در فاصلهی کمتر از 24 ساعت پس از آثار فراگیر تصمیمات کمیتهی فنی فدراسیون وزنهبرداری که تعلیق اردوهای تیم ملی و محرومیت کادرفنی این تیم را به همراه داشت، حسین رضازاده به همراه مسوولان فدراسیون وزنهبرداری به دیدار سعیدلو رفت و در این نشست رییس سازمان تربیتبدنی با اعلام نیاز به انتخاب یک مامور ویژه برای رسیدگی به امور وزنهبرداری ایران بر ضرورت بررسی موضوعات اخیر و مسایل مربوط به دوپینگ در این رشته به صورت ویژه و علمی تاکید کرد.
به گزارش ایسنا و به نقل از پایگاه خبری ورزش ایران، علی سعیدلو در نشست بررسی عملکرد فدراسیون وزنهبرداری که چهارشنبه شب در سازمان تربیتبدنی برگزار شد، اظهار کرد: وزنهبرداری جز رشتههایی است که مردم علاقه بسیاری به آن دارند و برروی موفقیت آن حسابهای ویژهای باز کردهاند، به همین دلیل انتظارات از این رشته ورزشی پرمدال بسیاربالاست.
وی افزود: از بزرگان و پیشکسوتان وزنه برداری در مراحل مختلف برای رسیدن به موفقیت در میادین جهانی استفاده کنید.
سعیدلو گفت: برای مدال آوری در مسابقات آینده وزنه برداری نیاز است یک اتاق فکر که در آن متخصصان، پیشکسوتان، صاحبان اندیشه و دانشگاهیان حضور دارند، بهره برد تا با استفاده از تجربیات آنان راه برای رسیدن به موفقیت هموار شود.
سعیدلو ادامه داد: غیرت وجسارت در بین جوانان وزنهبردار ایرانی موج می زند، فدراسیون وزنهبرداری نیازمند یک مدیر تمام وقت، با انگیزه و متخصص در راس خود است تا با استفاده از نیروهای متخصص و پیشکسوتان این رشته شاهد شکوفایی دوباره فدراسیون وزنهبرداری در مسابقات جهانی باشیم.
رییس سازمان تربیت بدنی افزود: به زودی اعضاء جدید وهیات رییسه فدراسیون مشخص خواهد شد، البته باید هوشیار باشیم که برخی از صحبتهای کذب به این رشته ورزشی ضربه نزند، به همین دلیل مامور ویژهای برای رسیدگی به وضعیت فدراسیون از سوی سازمان تربیت بدنی انتخاب خواهد شد.
معاون رییس جمهور ورییس سازمان تربیت بدنی خطاب به برخی از افراد که به دنبال تخریب فدراسیون وزنه برداری و اعضای فدراسیون هستند، متذکر شد: هیچ فردی حق ندارد بدون اطلاعات ومنبع خاصی وزنه برداری را تخریب کند، مسئولان فدراسیون وزنه برداری موظف هستند تا مسایلی مثل دوپینگ را باهمکاری متخصصان به صورت ویژه پی گیری کنند تا جلوی سوء استفاده برخی افراد گرفته شود.
سعیدلو با تاکید براینکه به صورت ویژه از وزنه برداری برای افتخار آفرینی در آیندهای نزدیک حمایت می شود، گفت: باید به دنبال مدال های رنگانگ در عرصه های مختلف جهانی باشیم، در بازیهای آسیایی گوانجو وحتی المپیک حساب ویژهای بر روی رشته وزنه برداری باز کردهایم، به همین دلیل حسین رضازاده وسایر بزرگان و رسانه ها کمک کنند تا وزنهبرداری ایران به زودی به شکوفایی برسد.
در این جلسه ابتدا افشارزاده گزارشی از عملکرد فدراسیون ارائه داد و سپس حسین رضازاده گزارش کاملی از شرایط و وضعیت وزنه برداری در ایران وخارج از کشور را به اطلاع حاضران رساند. سراجی، سجادی، رغبتی ومسئولان فدراسیون وزنه برداری نیز در این نشست حضور داشتند.
به گزارش ایسنا؛ به نظر میرسد با توجه به هراس ناشی از تصمیم کمیتهی فنی فدراسیون وزنهبرداری و تبعات آن برای برخی افراد و همچنین ورود رییس کمیته ملی المپیک و رییس سازمان تربیتبدنی به موضوع محرومیت کادرفنی تیم ملی در جلسهی روز دوشنبه هفتهیآینده این فدراسیون تصمیماتی خلاف روند تصمیمات جلسه گذشته اتخاذ و در نهایت مسایل برای بررسی به آینده موکول شود که قطعا این موضوع باعث پسرفت بیشتر وزنهبرداری کشور و مسامحه آشکار با متخلفان احتمالی خواهد بود.
همچنین پیگیریهای خبرنگار ایسنا حکایت از آن دارد که در جلسهی مسوولان فدراسیون با سعیدلو طرفین بر سر انتخاب سرپرست جدید این فدراسیون نیز به توافق رسیدهاند که تا اوایل هفتهی آینده این فرد نیز جانشین افشارزاده در این فدراسیون خواهد شد.
|
|
|
|
|