احمدی نژاد در صحن علنی مجلس : با بچه ۹ ساله در مورد ۱۰ طرح ترافیک و مسکن ۲۰ دقیقه حرف زدم

احمدی نژاد در صحن علنی مجلس :
با بچه 9 ساله در مورد 10 طرح ترافیک و مسکن 20 دقیقه حرف زدم

من دانشگاهی هستم اما حس سرخوردگی ندارم

رییس‌جمهور که صبح یکشنبه برای دفاع از وزرای پیشنهادی کابینه دهم و تشریح برنامه‌های دولت در مجلس شورای اسلامی حضور پیدا کرده بود، بعداز ظهر همین روز به اظهارات برخی از نمایندگان مخالف پاسخ داد.

به گزارش خبرگزاری انتخاب، دکتر محمود احمدی‌نژاد در ابتدای سخنان خود با بیان این‌که " بحث‌های خوبی شد و من از همه‌ عزیزانی که به عنوان مخالف و موافق صحبت کردند تشکر می‌کنم" اظهار کرد: بحث‌ها طول کشیده و نمی‌خواهم شما را اذیت کنم ولی به نظرم رسید که برخی از موارد را که گفته شد، توضیح دهم که در آینده وقت دولت و مجلس کمتر گرفته شود. البته این توضیحات به هیچ‌وجه به معنای عدم احترام به نظر گوینده یا خدای ناکرده مخدوش کردن شخصیت گوینده آن مطالب نیست، ولی به نظرم برخی از مطالبی که مطرح شد، ظلم به دولت نهم بود و خواستم توضیحاتی بدهم و ان‌شاءالله در مجلس به عنوان سند ثبت شود.

وی افزود: وقتی من ترکیب برخی از دوستان مخالف را دیدم برخی از باورهای اصلی در من تجدید و تقویت شد. البته من در ابتدا به این مرزبندی‌ها اعتقاد نداشتم و معتقدم که مرزبندی‌های ما باید اعتقادی و مکتبی باشد و ملاک دوستی‌ها و همکاری‌های‌مان نیز باید اعتقادی و مکتبی باشد.

وی خاطرنشان کرد: برخی از دوستان اصولگرا در انتخابات به من رای ندادند و برخی غیر از اصولگرایان به من رای دادند و من همه را می‌دانم و چه کسانی که رای دادند و چه کسانی که رای ندادند همه محترم و عزیز هستند.

رییس‌جمهور ادامه داد: بسیاری از مطالبی که به عنوان مخالفت مطرح کردند، نقد دولت نهم و بخش مهمی از آن نقد بنده بود و به نظر من ربطی به دولت دهم ندارد. ای کاش قبلا زده می‌شد که البته در جریان انتخابات زده شده، اما باید همه نظر مردم را بپذیریم چه بسا به نظر ما درست بیاید و یا درست نیاید. اگر به انتخابات برگردیم کسانی که با دولت نهم مخالفت می‌کردند عمدتا مخالفت‌های آن‌ها تخریبی بود و روی برنامه‌ها و عملکردها مطلقا وارد نشدند و تخریبی بود و تهمت‌هایی نیز زده شد که البته آن گذشت.

وی گفت: برخی از دوستان برای این‌که برنامه‌های دولت دهم را نقد کنند به نحوی صحبت کردند که گویی وضعیت کشور بحرانی، سیاه و تیره است و ما در شرایط وخیمی بسر می‌بریم و گسست اجتماعی ایجاد شده و بر اساس این استدلال به ارایه‌ راهکار پرداختند.

وی تاکید کرد: من می‌گویم که خوب است نقد بکنیم ولی باید توجه داشت که وضعیت کشور را نباید تیره و تار جلوه داد و وضعیت کشور این‌گونه نیست. گسست اجتماعی نیز رخ نداده است. در دنیا بحران وجود دارد و بیش از 100 کشور دچار مشکلات از جمله مشکلات اقتصادی شده‌اند و ما هم مشکل داریم ولی نسبت به سایرین مشکلات کمتر است. چرا می‌گویید وضعیت کشور سیاه است و گسست اجتماعی ایجاد شده است. من اعتقادی ندارم که گسست اجتماعی ایجاد شده است و این‌که بیاییم بگوییم گسست ایجاد شده و بر اساس آن برخی تصمیمات را بخواهیم بگیریم.

احمدی‌نژاد ادامه داد: 70 میلیون جمعیت ایران متحد هستند، 40 میلیون شرکت‌کننده در انتخابات متحد هستند و این روال کشور بوده که مردم می‌آمدند در انتخابات شرکت می‌کردند و رای اکثریت حاکم می‌شده است.

وی افزود: البته از این بگذریم که یک عده‌ای از سیاسیون نپذیرفته‌اند و اگر بگوییم بین این سیاسیون و ملت این فاصله ایجاد شده این می‌تواند درست باشد ولی نباید این را به ملت گسترش دهیم. عده‌ای از ملت فاصله گرفتند و امیدوارم که این عده به جریان ملت بپیوندند. ملت ما با هم هستند و متحدند.

