ایران و اسرائیل در مورد غیراتمی شدن منطقه گفتگو کردند

ایران و اسرائیل در مورد غیراتمی شدن منطقه گفتگو کردند

هاآرتص: سلطانیه با نماینده اسرائیل در اجلاس قاهره گفتگو کرد

منابع اسرائیلی از ملاقات و گفتگوی مقامات ارشد اتمی دو کشور خبر داده اند اما یک منبع رسمی جمهوری اسلامی این گزارش را تکذیب کرده است.

روز پنجشنبه، 22 اکتبر (30 مهر)، روزنامه اسرائیلی هاآرتص گزارش کرد که ماه گذشته، ملاقاتی بین علی اصغر سلطانیه، نماینده ایران در آژانس بین المللی انرژی اتمی، و مئیراو زفری - ادیز، مدیرکل سیاستگزاری و کنترل تسلیحات کمیسیون انرژی هسته ای اسرائیل، در چند جلسه با یکدیگر ملاقات و درباره غیراتمی کردن منطقه خاورمیانه مذاکره کردند.

براساس این گزارش، دیدارهای خانم زفری - ادیز و آقای سلطانیه در روزهای 29 و 30 سپتامبر در هتل "فور سیزنز" قاهره و در جریان نشستی به میزبانی کمیسیون بین المللی منع گسترش تسلیحات و خلع سلاح اتمی - آی سی ان ان دی - صورت گرفت.

به نوشته هاآرتص، در این جلسه نمایندگان کشورهای دیگری از جمله چند عضو اتحادیه عرب مانند اردن، مصر، تونس، مراکش، امارات متحده عربی، عربستان سعودی و همچنین، ترکیه و آمریکا و هیاتی از اتحادیه اروپا هم حضور داشتند و در جریان آن، مقامات جمهوری اسلامی و اسرائیل، به گفتگو و پرسش و پاسخ رو در رو پرداختند.

این روزنامه در توضیح علت برگزاری این جلسه می نویسد که کمیسیون بین المللی منع گسترش تسلیحات و خلع سلاح اتمی - آی سی ان ان دی - به ابتکار کوین راد، نخست وزیر استرالیا، تشکیل شده و ریاست آن را گارث اوانز، وزیر امور خارجه این کشور، و یوریکو کاواگوچی، وزیر خارجه سابق ژاپن برعهده دارند و شلومو بن-آمی، وزیر خارجه پیشین اسرائیل از اعضای کمیته مشورتی آن است.

در این گزارش آمده است که جلسه قاهره پشت درهای بسته و به طور کاملا محرمانه برگزار شد تا برای تمامی شرکت کنندگان امکان ابراز نظر صریح فراهم شود اما روزنامه استرالیایی ایج (Age)از طریق منابع دولتی این کشور به خبر برگزاری این جلسه و کلیات مذاکرات آن دست یافت.

به نوشته هاآرتص، یک منبع کمیسون انرژی اتمی اسرائیل برگزاری این جلسه را تایید کرده اما از اظهار نظر درباره آن خودداری ورزیده است.

'گفتگوی رو در رو'

هاآرتص: سلطانیه اطمینان داد که زرادخانه موشکی ایران تدافعی است

به گزاری هاآرتص، مکالمات نمایندگان ایران و اسرائیل در جریان سه جلسه تبادل نظر گروهی صورت گرفت که یکی از آنها به موضوع اصلی مورد نظر آی سی ان ان دی، یعنی اعلام خاورمیانه به عنوان یک منطقه عاری از تسلیحات اتمی اختصاص داشت.

در عین حال، مئیراو زفری - ادیز و علی اصغر سلطانیه در خارج از جلسه مذاکرات ملاقاتی نداشتند و یا یکدیگر دست ندادند.

