؟
چهار‌شنبه 30 دی 1388

green.mile85 - ایران - تهران
یه ایرانو قبول دارن تا دیپلمشو قبول داشته باشن؟
چهار‌شنبه 30 دی 1388

damavand paydar - ایران - تهران
با تشکر از همه میخواستم پیشنهاد بدم که یک روز رو مشخص کنیم تا همه جنبش سبزی ها در اون روز حتی اگر کار هم نداشتند با ماشینهای شخصی به بیرون بیان و از هیچ وسیله عمومی استفاده نکنند تا با این کار وبه علت ایجاد ترافیک با بوق زدنهای مکرر آرامش جلادان وکودتاچیان به هم بخورد(ما همه متحدیم)
چهار‌شنبه 30 دی 1388

mariamaria - ایران - تهران
ببخشید، چیه ایران رو قبول دارند که این یکی رو بخوان به رسمیت بشناسند.
چهار‌شنبه 30 دی 1388

choke_bander - امارات - دبی
کاملا صحیح , من دیپلم کار دانش داشتم هر دانشگاهی میرفتم دیپلمو قبول نداشت مجبور شدم تغییر رشته بدم , 1 سال دیگه پیش دانشگاهی خوندم تا مدرکم تایید بشه و بتونم برم دانشگاه .
چهار‌شنبه 30 دی 1388

leila leila - سوئد - گوتنبرگ
حیف از اینهمه استعداد بچه هامون که شده بازیچه یک مشت عقب مونده
چهار‌شنبه 30 دی 1388

pourya irani - روسیه - پیتر بورگ
11ساله دارن روش کار میکنن خب.. حالا که فهمیدن هیچ جای دنیا قبولش ندارن 11 سال دیگه دوباره روش کار میکنن ... چیزی که زیاده وقت ...هدر دادن عمر جوان های ایرانی هم که کلا کار این بی ناموس هاست...
چهار‌شنبه 30 دی 1388

anahita1980 - هلند - رتردام
حتی اگه 12 ساله هم بشه باز هم قبولش نمیکنن مثلا تو خیلی از مدرسه های غیر انتفاعی با پول میشه نمره 19 یا 20 از معلم گرفت
چهار‌شنبه 30 دی 1388

payande_iran - ایران - تهران
حالاکجاشو دیدین بزودی دیه نفت وگاز و حتی خاویار ایران رو هم قبول نخواهد کرد. ها ها ها ها
چهار‌شنبه 30 دی 1388

Yase-banafsh - سوئد - گوتنبرگ
اینجا که قبول دارن. باید بدی ترجمه فقط.
چهار‌شنبه 30 دی 1388

mah1 - ایران - تهران
بعد از این همه خر خونی و حفظ کردن!...
چهار‌شنبه 30 دی 1388

juvel - نروژ - اسلو
امروز اقای حیدری کنسوله مستعفی نروژ رسما اعلامه پناهندگی کرد . (فقط محضه اطلاع دوستان).
چهار‌شنبه 30 دی 1388

venoosi - بلژیک - ورویر
تا جایی که من میدونم معتبر هست و قبولش دارند در کشورهای اروپایی که تایید شده است و برای رفتن به دانشگاه معتبر هست.فقط بای ترجمه بشه و بدونن ما چند واحد درس خوندیم .ما هم در دبیرستان همین درسهایی رو میخونیم که تمام کشورهای توسعه یافته می خونن تازه ه ه ه سخت تر .اینا اصلا درس نمیخونن ادم خنده اش میگیره.برای تمام درسهای فیزیک ریاضی شیمی جبر و احتمال هندسه و....از ماسین حساب استفاده میکنن و برای حل مسائل ریاضی به مغزشون فشار نمی یارن.خوب بود قبل از نوشتن این متن کمی تحقیق میکردید.شکی در این نیست که نظام اموزش و پرورش ایران مسخره است اما دیگه اینطوری نیست که شما میگید. در انگلستان که قبول دارن در بلژیک و کشورهای اوپایی که دوستان من هستند هم قبول دارند امریکا هم همینطور ببخشید اون وقت منظورتون کدوم کشورهای توسعه یافته است حتما افریقا.
چهار‌شنبه 30 دی 1388