وی گفت: در این‌جا گفتند که رییس‌جمهور دارای اندیشه فرهنگی لیبرال است. من بنا نداشتم به کسانی که مستقیما در مورد من صحبت می‌کنند پاسخ دهم و این مساله چه ربطی به دولت دهم و برنامه‌های دولت دهم دارد. می‌گویند برنامه‌ فرهنگی دولت دهم لیبرال است و از طرف دیگر می‌گویند چرا وزیر ارشاد عوض شده است. این سخنان در تناقض هم است.

احمدی‌نژاد خاطرنشن کرد: آیا ترویج فرهنگ انقلابی، احیای گفتمان امام و انقلاب به تایید رهبری، ایستادگی در برابر قدرت‌های زورگو و زیاده‌خواه، حرکت در مسیر عدالت این‌ها کار فرهنگی نیست یا کار فرهنگی لیبرال است؟ آیا گذشته را یادمان رفته است که چگونه بود
ییس‌جمهور با بیان این‌که " دولت نهم درخدمت ملت، مجلس، آرمان های امام(ره) و گفتمان انقلاب بوده است" گفت: چرا بعضی فکر می‌کنند فرهنگ به نحوه پوشش چند دخترخانم در خیابان بسته است و چرا فکر می‌کنند کار فرهنگی را صرفا می‌شود از طریق نیروی قاهره اعمال کرد. این ظلم به ملت است. ملت آزادانه این فرهنگ را انتخاب کرده و فرزندانش را در این راه داده و خواهد داد.

احمدی‌نژاد افزود: آیا فکر می‌کنید دستگاه‌های فرهنگی مختلف در کشور ما هیچ کدام کار فرهنگی نمی‌کنند و صرفا کار فرهنگی مربوط به قوه قهریه در برخورد با نوع پوشش در خیابان هاست؟ این اندیشه از بنیان اشتباه است، کار فرهنگی این است که مجلس بودجه تعیین می‌کند تا دولت در مقابل استکبار بایستد و این‌گونه روحیه خودباوری را تبلیغ می‌کند.

وی خاطرنشان کرد: این که ملت احساس عزت و شخصیت می‌کنند و جوان‌های ما به آینده امیدوار باشند این کار فرهنگی است نه این که اگر کسی این‌گونه بود اسمش را بگذاریم لیبرال. البته قطعا با گروه‌های سازمان یافته‌ای که می‌خواهند فرهنگ را تخریب کنند باید برخورد قاطعی صورت گیرد اما برخورد با متن مردم باید همانند مشی بزرگان ما با ملایمت باشد.

وی در پاسخ به برخی انتقادات درباره عدم مشورت دولت برای معرفی وزرا به مجلس تاکید کرد: چطور بعضی فکر می‌کنند که دولت مشورت نمی‌کند، برنامه‌های رییس‌جمهور را ببینید! دولت غیر از این‌که ملاقات‌های عمومی دارد با نمایندگان فراکسیونی، کمیسیونی و استانی جلسه می‌گذارد و غیر از این‌که برای اولین بار تصمیم گرفته از نظر نمایندگان استفاده کند، دیگر چگونه مشورت نکرده است. برنامه روزانه رییس‌جمهور را ببینید که در هفته ده‌ها نفر ملاقات دارند، حرف می‌زنند، پیشنهاد می‌کنند و نامه می‌فرستند. من خودم روزانه 20 تا 30 نامه می‌خوانم، حتی گاهی زنگ می زنم و با این افراد تلفنی صحبت می‌کنم.

رییس‌جمهور افزود: من باکودک 5 ساله هم که نامه نوشته بود گفت‌وگو کردم. با دانش آموز سال سوم دبستان که از دید خود 10 طرح برای آلودگی، ترافیک و مسکن داده بود 20 دقیقه حرف زدم. چرا می‌گویید دولت مشورت نمی‌کند؟ این طور نباشد که عده‌ای مشورت را گفت‌وگوی انحصاری با خودشان بدانند و اگر نشد دولت را متهم کنند. چه کسی بیشتر از این دولت مشورت کرده است؟ ما در همین دولت با بیش از 900 نماینده ملاقات داشتیم. من در این جلسات به دقت گوش می‌کنم، مفصلا یادداشت می‌کنم و بعد نظر می‌دهم. تاکنون هزار ساعت در جلسه شورای راهبردی شرکت کردم، چرا مساله‌ای که حتی موفقیت‌آمیز هم بوده با عناوینی که اعتبار و واقعیت خارجی ندارد، زیر سوال می‌برید؟

وی گفت: اتهام نقض قانون و مسایلی از این دست همه پاسخ و توضیح دارد؛ طبق مبانی اصلی حقوق مجری، برداشت خود را از قانون اجرا می‌کند اگر ایرادی در این قانون باشد ما برطرف می‌کنیم، اگر مجلس با توضیح ما قانع شد که آن قانون اصلاح می‌شود و اگر نه قانون را بر گردانده و ما هم آن را اجرا خواهیم کرد. ما اجازه ندادیم کوچکترین تنشی در کشور ایجاد شود و این‌ها با تلاش‌ها و نخوابیدن‌ها صورت گرفته است. گرچه به کرات هم متهم شده‌ایم.

