محسن رضایی در دیدار سفیر آلمان : دموکراسی در ایران واقعی است

محسن رضایی در دیدار سفیر آلمان : دموکراسی در ایران واقعی است

دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام در دیدار سفیر آلمان دموکراسی در ایران را یک دمکراسی حقیقی و واقعی عنوان و تاکید کرد: سیاست خارجی جمهوری اسلامی ایران نیز بر یک منطق واقعی مبتنی بر احترام متقابل و نفی هر گونه سلطه گری و سلطه پذیری استوار شده است.

محسن رضایی در دیدار هربرت هونزویتس سفیر آلمان در جمهوری اسلامی ایران خواهان گسترش همکاری های علمی و تحقیقاتی دو کشور شد.

دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام در این دیدار با اشاره به وظایف مجمع تشخیص مصلحت نظام در خصوص سیاستگذاری های کلان گفت: همکاری دو کشور ایران و آلمان در حوزه های علمی، پژوهشی و تحقیقاتی در خصوص تجارب دو کشور و تبادل آنها می تواند فواید موثری به همراه داشته باشد.

رضایی تدوین سند چشم انداز توسعه در ایران را در راستای کاهش نقش دولت در اقتصاد و افزایش نقش بخش خصوصی عنوان کرد و گفت: بحران اقتصاد در غرب و سرایت آن به دیگر کشورهای دنیا، نیاز همکاری های بین المللی در حوزه اقتصاد و مسائل مالی را افزایش داده است.

دبیر مجمع تشخیص مصلحت نظام با ذکر تاریخچه مثبت همکاری های ایران و آلمان در خصوص مسائل مختلف تاکید کرد: ظرفیت های زیادی برای روابط دو کشور وجود دارد که اتخاذ سیاست های منطقی و حسن نیت می تواند آنها را به فعلیت برساند.

وی تاکید کرد: جمهوری اسلامی ایران در عرصه بین المللی به دنبال ماجراجویی نیست و خواهان همکاری مسالمت آمیز در چارچوب قوانین بین الملل است.

رضایی گفت: برداشت های اشتباهی از ایران و مسائل داخلی و بین المللی آن در غرب وجود دارد که مانع تفاهم و وسعت بخشیدن به همکاری های دو جانبه است.

وی با اشاره به تاکید جمهوری اسلامی ایران به استفاده صلح آمیز از انرژی هسته ای خواهان آن شد که دولت های غربی در مذاکرات 1+5 با ایران منطقی و بر اساس موازین بین المللی عمل کرده و به دنبال راه حل عقلانی حل موضوع باشند.

هربرت هونزوویتس سفیر آلمان در ایران نیز در این دیدار با استقبال از همکاری های دو جانبه میان مراکز علمی و تحقیقاتی که در حوزه سیاستگذاری های کلان در آلمان فعالیت می کنند با نهادهای فعال در این زمین در ایران گفت: دو ملت ایران و آلمان با سابقه طولانی مدت می توانند شاهد تعاملات گسترده میان بخش های دولتی، خصوصی و تحقیقاتی باشند.

سفیر آلمان در تهران با تشریح نحوه فعالیت مراکز علمی و تحقیقاتی کشور آلمان و مشاوره های آنها در حوزه های کلان سیاستگذاری به دولت تاکید کرد: قبلا همکاری های وسیعی میان این مراکز و بخش های مختلف در ایران به ویژه با مرکز مطالعات وزارت امور خارجه جمهوری اسلامی ایران وجود داشت.

مسلمان ایرانی - ایران - شیراز
این بیچاره سفیر سفرا و مسئولان کشورهای دیگه که میان ایران چه مشکلی دارن. باید با یکی یکیشون ملاقات و دیدار کنند. رهبر معظم انقلاب. رئیس جمهور مردمی!! رئیس قوه قضائیه. رئیس مجلس. رئیس خبرگان ( خفتگان ) رهبری. رئیس تشخیص مصلحت نظام. دبیر تشخیص مصلحت نظام. امام جمعه ی قم. رئیس نشر ارزشهای دفاع مقدس. رئیس بنیاد نشر ارزشهای امام خمینی و.... رئیس فرهنگستان زبان و ادبیات فارسی. نمیدونم هزارتا چیز دیگه. خارجی ها همون سه تا قوا ( قضائیه. مقننه. مجریه ) دارن ولی اینها هزارتا رئیس دارن.
سه‌شنبه 7 مهر 1388

baas - هلند - روتردام
زرشک . کدوم کشور مسلمونی را سراغ داریدکه بویی از دمکراسی برده باشه که ایران دومیش باشه .
سه‌شنبه 7 مهر 1388

iran-azad - ایران - تهران
دمکراسی همان قدری در ایران واقعی است که توی حرامزاده فرزند واقعی پدرت هستی
سه‌شنبه 7 مهر 1388

