شایعه یی که در شهر پیچید : درگیری قطبی و کعبی بر سر بازوبند تیم ملی

شایعه یی که در شهر پیچید : درگیری قطبی و کعبی بر سر بازوبند تیم ملی

نخستین مسابقه تیم ملی فوتبال کشورمان در تورنمنت چهارجانبه قطر می توانست با نتیجه تساوی به پایان برسد اما در آخرین لحظات حسین کعبی که اتفاقاً در آن روز بازوبند کاپیتانی تیم ملی را هم در اختیار داشت در کنترل توپ دچار اشتباه شد تا مجید امام حسن گل سوم میزبان را وارد دروازه سیدمهدی رحمتی کند. در کنفرانس خبری پایان بازی بود که افشین قطبی ضمن اشاره به اشتباهات فردی در ترکیب تیم ایران نام حسین کعبی را به زبان آورد و عنوان کرد تیمش می توانسته بازنده از زمین خارج نشود.در دو بازی بعدی ایران در قطر و همچنین مسابقه با سنگاپور نیز حسین کعبی در ترکیب اصلی تیم جایی نداشت. این مساله باعث شد برخی اشتباه کعبی را در بازی مقابل قطر، دلیل ناامیدی قطبی از او بدانند؛اتفاقی که البته در فوتبال دنیا امری مرسوم قلمداد می شود اما حقیقت ماجرا چیز دیگری بود. سایت گل در این مورد می نویسد؛ «بازوبند کاپیتانی تیم ملی آنقدر مهم است که برخی از بازیکنان حاضرند به خاطر آن با سرمربی درگیر و تمامی پیامدهای بعدی آن را متحمل شوند.»این سایت در ادامه به مجادله لفظی بین افشین قطبی و حسین کعبی اشاره می کند. ظاهراً سرمربی تیم ملی ایران در غیاب ستاره یی چون جواد نکونام، تمایل داشته مهدی رحمتی یا آندرانیک تیموریان به عنوان کاپیتان در زمین حاضر شوند تا بتوانند تاثیر بیشتری در میدان داشته و تیم از لحاظ روحی شرایط بهتری پیدا کند.اختلاف قطبی و مدافع راست تیم ملی نیز از همین جا شکل می گیرد. جالب اینکه کعبی با وجود سن شناسنامه یی کمتر نسبت به رحمتی یا آندرانیک تیموریان، اصرار دارد بازوبند به دلیل بازی های ملی بیشتر حتماً در اختیار او قرار بگیرد. «گل» در تشریح مجادله لفظی سرمربی و بازیکن تیم ملی ایران می نویسد؛ قطبی در پاسخ به اعتراض او می گوید «این از اختیارات مربی است که کاپیتان تیم را تعیین کند» و کعبی در پاسخ او می گوید؛ «آیا جرات داری این حرف را به نکونام هم بزنی؟» که قطبی در پاسخ به او می گوید؛ «حتماً همین طور است،»آنچه این سایت روی خروجی خود قرار داده توسط خبرگزاری فوتبال ایران نیز نقل شده است. با این حال صحت آن تاکنون توسط هیچ منبع رسمی تایید نشده. اما نگاهی کوتاه به سه بازی قبلی ایران مقابل تیم های مالی، کره شمالی و سنگاپور و مرور ترکیب تیم ملی تا حدود زیادی این شایعه را قوت می بخشد.

ghazgholhak - انگلیس - بریستول
کعبی بدون شک یکی از غیرتی ترین بازیکنان تیم ملی ست و در مقابل عربها مثل علی دایی کار می کند با اینکه خودش عرب است من شخصا عاشقشم
شنبه 19 دی 1388

mdice7 - ایران - تهران
کعبی خیلی آدم بی جنبه ای هست و خیلی بی ادب و بد دهن. به نظر من اون اصلا لیاقت بستن بازوبند رو نداره. تصور کنید این بازوبند رو قبلا عابدزاده و دایی به دست میبست حالا ..
شنبه 19 دی 1388

hasrat-takey - انگلیس - بریستول
ghazgholhak - انگلیس - بریستول. دوست عزیز کعبی عرب نیست بلکه عرب زبان هست . فرق بین عرب بودن و فقط به زبان عربی صحبت کردن خیلی هست وهمانطور که شما گفتید کعبی غیرتی داره که کل عربها رو جمع کنی غیرتشون به کعبی نمیرسه و همین نشان دهنده فرق بین عرب و عرب زبان هست.
شنبه 19 دی 1388

tamara .s - انگلیس - لندن
حسرت تکیه ـانگلیس ـبریستول. نه دوست عزیز اعراب ایران همه عرب هستند وایرانی !!!!!!!چرا سعی میکنید هویت یه قوم ازشون بگیرید؟؟؟؟؟مثل این میمونه که بگن ایرانی ها فارسی زبانند ولی فارس نیستنند!!!
شنبه 19 دی 1388

parvin ariya - ایران - اصفهان
hasrat-takey - انگلیس - بریستول./ طائفه کعبیی یکی ازطوائف بزرگ عرب اهواز هست.
شنبه 19 دی 1388

poriyaye_vali - قطر - دوحه
parvin ariya - ایران - اصفهان ..دوست عزیز طائفه کعبی ها در اینجا قطر خیلی زیادند وگردن کلفت همچنین کویت وعربستان وامارات هم کعبی ها جزوطائفه های اصیل هستند ..در اصالت کعبی شک نکنید یه عرب ایرانی متعصب...دوستان عزیز به عربها اهانت نکنید چرا که جنوب وجنوب غربی ایران هموطنای عرب ما هستند وبا این اهانتها دل هموطنامونو نرنجونید
شنبه 19 دی 1388

+0
رأی دهید
-0

نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.