وی در ادامه درباره‌ طرح انتقاداتی درباره کاهش ساعت کار ادارات در ماه مبارک رمضان اظهار کرد: من پاسخ این را برای آقای لاریجانی خواهم داد. این اختیارات به رییس جمهور داده شده اگر مجلس تصویب کرد که این مواد شامل کار دولت نمی‌شود ما این تصمیم را بر می‌گردانیم.

احمدی‌نژاد افزود: می‌گویند چرا بعضی انتخاب نشده‌اند. این‌ها از سویی عملکرد دولت نهم را کلا زیر سوال می‌برند و بعد می‌گویند چرا وزرای آن دوره انتخاب نشده‌اند؟ چرا ما باید اصرار داشته باشیم که حتما افراد در این دولت هم فعالیت‌شان ادامه داشته باشد. این نشانه رشد دولت است نه توهین به آن‌ها و کوچک شمردن خدمات آن‌ها. من از این افراد تشکر کردم و دست‌شان را هم بوسیده‌ام. اما این دوره، دوره جدیدی است، با شکل جدید و تیمی جدید، تازه نفس و پرشور را هم می‌طلبد این منطق کار است. اگر این منطق را قبول نداشته باشیم و معتقد باشیم وزیر نباید عوض شود، پس انتخابات هم نباید انجام شود اما ببینید که چقدر معایب این مساله نسبت به مزایای آن زیاد بوده که قانون اساسی هر چهار سال این انتخابات را تجدید کرده است.

رییس‌جمهور درباره اظهارات برخی نمایندگان مبنی بر این‌که چرا یک فرد نظامی به عنوان وزیر کشور معرفی شده است، گفت: آقای نجار فردی موفق هستند،‌ فردی انقلابی هستند، رزمنده بودند، در بخش‌های گوناگون از جمله بخش صنعت موفق بودند. ما از وزیر کشور چه می‌خواهیم؟ یک وزیر کشور باید چه ویژگی‌هایی داشته باشد؟ باید امین، صادق، مردمدار و اهل تعامل باشد. باید بدو باشد و مجموعه را به حرکت وا دارد. روابط عمومی و اطلاعات قوی داشته باشد. مساله امنیت را به خوبی بفهمد، 50 درصد وزیر کشور مربوط به امنیت کشور است باید فردی باهوش باشد و امین باشد و اگر این منطق را بخواهیم بپذیریم که نباید یک فرد نظامی را برای وزارت‌خانه‌های دیگر معرفی کنیم خیلی چیزها زیر سوال می‌رود.

احمدی‌نژاد ادامه داد: برای این‌که فضا را عوض کنم یک مطلب بگویم؛ مثلا همین آقای لاریجانی که رییس مجلس هستند خود سپاهی بوده‌اند،‌ وزیر ارشاد شده‌اند، رییس سازمان صداوسیما بودند و یک نگاه فرهنگی داشتند و وارد کارهای فرهنگی شدند و اکنون نیز در مجلس هستند و خدمات ارزشمندی را انجام داده‌اند و چون احساس تکلیف می‌کردند در زمانی وارد سپاه شدند و فعالیت نظامی کردند و نمی‌توان گفت که مثلا چون فردی بر اساس موقعیت در سمت نظامی حضور داشته است در حال حاضر نمی‌تواند نماینده مجلس یا وزیر کشور شود این چنین استدلالی باعث می‌شود که خیلی از راه‌ها بسته شود.

وی ادامه داد: وزیر فرهنگ قبلی ما پاسدار بودند و به این مساله افتخار می‌کردند. ما باید قضایا را دقیق‌تر ببینیم.

وی به بخش دیگری از سخنان نمایندگان در مورد تغییر ورزا در دولت نهم اشاره و خاطرنشان کرد: دوستان گفتند چرا در دولت نهم وزرا تغییر کردند. ممکن است در دولت دهم نیز وزرا تغییر کنند. من البته امیدوارم که چنین مساله‌ای در دولت دهم رخ ندهد یا حداقل باشد اما در دولت نهم روی برنامه حرکت کردیم. در جلسه رای اعتماد به وزرا بررسی کردیم به این جمع‌بندی رسیدیم که این فرد برای فلان وزارتخانه خوب است و انتخاب شد ولی در مسیر حرکت ممکن است یک وزیر کم بیاورد و جا بماند. در این موقع باید چه کار کنیم؟ ظاهرا دو روش پیش رو داریم یا این‌که وزیر را تغییر ندهیم و دولت نیز متوقف شود و راه‌حل دوم این است که کشور متوقف نشود، مسیر متوقف نشود، حرکت را ادامه و وزیر را تغییر دهیم. من به راه‌حل دوم معتقدم چون یک وزیر در هر نقطه‌ای به هر دلیلی جا ماند و عقب ماند نباید دولت به خاطر آن عقب بماند، دولت باید حرکت کند و یک دونده قوی‌تر را جایگزین کند تا سرعت حرکت کاسته نشود.

