چهارشنبه ۲ بهمن ۱۳۸۷ - ۲۱ ژانویه ۲۰۰۹
به خاطر ضمانت بدهی شوهرم ممنوعالخروج شدم
زن میانسالی با ارائه دادخواست طلاق غیابی در مجتمع قضایی خانواده، مدعی شد که به خاطر ضمانت بدهیهای شوهرش ممنوعالخروج شده است.
زن میانسالی با حضور در شعبه 268 مجتمع قضایی خانواده ، مدعی شد که همسرش از 5 سال پیش او را رها کرده است.
زن میانسال به قاضی عموزادی رئیس شعبه 268 مجتمع قضایی خانواده گفت: حدود 5 سال پیش همسرم که از آشنایان خانوادگی ما بود و برادرزادهاش پیش من کار میکرد، از من خواستگاری کرد.
بعد از موافقت خانواده من با این وصلت، با 14 سکه مهریه به عقد او درآمدم و زندگی مشترک خود را که عمر زیادی نداشت، آغاز کردیم.
زن میانسال با بیان اینکه همسرم طراح بود و بیشتر وقت خود را خارج از کشور سپری میکرد، افزود: قرار بود ما هم برای زندگی به اروپا سفر کنیم.همسرم از 30 سال قبل در اروپا زندگی میکرد و از همسر اول خود که فوت کرده 3 فرزند داشت.
من هم از همسر اولم به دلیل اعتیاد او جدا شده بودم، با دو دخترم زندگی میکردم. سه ماه اول زندگی را به اروپا سفر کردم ولی بعد از اینکه برای دیدار خانوادهام به ایران برگشتم، به خاطر چکی که به طلبکاران همسرم داده بودم، ممنوعالخروج شدم.
زمانی که شوهرم در ایران بود، به خاطر مشکلات مالی که برای او به وجود آمد، 60 میلیون تومان پول نقد به او دادم و 50 میلیون تومان چک او را تضمین کردم. ولی او بدون اعتنا به این موارد از کشور خارج شد و طلبکارانش حکم جلب من را گرفتند و من را ممنوعالخروج کردند.
در مدت 5 سالی که با او ازدواج کردم بیشتر از 5 ماه با هم زندگی نکردیم و او هم بعد از اینکه فهمید برای من مشکل بوجود آمده است، هیچ تماسی با من نگرفت.
وی با بیان اینکه هنوز نتوانستهام بدهیهای خود را پرداخت کنم ، اضافه کرد: در این مدت منتظر او ماندم تا برگردد ولی به نظر میرسد شوهرم از ترس طلبکاران خود قصد برگشتن به کشور را ندارد.
زن میانسال با بیان اینکه قصد شکایت از همسرش به خاطر بدهی را ندارد، گفت: به خاطر پول و مهریه با او ازدواج نکردم و از تمام این پول و همچنین تمام مهریه خود گذشتم.
اگر به جای 14 سکه، یک هزار و 14 سکه هم مهریه من بود، باز هم مهریهام را میبخشیدم چرا که او میدانست من زنی نیستم که به خاطر مهریه بالا با او ازدواج کرده باشم.
مدتی قبل از طریق یکی از دوستان متوجه شدم که همسرم به ایران آمده است. به سختی او را پیدا کردم و فقط توانستم وکالتنامهای از او بگیرم تا توافقی از هم جدا شویم.
قاضی عموزادی نیز بعد از شنیدن اظهارات زن میانسال و تأیید وکالتنامه شوهر وی ، حکم طلاق را صادر کرد.
| aniyas_a - ایران - تهران |
**** یه سوال دارم **** ؟ می شه لطفا منو راهنمایی کنید که چطور می تون برای این سایت یک سری عکس بفرستم ؟ البته با ایمیل فرستادم به ایمیل سایت اما اگر راهی هست لطفا راهنمایی م کنید . ممنونم
-------------------
کاربرگرامی
شما می توانید عکسها را به ایمیل iranukyellowpages@yahoo.co.uk ارسال نمائید.
با تشکر
سایت ایرانیان انگلستان |
چهارشنبه 25 آذر 1388 |
|
| majid63 - فرانسه - پاریس |
اون یک نامرد بوده نه یک شوهر اون همین را می خواسته اون اینو میدانسته که شما پول دارید همه چیز پیش بینی شده بوده که از دست شما پول بکشه بیرون و در اخر چوب کردارش را میخوره. و تبر یک به شما که دوباره ازاد شدید . الان بفکر هر دو دخترتان باشید. |
چهارشنبه 25 آذر 1388 |
|
| khonns - ایران - فارس |
گفتگو بین دو عاشق قبل از ازدواج مرد: بلاخره این رویا واقعی شد زن : می خواهی ازتو دور شوم مرد : نخیر اصلا این فکر نکن زن: تو مرا دوست داری؟مرد : بللللللللله زن: گاهی شده که خیانت کنی؟ مرد :نه من این نوع مردی نیستم زن: ایا میتونم بهتون اطمینان کنم//بعد از ازدواج این گفتگو را برعکس از اخر بخوانید. |
چهارشنبه 25 آذر 1388 |
|
| blueberry64 - ایران - تهران |
اونوقت میگن باید از زنا ترسید!!! مردها هم خوب بلدن بی وجدانی کنن! |
چهارشنبه 25 آذر 1388 |
|
| aniyas_a - ایران - تهران |
سایت دوست داشتنی م، ایرانیان انگلستان ، متاسفانه در ایمیل توضیح دادم که چیکار کردم از روی عجله . امیدوارم که در ایمیل قبلی که عکس ها را attach کرده بودم را شما در آدرس Info@iranianuk.com داشته باشین . اگر نشه هم دوباره باید با ترس و لرز از اینکه یه وقت منو نگیرن برم اون اطراف و دوباره عکس بگیرم . ممنونم از راهنمایی تون . شاد باشین و سلامت هموطن های خوب و نازنینم ( سایت ایرانیان یو کی ) |
چهارشنبه 25 آذر 1388 |
|
| mimik - ایتالیا - رم |
چه اصراری است که مرتب تکرار شود زن میانسال.مگر در اصل موضوع فرقی میکند.همیشه باید به همه چیز یک اتیکت زد. |
پنجشنبه 26 آذر 1388 |
|