قلدر - ایران - تهران
رضایی رو کی ملاقه میزنه
سه‌شنبه 7 مهر 1388

parang - سوید - سوندسوال
خوبه معنی دموکراسی رو هم فهمیدیم!!!!
سه‌شنبه 7 مهر 1388

kamia1 - المان - کلن
چقدر---و این مردک رضایئ
سه‌شنبه 7 مهر 1388

arsene lupin - ایران - برزخ
چه خبر؟
سه‌شنبه 7 مهر 1388

teyseh - هلند - آمستردام
بی‌ خاصیت تر از این رضایی من به عمرم ندیدم. کسی‌ که از ناموسش به راحتی‌ گذشت، باید هم این اراجیف را سرهم بندی کند، کسی‌ نیست به این مردک بگوید توو که فرزندت را هم نتوانستی قانع کنی‌ چطور دیگران را میتوانی‌ با این حرفها گول بزنی‌؟. بالاخره این روزهای سیه هم تمام خواهند شد و صبح آزادی خواهد دمید، فقط ملت ما دست از سلطان سازی بردارد و حاکمیت قانون را بخواهد، قانونی قوی و مترقی که هر کسی‌ نتواند در آینده آنرا به نفع خود تعبیر کند، و این مستلزم کار زیاد خواهد بود، آن‌ زمانی‌ که بسیاری گفتند که جمهوری اسلامی بلی بدون اینکه از محتوای آن‌ با خبر باشند، فکر این روزها را باید میکردند. من نمیدانم وقتی‌ که یک دیکتاتور به نام رهبر هست دیگر چه نیازی به شورای نگهبان، شورای تشخیص مصلحت و شورای خبرگان میتواند باشد
سه‌شنبه 7 مهر 1388

hamesheh bahar - انگلستان - لندن
وای چقدر دلم می خواد به این فحش بدم. اخی حالا خوب شد.
سه‌شنبه 7 مهر 1388

فضول میرزا - سوئد - استکهلم
باز این جغد بینوا حرف زد؟
سه‌شنبه 7 مهر 1388

darius mis - انکلستان - لندن
آقای رضاءی هنوز هم دیر نشده به موج سبز مردم بپیوند .پیروزی ملت نزدیک است .از خشم تودها بترس
سه‌شنبه 7 مهر 1388

roya123 - ایران - ایران
تو دیگه چی می گی..ور نمی زدی نمی گفتن لالی سردار بی خاصیت
سه‌شنبه 7 مهر 1388

persian-girl - دانمارک - کپنهاگ
تو رو کم داشتیم که اضحار نظر کنی تو یکی خفخون بگیر نمی خواد بیش از این دورغ بگین 30 ساله دارین چپاول می کنید اصلان میدانی دمکراسی یعنی چی مرگ برجمهوری اسلامی اسهالی دورود بر خاک پک پارس اهورامزدای
سه‌شنبه 7 مهر 1388

abiabi - انگلستان - لندن
یعنی واقعا خجالت نمیکشه . دموکراسی در ایران واقعی است . آخه مردک فکر میکنی اینها پقر بارت میکنند که اینقدر دروغ میگی . تو فقط برو همان خانه ی را که دکتر نوری زاده میگفت داری بالا میکشی . بالا بکش و برو پی کارت . مردک دزد
سه‌شنبه 7 مهر 1388

Hoja Verde - ایران - تهران
برو خائن دستمال بدست.
سه‌شنبه 7 مهر 1388

ardesheer - امرپکا - نپو پورت
این هم فاحشه ای بیش نیست
سه‌شنبه 7 مهر 1388

sami_rad - انگلیس - لندن
بی شرف ترسو بی خاصیت.ننگ بر تو که معلوم نیست از چند نتفه هستی.
سه‌شنبه 7 مهر 1388

bigmoeshah - امریکا - ویرجینیا
این محسن رضائی اولین فرمانده سپاه ادمکشان نبود همون کسی که پسرش کلی پول از کشور خارج کردورفت درکشور شیاطین منزل کرد. ملت ایران کی میخوان از خواب خرگوشی بیدارشن موقعیکه دیگه ایرانی نیست و مردم بجای فارسی عربی صحبت میکنن اگر خدایی هست انروز را نبینیم.بامیدایران ازاد وملتی ازاد..
سه‌شنبه 7 مهر 1388