رییس‌جمهور ادامه داد: دولت نهم با همه تغییرات، دولت موفقی بود. البته نمی‌گویم نقطه‌ آرمانی بود ولی دو سند روشن برای موفقیت دولت نهم وجود دارد؛ نظر مردم و نظر رهبری انقلاب. البته می‌توانیم آمار نیز جهت تایید موفقیت دولت نهم ارائه دهیم. ممکن است عده‌ای زیر این آمار بزنند ولی نظر مردم و رهبری دو سند روشن است و دولت نهم با همین ایرادات، دولت موفقی بوده است.

وی گفت: یکی دیگر از دوستان گفت که ما دیده‌ایم که یک وزیر برای چند وزارتخانه معرفی شده است و این از اعجاب دولت نهم است. در حالی که ما این کار را نکردیم و ما برای هر وزارتخانه یک نفر را معرفی کردیم. البته ممکن است در پیشنهادات که مطرح می‌شد یک نفر از سوی گروه‌های مختلف برای دو یا سه جا معرفی شود، مثلا یک فرد از طرف جمعی برای وزارتخانه الف و از طرف جمع دیگر برای وزارتخانه ب معرفی و دیدگاه‌های مختلفی مطرح شود و ارزیابی‌ها متفاوت باشد ولی این‌که افراد گوناگون دیدگاه‌های خود را در مورد کابینه مطرح و در ارتباط با آن مشارکت می‌کنند و نظر می‌دهند، این‌ها نشان دهنده زنده بودن جامعه است.

احمدی‌نژاد در ادامه گفت: برخی می‌گویند رییس‌جمهور افراد مطیع می‌خواهد. این نه در شان رییس جمهور است و نه افراد. ما الفبای مدیریت را دنبال می‌کنیم و رییس‌جمهور در هیات وزرا نقش هماهنگ‌کننده هیات دولت را نیز بر عهده دارد. وقتی میان دو وزیر اختلاف افتاد چه باید کرد؟ باید صبر کنیم تا کشور آسیب ببیند یا بیاییم و اختلافات آن‌ها را حل کنیم؛ در جایی که قانون صراحت ندارد، باید وارد شد.

وی افزود: اگر رییس‌جمهور گفت فلان کار را انجام بدهید آیا این تحمیل است؟ این منطق مدیریت است که وزرا باید با رییس جمهور همراه باشند، نباید انتظار داشته باشید که 21 وزیر مجزا از هم بنشینند و صبر کنیم تا به تفاهم برسند. برخی می‌گویند وزرا مستقلند؛ سوال این است که مستقل از چه؟

احمدی‌نژاد ادامه داد: خیلی وقت‌ها بوده که مصوبات دولت در جلسه هیات وزرا بدون حضور من مطرح شده و رای آورده یا نیاورده و من همه را ابلاغ کرده‌ام. برخی می‌خواهند القاء کنند که بین رییس‌جمهور و وزرا اختلاف وجود دارد؛ در حالی که این گونه نیست. ما در دولت نهم 99 درصد کارهایمان را با هماهنگی یکدیگر انجام دادیم و این چیز بدی نیست. بسیاری از نمایندگان به من نامه می‌نویسند و درخواست می‌کنند مشکل فلان منطقه را حل کنند، رییس‌جمهور که خود نمی‌تواند به تنهایی کاری کند، بلکه باید به وزرا دستور برسد و آن‌ها انجام دهند. حال اگر رییس‌جمهور دستوری داد و خواست مشکل فلان منطقه حل شود و وزیر عمل کرد معنایش این است که او مطیع است.

وی ادامه داد: عزیزی گفت مردم در انتخابات ریاست‌جمهوری به برنامه‌ها رای نمی‌دهند، برنامه‌ها ثابت است، می‌بینند چه کسی می‌تواند آن را حل کند. این حرف زیباست، اما از سویی از صبح اینجا می‌گویند، چرا برنامه نداده‌اید؟ اگر برنامه‌ها پیداست پس چرا می‌پرسید؟ آیا در قانون اساسی رییس‌جمهور فقط مجری است و همه مسوولیت‌ها و تکلیف‌ها فقط به عهده اوست و نباید اندیشه‌ای داشته باشد؟ چه کسی باید گفتمان اصلی رهبری و امام را در جامعه نهادینه کند؟ مگر دولت‌های قبل نبوده‌اند، دولت در برابر اندیشه و فکر نباید ساکت باشد و صاحب‌نظر نباشد.

احمدی‌نژاد هم‌چنین گفت: ما از اداره کل قوانین پرسیدیم، دوبار دولت‌ها برنامه مستقل ارائه دادند؛ یکی دولت پنجم و دیگری دولت نهم. بقیه هیچ یک برنامه‌ای نداده‌اند؛ چون دولتی هنوز شکل نگرفته است. اگر منظور برنامه رییس‌جمهور است، این را در آیین‌نامه روشن کنید. در دوره قبل هم از من برنامه‌ای نخواستند و من داوطلبانه برنامه دادم، حرف‌ها هم یکی است، ما باید دست به دست هم بدهیم و آنها را اجرا کنیم.