در طول جلسه تبادل نظر گروهی، علی اصغر سلطانیه به طور مستقیم مئیراو زفری - ادیز را مخاطب قرار داد و پرسید "آیا شما دارای اسلحه اتمی هستید یا نیستید؟" که نماینده اسرائیل در واکنش، تنها تبسم کرد و به این سئوال پاسخی نداد.

نماینده اسرائیل در عین حال گفت که اسرائیل به طور اصولی، از پیشنهاد غیراتمی شدن خاورمیانه حمایت می کند اما قبل از آنکه برای ورود به چنین بحثی آمادگی داشته باشد، لازم است امنیت منطقه ای تقویت شود، توافق های امنیتی مشخص به دست آید و موافقتنامه های صلح به امضا برسد.

نماینده اسرائیل در ادامه اظهارات خود افزود که کشور او در شرایط پیچیده ژئو پلتیک منطقه ای زندگی می کند و در خلال سه دهه اخیر، چهار کشور در منطقه تعهدات خود در چارچوب پیمان منع گسترش جنگ افزارهای هسته ای را زیر پا گذاشته اند که عبارت بوده اند از عراق، ایران، لیبی و سوریه.

خانم زفری - ادیز در عین حال تاکید کرد که اسرائیل "نگرشی مسئولانه" نسبت به موضوع فعالیت های هسته ای دارد و چشم انداز بلند مدت این کشور حاوی غیراتمی شدن منطقه خاورمیانه است حتی اگر احتمال دستیابی به چنین وضعیتی چندان زیاد هم نباشد.

به نوشته هاآرتص، علی اصغر سلطانیه در این جلسه از سیاست هسته ای جمهوری اسلامی دفاع کرد و گفت که دولت او در صدد دستیابی به تسلیحات ا تمی نیست و خطری را متوجه اسرائیل نمی کند.

براساس این گزارش، آقای سلطانیه اظهار داشت که اسرائیلیان نگرش و ایدئولوژی نظام حکومتی ایران را درک نمی کند و در توضیح این نگرش و ایدئولوژی گفت که جمهوری اسلامی با یهودیان مخالف نیست و از آنان نفرت ندارد و صرفا از لحاظ سیاسی با صهیونیسم مخالف است.

براساس این گزارش، نماینده جمهوری اسلامی اعلام کرد که زرادخانه موشکی این کشور صرفا برای مقاصد دفاعی و تهاجمی است.

هاآرتص یادآور می شود که از زمان سقوط نظام سلطنتی ایران در سال 1979، جمهوری اسلامی از برقراری تماس مستقیم و غیرمستقیم دیپلماتیک با اسرائیل خودداری ورزیده است.

ایران: تکذیب می شود

ایران در مذاکراتی برای حل مساله هسته ای کشور شرکت کرده است

در واکنش به انتشار گزارش روزنامه هاآرتص، که انعکاس گسترده ای را در سطح جهانی داشته، یک مقام ایرانی گزارش مربوط به "نشست هیات اسرائیلی با هیات ایرانی در حاشیه نشست قاهره" را تکذیب کرد و آن را "بی اساس و دروغ محض" خواند.

روز پنجشنبه واحد مرکزی خبر به نقل از علی شیرزادیان، سخنگوی سازمان انرژی اتمی ایران، در واکنش به این گزارش گفت "این دروغ نوعی عملیات روانی است که برای تاثیرگذاری روی موفقیت مستمر دیپلماسی پویای یاران در نشست های ژنو و وین طراحی شده است."

آقای شیرزادیان افزود "جمهوری اسلامی ایران در چارچوب سیاست اصولی اش، نه فقط رژیم صهیونیستی را به رسمیت نمی شناسد بلکه آن را رژیمی جعلی و غیرمشروع می داند."

سخنگوی سازمان انرژی اتمی ایران گفت که هیات اعزامی ایران در نشست ماه گذشته قاهره "با موضعگیری قاطع، نه فقط زرادخانه هسته ای رژیم صهیونیستی را عامل ناامنی در خاورمیانه دانست بلکه خوی اشغالگری و کشتار روزانه زنان و کودکان فلسطینی از سوی آن را خطری برای امنیت بشریت عنوان کرد."