amoodarya - ایران - شیراز
من توی دهان این دیپلم میزنم. من دیپلم تعیین میکنم. من , من, تو مردی اما ما زنده با میراثت. ولی خدا وکیلی اینها غلط میکنند که اینچنین تصمیم سیاسی واسه دیپلم ما که معادل ترم 3 دانشگاهی جهان اوله بگیرنند.
چهار‌شنبه 30 دی 1388

ahb51 - آلمان - هانوفر
گواهینامه رانندگی ایران را هم اینجا قبول ندارند.
چهار‌شنبه 30 دی 1388

dkdk - دانمارک - اسلیس
بیجا کردند که دیپلم ایرانی را قبول ندارند.من سالها در دانمارک و سوئد زندگی میکنم اینجا تحصیل کرده های ایران را بخصوص پزشکان را روی چشم نگه میدارند.در سوئد پزشکان ایرانی با تخصص و عملکردشان باعث مباهات پزشکان سوئدی و دانمارکی شدند.پادشاه سوئد هر سال شخصا عید نوروز را به ایرانیان تبریک میگوید.تحصیل کرده های ایرانی مقیم خارج باعث افتخار ایران و ایرانیند.
چهار‌شنبه 30 دی 1388

panizl - ایران - تهران
بریتانیا که قبول داره
چهار‌شنبه 30 دی 1388

marjamak - نروژ - اسلو - اسلو
. با درورد به همه دوستان من عضو جدید هستم با ارزو ی . تندرستی و سرافرازی برای همه شما.
چهار‌شنبه 30 دی 1388

mokhomeiny - اکراین - کی او
الحمدولله
چهار‌شنبه 30 دی 1388

saeedgilan - ایران - رشت
کلا دیپلم ایران هیچ ارزشی نداره بار علمی هم نداره
چهار‌شنبه 30 دی 1388

poriyaye_vali - قطر - دوحه
چرا قبول داشته باشند..دیپلم مدرسه ایرانی در خارج از کشور هیچ اعتباری ندارد ..دانش اموزان پاکستانی وهندی در قطر پس از پایان دبیرستان در بهترین شغلها به کار گرفته میشوند فقط وفقط به لطف زبان انگیسی که به ان مسلط هستند اما میشناسم دیپلمه های فارغ التحصیل مدارس ایرانی در قطر که یا ابدار چی هستند ویا نگهبان .کارگر شهرداری ویادر بیمارستان لباس میشورند ...متاسفم برای این دولت فخیمه...اینهمه هزینه میکنند بهترین معلمهای کشور رو میفرستند اینجا با حقوق 4000 چهار هزار دلار در ماه اخرش هیچ شاید از هر 100 دانش اموزی که در قطر دیپلم میگیرند 5 نفر هم به دنبال تحصیلات عالیه نمیروند(به خاطر هزینه بالای دانشگاههای خارجی در قطر)متاسفم از اینکه فرودگاه دوحه هواپیمایی قطر ایر ویز وبسیاری از بانکهای قطر روباید هندی وپاکستانی ها ادره کنند وبیچاره جوون ایرانیی که 12 سال از عمرشو درس خونده باید بشه ابدارچیه اینا.
چهار‌شنبه 30 دی 1388

caspian41 - استرالیا - سیدنی
سلام من عضو جدید هستم.
چهار‌شنبه 30 دی 1388

black chador - امریکا - ولدن
شاید بخاطر اینکه همه دنیا قران را تنها منبع علوم و ریاضی نمیدونن. در دوران شاه یک دیپلمه ایانی در دانشگاههای اروپا و امریکا خیلی جلوتر از همکلاسی هاش بودوحتی باوجود ضعیف بودن زبان انگلیسی و فرانسه. مخصوصا د ریضیات. حالا تنها چیزیشون که بهتره زبان تازی هست.
چهار‌شنبه 30 دی 1388

