به گزارش موج سبز آزادی، هرچند موضوع و انگیزهی این احضارها مشخص نیست، در میان دانشجویان احضار شده دانشگاه مادر، طیف گستردهای از فعالان دانشجویی از جمله فعالان صنفی، اعضای نشریات و تشکلهای دانشجویی و نیز برخی دانشجویان فعالان در ستادهای انتخاباتی به چشم میخورند.
بر اساس این گزارش، حراست دانشگاه تهران در حالی اقدام به احضار دانشجویان کرده که بر اساس آییننامههای فعالیتهای دانشجویی، حراست مجاز به احضار دانشجویان نیست و کمیته انضباطی تنها مرجع رسیدگی به شکایات و تخلفات در محیط دانشجویی است.
لازم به ذکر است که ادارات حراست دانشگاهها مستقیما زیر نظر وزارت اطلاعات فعالیت میکنند و مسئول آنها نیز از میان نیروهای اطلاعاتی انتخاب و منصوب میشود.
احضار بیش از ۵۰ دانشجوی دانشگاه تهران
به کمیته پیگیری وزارت اطلاعات
در حالی که دانشجویان دانشگاه تهران خود را برای امتحانات نیمسال دوم سال تحصیلی ۸۷-۸۸ آماده می کنند و این امتحانات از هفته آتی آغاز می شود، قریب ۵۰ دانشجوی ساکن خوابگاه پسران و دختران این دانشگاه به کمیته پیگیری اطلاعات احضار شده اند.
به گزارش خبرنامه امیرکبیر احضاریه ها پس از فاجعه حمله نیروهای یگان ویژه و لباس شخصی به کوی دانشگاه تهران در بامداد ۲۵ خرداد صادر شده است و در طی این مدت به دلیل تعطیلی دانشگاه تهران پس از این حادثه دانشجویان از آن اطلاع نداشتند که با بازگشایی مجدد خوابگاه احضاریه ها به دانشگاه تحویل داده شده است.
تاکنون برخی از دانشجویان به این کمیته مراجعه کرده و در آنجا با سوالاتی چون چگونگی حضور و عملکردشان در تجمعات کوی دانشگاه در شب ۲۴ و ۲۵ خرداد مواجه شده اند. این دانشجویان به مدت چند ساعت مورد بازجویی قرار گرفته اند.
پس از حادثه حمله نیروهای لباس شخصی به کوی دانشگاه تهران که مشابه و حتی شدید تر از فاجعه ۲۸ تیر ۷۸ گزارش شده است، خبرهایی حاکی از کشته شدن چند دانشجو نیز منتشر شد که با بازگشایی مجدد این دانشگاه، دانشجویان متوجه غیبت همکلاسی ها و هم خوابگاهی های خود شده اند. کشته شدن دانشجویی در کوی به شدت توسط رئیس این دانشگاه و مسئولین رد شد ولی دانشجویان ساکن کوی معتقدند تعدادی از دانشجویان به شهادت رسیده اند.
عکس ها و تصاویر منتشر شده حکایت از شدت برخورد و به آتش کشیدن خوابگاه دارد و همچنین در شب حادثه نیروهای لباس شخصی و یگان ویژه پس از تخریب کامل خوابگاه با تبر و شکستن درب ها و تخریب اموال دانشجویان بیش از ۲۰۰ دانشجو را بازداشت کرده و به پلیس امنیت یا بازداشتگاه طبقه منفی چهار وزارت کشور منتقل کردند. به گزارش خبرنامه امیرکبیر این نیروها نیز گلوله هایی پلاستیکی به دانشجویان شلیک می کردند و آنها را با باتوم و زنجیر به شدت مورد ضرب شتم قرار دادند، به طوری که در جای جای حیاط کوی و راه پله ها و ساختمان ها آثار خون دانشجویان بر جای مانده بود.
برای جلوگیری از موج اعتراضات دانشجویان این دانشگاه پس از حادثه ۲۵ خرداد، دانشگاه تهران به حالت نیمه تعطیل در آمد و امتحانات به تعویق افتاد. در حال حاضر نیز شنیده ها حکایت از قوت یافتن امکان تعطیلی این دانشگاه به مدت یک ترم دارد و بسیاری از اساتید و دانشجویان امکان وقوع آن را بالا می دانند، گرچه مسئولین دانشگاه تهران این مساله را تکذیب می کنند.