نماینده تبریز: سفر استانی دولت به آذربایجان شرقی، هدر دادن بیت‌المال بود

نماینده تبریز: سفر استانی دولت به آذربایجان شرقی، هدر دادن بیت‌المال بود

نماینده مردم تبریز در مجلس با انتقاد از سفر استانی دولت به آذربایجان شرقی گفت: بهتر بود رییس جمهور وعده هایی که در سفر قبلی به مردم تبریز دادند را محقق می کردند وبعد برای بار سوم هیات دولت را به تبریز می آوردند.

به گزارش فردانیوز شکور اکبر نژاد عضو فراکسیون اکثریت مجلس  با بیان اینکه رویکرد سفر هیات دولت به تبریز تبلیغاتی بود، اظهار داشت: ریخت وپاش های بی جهت و صرف پول هنگفت از بیت المال در سالی که مقام معظم رهبری آن را سال اصلاح الگوی مصرف خواندند، برای سفر هیات دولت به تبریز قابل توجیه نیست. وی افزود: بهتر بود به جای صرف هزینه های هنگفت سفر به آذربایجان شرقی این پول صرف عمران وآبادی استان می شد.

اکبر نژاد با بیان اینکه وعده هایی که از طرف دولت به مردم تبریز داده شد، در حد حرف وجهت تبلیغات است، خاطرنشان کرد: این سفر ثمره مشخصی برای استان نداشت، هیات دولت به تبریز آمده بود تا برای اجرای مصوبات دور گذشته سفرها بازهم به مردم وعده دهد.

نماینده تبریز با اشاره به مصوبات دور گذشته سفر استانی دولت در تبریز گفت: پروژه آزاد راه تبریز به سهند واحداث قطار شهری تبریز ازمهمترین مصوبات دور گذشته سفر استانی دولت بود که تا به امروز پیشرفت قابل توجهی نداشته است. با این حال در سفر جدید باز هیات دولت در این زمینه وعده داد. وی افزود: البته در زمینه اجرای مصوبات سفرهای استانی انتظار خاصی از دولت نداریم چرا که اغلب نمایندگان مجلس از عدم اجرای مصوبات استانی مربوط به حوزه انتخابیه خود ویا راکد ماندن آنها گلایه مند هستند واستان آذربایجان شرقی از این قاعده مستثنی نیست.

 اشاره این نماینده مجلس به طرح قطار شهری تبریز که در دور گذشته سفرهای استانی تصویب شده و به گفته وی تا کنون اجرایی نشده، در حالی است که رئیس جمهور اخیرا خواستار واگذاری مترو تهران به دولت شده است.

اسماعیل-شیراز - ایران - قم آباد
آقای اکبر نژاد یه کم زود متوجه نشدی،می گذاشتی سه سال دیگه بعد متوجه می شدی که توی سفرها چقدر بودجه بیت المال ریخت وپاش میشه......
چهار‌شنبه 11 آذر 1388

askycode A65 - اتگلیس - لندن
و وجود جمهوری اسلامی در ایران ینعی هدر دادن سرمایهای عظیم کشورا
چهار‌شنبه 11 آذر 1388

surena1611 - آلمان - اشتوتگارت
مردم که میدونستند تو تازه فهمیدی . برای همین هم اجازه دادند که نماینده بشی چون خر تشریف دارید.
پنج‌شنبه 12 آذر 1388

blueberry64 - ایران - تهران
آقای نماینده! زیاد خودتو ناراحت نکن! ریخت وپاش از بیت المال ایراد داره اما این که "بیت الحال" هست، پس تا میتونن باید حال کنن.
پنج‌شنبه 12 آذر 1388

SabzehGhabaa - کانادا - تورنتو
تو یکی برو بمیر بابا!. اونی که به علی چوپوقی میگه رهبر معظم مگه به بیت المال هم اعتقاد داره؟. آب اگه باشه همتون شناگرای قهاری هستید.
پنج‌شنبه 12 آذر 1388

minacanada - کانادا - مونترال
هیشه به ما میگفتند جشنهای2500 ساله کلی خرج برای ایران داشته ولی چرا کسی نگفت مسافرت های استانی این جناب در هنگام انتخابات با پول این مردم بدبخت چقدر خرج برداشته
پنج‌شنبه 12 آذر 1388

vahid22 - آلمان - هامبورگ
به این میگن پوپولیسم مذهبی!!
پنج‌شنبه 12 آذر 1388

+0
رأی دهید
-0

نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.