سعید مرتضوى رئیس ستاد قاچاق کالا شد

سعید مرتضوى رئیس ستاد قاچاق کالا شد

جام جم آنلاین : رییس جمهور در حکمی سعید مرتضوی را به عنوان نماینده ویژه رییس جمهوری و رئیس ستاد مبارزه با قاچاق کالا و ارز منصوب کرد.

به گزارش جام جم آنلاین به نقل از سایت ریاست جمهور ،دکتر احمدی نژاد در این حکم تقویت اهداف دولت اسلامی در عدالت گستری، مهرورزی و خدمت رسانی و تعالی و پیشرفت را در گرو اقدام قانونمند ، قاطع و مستمر دانست.

متن کامل حکم دکتر محمود احمدی نژاد بدین شرح است.

بسم الله الرحمن الرحیم
برادر گرامی جناب آقای سعید مرتضوی
نقش ثبات و پایداری قوانین و مقررات و حمایت قانونمند از صاحبان سرمایه در کشور، در استقلال اقتصادی و رشد کشور بر کسی پوشیده نیست. از لوازم حمایت شایسته از اقتصاد ملی کشور، شفاف سازی گردش کالا در کشور است. مبارزه پیگیر و فراگیر با قاچاق از لوازم ضروری حمایت از تولید داخلی و سرمایه گذارانی است که با پذیرش خطر و در چهارچوب قوانین و مقررات تجاری، در عرصه اقتصاد ملی فعالیت می‌کنند.

از این رو براساس اصل 127 قانون اساسی و مصوبه هیات وزیران، جنابعالی را به عنوان «نماینده ویژه رییس جمهوری و رییس ستاد مبارزه با قاچاق کالا و ارز» منصوب می‌نمایم.
بدیهی است که طبق اصل 127 قانون اساسی تصمیمات اجرایی جنابعالی در این زمینه در حکم تصمیمات رییس جمهوری و هیات وزیران بوده و همه دستگاههای اجرایی موظف به هماهنگی و اقدام لازم خواهند بود.

تقویت اهداف دولت اسلامی در عدالت گستری، مهرورزی و خدمت رسانی و تعالی و پیشرفت در گرو اقدام قانونمند ، قاطع و مستمر است.از خداوند متعال توفیق شما را مسالت دارم.

aria-aria-nl - هلند - روتردام
این بابا خودش سردسته قاچاقچیهاست حالا رئیس شده
چهار‌شنبه 25 آذر 1388

فضول میرزا - سوئد - استکهلم
آخرش هم یک قاچاقچی باید دخل این بی پدر را بیاورد!
چهار‌شنبه 25 آذر 1388

SHZ_ADAM - فیلیپین - مانیل
خوبه. شه رییس ستادقاچاق جنس به بیت رهبری
چهار‌شنبه 25 آذر 1388

morghesahar - ایران - کرمانشاه
سگ کثیف!
چهار‌شنبه 25 آذر 1388

green united - ایران - تهران
توجه.......توجه. جمعه 27 آذر 88 ، بعد از نماز جمعه، محل تظاهرات: مقابل سر در اصلی دانشگاه تهران. ما بیشماریم.
چهار‌شنبه 25 آذر 1388

zorro.ir - ایران - تهران
برنامه ریزی برای خارج کردن پول ملت .
چهار‌شنبه 25 آذر 1388

invincible - آمریکا - مینستا
شبکه تلویزیونى نابلس فلسطین در گزارشى اعلام کرد: رژیم ایران پس از جنگ 33روزه سال 2006 میلادى در لبنان، 300 میلیون دلار مبلغ اضافى در اختیار حزبالله لبنان قرار داد که این مبلغ به غیراز 200 میلیون دلار کمک سالانه رژیم ایران به این حزب مىباشد. به گفته این شبکه تلویزیونى کمک سالانه رژیم ایران به حماس در غزه به حدود 30 میلیون دلار در سال رسیده است. هم‌چنین رژیم ایران پس از پیروزى حماس در انتخابات سال 2006 فلسطین مبلغ 50 میلیون دلار نیز براى تقویت جایگاه سیاسى و نظامى حماس در اختیار این گروه قرار داده است. این گزارش در ادامه مىافزاید: در سالهاى اخیر 900نفر از نیروهاى حماس و 3هزار نفر از نیروهاى حزبالله لبنان در ایران آموزش نظامى دیدهاند.
چهار‌شنبه 25 آذر 1388

ARTEMIS-SW - سوئد - مالمو
هه هه چه مجازاتی بعد از جنایات کهریزک.... مرگ بر اسلام
چهار‌شنبه 25 آذر 1388

IRANEBARTAR - المان - برلن
کاسه لیس وسگ کثیف ولایت بزودی از خ..اویزانت مئ کنیم
چهار‌شنبه 25 آذر 1388

moneli - ایران - تهران
ای تو روحش
چهار‌شنبه 25 آذر 1388

amir-amir - کانادا - تورنتو
این بابا که از تبهکار هاى ناب جمهورى اسلامى است ببین چه مقامى را گرفته
چهار‌شنبه 25 آذر 1388

abiabi - انگلستان - لندن
این مردک را مثل سگ از این بر به اون بر پاس میدهند . این حرامزاده ی آدمکش را باید دار بزنند
چهار‌شنبه 25 آذر 1388

dara20 - ایران - تهران
این آدمکش حرامزاده و مزدور تن لش علی گدا چلاقدست رهبر افلیج استفراق اسلامی خودش از سرکردگان متخلفین اجتماعی سیاسی اخلاقی است و باید بدون محاکمه به دار آویخته شود. مرگ بر جمهوری کثیف اسلامی و مرگ بر تمامی سران و پیروان بی شرافت حکومت ننگین اسلامی.
چهار‌شنبه 25 آذر 1388

bamdadan1979 - ایران - ایران
دوستان یادتون میاد تو مدرسه ها ناظم ها شاگردان شلوغ را مسول نظم دیگران می کردند؟؟؟؟؟هرچه بگندد نمکش میزنند وای بروزی که بگندد نمک!
پنج‌شنبه 26 آذر 1388

بابک - ایران - سبزوار
مرتضوی لعنت بر تو بی شرف بی ناموس کثیف که این همه جنایت کردی خدا لعنت کند تو را.
پنج‌شنبه 26 آذر 1388

pedrampedram - دبی - دبی
این تا حالا به عمرش یه بار خندیده؟ البته به ریش مردم ایران هر روز میخنده.
پنج‌شنبه 26 آذر 1388

IRAN204 - امریکا - نشویل
تا حالا خون مردم رو می مکید ازاین به بعد مال مردم رو . البته همین روزها بلاخره یه نفر دخلش رو میاره . پاینده ایران آزاد . دور باد استبداد.
پنج‌شنبه 26 آذر 1388

Hoja Verde - ایران - تهران
البته سایت اشتباه تیتر زده و "مبارزه" را باید اضافه می کرد. اما همین تیتر برازندشه.
جمعه 27 آذر 1388

Masoud271 - امریکا - لوس انجلس
بایستی ایشان را برای مبارزه قاچاق به سیستان وبلوچستان بفرستند تا در همان ساعات اول جندالله گوشهاش ببره و بگذارند کف دستش و پس بفرستند به پیش احمدی نژاد.واقعا حیا نمکنند حتما میترسد همه را لو بدهد.
جمعه 27 آذر 1388

+0
رأی دهید
-0

نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.