آقای شیرزادیان در این مورد که واکنش نماینده اسرائیل در نشست قاهره به این اتهامات تند چه بوده است اظهار نظری نکرده است.

گزارش هاآرتص در حالی انتشار می یابد که جمهوری اسلامی در خلال چند هفته اخیر در چند جلسه مذاکره با برخی از کشورهای گروه 1+5 بر سر برنامه های هسته ای خود شرکت داشته و گفته می شود که تاکنون توافق هایی در مورد حل اختلاف جامعه بین المللی به این برنامه ها به دست آمده است.

خبرگزاری ها به نقل از برخی منابع اسرائیلی گزارش کرده اند که ممکن است جمهوری اسلامی در نظر داشته باشد با بهره برداری از فرصت مذاکرات کنونی و بعضی توافق های مقدماتی، عملا در نظر داشته باشد به زمان لازم برای تولید اسلحه اتمی دست یابد.

اسرائیل و کشورهای غربی جمهوری اسلامی را متهم کرده اند که در پوشش برنامه های صلح آمیز هسته ای، در صدد تولید جنگ افزارهای اتمی است اما ایران همواره این اتهامات را رد کرده است.

در پاسخ به سئوال بی بی سی در مورد صحت گزارش روزنامه هاآرتص، سخنگوی کمیسیون انرژی هسته ای اسرائیل و سخنگوی دولت این کشور کلیات گزارش هاآرتص و برگزاری نشست قاهره پشت درهای بسته را مورد تایید قرار داده اند اما از دادن اطلاعات بیشتری در این مورد خودداری ورزیده اند.

پس از انتشار تکذیبیه آقای شیرزادیان، سایت روزنامه هاآرتص گزارش خود در مورد نشست قاهره را همراه با ترجمه این تکذیبیه منتشر کرد.


هاآرتس ادعا کرد نمایندگان ایران و اسرائیل با هم دیدار و مذاکره ‌داشته‌اند

پرس تی وی : روزنامه اسرائیلی هاآرتس نوشت: «یک نماینده از هیئت انرژی اتمی اسرائیل و یک مقام عالی‌رتبه‌ی ایران ماه گذشته با هم دیدار کردند تا درباره شانس اعلام منطقه خاورمیانه به عنوان منطقه‌ای خالی از سلاح اتمی مذاکره کنند. این اولین دیدار مستقیم مقامات ایرانی و اسرائیلی از زمان سقوط رژیم شاه بوده است».

به گزارش پرس.تی.وی – بیروت، روزنامه اسرائیلی هاآرتس مدعی شد: «میراو ظفری ادیز مدیر سیاست‌گذاری و کنترل سلاح هیئت انرژی اتمی اسرائیل و علی اصغر سلطانیه نماینده ایران در آژانس بین‌المللی انرژی اتمی بارها در تاریخ بیست و نهم و سی‌ام سپتامبر با حضور نمایندگان کشورهای دیگر دیدار و گفت‌وگو کرده‌اند و به رد و بدل کردن پرسش و پاسخ بین یکدیگر پرداخته‌اند».

هاآرتس ادامه داد: «این دیدار در هتل چهار فصل در قاهره تحت نظر هیئت خلع سلاح آژانس بین‌المللی انرژی اتمی صورت گرفته است. دیگر شرکت کنندگان در این دیدار نمایندگان اتحادیه عرب از کشورهای اردن، مصر، تونس، مراکش، عربستان سعودی و امارات به همراه ترکیه و مقامات اروپایی و آمریکایی بوده‌اند».

هاآرتس افزود:‌ «این جلسه توسط کوین راد نخست وزیر استرالیا ترتیب داده شده و توسط گرت ایوانز وزیر خارجه اسبق این کشور و یوریکو کاواگوچی وزیر خارجه اسبق ژاپن مدیریت شده است».

