لباس‌های رنگ پس داده ایران و پوزخند هلندیها

لباس‌های رنگ پس داده ایران و پوزخند هلندیها

تیم فوتبال زیر ۱۷ سال کشورمان در حالی با شکست برابر اروگوئه از حضور در جمع ۸ تیم برتر جام جهانی نوجوانان جهان بازماند که مشکلات و کمبودهای پشتیبانی این تیم، نشان داد هنوز تا رسیدن به شرایط ایده ال و حرفه ای راه درازی پیش رو داریم.
یکی از عوامل موفقیت در تیم‌های ورزشی هماهنگی بین تیم فنی و تیم پشتیبانی است و تجربه نشان داده که قدرتمند بودن تیم بیرونی(پشتیبان) حتی می تواند نقش پر رنگ‌تری در موفقیت‌های یک تیم داشته باشد.
در تیم زیر ۱۷ سال ایران که در جام جهانی نیجریه شرکت کرده بود اما این نکته مشخص بود که تیم فنی ایران شامل دوستی و همکارانش کاملا تنها هستند. غیبت فریدون معینی رئیس کمیته جوانان و یا اکبر محمدی سرمربی تیم زیر ۱۶ سال که ممکن است سرمربی ایران در دوره بعدی جام جهانی نوجوانان باشد، در این رقابت‌ها بسیار سوال برانگیز بود.
گرچه مهدی تاج همراه تیم بود ولی نایب رئیس فدراسیون نتوانست با تصمیمات به موقع و منطقی که از خصوصیات اصلی مدیریت است، نقش یک تیم بیرونی را به خوبی برای نوجوانان ایفا کرده و در نهایت هم این مسائل نقش پررنگی در وداع زودهنگام تیم ایران از سیزدهمین دوره جام جهانی نوجوانان داشت.
در زیر به بخش کوچکی از مشکلاتی اشاره می کنیم که ریشه در مشکلات مدیریتی در زمان حضور تیم زیر ۱۷ سال در نیجریه داشت و مانع تداوم موفقیت تیم ایران در این مسابقات شد.
توجه ناگهانی به تیم جهانی
در زمان حضور تیم ملی بزرگسالان در مسابقات انتخابی جام جهانی ۲۰۱۰ آفریقای جنوبی، مسئولان فدراسیون فوتبال تمام توجه خود را به این تیم معطوف کرده بودند و نبی به عنوان دبیرکل فدراسیون فوتبال تنها حامی تیم زیر ۱۷ سال به حساب می آمد.
اما پس از ناکامی تیم بزرگسالان ایران در راهیابی به جام جهانی، به نظر می رسید برای آنکه نگاه‌های مردم و منتقدان از ضعف‌های مدیریتی مسئولان فوتبال برداشته شود، ناگهان نبی حذف شد و برخی دیگر از مسئولان بارها در تمرینات این تیم شرکت کردند تا تنها آنها بگویند به این تیم و فوتبال پایه توجه دارند، ولی به نظر می رسید این حضورها بیشتر جنبه تبلیغاتی دارد تا حمایتی!
بدرقه ای در حد تیم‌های محلات!
درحالی که قرار بود تیم زیر۱۷ سال کشورمان ساعت ۴ بامداد روز ۲۹ مهرماه قصد داشت از طریق فرودگاه امام خمینی(ره) راهی کشور نیجریه شود، هیچکدام از مسئولان فدراسیون فوتبال به خود زحمت ندادند برای بدرقه این تیم به فرودگاه بیایند. البته اگر افشین قطبی و دستیارش بیوتر در هتل کمپ تیم‌‎های ملی این تیم را بدرقه نمی کردند، تنها تیم جهانی فوتبال ایران بسیار غریبانه راهی نیجریه می شد.
مگر برگزاری یک مراسم کوچک برای بدرقه تیمی افتخار آفرین تا چه اندازه هزینه مالی و زمانی دارد که باید شاهد آن باشیم کاروان جهانی ایران همانند تیمی محلی راهی جام جهانی شود. این نخستین ضربه بزرگ روحی به کادرفنی و بازیکنان ایران بود که دقایقی بعد از ورود به گیت پرواز اثرات آن در چهره تمام بازیکنان نمایان شد زیرا آنها انتظار چنین برخورد سرد و کم محلی بزرگی را نداشتند.
اشتباه بزرگی که نادیده گرفته شد
چه کسی مسئول دریافت روادید برای بازیکنان نوجوان ایران بود؟ آیا آن فرد نباید حداقل زمان انقضای پاسپورت بازیکنان توجه می کرد تا در فرودگاه امام خمینی(ره) علی گودرزی و مهرداد یگانه، ۲ بازیکن اصلی ایران به خاطر پایان زمان پاسپورت از همراهی تیم بازنمانده و با تاخیری ۴۸ ساعته و در اوج خستگی خود را به نیجریه برسانند؟
