ایران دستگیری پولادی و عضو اتحادیه روزنامه نگاران دانمارک را تایید کرد

ایران دستگیری پولادی و عضو اتحادیه روزنامه نگاران دانمارک را تایید کرد

دادستان تهران می گوید تاکنون سه خبرنگار خارجی که در ارتباط با تظاهرات 13 آبان دستگیر شده بودند آزاد شده اند

دادستان عمومی و انقلاب تهران دستگیری فرهاد پولادی خبرنگار خبرگزاری فرانسه و نیز نیلز کروسگارد عضو اتحادیه روزنامه نگاران دانمارک را تایید کرد.

عباس جعفری دولت آبادی دادستان عمومی و انقلاب تهران در گفتگو با خبرگزاری ایرنا گفت: "از مراجع ذیصلاح، دلایل و مدارک مربوط به حضور وی (نیلز کروسگارد) در ایران و نوع ماموریت شغلی این تبعه خارجی استعلام شده است."

وی درباره دستگیری فرهاد پولادی را نیز تایید کرد و گفت: "در خصوص مجوز فعالیت خبری این خبرنگار از مراجع ذیصلاح استعلام شده است که پس از اعلام پاسخ، درباره این خبرنگار و تبعه دانمارکی تصمیم لازم اتخاذ خواهد شد."

دادستان تهران گفت سه تبعه خارجی دیگر که "دو نفر از آنها آلمانی و یک نفر آنها کانادایی است" و در جریانات تظاهرات 13 آبان بازداشت شدند "آزاد" شدند.

اتحادیه روزنامه نگاران دانمارک پیش تر از دستگیری یکی از اعضای این اتحادیه در تهران خبر داد.

این اتحادیه اعلام کرد نیلز کروگسگارد دانشجوی روزنامه نگاری اهل دانمارک "ظاهرا در ارتباط با تظاهرات روزچهارشنبه دستگیر شده است".

بنا بر گزارش اتحادیه روزنامه نگاران دانمارک، کروگسگارد برای کار کردن بر روی یک تحقیق دانشگاهی درباره سیاست ایران به این کشور سفر کرده بود.

فرهاد پولادی، خبرنگار خبرگزاری فرانسه هم روز چهارشنبه وقتی مشغول پوشش خبری مراسم سی امین سالگرد تسخیر سفارت آمریکا در ایران بود، دستگیر شد.

در همین حال، خبرگزاری فارس روز جمعه 15 آبان اعلام کرده که پلیس 3 خبرنگار رسانه های خارجی را که "بدون مجوز" مراسم 13 آبان را پوشش می دادند، دستگیر کرده است.

به گزارش این خبرگزاری دو نفر از این سه خبرنگار، کانادایی و ژاپنی و یکی از آنها یک خبرنگار ایرانی است که برای "یکی از شبکه های ماهواره ای" فعالیت می کرده است.

خبرگزاری فارس درباره جزییات دیگر و هویت این افراد توضیحی نداد.

دولت ایران بعد از برگزاری انتخابات ریاست جمهوری، فشار خود بر مطبوعات را افزایش داده است.

بازداشت روزنامه نگاران، توقیف روزنامه ها و نظارت داستانی بر مطبوعات، پیش از انتشار مطالب از جمله فشارهایی است که موجب اعتراض سازمان های حقوق بشر در داخل و خارج از ایران شده است.

انجمن دفاع از آزادی مطبوعات چندی پیش با انتشار بیانیه ای با ابراز نگرانی درباره وضعیت روزنامه نگاران ایرانی نسبت به" ادامه‌ بازداشت و تهدید روزنامه‌نگاران و اعمال فشارهای گوناگون بر مطبوعات منتقد " اعتراض کرده بود.

در این بیانیه به احضارها و تهدیدهای مستقیم و غیر مستقیم اهالی مطبوعات توسط نهادهای امنیتی اشاره و از مسئولان خواسته شده بود از اعمال این گونه فشارها بپرهیزند و همه روزنامه نگاران و صاحب نظران بازداشت شده را بدون قید و شرط آزاد کنند.

i.am.the.world - لوگزامبورگ - اش
اقا صورت مسئله رو جدی نگرفتیم؛ واسه همینه که عجب عجب میکنیم. یک بار دیگه به صورت مسئله نگاه کنیم: دادستان ان کشور محسنی اژه ایی است و معاونش مرتضوی؛ عنایت دارید؟ اگر حتی خبر توقیف دماوند؛ دشت مغان؛ قبر حافظ؛ و یا ارواح سامورائیها را شنیدیم؛ به هیچ وجه جای تعجب ندارد؛ دارد؟ شادباشید.
شنبه 16 آبان 1388

kaveh52 - ایران - تهران
فکر می کنند هنر کرده اند چه با افتخار تایید می کنند
شنبه 16 آبان 1388

esmail... - ایران - شیراز
هی وعده و شعار سراب دموکراسی/ اینان کی اند پشت نقاب دموکراسی/ یک روز از پرنده و یک روز حرف مفت/ معلوم نیست حرف و حساب دموکراسی/ روی لبان قرمزمان ضربدر زدند/بی شک فشنگ بود جواب دموکراسی/او رای داده بود به آزادی خودش/من رای داده ام به جناب دموکراسی/بحث "نخود سیا"ست که بر خود نیامدند/آنان که رفته اند به خواب دموکراسی/از چاله آمدم به در و دلخوشم به چی؟. در چاه رفته ام به طناب دموکراسی.. /من از کجا و چه کسی خورده ام بگو/ما را که کرد خانه خراب دموکراسی/با عکس روی جلد فقط گولمان زدند/ زیرا تقلبی ست کتاب دموکراسی/ از قول مابگو به جناب دموکراسی/ عکس تو نیست لایق قاب دموکراسی..
شنبه 16 آبان 1388

+0
رأی دهید
-0

نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.