reza paris - ایران - تهران
خود ایران راقبول ندارند چه برسه به دیپلمش لوووووووول
چهار‌شنبه 30 دی 1388

reza paris - ایران - تهران
. reza ): بد شانس ترین نسل تاریخ ایران ما هستیم :‌ نوزادی شیر خشک نایاب شده بود… تو بچگی هم دوران جنگ بود… دوران تحصیل هم هر چی طرح بود رو ما امتحان کردن… نظام قدیم، نظام جدید، نظام خیلی جدید… رسیدیم دانشگاه سهمیه ها بیداد کردن… فارغ التحصیل شدیم به خاطر زیاد بودن جمعیت کار پیدا نشد… ماشین خریدیم بنزین سهمیه بندی شد بارالها! ما حال نداریم به راه راست هدایت شویم، خودت راه راست را به سوی ما کج کن رضا 33
چهار‌شنبه 30 دی 1388

be man megan khoda - کویت - کویت
قبول ندارن مهم نیست میریم حوزه علمیمه اونجا کلا سواد لازم ندارن
چهار‌شنبه 30 دی 1388

vahid.sharifi - کانادا - ونکوور
حرف مفته! من در امریکا درس خوندم و در کانادا ادامه تحصیل دادم با دیپلم ایرانی!!! برادر کوچکم هم در حال حاضر دانشجوی دانشگاه کویین ماری در لندن هست با همون دیپلم ایرانی!!!
چهار‌شنبه 30 دی 1388

nader46 - انگلیس - لندن
وقتی کشورمون رو قبول ندارند بعضی از دوستان یا همسایه ها از دیدن اتوبان و یا اپارتمان ودیگر وسایل در ایران شاخ shون در می یاد و می گن پس الاغ و ارابه لباسهای عربی ها کجایند .خیلی هاشون فکر می کنند ایرانیها دامدار یا کشاورز اونهم ba گاو زمین شخم میزنیم. دیپلم که دیگه جایه خودش رو داره بهخداخیلی جا ها از خجالتمون نمیگیم کجایی هستیم.
چهار‌شنبه 30 دی 1388

Thea - نروژ - اسلو
من دیپلم 12 ساله ایرانو داشتم اینجا مجبور شدم دوباره دیپلم بگیرم تا وارد دانشگاه بشم. ادم از اینکه اینقدر مدرک کشورش بی ارزش حساب میشه دیوونه میشه.
چهار‌شنبه 30 دی 1388

Esfahan Nesfe Jahan - آلمان - برلین
caspian41 - استرالیا - سیدنی - به محفل م خوش امدی.
چهار‌شنبه 30 دی 1388

Esfahan Nesfe Jahan - آلمان - برلین
caspian41 - استرالیا - سیدنی - به محفل ما خوش امدی
چهار‌شنبه 30 دی 1388

homa-ir - المان - هامبورک
majid63-فرانسه پاریس درست وگل گفتی فقط اضافه کنم بگفته اقای حیدری دیپلمات ایرانی درنروژ که به تازگی پناهنده شده درمصاحبه تلفنی اقای چالنگی باایشان اقای حیدری گفت چه افتخاری که ویزای ما در168 کشور دردنیا اعتباری ندارد. موفق باشی
چهار‌شنبه 30 دی 1388

Esfahan Nesfe Jahan - آلمان - برلین
marjamak - نروژ - اسلو - اسلو - به محفل م خوش امدی.
چهار‌شنبه 30 دی 1388