تفاوت ایران با هلندیها
در سفر تیم زیر ۱۷ سال از کالابار به انوگو، کاروان تیم ایران با هلند هم سفر بود اما هلندی‌ها در فرودگاه انوگو با تهدید مقامات فیفا اجازه ندادند کادرفنی و بازیکنان خود بیش از اندازه معطل شوند. آنها دقایقی بعد با بهترین اتوبوس راهی هتل محل اقامت شدند و در آنجا هم بهترین اتاق‌ها به کادرفنی و نفرات این تیم تعلق گرفت اما در عوض مسئولان ایران به عنوان تماشاچی این اتفاقات را نگاه کرده تا اتوبوس بدون کولر و اتاق‌های طبقه دوم که اکثر آنها دارای مشکل سرمایشی بود، نصیب کاروان ایران شود.
در هنگام برگشت به ایران هم بدون هیچ دلیل منطقی بازیکنان ایران ۵ ساعت زودتر از پرواز راهی فرودگاه شدند و بیش از ۳ ساعت روی صندلی‌ها نشستند تا زمان پرواز برسد.
پاداش هایی که در حد یک وعده بود!
"نایب قهرمانی غرب آسیا و تورنمنت آلاتری، قهرمانی در آسیا و تورنمنت روسیه، کسب سهمیه جام جهانی و ...، دیگر باید چه کاری برای فوتبال انجام دهیم؛ اما نمی دانیم چرا پاداش‌های ما را نمی دهند. دیگر خسته شدیم از بس وعده و وعید شنیدیم."
در روزهای نخست حضور تیم ایران در نیجریه، می توانستیم به راحتی این جملات را از بازیکنان بشنویم اما آنها می گفتند به خاطر علی آقا و خوشحالی مردم کشورمان این مشکلات را تحمل می کنیم و با قدرت در مسابقات شرکت می کنیم.
همین اتفاق هم رخ داد و تیم ایران در گام نخست باقدرت تمام برابر گامبیا قهرمان آفریقا پیروز شد اما برخلاف سفیر ایران در نیجریه که همان لحظه با دادن پاداش نقدی، بازیکنان را شاد کرد، مهدی تاج پس از ورود به رختکن بار دیگر وعده پرداخت پاداش را داد، اتفاقی که شیرینی‌های این پیروزی را برای بازیکنان تلخ کرد.
آیا تیمی که مهمترین افتخار تاریخ فوتبال ایران در مسابقات جهانی را رقم زده است باید در مجموع ۱۰۰۰ دلار و ۱۵۰ یورو پاداش دریافت کند؟ پاداشی که از مبلغ دریافتی بازیکنان تیم بزرگسال پس از تساوی‌های بی ارزش بین المللی کمتر است. ضمن اینکه آنها هنوز پاداش‌های خود پس از قهرمانی در آسیا را دریافت نکرده اند.
تمسخر به شکل هلندی
تلاش‌های ابوالفضل جزئی برای تهیه امکانات لازم تیم ایران جهت سفر به نیجریه بی نتیجه ماند و مشخص نشد چرا تنها یکدست پیراهن سفید و یکدست پیراهن قرمز برای انجام ۳ مسابقه در جام جهانی در اختیار کادرسرپرستی تیم ایران قرار گرفت.
همین مساله باعث شد در جلسه هماهنگی بازی ایران با هلند، لباس‌های شسته شده بازیکنان پس از دیدار با گامبیا و جوراب‌های رنگ داده آنها، برای انجام هماهنگی‌های پیش از مسابقه روی میز قرارداده شود که این موضوع باعث شد مسئولان هلندی با حالتی بسیار تمسخر آمیز لباس‌ها و جوراب‌ها را به هم نشان داده و به وضعیت اسفبار فوتبال ایران بخندند!
البته با هماهنگی‌های مهدی تاج پس از دیدار با هلند و برای دیدار با اروگوئه چندین دست پیراهن سفید و قرمز با مشکلات فراوان و حتی گم شدن مقطعی بخشی از آنها به شهر کالابار رسید، لباس‌هایی که ۲ دست آنها در دیدار با اروگوئه مصرف و پس از بخشش تعدادی از آنها توسط مسئولان و بازیکنان، چندین جعبه آنها بازنشده و به عنوان بار اضافه به ایران بازگردانده شد.