abadan-berzilete - آلمان - کلن
به حرفهای این مزدور توجه نکنید. مردم ما باید لیستی از تمام مزدوران تهیه کند تا این افراد در آینده نتوانند با تملق و چابلوسی پستها را قبضه کنند و برگردیم به آنجایی که بودیم. در زمان شاه یک ساواکی بود به اسم ناصر فاضلی، امام جمعه آبادان آقای جمی وقتی‌ که از دست ساواک فراری بود منزل این شخص پنهان میشد چون پسر این ساواکی خودش را انقلابی جا زده بود، ساواک خوشحال بود که بدون دستگیری کسی‌ او را تحت کنترل دارد و از تمام برنامه‌ها با خبر میشد، بعدها پسر این ساواکی پدر و عموی خودش را که طاهر یک دست معروف بود و رئیس چماق به دستها بود ساپورت کرد و مجازات نشدند، و خود این ساواکی زده به پستهای حساسی هم در جمهوری اسهالی رسید. منظورم از ذکر این خاطره این بود که آنهایی که در جمهوری اسهالی پست گرفتند غالبأ در رژیم گذشته خود یا بستگانشان کاره‌ای بودند و این اتفاق در آینده هم خواهد افتاد.
سه‌شنبه 7 مهر 1388

ARTEMIS-SW - سوئد - مالمو
ای بی شرف بی هویت .اون دموکراسی به درد رختشورت می خوره اشغال.
سه‌شنبه 7 مهر 1388

punisher - ایران - شیراز
darius mis - انکلستان - لندن . نون به نرخ روز خورتر از این مزدور پیدا نمیشه / به کدام موج بپیونده....؟؟؟ به موج فرکانس پارازیتی که رو سر تمام شهرهای بزرگ ارسال میشه و قراره که بیشتر هم بشه....؟؟؟؟!!!!!!!!!!
سه‌شنبه 7 مهر 1388

poriyaye_vali - قطر - دوحه
دموکراسی هست قبوله ولی از نوع اخوندی..ار اون نوعی که هیچکس تو دنیا اونو قبول نداره...اخوند ودموکراسی اصلا این 2 واژه با هم جور نمیشه مثه سنگ وشیشه هستند...رضایی هم دست راست اکبر مصلحته زیاد بهش خورده نگیرید
چهار‌شنبه 8 مهر 1388

mardin delfani - انگلیس - برادفورد
گلاب به روتون باز این اراذل!!!!!
چهار‌شنبه 8 مهر 1388

Alireza88 - ایران - تهران
ایشان بعد از انتخابات در برنامه شبکه دو رسماْ اعلام کردنند که آرای ملت را مانند ناموس خود میدانند و خود را موظف به حفاظت از آن دانسته و تا آخر آنرا پیگیری میکنند. بعد از دو هفته ناموس خود را فراموش کرده و اعلام کردنند بخاطر شرایط کشور از شکایت خود صرفنظر میکنند. از کسی که چنین دیدگاهی نسبت به ناموس خود دارد اصلاْ انتظاری نداشته باشید و بگذارید برای دلگرمی خودش صحبت کند
چهار‌شنبه 8 مهر 1388

behzadian - ایران - مشهد
این آقا هم با این بگیر نگیراش مردمو مسخره کرده!
چهار‌شنبه 8 مهر 1388

شیدای تو - هندوستان - بنگلور
خوبه این دروغگوی چاپلوس رییس جمهور نشد!!! اصلاْ میفهمی دموکراسی را چطوری مینویسن؟
چهار‌شنبه 8 مهر 1388

IRAN ZAMEN - نروژ - روگنان
مردک برو پشت دیوار خودت را .....بده.از شما ها نامردتر و ......تر وجود ندارد
چهار‌شنبه 8 مهر 1388

$persian$ - ایران - تهران
رضایی کیلو چنده بابا زر زده
چهار‌شنبه 8 مهر 1388

alireza-perspolisi - ایران - بندرعباس
دلشون سوخت الان ما دموکراسی داریم اونها نمیدونم چی
چهار‌شنبه 8 مهر 1388

123esfand - ایران - تهران
این ننگ عالم بشریت این دلال سیگار واضع فرضیه خریت این قاچاق فروش بدور از ادمیت این قا تل جوانان ایرا نیت این دست راست صدام در بربیت این پدر پسر اواره ودر فرنگ بدنبا ل حریت این مردک الدنگ بی هویت این سگ دربار د رهبریت چه میفهمد که ازادی جیست پس بگزارید باقی عمر ننگین خود را بگزراند در خریت .
چهار‌شنبه 8 مهر 1388

+0
رأی دهید
-0

نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.