Esfahan Nesfe Jahan - آلمان - برلین
مدتیست که این رژیم خیلی لگد به سیستم اموزش و پرورش وارد میکنه.سیستم اموزش و پرورش ایران یکی از بهترین سیستمها در دنیا بود که در سه دوره تحصیلی بنا بر گروه سنی دانش اموزان پایه گذاری و از محتوای بالایی برخوردار بود.کشور المان سختگیریهای زیادی به مدارک تحصیلی ایرانیان می کند. وقتی من برای ارزیابی مدارک تحصیلی رفتم انها از من اصل مدارک را درخواست کردند و وقتی من علت را جویا شدم انها تقلبی بودن مدارک ایرانیها, عراقیها, اردنیها, کویتیها و چند کشور دیگر را دلیل اوردند. در صورتیکه کشورهای امریکا و کانادا مدارک ایران را سریع تایید میکنند چرا که سیستم اموزش و پرورش در ایران از اموزش و پرورش امریکا تاثیر میگیرد.
چهار‌شنبه 30 دی 1388

Hoja Verde - ایران - تهران
اگه ما دوران مدرسه را به خاطر بیاوریم می بینیم که هیچی یاد نگرفتیم جز چرندیات ملاگونه که اونها هم از یاد ما رفته. مدرسه های ما از پایین ترین کیفیت آموزشی و رفاهی برخوردار است و حتا دانش آموزان اونیفرم ندارند. فرزندان ما پس از دریافت دیپلم وارد جامعه ی بزرگتری می شوند اما از تاریخ و مسایل مهم هیچ نمی دانند. شما کافی است مدارس و آموزشگاه های کشورهای دیگر را با ایران مقایسه کنید.در ایران چند تا کتاب که آخوندها مولفشان هستند به بچه های ما می دهند و می گویند فلان روز امتحان داری.تابستان که سال تحصیلی تمام میشود دیگر دانش آموز هیچ چیز یادش نیست. اگر هم چیزی را بلد باشم با عشق و علاقه "خودم" دنبالش رفتم.وگرنه مدارس ما هیچ چیز به ما یاد نداد و به بچه های ما هم همینطور. حتا جالب است که یک دانش آموز دیپلم گرفته از تاریخ ایران (بویژه ایران باستان) هیچ نمی داند. وقتی می گویم هیچ, اغراق نمی کنم. در مدارس ایران از سال نخست تا دیپلم تنها 5 یا 6 صفحه در آن مورد گفتند که آن هم مغرضانه بود که مثلن ایرانیان پیش از اسلام بدبخت و ستمگر بودند و اسلام برای آنها رستگاری به ارمغان آورد(که البته دروغ است).
چهار‌شنبه 30 دی 1388

Esfahan Nesfe Jahan - آلمان - برلین
ahb51 - آلمان - هانوفر - . دوست عزیز قانون جدید در المان از ژانویه 2009 شما میتوانی گواهینامه ایرانی را تایید کنید.( umschreiben lassen)
چهار‌شنبه 30 دی 1388

surena1611 - آلمان - اشتوتگارت
خب مگه چیه؟!!! مدرک احمقی نژاد و کردان و دانشجو و .. که مورد قبول همه دنیاست کافیه!!! حالا این خارجی ها آدم شدن؟!!! اینها نمیدونن که ما تو ایران یه شبه مدرک آیت الله و آیت الله العظمی و دکتر مهندس و .. صادر میکنیم و اصلا برامون مهم هم نیست که دیگران چی میگن!!! اینها دشمن ما هستند و این BBC از خدا بی خبر اینها رو تحریک میکنه. حالا ما هم دیگه بجای ساندیس دوغ میخوریم تا مشت محکمی به دهان این یاوه گویان زده باشیم. زنده باد ولی وقیح و حکومتش. امضاء : ذوب شده در ولایت وقیح دوغ خور ( ساندیس خور سابق)
چهار‌شنبه 30 دی 1388

sam-antwerpen - بلژیک - انتورپن
اینجا تازه گواهینامه رانندگی ایران رو هم قبول دارند. موافقتنامه اش البته مربوط به زمان محمدرضا مرحوم هست. به نظر من اگر هم بعضی کشورها مدارک ایران رو قبول ندارن به دلایل سیاسی و نه علمی و کیفیتی هست. دولت ایران بواسطه انزوای سیاسی-دیپلماتیک قادر به امضای توافقنامه های ورد نیاز معمولا دو جانبه با کشورهای دیگر برای تسهیل اینچنین اموری نیست!
چهار‌شنبه 30 دی 1388