ضمن اینکه نباید فراموش کرد تیم هلند به خاطر دو بازیکن مسلمان تیم خود، گوشت و مرغ هایی با ذبح حلال به نیجریه آورده بود اما ما برای ارزش نهادن به بازیکنان افتخار آفرین خود حتی حاضر نشدیم ۲ دست لباس اضافی در روزهای اولیه اردو به آنها بدهیم. البته مشخص نشد قرارداد با شرکت "لگا" که خبر آن توسط تاج مطرح و توسط کفاشیان تکذیب شد و قرار بود پیراهن‌های تیم ایران در این جام را تامین کند، در نهایت چه سرانجامی پیدا کرد؟
به خاطر یک مشت دلار!
تهدیدهای دکتر شهاب در نشست‌های هماهنگی تیم ایران با رقیبان در خصوص استفاده از بازیکنان صغرسن تاثیر زیادی روی تیم‌های حریف داشت اما حمایت نشدن آن از سوی مسئولان، باعث شد این تهدیدها جنبه عملی پیدا نکند.
پیش از دیدار با اروگوئه هم این انتظار وجود داشت که حداقل نایب رئیس فدراسیون فوتبال یا مسئولان فیفا را تهدید کند و یا با گذشتن از ۵ هزار دلار و اعتراض روی کاپیتان اروگوئه، حرکت مثبتی را انجام دهد اما این انتظارات بی نتیجه باقیماند و به خاطر یک مشت دلار، حاضر شدیم سکوتی غیر منطقی داشته باشیم و بدون هیچگونه اعتراض رسمی تیم خود را به جنگی ناعادلانه برابر تیم جوانان و یا بهتر بگوئیم امید اروگوئه به میدان بفرستیم.
دل آشپز را هم شکستند!
جمشیدی آشپز با تجریه و پا به سن تیم نوجوانان بود و با پختن غذاهای متنوع، مشکلات تغذیه بازیکنان را کاملا از بین برد.
وی از ساعت ۶ صبح تا ۲۲ شب اکثرا در آشپزخانه حضور داشت و در آن فضای نامناسب، با سن بالایش سعی می کرد بهترین مواد غذایی را به شکلی کاملا بهداشتی برای بازیکنان تهیه کند اما در روز پایانی به وی هم وعده داده شد دستمزدش در تهران پرداخت می شود. دیدن اشک‌های این پیرمرد و دست خالی اش برای بازگشت به تهران در صبح روز پایانی سفر سنگ را هم به گریه در می آورد!
مراسم استقبال؛ اوج بی برنامگی‌ها
تیم زیر ۱۷ سال ایران در سیزدهمین دوره جام جهانی نوجوانان دست به کار بزرگی زد و به عنوان نخستین تیم فوتبال ایران، به مرحله حذفی یک دوره از مسابقات جام جهانی صعود کرد، همچینن ثبت رکورد ۳۷۷ دقیقه گل نخوردن در طول این مسابقات هم از دیگر افتخارات تیم ایران در این رقابت‌ها بود.
در این شرایط تیم ایران درحالی وارد ایران شد که از این تیم استقبالی نه چندان شایسته به عمل آمد. علی کفاشیان زحمت حضور در فرودگاه را به خود نداد و از مسئولان سازمان تربیت بدنی هم خبری نبود.
البته مهدی محمد نبی، عظیم زاده، فریدون معینی و اکبر محمدی از مسئولان فدراسیون فوتبال با حضور در فرودگاه امام خمینی(ره) با اهدای یک شاخه گل از زحمات ملی پوشان تشکر کردند اما این استقبال در شان تیم زیر ۱۷ سال نبود.
تبعیض ها از بین برود
علی دوستی و همکارانش در تیم نوجوانان دست به کار بزرگی زدند و به اعتراف خود مسئولان فدراسیون فوتبال برگ پرافتخار دیگری بر کارنامه فوتبال ایران افزودند.
اما آیا با آنها همان رفتاری می شود و همان قراردادی بسته می شود که با سایر اعضای کادر فنی تیم ها می شود؟ آیا رقم دریافتی آنها با کادر فنی تیم بزرگسالان که از جام جهانی حذف شده اند، یکی است؟
نباید فراموش کرد که هنوز پاداش قهرمانی تیم زیر ۱۷ سال در آسیا پرداخت نشده است، تیمی که با صراحت می توان گفت در ۲ سال اخیر مهمترین و بزرگترین افتخارات فدراسیون جدید را رقم زده است.
تیم ایران در حالی از سد تیم معتبر هلند تا دندان مسلح گذشت که شب آن مسابقه سرمربی هلند با دست کم گرفتن ایران، به خبرنگاران ایرانی گفت که منتظر شکست سنگین تیم خود باشید اما دوستی و مردانش در زمین مسابقه نشان دادند می توان بدون داشتن امکاناتی در حد یک تیم معمولی، دست به کارهای بزرگی زد و در نهایت مردم ایران را خوشحال کرد.

