سه نامزد جدید وزارت به مجلس معرفی شدند

سه نامزد جدید وزارت به مجلس معرفی شدند

محمود احمدی نژاد سه نامزد پیشنهادی خود برای احراز سمت وزارت در وزارتخانه های آموزش و پرورش، رفاه و نیرو را اعلام کرد.

آقای احمدی نژاد در نامه ای خطاب به علی لاریجانی رئیس مجلس ایران حمیدرضا حاجی بابایی را به عنوان نامزد وزارت آموزش و پرورش، صادق محصولی را به عنوان نامزد وزارت رفاه و تامین اجتماعی و مجید نامجو را به عنوان نامزد وزارت نیرو اعلام کرد.

همچنین از محمدرضا میرتاج الدینی (عضو هیئت رئیسه مجلس که در سفر اخیر محمود احمدی نژاد به نیویورک از جمله همراهان او بود) به عنوان معاون پارلمانی دولت در مجلس نام برده شده است.

قرار است رای گیری در مجلس ایران برای اخذ رای اعتماد وزرای پیشنهادی در روز یکشنبه 15 نوامبر (24 آبان) انجام شود.

محمود احمدی نژاد در اولین فهرست اعضاء کابینه دولت دهم جمهوری اسلامی ایران سوسن کشاورز را به عنوان وزیر پیشنهادی آموزش و پرورش، فاطمه آجرلو را به عنوان وزیر پیشنهادی رفاه و تامین اجتماعی و محمد علی آبادی را به عنوان وزیر پیشنهادی نیرو معرفی کرده بود.

اما با وجود اذعان محمدرضا باهنر، نایب رئیس مجلس به ابلاغ توصیه آیت الله خامنه ای رهبر ایران به اعضاء مجلس برای دادن رای اعتماد به وزرای پیشنهادی آقای احمدی نژاد، در روز پنجشنبه سوم سپتامبر (12 شهریور) مجلس به آنها رای اعتماد نداد.

سه روز پس از آن آقای احمدی نژاد ناچار شد رمضان محسن پور را به عنوان سرپرست وزارت آموزش و پرورش، مجید نامجو را به عنوان سرپرست وزارت نیرو و نادعلی الفت پور را به عنوان سرپرست وزارت رفاه معرفی کند.

در روز هفدهم شهریور ساعاتی پس از آنکه معرفی فاطمه آلیا، وزیر پیشنهادی آموزش و پرورش و علی ذبیحی، وزیر پیشنهادی نیرو مخالفت غیر رسمی مجلس را برانگیخت محمود احمدی نژاد نامه معرفی این دو نفر را پس گرفت؛ هر چند مجتبی ثمره هاشمی، دستیار ارشد آقای احمدی نژاد دلیل پس گرفتن این نامه را از جمله استعفای خانم آلیا از نامزدی وزارت آموزش و پرورش عنوان کرد اما برخی آن را با موضع آیت الله خامنه ای مبنی بر "مغتنم شمردن توصیه های علما و مراجع" و اشاره تلویحی به مخالفت برخی مراجع با حضور وزرای زن در کابینه مرتبط دانستند.

به نظر می رسد نگرانی هایی که درباره موفقیت آقای ذبیحی در جلب نظر نمایندگان مجلس برای گرفتن رای اعتماد وجود داشت نیز باعث پس گرفتن نامه معرفی او شد.

صادق محصولی در دولت پیشین ایران و در زمان برگزاری دهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری ایران سمت وزیر کشور (مسئول برگزاری انتخابات) را به عهده داشت.

حمیدرضا حاجی بابایی نماینده همدان در مجلس و عضو هیئت رئیسه است و برای احراز سمت وزارت باید از نمایندگی در مجلس استعفا کند. آقای میرتاج الدینی هم پس از رای مجلس به استعفای او قادر به حضور در کابینه به عنوان معاون پارلمانی دولت خواهد بود.

مجید نامجو، نامزد معرفی شده برای وزارت نیرو، از اعضاء پیشین سپاه پاسداران است، و پس از بعهده داشتن سمت های فرماندهی مهندسی لشکر 41 ثارالله، مدیر عاملی موسسه سازندگی ثارالله، معاونت عمران قرارگاه های سازندگی کربلا و خاتم الانبیا به عضویت شورای شهر کرمان در آمد و پیش از دراختیار گرفتن سمت سرپرستی وزارت نیرو نیز معاونت این وزارتخانه و ریاست هیئت مدیره شرکت مهندسی آب و فاضلاب ایران را به عهده داشت.

sajad-tehran - ایران - تهران
وای به حال مملکتی که محصولی میلیاردر بخواد به داد فقرا برسه
دوشنبه 18 آبان 1388

saeed-d - ایران - تهران
مثلا اگه وزارت خانه ها وزیر نداشت چه اتفاقی میافته تصمیم گیرنده یکی دیگه است مارو سر کارگذاشتند
دوشنبه 18 آبان 1388

jakjak - آمریکا - ماساچوست
من دولت تعین می کنم من دولت تعین می کنم من به پشتوانه اینکه 24 میلیون رای آورده ام تو دهن این لاریجانی و مجلس می زنم . من تو دهن رهبر فرزانه و افلیج می زنم . من کودتا می کنم باید این سه وزیر پیشنهادی من رای اعتماد بیاورند اگر نیاورند من دهن مهن لاریجانی را اسفالت می کنم .آقا کی میگه دولت کودتا است دولت دولت مردمی است با یک رئیس جمهور مردمی دیدید چگونه سرزده رفتم مجلس و طرح یارانه ها را پس گرفتم . علی شیره ای دائم به من میگه محمودی اینقدر برای مجلسی ها شاخ و شونه نکش حالت و می گیرنند منم میگم نه علی جون بی خیال اونا حسودیشون می شه که من رئیس جمهور شدم چند وقتی است پول یارانه مردم رو انداختم تو کار واردات موات مخدر و نعشه جات برای علی یک دست ، بعضی موقع ها هم می روم پیشش یک بس برام می چسبونه میگه محمودی بکش - غصه نخور - گور پدر مال دنیا از فرمایشات محمود چریک انتهاره ای
دوشنبه 18 آبان 1388

jakjak - آمریکا - ماساچوست
پیام همسر رئیس‌جمهور به همسر حسنی مبارک. سوزان مبارک. بنا به تکلیف و وظیفه انسانی و اسلامی خود و کلام بلند پیامبر گرامی اسلام (صلی‌الله علیه و آله وسلم) که فرمودند: «اگر مسلمانی فریاد کمک‌خواهی فردی را بشنود و به کمک او نشتابد؛ مسلمان نیست» و با توجه به شرایط سختی که بر زنان و مردان و کودکان بی‌گناه و بی‌دفاع غزه می‌گذرد و فریاد کمک‌خواهی و مظلومیت آنان به آسمان بلند شده است، خواستم سخنی با شما داشته باشم. مردم غزه در خانه و وطن خود مورد هجوم هوایی و زمینی و دریایی قرار گرفته‌اند و مدت‌های طولانی است که تحت محاصره غذایی و دارویی هستند. مشاهده مساجد، بیمارستان‌ها و خانه‌های بمباران شده و کودکان و زنان قطعه قطعه شده، دل هر انسانی را به درد می‌آورد و دردناک‌تر از آن عدم حمایت برخی دولت‌ها و کشورهای عربی و اسلامی از مظلومین غزه است. اعظم‌السادات فراحی.
دوشنبه 18 آبان 1388

+0
رأی دهید
-0

نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.