وی ادامه داد: عزیزی آمد و گفت دانشگاهیان ناراحتند و سرخورده شده‌اند. من نمی‌دانم چطور ایشان چنین حرفی می‌زنند. من هم دانشگاهی هستم و بسیاری از وزرا نیز همین طور و ما چنین چیزی را حس نمی‌کنیم. انتخابات پرشوری برگزار شد و 40 میلیون شرکت کردند و هم پیش و هم پس از این انتخابات توطئه دشمنان را شکستند. عده‌ای جوری صحبت می‌کنند که انگار انتخابات مخدوش بوده و ( می‌گویند) چرا کسی که سالم‌ترین انتخابات را برگزار کرده برای وزارت علوم معرفی شده است؟ پس کسی را انتخاب کنیم که با رمز تقلب تهران را به آتش کشید؟ این نهایت احترام به دانشگاهیان است که یک مدیر خوب که سالم‌ترین انتخابات پس ازانقلاب را برگزارکرده، وزیر علوم شود نه آن که خدای ناکرده تخطئه شود.

احمدی‌نژاد هم‌چنین اظهار کرد: برخی می‌گویند حلقه مدیریتی شکسته نشده است و این وزرا دوستان احمدی‌نژاد هستند. اما باید بدانیم که 70 میلیون نفر و 290 نماینده دوست من هستند. برخی از آن‌ها حتی پیشنهاد برخی از نمایندگان بودند و هیچ کدام اهل باند و جناح نیستند و اگر شما به آنها رای ندهید، دنبال کار و زندگی‌شان می‌روند، همین که اینجا به راحتی مورد عنایت قرار می‌گیرند، معنایش همین است

رییس‌جمهور در ادامه دفاع از برنامه‌های کابینه خطاب به نمایندگان مخالف گفت: اگر ما با مدیریت کلان و استراتژیک آشنا باشیم این اشکالات را نمی‌گیریم؛ چراکه در مدیریت کلان مفهوم مدیریت و سطح مدیریت مشترک است و مدیری که در مدیریت کلان جایی موفق بوده در جای دیگر هم موفق خواهد بود.

احمدی‌نژاد درباره حضور زنان در کابینه نیز اظهار کرد: عده‌ای گفتند که چرا این ها را معرفی کردید و بعد هم گفتند چرا با ما مشورت نکردی، من دومی را می‌پذیرم. ما کوتاهی کردیم اما چرا نباید این افراد معرفی شوند؟ 50 درصد جامعه ما زنان ما هستند. امروز دختری که تحصیل می‌کند چه افقی را باید در برابرش قرار دهیم؟ در حال حاضر 60 تا 70 درصد ظرفیت دانشگاه‌های ما را دختران پر کرده‌اند. باید مشخص کنیم سقفی که برای پرواز آن‌ها در نظر می‌گیریم تا کجاست.

وی افزود: اگر به دختران‌مان بگوییم نمی‌توانی وزیر شوی با همان استدلال باید بگوییم معاون، مدیرکل و یا مدیر هم نمی‌توانی بشوی.دوستان نظرات امام و رهبری را در این‌باره آورده بودند. منشور بلندی است ما هم باید از این مساله استقبال کنیم. البته بدانید رییس‌جمهوری که این کار را می‌کند کار خودش را سخت می‌کند. بعد پس از انتخاب خانم‌ها هم باید آن‌ها را یاری دهد تا آن‌ها موفق شوند. مسوولیت رییس‌جمهور سنگین خواهد شد؛ چراکه می‌داند باید پاسخگو باشد و می‌داند به بهانه‌ این‌که اولین بار است زنان در این کشور به وزارت رسیده‌اند بیشتر زیر ذره‌بین هستند و شماتت‌ها خواهد شد.

وی تاکید کرد: من این را پذیرفتم چون یک ضرورت است ولو این‌که برخی افراد از اساس تهمت‌هایی به من بزنند اما توجه داشته باشید که اگر ما به این نیاز با نگاه انقلاب پاسخ ندهیم بعدها باید هزینه‌های سنگین‌تری بدهیم. این خانم‌ها هم فداکاری کرده‌اند که زیر بار این مسوولیت بروند. می‌خواهم جمله‌ای بگویم، البته دخالت در کار علما نباشد. بعضی گفتند این ولایت است! کجا ولایت است؟ ولایت دست مقام معظم رهبری است.

رییس‌جمهور ادامه داد: اگر هم بخواهیم یک پله پایین‌تر بیاییم محور اصلی حکومت اسلامی قضاوت است که قوه قضاییه است. محور دوم آن قانون‌گذاری است که در مجلس و شورای نگهبان انجام می‌شود. ته این مساله خدمت‌رسانی، دوندگی و کار کردن می‌ماند که مال وزراست. اگر ما این منطق را بپذیریم خانم‌ها دیگر رییس یک کارخانه و بنگاه فرهنگی هم نمی‌توانند باشند، زیرا به ظاهر تسلطی بر آن‌ها پیدا می‌شود. دولت و بنده این کار را انجام دادیم، خواهش‌مان این است که این را تکمیل کنید، بگذارید این چیزی که درست کرده‌اند و بسیاری از امواج فتنه روی همین مسائل غیرواقعی سوار می‌شوند و آسیب می‌زنند، بخش‌هایی از جامعه را جدا و ذهن‌ها را تخریب می‌کنند، برداشته شود.