Haghighat_Talkhe - المان - کلن
این سایت ضد ایرانی افتخارات ایران مثلا در همین جام جهانی رو نمی ذاره که هلند قهرمان اروپا رو سوراخ کرد بعد خندیدنشون رو می ذاره .
چهار‌شنبه 20 آبان 1388

pariha - کویت - کویت
اگر دردم یکی بودی چه بودی اگر غم اندکی بودی چه بودی - واقعا مایه تاسف و سرشکستگی است
چهار‌شنبه 20 آبان 1388

aria-aria-nl - هلند - روتردام
اینها برای ایران و ایرانی توی دنیا ابرو و حیثیت نذاشتن بابا برید گمشید از اون مملکت لعنتی ها
چهار‌شنبه 20 آبان 1388

kmimiagar - ایتالیا - میلان
یکی می مرد ز درد بی نوائی یکی می گفت اقا زردک میخواهی . . . تو این مملکت جوون های مردم توخیابون با گلوله می کشن و اب از اب تکون نمی خوره حالا شما دنبال علت نداشتن لباس به اندازه کافی برای تیم ملی زیر 17 سال هستید . خوب این رژیم وضعش برای نه تنها مردم ایرون بلکه کل دنیا مشخصه اما من موندم معطل کسانی که هنوز از ای سیستم ایراد میگیرن که مثلا اباس تیم ملی و.. خدا شفاتون بده که از چه امام زادهائی انتظار دارین اگر قرار بود همین کار های کوچک را درست انجام بدهند که وضع این نبود درمورد هلندی ها هم نکنه منتظر به به انها بودید وقتی رئیس جمهور ک...خولمون حرف از رهبری و مدیریت جهانی می زنه یعنی مسخره دنیا خواهیم بود و بس.
چهار‌شنبه 20 آبان 1388

