مرفاوی: حمایت از قلعه‌نویی مبارک خبرنگاران باشد

مرفاوی: حمایت از قلعه‌نویی مبارک خبرنگاران باشد

سرمربی تیم فوتبال استقلال در واکنش به تشویق قلعه‌نویی گفت: این مسئله مبارک شما خبرنگاران باشد.

به گزارش خبرگزاری فارس، صمد مرفاوی پس از شکست 3 بر 2 برابر پیکان اظهار داشت: بازی را خوب شروع کردیم و گل اول را زدیم. روند مسابقه خوب پیش می‌رفت اما اشتباه فردی مدافع ما و اشتباه داوری تیم ما را از نظر روحی خراب کرد. در ادامه بازیکنان ما احساسی بازی کردند.
وی ادامه داد: نیمه دوم را هم خوب شروع کردیم و به گل رسیدیم اما یک مقدار آرامش نداشتیم و این مسئله منجر به باخت ما شد. هم اشتباهات داوری و هم اشتباهات فردی در این نتیجه تاثیرگذار بود. نمی‌دانم چرا داوری برای استقلال اینگونه است. همه دیدند که گل دوم را چگونه خوردیم.
سرمربی استقلال با اشاره به اشتباه داور عنوان کرد: وقتی به داور اعتراض می‌کنیم می‌گوید بازیکن روی زمین افتاده بود و من ندیدم که توپ از خط رد شده باشد. مگر می‌شود داور توپ را نبیند؟ کرنر به سود ما را اوت اعلام می‌کند و یا بازیکن حریف در دقیقه 90 توپ را بغل می‌کند اما داور پنالتی نمی‌گیرد. ما باختیم اما نمی‌توانم با داوری مبارزه کنم.
مرفاوی در مورد درگیری با بازیکن پیکان گفت:‌ من حرفی با بازیکن پیکان ندارم. فقط می‌خواستم به بازیکنانم بگویم به داوری اعتراض نکنند. با کسی درگیر نشدم.
وی در مورد گل‌های پیکان گفت: گل اول را روی اشتباه فردی به ثمر رسید و گل سوم هم مدافعان به وظایف محوله عمل نکردند. ما هنوز هم از کورس قهرمانی عقب نیفتادیم و بازی‌های زیادی در پیش داریم.
مرفاوی در مورد شایعه رفتن واعظ آشتیانی از مدیریت استقلال گفت: از رفت و آمدها خبری ندارم و فقط به مسائل فنی فکر می‌کنم.
سرمربی استقلال در مورد سئوال خبرنگاری که درباره شعار تماشاگران به سود امیر قلعه‌نویی پرسید، گفت: ‌این مسئله مبارک شما باشد. شما این سئوال را پرسیده‌اید.
مرفاوی در مورد نحوه قضاوت خداداد افشاریان گفت: این داور همیشه با استقلال مشکل داشته است. شاید اگر من هم بروم باز هم مشکلات این داور با تیم ادامه داشته باشد.
دستیار سابق امیر قلعه نویی در مورد شعار علیه وی پس از هر شکست گفت: نمی‌خواهند ما برنده باشیم. در چند مسابقه این اتفاق افتاده است. نمی‌دانم چه اشخاصی چنین هدفی دارند اما من نمی‌توانم با همه مبارزه کنم. این موضوع از جایی آب می‌خورد.

yosef_small - قطر - دوحه
پـــــــــــــــس چــــــــــی مبــــــــــارکـــــــــــه. خوب اومد ایول
یکشنبه 8 آذر 1388

zorro.ir - ایران - تهران
من پرسپولیسیم اما امیر قلعه نوعی رو قبول دارم هم از شخصیتش خوشم میاد هم از علم فوتبالش ٫بنظر من صمد مرفاوی وبقیه استقلالی ها باید همیشه احترام قلعه نوعی را نگهدارن.
یکشنبه 8 آذر 1388

alireza-perspolisi - ایران - بندرعباس
اختلاف در گروه ماکیان
یکشنبه 8 آذر 1388

sama128 - ایران - شیراز
داوران فوتبال و بلاخص کمیته داوری ر...ه . ای کاش علی آبادی را داور می کردن باز بدرد هیچی نخوره به درد داوری میخوره
دوشنبه 9 آذر 1388

+0
رأی دهید
-0

نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.