وی همچنین گفت: من تردید ندارم حضور بانوان به بهتر اداره شدن کشور کمک خواهد کرد. تجربه نشان داده آن‌ها در کار خود متعهدتر، جدی‌تر و پیگیرترند. شما نمایندگان هم چرا باید مدام سوال و استیضاح کنید؟ مشورت بدهید و کمک کنید. ما یک خانواده هستیم و باید نیازهای روز جامعه را پاسخ دهیم. اکنون بزرگ‌ترین کار فرهنگی در کشور ما حضور سه خانم معتهد، مومن و انقلابی است. این به دنیا پیام می‌دهد و برای زنان و دختران ما هم الگو خواهد شد. من نه تنها به این مسئله افتخار می‌کنم بلکه می‌دانم پیش خدا باید جوابگو باشم.

وی در عین حال گفت: نهایتا هر آن‌چه را که مجلس به آن رای بدهد ما از آن تبعیت و آن را اجرا خواهیم کرد، اما بدانید من هر کسی را که معرفی کردم اول خود را قانع کردم. متاسفانه برادر عزیزی بدترین توهین‌ها را به من کرد. من جانم را کف دستم گذاشتم و این کار را برای انقلاب انجام دادم. منتی نمی‌گذارم بلکه من خود منت‌کش مردم هستم. اما آیا بعد از 30 سال کار سیاسی ما باید زبان‌مان را باز کنیم و هرچه می‌خواهیم بگوییم؟ من به بعضی از دوستان گفتم کلکسیون ما تکمیل شد. هر اتهامی به ما زده بودند و این یکی مانده بود که آن را هم زدند. من نمی‌گویم که تشخیص من کامل‌ترین است اما با فهم خود ابتدا خود را قانع کردم و بعد با کار کارشناسی و جلسات این تصمیم را گرفتم.

احمدی‌نژاد در پاسخ به برخی انتقادات به رییس‌جمهور گفت: متاسفانه برخی این‌جا اسمی از بعضی از همکاران من با تمسخر و توهین آوردند،این درست نیست. این‌گونه شخصیت رییس‌جمهور را در برابر بلندگوها تخریب کردن درست نیست. من نمی‌خواهم گله کنم. هیچوقت گله نکردم. خدا می‌داند که از گذشته همه‌ کسانی را که به خود من توهین کرده‌اند همه را بخشیده‌ام اما این‌گونه آسیب به کل نظام و کشور زده می‌شود. من صدها مورد بوده که اقدام کرده‌ام و هیچکس نفهمیده این نظر چه کسی بوده که من اقدام کرده‌ام.

وی ادامه داد: حالا ما می‌آییم در این‌جا از این تریبون و به نام مخالفت با کابینه‌ دهم احمدی‌نژاد را متهم می‌کنیم. این حرف‌ها که مربوط به انتخابات بود و تمام شد، چرا اکنون این حرف‌ها را می‌زنید. بعد نمایندگان و وزراء تهدید شوند این در شان دولت، مجلس و هیچ‌یک از نیروهای انقلاب نیست. من این را به حساب اشتباه می‌گذارم. جرم ما چیست که باید این اتهامات را دائما به جان بخریم؟ ما آمدیم خدمت کنیم حرف‌های‌مان را هم رک می‌زنیم، می‌توانید حرف‌مان را رد کنید و بگویید حرف‌تان اشتباه است.

وی افزود: در مقابل منطق بعضی از دوستان نمی‌توانند منطق بیاورند و می‌گویند فلانی حرف‌های فلان کس را می‌زند و فلان کس به او خط می‌دهد. این طرز حرف زدن در مورد اشخاص درست است. اگر من در مورد عزیزی این‌طور سخن بگویم می‌پذیرد. ما منطقی داریم. گفته‌ایم باید عدالت به این ترتیب اجرا شود، شما بگویید نخیر باید به این ترتیب اجرا شود. با هم بحث می‌کنیم یا شما من را و یا من شما را قانع خواهیم کرد و هرجا که قانون شد، تبعیت خواهیم کرد. من خودم تصمیم می‌گیرم و خودم پاسخگوی تصمیماتم هستم. اگر خودم تصمیم نمی‌گرفتم در مقابل این همه قدرت‌ها نمی‌ایستادم.

رییس‌جمهور با اشاره به مناظره‌های تلویزیونی کاندیداهای انتخابات ریاست جمهوری نیز گفت: خدا می‌داند من در مناظره همه خودم را بیرون گذاشتم و به خاطر نظام اسلامی به مناظره رفتم. هیچکس این‌قدر خطر را نمی‌پذیرد. البته شاید خیلی‌ها بپذیرند اما من ندیده‌ام که کسی در این سطح خطر بپذیرد. البته شهید بهشتی، رجایی و باهنر پذیرفتند. من با خود فکر می‌کردم اگر شهید رجایی بود اکنون بود چطور عمل می‌کرد؟ آیا این‌قدر تحت فشار قرار می‌گرفت؟ به چه جرمی؟

وی ادامه داد: برخی اگر یک ریال تخلف از دولت نهم داشتند به آسمان‌ها می‌کوبیدند، اما نیست. من همین جا می‌گویم هر کس تخلف کرد قوه قضاییه دستش را قطع کند. من خودم پیگیر این مساله هستم و افتخار می‌کنم که قوه قضاییه دست متخلف را حتی اگر بچه من بود قطع کند. این آرمان، میثاق، نگاه و تعهد ماست.