هاآرتس در ادامه نوشت: «این جلسه در پشت درهای بسته برگزار شده و تمام شرکت‌کنندگان متعهد شدند که این جلسه کاملا محرمانه باقی بماند تا اجازه و فرصت برای مباحثاتی صریح و شفاف داده شود. با این حال این مطلب توسط منابع استرالیایی به روزنامه The Age در این کشور درز کرد».

هاآرتس نوشت که هیئت انرژی اتمی اسرائیل تایید کرد که چنین جلسه‌ای برگزار شده، ولی در این‌باره هیچگونه اظهارنظری نکرد.

هاآرتس در ادامه افزود: «حرف‌های رد و بدل شده بین نمایندگان ایران و اسرائیل در سه سرفصل بیان شده که هرکدام از این سرفصل‌ها شامل موضوعاتی بوده که جامعه جهانی درباره آنها نگران است. این سه سرفصل عبارتند از: 1. اعلام خاورمیانه به عنوان منطقه خالی از سلاح اتمی. 2. ممانعت از انتشار سلاح اتمی در منطقه. 3. توسعه فن‌آوری هسته‌ای برای اهداف صلح‌آمیز».

هاآرتس افزود: «نمایندگان ایران و اسرائیل خارج از جلسه با یکدیگر دیدار نکردند و یا دست ندادند».

هاآرتس از قول یک شاهدعینی در این جلسه نقل کرد: «در یکی از بحث‌ها سلطانیه که با صدایی بلند و عصبانی صحبت می‌کرد از ظفری ادیز نماینده اسرائیل سوال کرد آیا شما سلاح اتمی دارید یا ندارید؟ نماینده اسرائیل نیز لبخند زده و جواب طرف ایرانی را نداده است».

هاآرتس در ادامه نوشت: «ظفری ادیز از سیاست و اراده اسرائیل برای مباحثه و مذاکره بر سر اصول این مطلب که خاورمیانه به عنوان منطقه‌ای خالی از سلاح اتمی معرفی شود خبر داد و خواهان تقویت امنیت منطقه‌ای شد».

نماینده هیئت اسرائیلی گفت: «اسرائیل در واقعیت جغرافیایی سیاسی پیچیده‌ای زندگی کرده است. در طول 3 دهه چهار کشور ایران، عراق، ‌لیبی و سوریه تعهدات خود به پیمان منع گسترش سلاح اتمی را زیر پا گذشاته‌اند و اسرائیل روش مسئولانه‌ای را در این راه اتخاذ کرده است و شانس این مطلب که خاورمیانه منطقه‌ای خالی از سلاح اتمی باشد وجود دارد».

هاآرتس نوشت: «سلیمانیه در جواب از سیاست ایران دفاع کرد و گفت که کشورش برای رسیدن به سلاح اتمی تلاش نمی‌کند و اسرائیل را به خطر نمی‌اندازد. اسرائیل ذهنیت، نوع تفکر و ایدئولوژی نظام در تهران را درک نمی‌کند. نظام ایران مخالف یهودی‌ها نیست و از آنها نفرت ندارد، اما مخالف سیاست صهیونیستی است. ایران زرادخانه موشکی خود را برای اهداف دفاعی و نه هجومی رشد و ارتقاء می‌دهد».

در پایان هاآرتس نوشت که ایران و اسرائیل از سال 1979 از هرگونه تماس مستقیم و غیرمستقیم دیپلماتیک خودداری کرده‌اند.


