درگیری افغان ها در مرکز پناهندگان استرالیا

درگیری افغان ها در مرکز پناهندگان استرالیا

امسال 40 قایق از پناهجویان سریلانکایی، افغان و عراقی وارد آب های استرالیا شده است

به دنبال بروز درگیری گسترده میان پناهجویان افغان و سریلانکایی، استرالیا تدابیر امنیتی سخت تری را در مرکز پناهندگان این کشور در جزیره کریسمس به اجرا درآورده است.

پلیس استرالیا گفته است که گروه های رقیب به سمت یکدیگر چوب بیلیارد، شاخه های درخت و دسته جارو پرتاب کرده اند که باعث شده است چهل نفر زخمی شوند. حال سه تن از آنها وخیم توصیف شده است.

در ماه های اخیر شمار پناهجویانی که با قایق سرازیر آب های شمالی استرالیا شده اند، افزایش شدیدی داشته است.

کریس اوانس، وزیر مهاجرت استرالیا معتقد است ترس پناهجویان سریلانکایی از عودت داده شدن به کشورشان احتمالا جرقه درگیری میان آنها با پناهجویان افغان در جزیره کریسمس بوده است.

بالغ بر 150 پناهجو در ناآرامی های مرکز مهاجران جزیره کریسمس دخیل بوده اند.

سه پناهجویی که شدیدا مجروح شده اند برای درمان به سرزمین اصلی استرالیا منتقل شده اند و تحقیقی رسمی در این باره آغاز شده است.

تدابیر امنیتی اضافی به اجرا درآمده است و گروه های رقیب تفکیک شده اند.

فعالان حقوق پناهجویان تاکید داشته اند که تراکم جمعیت در این مرکز دور افتاده باعث بروز درگیری شده است.

در ماه اوت، شرایط این مرکز از سوی کمیته ای پارلمانی مورد انتقاد قرار گرفت.

این کمیته گفت حصارهای سیم خاردار این مرکز که شوک الکتریکی وارد می کند و راهروهای هوای آزاد آن که مانند قفس محصور شده، تدابیر امنیتی از نوع "افراطی و غیر انسانی" است.

بیش از هزار نفر در این مرکز در بازداشتند. دولت استرالیا در تلاش بوده است ظرفیت مرکز جزیره کریسمس را، که مرکز اصلی این کشور برای رسیدگی به تقاضاهای پناهندگی است، افزایش دهد.

جزیره کریسمس در اقیانوس هند و در حدود 2500 کیلومتری شمال غرب بندر پرت قرار دارد.

در سال جاری میلادی دو هزار پناهجو با چهل قایق از سریلانکا، افغانستان و عراق وارد آب های استرالیا شده اند.

دولت کوین راد، نخست وزیر استرالیا، تغییراتی را در قوانین مهاجرت این کشور اعمال کرده است که منتقدان گفته اند باعث شده است استرالیا "هدف آسانی" برای قاچاقچیان انسان باشد.

نخست وزیر استرالیا این اتهام را رد کرده است.

marko - انگلیس - لندن
افغانستان امار سواد باسواد: فرد بالای ۱۵ سال که می‌تواند بخواند و بنویسد. کل: ۳۶ درصد با سواد. مردها: ۵۱٪ درصد. زنها: ۲۱٪ درصد .
سه‌شنبه 3 آذر 1388

marko - انگلیس - لندن
افغانستان به لحاظ اقتصادی یکی از فقیرترین کشورهای جهان محسوب می‌شود که همه ناشی از نابسامانی‌های سیاسی است. اقتصاد افغانستان پس از فروپاشی حکومت طالبان در سال ۱۳۸۰ رو به بهبودی نهاده ‌است. نرخ آمار زیر خط فقر این کشور بسیار وحشتناک است، . به موجب این نرخ از هر صد افغان ۵۵ نفر آنان زیر خط فقر هستند. از دیگر آمار نگران کننده این کشور فقیر نرخ ۴۳ درصدی بیکاری است. حدود ۸۱ درصد مردم این کشور کشاورز هستند و به موجب آمار سال ۲۰۰۴، ۱۵ میلیون نفر در این کشور کارگر هستند.
سه‌شنبه 3 آذر 1388

marko - انگلیس - لندن
به موجب این نرخ از هر صد افغان ۵۵ نفر آنان زیر خط فقر هستند. از دیگر آمار نگران کننده این کشور فقیر نرخ ۴۳ درصدی بیکاری است. حدود ۸۱ درصد مردم این کشور کشاورز هستند و به موجب آمار سال ۲۰۰۴، ۱۵ میلیون نفر در این کشور کارگر هستند. افغانستان به لحاظ اقتصادی یکی از فقیرترین کشورهای جهان محسوب می‌شود که همه ناشی از نابسامانی‌های سیاسی است. اقتصاد افغانستان پس از فروپاشی حکومت طالبان در سال ۱۳۸۰ رو به بهبودی نهاده ‌است. نرخ آمار زیر خط فقر این کشور بسیار وحشتناک است، . انگلیس لندن
سه‌شنبه 3 آذر 1388