کلاب - ایران - تهران
خاک عالم تو سرتون همه جا ابروی ما رو ببرید
چهار‌شنبه 20 آبان 1388

i.am.the.world - لوگزامبورگ - اش
بزرگوار: با کسب اجازه از حضورتان نگاهمان را به مطلب جامعه در گوشه امتداد میدهیم: فراموش نکنیم که ما فقط با هم نگاه میکنیم؛ هیچ عقیده و نظری نداریم؛ در کنار یک رودخانه با هم قدم میزنیم؛ انرا در تمام ابعاد میبینیم و از انچه که میبینیم با هم گفتگو میکنیم. صبور و ارام. با هم دیدیم که جامعه از من و شما تشکیل شده؛ بنا و اساس جامعه بدست ما ساخته و پرداخته میشود. مگر نه این است؟ خوب؛ در این صورت برای تحول و یک تغییر بنیادین در جامعه مگر نه اینکه من و شما باید متحول شده و تغییر کنیم؟ عنایت دارید؟ بدون تحول ما؛ چگونه ممکن است انچه که ساختارش را ما تشکیل میدهیم متحول شده و تغییر کند؟ مگر نه اینکه جامعه بازتاب درونی و رفتاری خود ماست؟ خوب؛ ایا ممکن است که من خشن؛ جامعه ایی بر پایه صلح و دوستی بسازم؟ ایا تا وقتی که نفرت در من ریشه دارد؛ میتوانم جامعه ایی بر اساس عشق و شفقت و ترحم بسازم؟ اجازه میخواهم کمی بیشتر به عمق برویم: انسان دریافته که تغییر و تحول خودش کار سختی است؛ در یک روتین و محدوده ایی که در ان احساس امنیت میکند؛...
چهار‌شنبه 20 آبان 1388

محمد بهاره - ایران - تهران
با سلام /میخواستم بپرسم اسلام واجب تر است یا فوتبال؟؟گیریم که در بلاد کفر بازنده فوتبال شدیم اما در عوض رهبر مسلمین جهان را داریم. رهبری فرزانه و مهوش .نثار شادی روحش همگی باده ته .
چهار‌شنبه 20 آبان 1388

hamesheh bahar - انگلستان - لندن
ای بابا این چیزها که اشکال نیست بچسب به اسلام مبادا از بهشت غافل شید!
چهار‌شنبه 20 آبان 1388

mashady - انگلیس - منچستر
خاک بر سر این مسئولان
چهار‌شنبه 20 آبان 1388

pedram2000 - مالزی - کوالالامپور
مواظب نرم افزار جاسوسی سپاه باشید. شرکت مخابرات ایران از تاریخ 20 آبان به بعد به تمام کسانی که از یاهو در ایران استفاده می کنند یک ایمیل ارسال میکند، عنوان ایمیل "کارت اینترنت مجانی" میباشد ، وقتی این ایمیل رو باز می کنید، یک KEY logger ، با حجم 32 کیلوبایت ، در PC شما نصب می شود و از آن به بعد تمام چیزهایی که تایپ می کنید هر 20 دقیقه به آدرس ایمیلresearch@irantelecom.ir فرستاده میشود و به این چنین ترفندی از تمام مطالبی که تایپ می کنید باخبر می شوند. خواهش میکنم این پیام را برای دوستان و به ویژه برای ایران ارسال نمائید.
چهار‌شنبه 20 آبان 1388

