دستور العمل وزارت ارشاد درباره انتشار اخبار درگذشت آیت الله منتظری و مستقر شدن تیمی از وزارت اطلاعات در چاپخانه روزنامه ها

دستور العمل وزارت ارشاد درباره انتشار اخبار درگذشت آیت الله منتظری و مستقر شدن تیمی از وزارت اطلاعات در چاپخانه روزنامه ها

وزارت ارشاد طی دستور العملی خطاب به روزنامه ها، محدودیت های فراوانی را برای انتشار اخبار مربوط به درگذشت آیت الله العظمی منتظری اعلام کرد.

به گزارش جرس، در دستور العمل وزارت ارشاد آمده است " با توجه به مواضع آقای منتظری از سال 68 به این سو و لزوم نگه داشتن آرامش در فضای فعلی جامعه،مطالب و گزارشهای مرتبط با این موضوع نباید بر خلاف بند 2 قانون مطبوعات باشد."

در این دستور العمل همچنین آمده "با توجه به احتمال بروز اتفاقاتی در جریان برگزاری مراسم آقای منتظری، جراید در گزارشها و خبرهای خود باید به اختلاف نظرهای امام با ایشان اشاره کنند"

این دستور العمل همچنین از روزنامه ها خواسته است که در گزارشها و خبرهای خود تنها به شخصیت فقهی آیت الله العظمی منتظری اشاره کرده و از پرداختن به وجوه سیاسی شخصیت وی خودداری کنند

استقرار تیمی از وزارت اطلاعات در چاپخانه روزنامه ها

مطالب مربوط به آیت الله العظمی منتظری سانسور شد

جنبش راه سبز (جرس): تیمی از سوی وزارت اطلاعات در چاپخانه روزنامه ها مستقر شده است.

به گزارش خبرنگار جرس، این تیم امروز با حضور در چاپخانه ها اقدام به سانسور مطالب مربوط به درگذشت آیت الله العظمی منتظری کرده است

تماس تهدید آمیز وزارت اطلاعات؛ در مراسم “آیت الله العظمی منتظری” شرکت نکنید

ماموران وزارت اطلاعات عصر امروز(یکشنبه) در تماس تلفنی با گروهی از فعالان سیاسی و مطبوعاتی آنها را تهدید کردند در صورت حضور در مراسم تشییع پیکر"آیت الله العظمی منتظری" بازداشت خواهند شد.

تاکنون چندین نفر از فعالان سیاسی در گفت و گو با خبرنگار "جرس"، خبر تلفن تهدید آمیز وزارت اطلاعات را تایید کرده اند.


یکی از این افراد به جرس گفت که ماموران او را تهدید کرده اند اگر قصد شرکت در تشییع پیکر آیت الله العظمی منتظری را داشته باشد پیش از رسیدن به شهر قم بازداشت خواهد شد.


پیش از این نیز در آستانه راهپیمایی 13 آبان گروهی از فعالان سیاسی و مطبوعاتی از سوی وزارت اطلاعات تهدید شده بودند که اگر قصد شرکت در تجمع را داشته باشند بازداشت خواهند شد

poriyaye_vali - قطر - دوحه
شمادیگه معروف شدید ...دولتی که از مرده وتشییع جنازه میترسه خدا میدونه چقدر از زنده ها هراس داره
یکشنبه 29 آذر 1388

surena1611 - آلمان - اشتوتگارت
حکومت شدیدا ترسیده و ترس برادر مرگه. یک مشت بزدل و احمق برای ادامه حکومت ننگین خودشون دست به هر کاری میزنند. اینها از مرگ مخالفانشون هم وحشت دارند. تمام حوادث به ضرر حکومت تمام میشه. به امید سرنگونی حکومت این فاسد
یکشنبه 29 آذر 1388