marko - انگلیس - لندن
ر سال ۲۰۰۸ میلادی، تولید ناخالص داخلی ایران از لحاظ برابری قدرت خرید (Power Purchasing Parity)در حدود ۸۴۱٫۷ میلیارد دلار بوده، که اقتصاد این کشور را در رده هجدهم جهانی پس از استرالیا و بالاتر از کشورهای هلند، سوئد و بلژیک قرار می‌دهد. انگلیس لندن
سه‌شنبه 3 آذر 1388

marko - انگلیس - لندن
. در افغانستان بیش از ۵۰ هزار نفر صاحب تلفن هستند و .در این کشور بیش از ۳۰ هزار نفر کاربر اینترنت هستند امار تکاندهنده.
سه‌شنبه 3 آذر 1388

marko - انگلیس - لندن
برپایه سرشماری مقدماتی کمیته ملی احصائیه کشور، جمعیت افغانستان در سال ۱۳۸۵، ۲۴ میلیون تن بوده است. گفته می‌شود از این تعداد ۱۲٬۳۰۰٬۰۰۰ تن مرد و ۱۱٬۸۰۰٬۰۰۰ تن زن هستند. ۷/۲۱٪ جمعیت کشور شهرنشین می‌باشند.و 15000000 نفر کارگر میباشد.
سه‌شنبه 3 آذر 1388

marko - انگلیس - لندن
به گفته آقای فاطمی، 60 تا 68 درصد زنان افغان دچار افسردگی و مشکلات روانی هستند. ازوداج های اجباری و قبل از موقع، خشونت فیزیکی و دعوا های خانوادگی، از عمده ترین مشکلاتی است که زنان و دختران در افغانستان با آن مواجه هستند. آقای فاطمی همچنین گفت که ۱۳ درصد از یک میلیون و 500 هزار معتاد به مواد مخدر در افغانستان را زنان تشکیل می دهند که به گفته او، این موضوع هم تا حد زیادی زمینه های افسردگی را برای زنان فراهم کرده است.
سه‌شنبه 3 آذر 1388

marko - انگلیس - لندن
برخی کارشناسان مسائل اجتماعی در افغانستان می گویند فقر، بی کاری، سطح پایین آگاهی، از عوامل اصلی خشونت در میان خانواده ها شمرده می شود.
سه‌شنبه 3 آذر 1388

sangdel - انگلستان - لندن
مارکو انگلیس لندن--- من نمی دانم شما این آمار را از کجا آورده اید اما لازم می دانم تذکر بدهم که کاملا اشتباه و تا حدی مسخره است به عنوان مثال شش شرکت بزرگ موبایل در افغانستان فعالیت دارند آیا در کشوری که فقط 50 هزار نفر صاحب تلفن باشند فعالیت شش شرکت موبایل معقول به نظر می رسد؟ همین گونه فعالیت شرکت های مختلف ارایه دهنده خدمات اینترنتی آمار سی هزار نفر کاربر را زیر سوال می برد در بقیه آمار هم اشتباهات فاحشی است که نمی دانم چرا شما چنین آمار غلطی را اینجا ارایه کرده اید
سه‌شنبه 3 آذر 1388

botparast - ایتالیا - میلان
marko - انگلیس - لندن . تو بازم دم دراوردی؟!!؟
سه‌شنبه 3 آذر 1388

bacheyebameyan - نوروی - اسلو
مارکو انگلیس لندن میگم خدا شفات بده اومدی یه چیزی برا خودت پروندی رفتی‌. درسته وضعیت در افغانستان خراب هست ولی‌ آماری که تو گفتی‌ هم به دارد خودت می‌خوره. الان تو هر دهات افغانستان بری میبینی‌ که همه موبیل داره بد میگی‌ ۵۰ هزار نفر خیلی‌ جوک بود آمارت . ساله گذشته تو آسیا بیشترین پیشرفتو تو خدمات مخابرات داشت . همیشه حرفی‌ بزن که قابل باور باشه. راستی‌ اگه آمار نمیدادی کسی‌ کاریت نداشت خودتو بیخودی خراب نکن.
سه‌شنبه 3 آذر 1388

bacheyebameyan - نروی - اسلو
امیدوارم که زودتر کار اینها درست بشه مثل بقیهٔ مسافرها . خوشحالم که میبینم الان به جای اینکه همه بخوان بیان سمت ایران یا پاکستان بیشتر سمت اروپا یا اوسترالیا میرن .به امید موفقیت برای همهٔ مسافران دیار غربت که از همه چیزشون گذشتن برای داشتن آیندهٔ بهتر.
سه‌شنبه 3 آذر 1388