روزنامه استرالیایی مدعی شد : مذاکره ایران و اسرائیل در قاهره
منابع اسرائیلی از ملاقات و گفتگوی مقامات ارشد اتمی دو کشور خبر داده اند اما یک منبع رسمی جمهوری اسلامی این گزارش را تکذیب کرده است.
روزنامه ایج (The Age) چاپ استرالیا روز جمعه در گزارشی عجیب مدعی شد، ماه گذشته میلادی مقامات استرالیایی مقامات هسته‌ای ایران، استرالیا، اردن و ترکیه را در نشستی در قاهره گرد هم آورده و آنها بر سر خلع سلاح هسته‌ای خاورمیانه با یکدیگر گفت و گو کرده‌اند.
به گزارش قلم پرس به نقل از این روزنامه تلاش شده که این جلسه به دور از جنجال‌های رسانه‌ای برگزار شود و رسانه‌ها اطلاعی از برگزاری آن نداشته باشند.
بنا به این گزارش این نشست چند روز پس از اعلام تهران مبنی بر راه‌اندازی مرکز اورانیوم غنی سازی جدید در مکانی نزدیک به قم انجام شده است.
ظاهرا این نشست بدون انتقاد و گلایگی و در فضایی آرام انجام شده اما دو طرف بحث‌های جدی‌ای را درباره تسلیحات هسته‌ای و طرح تعلیق کامل تسلیحات هسته‌ای در خاورمیامه داشته‌اند.
روزنامه ایج مدعی شده این مذاکرات سه روز ادامه داشته و در آن مقامات مصر، اردن، ترکیه و دیگر کشورهای منطقه نیز حضور یافته‌‌اند.
در این نشست طرف ایرانی گفته است تا زمانی که اسرائیل به تولید و گسترش تسلیحات هسته‌ای دست می‌زند و تلاش دارد تکنولوژی هسته‌ای در منطقه صرفا در اختیار آن باشد، خاورمیانه همچنان در تهدید به سر خواهد برد. ایران تاکید کرده که اسرائیل تنها رژیم در خاورمیانه است که دست به تولید سلاح هسته‌ای می‌زند.  
هدف از برگزاری این نشست تعقیب طرح پاکسازی خاورمیانه از تسلیحات هسته‌ای و جنگ‌افزارهای کشتار جمعی عنوان شده و پیش‌بینی می‌شود که این جلسه بتواند زمینه‌های لازم را برای تلاش‌های بان کی مون دبیر کل سازمان ملل برای پاکسازی خاورمیانه از تسلیحات هسته‌ای فراهم آورد.
گفته می‌شود نماینده ایران در این مذاکرات علی اصغر سلطانیه نماینده ایران در سازمان انرژی اتمی بوده است. از طرف اسرائیل نیز معارو زفری ادیز مدیر سازمان انرژی اتمی این رژیم شرکت داشته است. همچنین شالومو بن آمی مشاور وزیر امور خارجه اسرائیل نیز به عنوان یک مقام غیر دولتی در این نشست حضور یافته است. این گزارش می‌افزاید در روز آخر جلسات نماینده ژاپن نیز به جمع حاضران جلسه اضافه شده است.
مسکو خواهان رابطه ایران با اسرائیل
در همین حال یک خبرگزاری روسی مدعی شد که سرگی لاوروف وزیر امور خارجه روسیه روز جمعه در گفت‌وگویی رسانه‌ای تأکید کرده است که روسیه از اسرائیل و ایران دعوت می‌کند تا میان خود رابطه برقرار کنند و در این موضوع هیچ چیز غیر ممکنی هم نمی‌بیند!
لاوروف در گفت‌وگویی با خبرگزاری «ریا نووستی»، شبکه تلویزیونی راشا تودی ((Russia Today و رادیو صدای روسیه ‌با بیان موضوع بالا گفته است، از نظر من باید در این راستا تلاش کرد که اسرائیل و ایران روابط میان خود را آغاز کنند و باید پذیرفت که هیچ‌کس نیازی به جنگ ندارد.
این در حالی است که در ادامه انتشار این خبر رسانه‌های روسی می‌نویسند، اسرائیل برنامه هسته‌ای ایران را تهدید شماره یک برای امنیت رژیم یهود می‌بیند و از جامعه جهانی می‌خواهد که سیاست‌ها خود را نسبت به خنثی‌سازی این تهدید تشدید سازد.
عاشق وطن - ایران - تهران
هر دم از این باغ بری میرسد .. بازیهای کثیف سیاسی وقربانی شدن روح و روان مردم.
پنج‌شنبه 30 مهر 1388