i.am.the.world - لوگزامبورگ - اش
دوست گرامی: جدن متاسف شدم چرا که عدم توجه نگارنده در استفاده صحیح از تایپ کلمه کاربری ادامه کامنت را سوزاند. تلاش میکنم در حول و حوش مطلب ادامه دهم؛ قبلا عذر مرا بپذیرید. از تحیراور بودن و اغتشاش وضعیت روانی و درونی ما انسانها نوشته بودم و اینکه واقعا چرا ما انسانها به هر چیز که دست میزنیم و نزدیک میشویم از ان مشکل میسازیم؟ با نگاهی ساده و اجمالی به دنیا این امر مشهود است. ما به طبیعت نزدیک میشویم؛ طبیعت ویران میشود. تصمیم میگیریم مشکل گرسنگی را حل کنیم؛ تعداد گرسنگان را به دو برابر افزایش میدهیم. به سکس نزدیک میشویم؛ از ان عذاب و شکنجه میسازیم. به زندگی زناشویی و مشترک نزدیک میشویم؛ از ان بختک و رنج میسازیم. فروریختن یک دیوار را در برلین جشن میگیریم؛ همزمان دیوار دیگری را بلند کرده و مستحکم میکنیم. میبینید گرانقدر؟ بهمریختگی ذهن و روانمان را میبینید؟ از حضورتان اجازه میخواهم که بعنوان مثال زنده در مورد ذهن مبهم و پرتشویش ما انسانها؛ با هم به همین گوشه و دوستانمان در همین سایت نگاه کنیم...
چهار‌شنبه 20 آبان 1388

i.am.the.world - لوگزامبورگ - اش
...به زندگی سراسر ترس و مظطربی که دارد ادامه میدهد. حتی فکر تغییر و تحول درونی او را وحشتزده میکند؛ در اینجاست که مثل همیشه ساده ترین و امنترین راه را انتخاب میکند و خودش را به تله می اندازد: پشت سر باور؛ مذهب و ایده ایی موافق با نوع نگاهش راه میافتد. عنایت دارید؟ در اینجاست که برای این و ان هورا میکشد؛ و به این گروه یا ان حزب رای میدهد تا بدینوسیله تحول ایجاد کند. استدعا میکنم ظرافت را در مطلب ببینید. هزاران سال است که انسان این راه را مرتبا رفته. از چاله به چاه و از چاه به چاله افتاده. دیروز برای نرون و اتیلا در رم هورا کشیده و امروز برای اوباما و موسوی. نخواسته هیچگاه به وضوح ببیند که نه سیاستمداران و نه مذهبیها به فکر بهبود زندگیش نیستند. تنها دغدغه واقعی انها حفظ قدرت؛ و محکم کردن موقعیت خودشان است. و تنها موجودی که قادر است به او کمک کند فقط و فقط خود اوست. دوست عزیزم؛ این جدن باعث تحیر و تاسف است که انسان تا این عمق در اشفتگی و اغتشاش ذهنی و فکری بسر میبرد؛ در واقع...
چهار‌شنبه 20 آبان 1388

rezanl - هلند - امستردام
همیشه فکر میکنم که ما در ایران اعتقاد و انجام وظیفه را روزی چندبار در بلندگوی مساجد فریاد میزنیم ولی در زندگیمان با ان بیگانه ایم ولی اینجا نه بلندگوئی انرا فریاد میزند و نه کسی تورا به داشتن و نداشتن اعتقادت بازجوئی میکند ولی جامعه با اعتقاد زندگی میکند و هرکسی وظیفه اش را میداند.
چهار‌شنبه 20 آبان 1388

TAAT - ایران - اردبیل
مشکل اصلی در کشور ما مدیریّت است.مدیریّت علم تصمیمهای سازنده برای ستفاده بهینه از منابع و فرصتهاست.علمی که پژوهشهای کاربردی آن ،هر روز در دنیای مدرن اهمیت می یابد و فارغ التحصیلان آن ،هر روز قرب بیشتری می یابند.فاجعه بار خواهد بود اگر تصمیم گیریها را افراد نالایق بگیرند.
چهار‌شنبه 20 آبان 1388