marko - انگلیس - لندن
یه سربه ویکی پدیا بزن امارش دستت میاد نکنه ویکی پدیا دروغمیگه .
سه‌شنبه 3 آذر 1388

marko - انگلیس - لندن
من از تلفن حرف زدم نه موبایل نکنه فرقشو نمیدونید وگرنه موبایل اعتباریکه 10 دلار مبایل خط ثابت ندارید که هیچ معنیشم نمی دونید .
سه‌شنبه 3 آذر 1388

marko - انگلیس - لندن
خوشحالم که میبینم الان به جای اینکه همه بخوان بیان سمت ایران یا پاکستان بیشتر سمت اروپا یا اوسترالیا میرن bacheyebameyan سوتی دادی پس ایران هستی وگرنه شما کجا اینترنت کجا بهتر که ازیران جدا شدید .
سه‌شنبه 3 آذر 1388

piruzi - نروژ - فردریستاد
marko . من به ویکیپدیا اعتماد ندارم چون هر کس می تونه اطلاعاتشو راحت عوض کنه!!! ولی تو شاید هم اوغانستان بودی اره؟
چهار‌شنبه 4 آذر 1388

piruzi - نروژ - فردریستاد
خدا لعنت کنه بنیاد گرایان رو که بد بخت کردند مردم بیچاره رو !!! با این اطلاعات بیچاره ها باید هم اینجوری فرار کنند !!! حتی فکرش هم مشکله!!!
چهار‌شنبه 4 آذر 1388

*پسر شجاع* - ایران - تهران
marko - انگلیس - لندن. خیلی ممنون ....اتفاقا من آن آمار اقتصادی ایران رو یه بار گفتم خیلیها من رو متهم به دروغگویی کردند اصلا به خودشون زحمت ندادند که تو گوگل سرچ کنند و آمارهای سازمانهای جهانی رو درباره اقتصاد ایران ببینند ......
چهار‌شنبه 4 آذر 1388

*پسر شجاع* - ایران - تهران
خیلی از کسانی که مخالف هستند برای بد نام کردن حکومت حتی حاضر هستند کشور ایران رو به عنوان فقیرترین و فاسدترین و بی فرهنگ ترین کشور دنیا معرفی کنند در حالیکه اینها نمیدونند با این کار بیشتر باعث بی آبرویی کشور و مردم ایران میشوند هر کسی که برای اولین بار به ایران میاد دنبال شتر و گوسفند تو خیابانهای شهرهای ایران هست ....
چهار‌شنبه 4 آذر 1388

*پسر شجاع* - ایران - تهران
واقعا هند با اینهمه بدبختی فیلهایی که در آنجا درست میشود جوری هست که هر کسی نداند فکر میکند وضع تمام مردم هند خوب هست ولی فیلمسازهای ما تمام ایران را میگردند تا یک خرابه پیدا کنند و فیلمشان را بسازند و تازه آنرا زود به فستیوالهای فیلم اروپا میبرد و اروپاییها هم به اینها جایزه میدهند ....تا بحال فکر کردید چرا غربیها اینقدر به فیلمهای ایرانی که عقب ماندگی ایران رو نشان میده جایزه میدند و فیلمهایی که یک ایران پیشرفته و در حال توسعه رو نشان میده به هیچ وجه توسط غربیها استقبال نمیشه ....تظاهرات اخیر مخالفان حکومت در ایران حداقل باعث شد که دید خیلیها در دنیا نسبت به مردم ایران و کشور ایران عوض بشه و دنیا بفهمه که مردم ایران یک مردم با فرهنگ و دوستدار تمدن و پیشرفت هست و فقط گرفتار یک حکومت دیکتاتور شده .....
چهار‌شنبه 4 آذر 1388

marko - انگلیس - لندن
piruzi. دوست عزیز هرکسی میتونه ولی باذکرمنبع اگه منبع ندی پاک میشه پس معتبر.
پنج‌شنبه 5 آذر 1388

marko - انگلیس - لندن
*پسر شجاع* - ایران - تهران مرسی هموطن عزیز شما کاملادرست میگی خیلی ازما نادانسته به خاطر تنفر از حکومت اسم ایرانو بد می کنیم.
پنج‌شنبه 5 آذر 1388

marko - انگلیس - لندن
https://www.internetworldstats.com/top20.htm. ایران رتبه 10 دنیارو در استفاده از اینترنت ورتبه4 دنیادر وبلاگنویسی دارد 66میلیون جمعیت 32 میلیون از اینترنت استفاده میکنند
پنج‌شنبه 5 آذر 1388

rezanl - هلند - امستردام
marko - انگلیس - لندن . . بهشون بگو این امارو از بی بی سی گرفتی تا ولت کنند.اینم ادرسش. https://www.bbc.co.uk/persian/afghanistan/2009/11/091124_a-afghan-women-selfimmolation.shtml.
پنج‌شنبه 5 آذر 1388

+0
رأی دهید
-0

نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.