وی خاطرنشان کرد: من همین‌جا نشسته بودم دیدم یکی از نمایندگان چیزی آورده بود به من گفت می‌گویند این در متن میثاق‌نامه احمدی‌نژاد با وزراست. بعد که پیگیری کردیم دیدیم کسی در مجله خود آن را نوشته بعد خودش آن مجله را سند کرده و آن را نشان می‌دهد. متن میثاق‌نامه اینجاست و این میثاق افتخار نظام اسلامی است که رییس‌جمهوری از همکارانش میثاقی بر مکتبی بودن می‌گیرد. اما ما همین را منفی می‌کنیم و ذهن یک نفر را هم خراب کنیم. آیا می‌توانیم پیش خدا جواب بدهیم که ما یک خبری را جعل کرده‌ایم خودمان بنویسیم بعد همان را سند کنیم و به بقیه نشان دهیم و چهره یک دولت و یاران آن را خراب کنیم به کجا می‌رسیم؟

احمدی‌نژاد گفت: البته این از ساحت مجلس و دولت بدور است. نمی‌خواستم تلخ شود. ما مخلص شما هستیم. بحث و گفت‌وگو کنید. این حق شماست. هرچند وزیر از مجلس بیرون آمدند ما دولت را تشکیل می‌دهیم اما من فکر می‌کنم دولتی کامل و قوی امروز ضرورت کشور است. این وزرا هم وزرای خوبی هستند. آدم‌های مومن، مردمی و انقلابی هستند. بالاخره می‌توانیم با کمک شما بار کشور را برداریم. در هر صورت همه‌ دنیا بدانند در جمهوری اسلامی رییس جمهور، دولت، مجلس، قوا، ملت همه در یک سنگر واحدند و در برابر همه‌ توطئه‌های دشمن می‌ایستند و در این دوره لااقل هیچ‌کس پیدا نمی‌شود که از اصول و آرمان‌ها سر سوزنی عقب‌نشینی کنند

Anti_diktator - ایران - گرگان
واااااااااااااای.... چهار سال دیگه هم کرکره خنده؟؟؟. ما که هر روز از دسته گلای این مموتی میخندیم... اصلا دیوونه است.... فکر نکنم تو سرش یه ذره هم عقل باشه... واقعا این عکس 6 در 12 اش هم خیلی میاد که بی مغز باشه.... ولی دستتون درد نکنه خیلی خندیدییییییییم... ممنوووون
دوشنبه 9 شهریور 1388

ehsasoeshgh - سو ئد - گوتنبرک
حرفهای این احمق را که می خوانم اعصابم خرد میشود خدایا به که پناه بریم از دست این دیوانه
دوشنبه 9 شهریور 1388

Anti_diktator - ایران - گرگان
اکثر شما با دین و اسلام و محمد و علی و ... مخالفین... اما من چند روز پیش تو یکی از کتابها دو تا جمله خوندم از حضرت محمد:. زمان چندانی نخواهد گذشت که جز نام دین چیزی در جهان هستی باقی نمی ماند. به جز قرآن و جز تفسیر آن چیزی نمی ماند. در آن وقت در مساجد دیگر علم و دین را درس نمی دهند , کسی به خدا بندگی. نمی کند. روحانیون و مدرسان دینی ,دانشمندان, به بدترین انسانها بدل خواهند شد. مناقشه و مناظره بین آنها در میگیرد و آدمهای عادی از دین منحرف می شوند و . باز به دوره جاهلیت خویش باز می گردند... و...این جمله که :. آنکه انسانها را به ستم کردن تشویق می کند از امت ما نیست. آنانیکه مردم خود را در جهالت و دروغ غوطه ور می کنند هم از امت ما نیستند. آنانیکه مردم خود را در دشواری و سختی نگه داشته اند هم از ما نخواهند بود. پس اینها که دم از اسلام میزنند مسلمان واقعی نیستند... همیشه قانون همینه...یه دین بعد از دوره اوجش به دست افرادی میفته که اون رو نابود میکنند... متاسفم...
دوشنبه 9 شهریور 1388

flora_germany - آلمان - دوسلدورف
لطفا ترجمه کنید دوستان!.
دوشنبه 9 شهریور 1388

مانیا - ایران - تهران
وقاحت تا کجا ؟؟؟؟؟؟؟
دوشنبه 9 شهریور 1388

nazanin 2009 - ایران - ارومیه
وای خدا این چقد خل و چله میگه با بچه 5 ساله هم که نامه نوشته بود..مشورت کرده.ادخه کدوم عقله سالمی همچین حرفی میزنه؟. بابا جای این تو تیمارستانه
دوشنبه 9 شهریور 1388

sosol - ایران - نیشابور
2 دقیقه هم پای درددل مادر سهراب و مادر ندا مینشستی
دوشنبه 9 شهریور 1388

hamesheh bahar - انگلستان - لندن
خاک بر سر الاغت انتری همون فقط بچه 5 ساله و 9 ساله حرفات را باور کنند و یک مشت مرده خور بسیجی و سپاهی. اگر کسی یک ذره عقل داشته باشد که چرند پرندهای تو را باور نمیکند. بیچاره میمون که تو را به او نسبت میدنند.
دوشنبه 9 شهریور 1388

kafar - المان - اخن
این هم جوک بعدی احمقی بعد از جوک هلو . مرگ بر فرعون خامنه ای و طرفدارانش .
دوشنبه 9 شهریور 1388

msforugh - ایران - تهران
قراره از شیر خوارگاه وزرای جدید رو انتخاب کنه اگر وزرای مموتی رای نیاره.
دوشنبه 9 شهریور 1388