experthoney - بحرین - بحرین
برو بابا شما هم دیگه اینقده شورش نکنین. این چه لباسیه که با یه بار شستن رنگ و روش میره؟ شمام دارین سیاسی بازی در میارین. از آب گل آلود ماهی گرفتن به این میگن.
چهار‌شنبه 20 آبان 1388

sankari - فندلاند - تامپره
Haghighat_Talkhe - المان - کلن . به نظر من تو وامثال تو ضد ایرانی هستید .اخر جمهوری اسلامی چه چیزی داره که بهش افتخار کنه اگه موفقیتی هم بدست امده از غیرت وهوش وذکاوت خود جوانهاست.همین امثال تو هستند که در خارج از ایران مسائلی مثل کومولوس را به بار میاورند باعث سرافکندگی ایرانیها مشوند.
چهار‌شنبه 20 آبان 1388

i.am.the.world - لوگزامبورگ - اش
...با کامنتهای دوستانمان در این گوشه کم و بیش اشنا هستید. جنگ حیدری و نعمتی یک عده را هم؛ که بر سر تاریخ و باورهایشان به جان هم افتاده اند میدانید. خوب؛ اینها در یک نکته مشترکند: همگی در پی دموکراسی و ازادی در ایران هستند؛ اینطور نیست؟ حالا عزیزم؛ این کسی که در این گوشه و فقط با کامنتهایش؛ یک خط در میان به ادم دیگری فحش و تهمت میزند؛ میخواهد برای ما ازادی و دموکراسی بیاورد. عنایت دارید؟ ایا کیفیت وتعریف ازادی از زبان این ادم؛ فراتر از تعریف ازادی در جمهوری اسلامی میرود؟ عزیزم مگر نه اینکه این اقا باتومی را که از دست بسیجی و یا انصار افتاده؛ برمیدارد و بر سر یک عده دیگر میکوبد؟ مطلب به این سادگی چطور نمیبینیم؟؟ قبل از هر چیز مگر ممکن است که من از درون ازاد باشم؛ و به انسان دیگری تحت هر عنوانی ناسزا بگویم و تهمت بزنم؟ وقتی که من فحش بدهم و با نفرت با دیگران حرف بزنم؛ مسلم است که در ترس و تشویش زندگی میکنم. غیر از اینست؟ اه! خیلی عذر میخواهم. وقتتان را گرفتم. شادباشید.
چهار‌شنبه 20 آبان 1388

mehria - هلند - امستردام
کی قرار بود بره استقبالشون ؟ نکنه منظورشون ماها بودن؟.
چهار‌شنبه 20 آبان 1388

ermia 2_de - المان - مانهایم
Haghighat_Talkhe - المان - کلن مثل اینکه حقیقت واقعا تلخه نه ؟ تو هم کسی دیگرو پیدا نکردی گیر دادی به اینا
چهار‌شنبه 20 آبان 1388

Haghighat_Talkhe - المان - کلن
sankari - فندلاند - تامپره عزیزم فوتبالیست ها ایرانی بودن گور بابای حکومت
چهار‌شنبه 20 آبان 1388

sara-j - سوید - استگهلم
i.am.the.world - لوگزامبورگ - اش . با سپاس از کامنت‌های شما دوست عزیز
چهار‌شنبه 20 آبان 1388

نیک پندار - ایران زمین - شیراز
i.am.the.world - لوگزامبورگ - اش عزیزم منم مدتی هست که همینو میگم ولی زهی تعقل و خرد.
پنج‌شنبه 21 آبان 1388

tehranboy - کانادا - ادمونتون
دلم میخواد . بزنم تو عمامه رهبر.
پنج‌شنبه 21 آبان 1388

avayeh Edalat - ایران - تهران
i.am.the.world - لوگزامبورگ - اش ___ تاریخ بشریت حماسه دستیابی به قدرت است. عدالتخواهی همیشه شعار ضعیفان ( دسته ای که صاحب قدرت نیست ) بوده و دموکراسی تصوری مجازی است که شهروندان را در ادای کلام عامیانه ازاد گذارده است. لطفا دوست گرامی همانطور که خودتان بیان میکنید به ظرافت این نقطه دقت کنید. موفق باشید.
پنج‌شنبه 21 آبان 1388