poriyaye_vali - قطر - دوحه
در مدارس هندی وپاکستانی از اول ابتدایی درس انگلیسی رو فرا میگیرند..اما مدارس ما اول راهنمایی یعنی 5 سال دیرتر..دیپلمه مدرسه ایرانی دوجمله انگلیسی رو نمیتونه سر هم کنه..اما هندی وپاکستانی ها دیپلمه هاشون بلبلن هر چند انگلیسی حرف زدن هندی ها بخوره تو سرشون تابلو هستند
چهار‌شنبه 30 دی 1388

negah-انگلیس - انگلیس - کمبریج
انقدر زحمت بکش خودتو بکش خدا می دونه دوران امتحان نهای چی بهم گذشت مام که ته خوش شانسی بخاطر انتخایات یه هفته امتحانا زودتر تموم شد حا لا میای این جا میگن چی دو سال باید A-LEVELبخونی آخه چرا ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
چهار‌شنبه 30 دی 1388

atena10 - ایران - تهران
گند زده بودند به سیستم آموزشی مگه اون قبلیه چش بود منظورم نظام قدیم هم دانش آموزان بهتر درس می خوندند و مثل آدم می رفتند بالاتر نه حالا که با 100 هزار تومان یا یه ماهی نمره می دهند ،البته که دانشگاهامون هم دست کمی از اون ها ندارند همش پولی شده
پنج‌شنبه 1 بهمن 1388

mashghe eshgh - سوئد - گوتنبرگ
marjamak - نروژ - سلام دوست من خوش امدی به جمع عاشقان ایران امیدوارم هر کجا هستی خوب و خوش باش
پنج‌شنبه 1 بهمن 1388

mahnaz.nasimi - ایران - تهران
be man megan khoda - کویت - کویت . . خیلی بانمک گفتی کلی خندیدم
پنج‌شنبه 1 بهمن 1388

mr. fair - انگلستان - منچستر
venoosi - بلژیک - ورویر والا من اینجا دانشجوم دوازده سالم خوندم معدلمم هم برای دیپلم هم پیشدانشگاهی بالای 17 بود از ما رو که قبول نکردند
جمعه 2 بهمن 1388

dokhtar ironi dar farang - امریکا - واشنگتن
venoosi - بلژیک - ورویر . تا یه حدی شما درست گفتی. تو امریکا به عنوان واحد های درسی تو کالج و یا انشگاه نمیتونی ازشون استفاده کنیم. مثلا ریاضی که رشته ریاضی و فیزیک تو ایران در سال دوم دبیرستان میخونه اینجا در سطح پیشرفته کاج میخونن. ولی اون واحد را قبول نمکنن و لی امتحان ازش میگیرن و اگر در سطح اون قسمت باشی میتونی کلاسش را بگیری. در کل اگر دیپلم داشته باشی از ایران میتونی ا یه امتحان وارد دانشگاه بشی.
جمعه 2 بهمن 1388

mhamfar71 - عراق - بغداد
سلام بچه ها من کاربر جدیدم . به نظر من کل نظام اموزشی مشکل داره من یازده سال درس خوندم ولی به درد جرز لای دیوار هم نخورد توی دوران تحصیلم بیشتر از شش بار پام رو تو ازمایشگاه نگذاشتم وقتی هم از معلممون یه سوالی میکردم بلد نبود جواب بده خودش رو می زد کوچه علی چپ.خلاصه اخر سر دیپلم ریاضیاتم رو نگرفتم و اومدیم عراق اینجا هم اقایون میگن باید یه سال برگردی عقب از کلاس ده شروع کنی ترو خدا ببین کار ما به کجا رسیده
یکشنبه 4 بهمن 1388

+0
رأی دهید
-0

نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.