Emam Zaman - ایران - قم
احمدی نژاد رفتنیست و هیچ تردیدی در ان نیست. روح امام خمینی
دوشنبه 9 شهریور 1388

ashor64 - استرالیا - ادلاید
حرام زاده
دوشنبه 9 شهریور 1388

wildpiony - هند - بمبیی
خوب معلومه دیگه یه بچه ی 9 ساله هم از این بیشتر میفهمه.. حتما دستور کشتن جوونارم همون بچه ی بی تربیت داده
دوشنبه 9 شهریور 1388

wildpiony - هند - بمبیی
خوب معلومه دیگه یه بچه ی 9 ساله هم از این بیشتر میفهمه.. حتما دستور کشتن جوونارم همون بچه ی بی تربیت داده
دوشنبه 9 شهریور 1388

ماهی سیاه کوچولو - ایران - تهران
این بوزینه حرومزاده حسابی بالا خونه رو تعطیل کرده!!!
دوشنبه 9 شهریور 1388

ساعت 12 - ایران - تهران
ایران پیروز است - پینوکیو نابود است.
دوشنبه 9 شهریور 1388

wildpiony - هند - بمبیی
https://www.youtube.com/watch?v=UrLUj2HbO7s وای ببینید و بخندید...
دوشنبه 9 شهریور 1388

ARTEMIS-SW - سوئد - مالمو
این مردک ابله شیزوفرنی//جنون ادواری// دارد هر روز یک چرند مسخره...دانشگاهی؟؟یا زایشگاه حماقت اسلامی؟؟
دوشنبه 9 شهریور 1388

Green_Fighter - ایران - کرج
خیلی خنده دار بود. بابا یارو شوخی نیست.. هه هه هه.. مرتیکه دیوانه..
دوشنبه 9 شهریور 1388

aghozdar - ایران - تهران
بابا تو دیگه کی هستی ؟ اخه مشورت با طفل 5 ساله یا 9 ساله هم شد دفاعیه یک ریاست جمهور ؟ مردم میگن با نخبگان مشورت کن نه با..... شاید هم حق با شماست و این سبک اداره مملکت فقط از سطح فکر یک همچین نفراتی است و بس
دوشنبه 9 شهریور 1388

SIAVASHOMA - انکلستان - منچستر
این بی شرف هم بچه بازه هم بی شعور.خاک بر سر این مسخره چرند. خوبه نگفت بچهه مثل اب نبات چوبی بود وادم دلش میخواست بلیستش. کثافت بی کلاس.
دوشنبه 9 شهریور 1388

فضول میرزا - سوئد - استکهلم
حیفه وقت که آدم بخواد واسه خوندن شر و ورهای این انچوچک بذاره!
دوشنبه 9 شهریور 1388

vezveznazi - ایران - ایران
این انتری نژاد پاک تعطیله.فقط مواظب باشید که گاز مگیره
دوشنبه 9 شهریور 1388

terooni - ایران - تهران
من هم می خواهم وزیر بشم.
سه‌شنبه 10 شهریور 1388

mehraeen - ایران - تهران
خدایا حداقل حماقت را تا یک مرز و حد مشخصی می آفریدی!
سه‌شنبه 10 شهریور 1388

bij - المان - المان
وقتی سید خندان خاتمی از بچه های کلاس اول می خواهد برایش انشا بنویسند که چرا مسلمانان اینقدر عقب افتاده اند چرا احمدی نژاد از ان پسر راجع به مشکل ترافیک سوال نکند؟! مملکت اسلام تو اسلام است هر غلطی دلت خواست بر ضد مردم انجام بده!
سه‌شنبه 10 شهریور 1388

assyria_power - امریکا - مدستو
باز هم ....خالی بند
سه‌شنبه 10 شهریور 1388

آرسام - ایران - تهران
آقای محمود خله قبلا جهت کشف انرژی اتمی توسط یک دختر 12 ساله بوسیله قابلمه هم نشستی داشته
چهار‌شنبه 11 شهریور 1388

kamia1 - المان - کلن
فضول میرزا - سوئد - استکهلم!! کلئ خندیدم . انچوچک خیلئ وقت بود نشنیده بودم- مرسئ
پنج‌شنبه 12 شهریور 1388

Hoja Verde - ایران - تهران
بچه باز پدرسوخته.
پنج‌شنبه 12 شهریور 1388

+0
رأی دهید
-0

نظر شما چیست؟
جهت درج دیدگاه خود می بایست در سایت عضو شده و لوگین نمایید.