siamakk - ایران - اهواز
مرگ بردولت فریبکارو خائن
یکشنبه 29 آذر 1388

i.am.the.world - لوگزامبورگ - اش
چندتایی از دوستان هم از این دستورالعملهای اطلاعاتی در این سایت برای دیگران صادر میکنند؛ و خیلی علاقه مند به فیلتر گذاری؛ کارگذاشتن دستگاه شنود در خانه کاربران و تخلیه فکری ایشان هستند! اینها البته غالبا دموکرات و ازادیخواه هستند! اما این چیزها چه مغایرتی با دموکرات بودن دارد!!؟ هوچیگری این دوستان البته از خاک سفیدیها به ارث رسیده! فارسی نیمبندی هم بلدند؛ اما معمولا باید برایشان ترجمه کرد. به یک سوت بر سرت میریزند و معتقدند این شیوه دموکراسی مدرن است!! انگشتر کله قندی را هم خیلی دوست دارند. چون با زدن مشت؛ این کله قند به بدن ادمها فرو میرود! بزودی دموکراسی بزرگ در ایران به کارگردانی این دوستان بر روی صحنه خواهد رفت. دیدنیست! بشتابید! شادباشید.
یکشنبه 29 آذر 1388

shayanaziz - ترکیه - انکارا
درود بر مبارز نستوه و خستگی ناپذیرمنتظری محبوب.ساده زیست بود.وساده گو اماپرمحتوا و کوبنده سخن می گفت.مرگ بر خامنه ای دیکتاتور
دوشنبه 30 آذر 1388

hossein1962 - ایران - بهبهان
آیت الله العظمی منتظری راهت تا ابد ادامه دارد
دوشنبه 30 آذر 1388

ContractorQatar - قطر - دوحه
ما ایرونیها بی انصاف ترین و قدر ناشناس ترین مردم دنیا هستیم. هیچ ملتی در طول تاریخ به اندازه ما عناصر خائن به منافع سیاسی کشورش نداشته. هرگاه که دلاوری از این سرزمین در برابر ظلم به پا خواسته به جای همراهی او را دارای سودای پادشاهی خواندیم(شهید راه وطن اریوبرزن)-به او نسبت کافر دادیم و به مسلخش بردیم(شیر بیشه های ایران زمین بابک خرم دین)-او را شورشی نامیدیم و زهر خوراندیم(سردار ابومسلم خراسانی)- او را مکار و دسیسه باز نامیدیم و رگهای پاکش را به خنجر بی غیرتی و نامردی گشودیم(خدمتگذار صدیق میهن امیر کبیر)-او را خائن و کمونیست نامیدیم و طردش کردیم تا در تنهایی و تهیدستی با میهن وداع کند(رادمرد ایران زمین دکتر محمد مصدق) و امروز این دو مرد که دلاورانه و صادقانه جان خود را بر کف دست گرفته و با دستان خالی بسان شیر در برابر کفتاران ولایت وقیح سینه سپر کرده اند تا طنین انداز صدای ازادی خواهی ملتی درد کشبده باشند را دشنام میدهیم و انها را نیز چو دیگر نیاکانمان تنها در قفس سگان و کفتاران رها میکنیم تا بدرندشان(سردار مهدی کروبی و مبارز خستگی ناپذیر حسینعلی منتظری)وای بر ما نامردمان گمراه.
دوشنبه 30 آذر 1388

tohid - ایران - شمال
از زنده ات سود ی نرسید ............ از مرده ات چه سود . چه خوش مرگی که از ندگی به بود
دوشنبه 30 آذر 1388

tohid - ایران - شمال
از زنده ات سود ی نرسید ............ از مرده ات چه سود . چه خوش مرگی که از ندگی به بود
دوشنبه 30 آذر 1388

vahid22 - آلمان - هامبورگ
"جراید در گزارشها و خبرهای خود باید به اختلاف نظرهای امام با ایشان اشاره کنند" اتفاقا همین اختلافش با اون گوربگور باعث محبوبیتش شده!.
دوشنبه 30 آذر 1388

+0
رأی دهید
-0

نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.