i.am.the.world - لوگزامبورگ - اش
...انجام فرمان خداست. توجه دارید عزیز گرامی؟ خطر را میبینیم با هم؟ ذهنی که نتیجه گیری نمیکند؛ ذهنی که در پشت باور نمی ایستد؛ و جمع اوری نمیکند؛ از کیفیت و طراوت فوق العاده ایی برخوردار است. این ذهن حساسیت بیمانندی باید داشته باشد؛ و مرتبا تازه و سرزنده است؛ اینطور نیست؟ این ذهن زندگی و تمام تحولاتش را لحظه به لحظه نگاه میکند. کیفیت نگاه کردن این ذهن بینظیر باید باشد. چرا که پر از فضا و محیط ازاد است؛ جمع نمیکند؛ به تله مقایسه نمیافتد و از قضاوت کردن گریزان است. خیلی خیلی با احتیاط باید فقط و فقط سئوال کنم و فقط با سئوال بمانم؛ چرا که پاسخ دادن به این سئوال با ذهن کنونی ما انسانها غیرممکن است: ایا ذهنی که درموردش سخن گفتیم؛ همان جاودانگی که انسان همواره جستجو کرده نمیتواند باشد؟ شاد باشید.
پنج‌شنبه 21 آبان 1388

i.am.the.world - لوگزامبورگ - اش
اوای عدالت عزیزم: بزرگوار منظورتان برایم مکتوم و نامعلوم ماند. نگارنده در دستیابی به قدرت هیچ حماسه یا ارزشی نمیبیند. دستیابی به قدرت همواره عامل ادمکشی؛ دروغ؛ جنایت و ویرانگری بوده و هست. اینطور نیست؟ تمنا میکنم با هم نگاه کنیم: ایا عدالتخواهی درست مثل انچه که در مورد دموکراسی نوشته اید؛ تصوری مجازی و خیالی ساخته ذهن مشروط ما نبوده؟ عنایت دارید؟ شما نتیجه گیری دارید؛ بنده از نتیجه گیری گریزانم. ما به محض انکه نتیجه گیری میکنیم؛ مغز و دید و نگاهمان را مسدود میکنیم و به تله تکرار و درجازدن میافتیم. اینطور نیست؟ ایا شما خطر نتیجه گیری را حس میکنید؟ ذهن در نتیجه گیری احساس چیزی بودن؛ حرفی داشتن و امنیت میکند. از این لحظه به بعد در پشت این نتیجه گیری سنگر میگیرد؛ و برای دفاع از ان حمله میکند و میجنگد. میبینیم بزرگوار؟ ان ادمی که در خیابان بر سر من وشما باتوم میزند و سینه میدرد؛ نتیجه گیری کرده که خامنه ایی رهبر و نماینده خداست؛ و انجام هر رذالتی که مورد نظر ایشان باشد...
پنج‌شنبه 21 آبان 1388

i.am.the.world - لوگزامبورگ - اش
جفتک اندازی و لجاجت از ذائقه های خاص ما ملت است. یک لذت مالیخولیایی از لج بازی میبریم. برای سایت با مهر و خواهش نوشته بودم که اگر ممکن است به ردیف گذاری کامنتها توجه و عنایت بیشتری داشته باشد. حضرتشان دو کامنت اخر این نگارنده را نیز جابجا کرد و ان استدعای نگارنده را نیز بکل از دم تیغ گذراند و منعکس نکرد! نفهمیدیم در حد و شرع شریعت چه کس تخطی کردیم که ما را بریدند. حاج عزت الله ضرغامی در وجود همه ماست. همین که این کامنت را؛ خود شما مامور نظارت میخوانی و گیوتین میکنی کفایت میکند. شادباشی.
جمعه 22 آبان 1388

+0
رأی دهید
-0

نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.