mehr47 - ایران - تهران
بادا بادا مبارک بادا .....ایشالا مبارک بادا....برادران اصول گرا کجائین؟؟؟؟ آف لاین میزنین....کی خستس؟؟؟؟؟؟ برادرا شالـــــــــــــــــوم
پنج‌شنبه 30 مهر 1388

abiabi - انگلستان - لندن
بابا اینا دیگه کی اند . دست شیطان را از پشت بستن . خوشم میاد که ریدن به حماس و شیخ حسن نصر الله . از این طرف به شون پول میدن از اون طرف میدنشون به کشتن . مثل بلائی که سر عراق آوردن هر روز اون جا بمب گذاری میکنند . این کثافتها برای اینکه بمونن به هر کثافت کاری دست میزنن . و همون طور که کلاه سر دنیا میزارن سر ملت خودشون هم میزارن . (مرگ مرگ مرگ بر بر بر خامنه ای خامنه ای خامنه ای) اینها واقعا حرامزاده هستن
پنج‌شنبه 30 مهر 1388

rezanl - هلند - امستردام
امیدوارم به زودی با عذرائیل هم نشین شن.
پنج‌شنبه 30 مهر 1388

sam2009 - آلمان - آمدن
این پاسداران اسلام ضد بشر در ایران مظهر تمام حرامزادگی هستند در پی صدور انقلاب (فتنه) کفتار جماران به عراق که نتیجه اش 8 سال جنگ با عراق بود را همه بخاطر دارند در آن 8 سال اسرائیل از طریق آذربایجان شوروی به ایران اسلحه و مهمات میداد که با سقوط یک هواپیمای اسرائیلی در خاک آذربایجان پرده از رابطه پنهانی پاسداران اسلام ضدبشر با اسرائیل برداشته شد و الان هم افشای دیدار دو مقام بلند پایه ایران و اسرائیل در خاک مصر
پنج‌شنبه 30 مهر 1388

iran-tabriz20 - ایران - تبریز
بالاخره احمد میمون با فک و فامیل خود اشتی کرد عجعب کثافتی هستن اینها حماس دلش خوش باشه که اخوندا پشت اونها ایستادن ای ول کلی خندیدم .
پنج‌شنبه 30 مهر 1388

elyas0121 - ایران - مازندران
اگر هنوز کسی هست که حتی ذره ای به روابط خوب و دوستی سیری ناپذیر ایران و اسراییل شک دارد توصیه میکنم کتاب پول خون را از گوگل پیدا کرده و دانلود کند.
پنج‌شنبه 30 مهر 1388

Pixel - ایران - تهران
elyas0121 - ایران - مازندران. اگر هنوز کسی هست که حتی ذره ای به روابط خوب و دوستی سیری ناپذیر ایران و اسراییل شک دارد توصیه میکنم کتاب پول خون را از گوگل پیدا کرده و دانلود کند. https://rapidshare.com/files/138592103/13.pdf
پنج‌شنبه 30 مهر 1388

fazelpotter - ایران - بندرعباس
هاهاها این خبر دروغ بود.چرا چندتا شبکه خبری بین المللی نگاه نمیکننین.بی بی سی.فاکس نیوز و....همین چند ساعت پیش خبرش تو همه شبکه های معروف پیچید که شایعه بوده.شایعه تا این حد!!!
پنج‌شنبه 30 مهر 1388

Pixel - ایران - تهران
دانلود کتاب پول خون، خاطرات آری بن مناشه. گفتارهای این کتاب از بخش مهمی از روابط سیاسی پوشیده ملایان، بویژه با کشورهای آمریکا و اسرائیل پرده بر می دارد و رویدادهای سیاسی 15 ساله کشور ما را که تاکنون در هیچ یک از کتبی که درباره ایران به چاپ رسیده، ذکری از آنها نرفته است، آشکار می سازد. نویسنده کتاب که مقام مشاور اطلاعاتی نخست وزیر اسرائیل را بر عهده داشته، خود از طرف کشور اسرائیل بطور رسمی عامل اجرای رویدادهایی بوده که در این کتاب بیان کرده است.
پنج‌شنبه 30 مهر 1388

Pixel - ایران - تهران
گفتارهای این کتاب بیانگر بخشی از رویدادهای دردناک تاریخی سال های 1980 ایران می باشد. این کتاب یکی از سندهای گویا و آشکار خیانت های بارز دولتمردان حکومت آخوندیسم ایران نسبت به ملت و کشور ایران است. آخوندهای ایرانی از نخستین روزهایی که با نیرنگ و دغلکاری به کرسی قدرت تکیه زدند، سیاست خارجی خود را به قول خودشان مبارزه با آمریکای جهانخوار (شیطان بزرگ)، و آزادی سرزمین قدس (فلسطین) از یوغ اسرائیل اعلام داشتند. اما گفتارهای این کتاب از چهره سالوس پیشه و نیرنگ باز و فاسد دولتمردان حکومت آخوندیسم، نقاب بر می دارد و به روشنی نشان می دهد که ملایان حکومت جمهوری اسلامی ایران، برای دفع حمله عراق مبلغ 80 بیلیون دلار از اسرائیل جنگ افزار خریداری کردند و از بخش مهمی از این پول به نفع خود سوء استفاده و آن را به حساب های خود در بانک های خارجی واریز کردند. https://www.political-articles.net/Com/e-Book/bloodmoney/bloodmoney.pdf. یا. https://rapidshare.com/files/138592103/13.pdf. یا. https://rapidshare.com/files/64685847/Masud_Ansari_pooleh_khoon.pdf
جمعه 1 آبان 1388

tehranboy - کانادا - ادمونتون
اون یارو اون بالا با اون لباس مسخرش عکس اول رو میگم داره مثلا چی ور میزنه منکه این بی عرضه ها رو میبینم مریض میشم شما رو نمیدونم......
جمعه 1 آبان 1388

bluestar - ایران - تهران
Pixel - ایران - تهران - سندیت این کتاب در چه حدیه؟ چرا تا حالا هیچ یک از خبرگزاریهای معتبر به مناسبتهای مختلف مثلا روز قدس به موضوع این کتاب اشاره ای نکردند؟
جمعه 1 آبان 1388

roshan1980 - ایران - ایران
ای بابا اسرائئل جیز بود که!
جمعه 1 آبان 1388

IRAN ZAMEN - نروژ - روگنان
sam2009 - آلمان - آمدن. کار اینها از این حرفها گذشته.حرم زاده بودن خوبه اینها .......هستنند
جمعه 1 آبان 1388

IRAN ZAMEN - نروژ - روگنان
bluestar - ایران - تهران . باور کن سندیتش بیشتر از قران است. fazelpotter - ایران - بندرعباس . بالا بروی و پائین بیائی . واقعیت دارد.اخبار های انگلیسی زبان را نگاه کن تا باورد شود که حقیقت دارد
جمعه 1 آبان 1388

alireza-perspolisi - ایران - بندرعباس
این چه نماینده ای داره ایران اه هنوز از این پستی که بهش دادن ذوق زده و هیجان زده است هنوز براش عادی نشده نیشش همه جاتا بناگوش بازه احمق
یکشنبه 3 آبان 1388

+0
رأی دهید
-0

نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.